"Miodrag Rajković"
"Miodrag Rajković"

Čekajući Bešiktaš ili Pariz…

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.02.15. | 16:52

Turov Miodraga Rajkovića spreman za “revijalnu” utakmicu sa Seviljom

Miodrag RajkovićPred poslednje kolo Grupe L košarkaškog Evrokupa situacija je jasna - vodeći Turov ima četiri pobede i samo jedan poraz. Za izabranike Miodraga Rajkovića utakmica sa Seviljom u Španiji samo je stvar prestiža.
"Očekujem dobru utakmicu, bez obzira što ni za Sevilju meč nema takmičarski značaj, jer su promenili trenera i počeli da dobijaju u domaćoj ligi. Naš Nikola Radičević koji igra za Sevilju opravdava svaki minut koji dobije. Što se nas tiče igraćemo u sastavu koji je izneo i poslednju prvenstvenu utakmicu, dakle bez dvojice igrača koji igraju na poziciji četiri. Mi smo se plasirali u Top 16 i čekamo rivala Bešiktaš ili Pariz. Takođe, kod nas u grupi dalje ide bolji iz susreta Ritasa i Ostendea", kaže za MOZZART Sport Rajković.

Trener aktuelnog prvaka Poljske podvlači da je fokus njegovog tima sada na domaćem šampionatu i Kupu.
"Iako smo iznenađujuće izgubili od Toruna i dalje smo prvi jer imamo utakmicu manje u prvenstvu. Uz to je Košalin dobio Zjelonu Goru sa 72:71. Nas su za poslednju utakmicu desetkovale povrede i virus. Naravno to nije alibi jer mi i dalje imamo najviše ciljeve, želimo da odbranimo titulu mada se pomalo osipamo dok se drugi pojačavaju, poput Košalina, Zjelone Gore i Slaska. U međuvremenu, dosta je srpskih igrača došlo u Poljsku.  Takođe, velike ambicije imamo i u kupu", zaključio je Rajaković.

Izabrane vesti

Utakmica Sevilje i Turova igra se 11. februara u 20.30 sati.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

Miodrag RajkovićKK TurovEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara