Budućnost lagano do 30. trofeja

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.02.19. | 21:16

Sutjeska odolevala samo u prvih 10 minuta finala kupa...

Budućnost nema premca u Crnoj Gori i to je još jednom dokazala. Baš kao i Mornar sinoć, Sutjeska se večeras držala samo u prvoj četvrtini, a onda je usledio potop i rutinsko odrađivanje posla za novi trofej kupa (12), iliti ukupno 30. pehar u istoriji podgoričkog kluba: Budućnost - Sutjeska 85:71. 

Nikšićana je u uvodnom delu meča nosio Nikola Pavlićević, imala je Sutjeska prednost od 28:25, međutim tada je Repeša naredio da se odbrana zategne do maksimuma i evroligaš je prelomio utakmicu serijom 18:1. 

Izabrane vesti

Do kraja utakmice Budućnost je samo održavala veliku razliku. Toliko veliku da je hrvatski stručnjak u jednom momentu čak mogao da pruži šansu 15-godišnjem Fedoru Žugiću, jednom od najvećih talenata sa ovih prostora.  

Najbolji u redovima osvajača kupa bili su Edvin Džekson i Sead Šehović sa po 16 poena, Suad Šehović dodao je 13, a Danilo Nikolić i Noris Kol po 10. Ovaj potonji proglašen je za najkorisnijeg igrača završnog turnira (MVP). U poraženom sastavu najefikasniji bio je pomenuti Pavlićević - 29 koševa. Ovaj momak proglašen je i za najboljeg strelca takmičenja...

Foto: MN Press


tagovi

Kup Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara