Komentari na vest

Borac Mozzart pružio snažan otpor, Anđušić i Abas vratili Dubai na pobednički put

J

Jtd

pre 1 dan

Da probam jos jednom da napisem pa mozda prodje. Ekipa u kojoj igrac kao sto je smit (znaci stranac koji pravi "razliku") igra zavrsnicu utakmice ne zasluzuje da pobedi. Tacnije zasluzuje da konacno ispadne iz lige zbog lose igracke politike koju vode, i ovo naravno nije prvi put

Гарби

pre 1 dan

Био сам на мечу и после овога ми је још драже што је ово једна од последњих сезона Џаба лиге.

Name631

pre 1 dan

ovo veceras se zove cist sudijski bezobrazluk. bili su 6. igeac Dubaia
M

MVPČAČAK

pre 1 dan

Kod rezultata 35:35 sudije su odradile svoje u korist gostiju. Čist sudijski bezobrazluk i lopovluk. Znao sam da Dubai neće ništa dobro doneti EVROPSKOJ košarci. Na žalost, ovo večeras u Čačku je samo početak. Tražili ste, gledajte.
p

paksi11

pre 1 dan

postoji li neko iole razumno objašnjenje zašto komentatori arene tako napadno navijaju za dubai i pravdaju sudijska navlačenja za njih? ponavlja se iz kola u kolo i sad već ima elemente lakrdije.
S

SeoB

pre 1 dan

Zato što su Grobari. Svi do jednog. Svaki komentar im je na štetu svega srpskog. Retko kad će bilo šta lepo reći za Borac, Megu, Zvezdu, Spartak, FMP. Odvratno je njihovo komentarisanje.
C

Chelsea1234

pre 1 dan

Ovaj Dubai ima bas dobar roster, nije sad da su nivo evrolige ali sigurno neko polufinala evrokupa. U svakom slucaju dali su dodatnu vrednost Aba ligi iako su neki nisu bas zbog toga srecni.
Г

ГЕОРГЕ ГРЕЕЦЕ

pre 1 dan

Гледам скоро све утакмице АБА лиге стандард је веома висок и уживам у кошарци коју волим, али штета је што се играчи зноје и крваре на терену са тако недостојним судијама.
N

Nik66

pre 1 dan

Gledao sam prvo poluvreme... Sta reci osim bruka! Kako se na silu gura Dubai, neverovatno... Jasno je svima zbog cega i da tu novac/uticaj diktiraju uslove, ali ono je bilo stvarno zalosno/frustrirajuce, tuzno i ruzno.