Pablo Laso (©Reuters)
Pablo Laso (©Reuters)

Dobre vesti u Madridu: Ozdravili Laso i šestorica igrača

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.01.22. | 18:29

Biće u kombinaciji već za sledeći meč

Preživeli su košarkaši Real Madrida težak period i bez više od pola tima dobili CSKA kod kuće, a sada će naredne mečeve dočekati, ako ništa drugo, bar u brojnijem sastavu.

Iz Španije stižu vesti da su trener Pablo Laso kao i šestorica košarkaša – Toma Ertel, Fabijen Kozer, Vensan Poarje, Geršon Jabusele, Entoni Rendolf i Huan Nunjez dobili dozvolu klupskih doktora da se vrate obavezama pošto su izašli iz kovid protokola. To ne znači da je mukama sa kovidom došao kraj, pošto su van stroja i dalje Serhio Ljulj, Džefri Tejlor, Karlos Alosen i Adam Hanga.

Izabrane vesti

Real je poslednji meč odigrao 23. decembra kada je pobeđen CSKA u Madridu uprkos tome što je tim bio sastavljen od petorice seniora i četvorice juniora. Ubrzo posle te pobede otkazan je duel protiv Fenerbahčea zbog novih slučajeva zaraze kovidom, pa ekipa nije imala ni minimalan broj igrača kako bi se igralo. Ubrzo zatim otkazan je i ligaški Klasiko protiv Barselone koji je trebalo da se odigra u nedelju.

Lasov tim je drugi na tabeli Evrolige sa skorom 14-3, sa pobedom manje u odnosu na Barselonu. U ACB ligi Real ima 13-1, recku više od ekipe Šarunasa Jasikevičijusa.


tagovi

KK Real MadridPablo LasoToma ErtelEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara