""
""

Dan koji su sanjali mnogi: Svemirski basket kao video igrica! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.02.14. | 20:05

Ali, teško da će oni koji ovaj klasik obožavaju, biti oduševljeni onim što će moći da vide...

Konačno se i to desilo - legendarni crtani film "Svemirski basket", koji je obeležio detinjstvo svih onih koji su tokom devedesetih bili deca, prebačen je iz sveta fikcije na igračke konzole! 

Video igrica koja je u obliku moda kreirana specijalno za čuveni "NBA 2K" serijal od sada će moći da igraju svi. Čuveni "LuniTunsi" će voditi nove košarkaške borbe sa popularnim "Monstarsima" i sigurno je da će mnogi biti oduševljeni i da će beskrajno uživati....

Izabrane vesti

Ipak, iako se očekivalo da će ovaj mod imati taj pravi "miris" detinjstva, gde ćemo ponovo moći da proživimo neke kultne momente - kao, na primer, kada "Tunsi" popiju magični napitak, kada Duško Dugouško čudovištu ukrade loptu na skuteru i pošalje alej-up Majklu Džordanu, ili kada Pera Kojot dinamitom sprečava protivnika da zakuca loptu u koš, kada Gica Prasić uz pomoć Sofronija i Silvestra zakuca pored nadmoćnijeg rivala... I naravno, možda i najbitnije, kada Leteći Majkl izduži ruku kako bi loptu smestio u koš... Nažalost, toga neće biti. 

Dok čudovišta izgledaju gotovo preslikano, tim crtaća deluje... Loše... Nažalost, u pitanju je samo promena "skina", gde su lica i tela igrača određenog tima promenjena u heroje našeg detinjstva. Iako je isti slučaj i sa "Monstarsima", oni deluju nekako uverljivije.

Iskreno, mi baš i nismo oduševljeni. Preživeli bismo i bez istog... Ali, treba pohvaliti i trud uložen u kreiranje ovog "moda", obzirom da nije zvaničan, već je delo vernog igrača "NBA 2K" serijala. Neka ocena bude vaša. Pogledajte video snimak i dajte nam vaše mišljenje.

A podsetimo se kako je ista ova igrica izgledala u vreme kada je bio popularan Soni Plejstejšn 1.

(FOTO: Screenshot Youtube.com)


tagovi

video igricaSvemirski basketNBA ligacrtani film

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara