Komentari na vest

Bogdanovi Hoksi imaju prvog pika na draftu

G

Gostivar

pre 5 meseci

Lepa vest za Bogdana. Ako je istina da Atlanta razmislja da trejduje Younga, mogli bi da uzmu dva dobra igraca za njega i sigurno neki pik na draftu. Uz Bogdana koji je svake sezone sve bolji mogli da skockaju dobar tim. Ove sezone dok je Young bio povredjen bas su lepo igrali tako da se i nije mnogo osetilo njegovo odsustvo, cak naprotiv.
M

Miloschichichi

pre 5 meseci

Topic ce se ugasiti, pricao sam to pre godinu dana, ore 6 meseci i pisem isto i sada. Zvezda mu nije trebala i nije bio spreman za istu. Klub nabildovan parama koji ne ume da radi sa mladim igracima, jednostavno nemaju struku za tako nesto. Otkako su se vratili na kosarkasku mapu tu igraju stranci provereni ili reprezentativci nase zemlje koji su vec izgradjeni, dakle jako slabo mladih igraca cak i ono sto je bilo je potonulo upravo iz navedenog razloga - nema struke. (Pitajte aleksu uskokovica kako je od top talenta dosao do borca iz cacka ) Prvo intenzitet treninga treba biti drugaciji, opterecenje tela, kako fizicki tako i psihicki a vidimo sta se prvo desilo u zvezdi, super zdrav momak je doziveo povredu odmah po dolasku, zasto? Mega mu je bila odkocna daska, mogao je da igra kako hoce i koliko hoce, lepih poteza, dobre statistike sa radom sa trenerima koji rade iskljucivo sa mladim igracima i znaju kako da ih izvedu ocigledno a on je izabrao zvezdu i velikog sportskog radnika nebojsu covica i to ce ga kostati karijere. I da ironican sam kada nazivam doticnog velikim sportskim radnikom. Ja nikoli zelim svako dobro, zelim mu da se iskobelja iz ove situacije ali ne obecava, i ko god misli da ce neki nba tim trositi svoj pik na igraca koji prakticno ne igra mesecima i ne zna u kakvom je stanju se grdno vara, nikola nece biti ni u prvih 20 pogotovo sto ce preskociti nba kombine (opet zato sto mora biti pri klubu) .
a

arči

pre 5 meseci

uzimaju ga sparsi sigurno, ako ne i pre toga. slaxem se sa tvojom analizom rada sa mladjim igracima, ali si malo preterao u navijwcom stavu
G

Gledaj igokeu

pre 5 meseci

Zvezda koja "ne zna" sa mladim igracima je od nepoznatig klinca Topica napravila top 5 pika na NBA draftu.(u Megi je proveo pola sezone).Sa druge strane stetocinsko ponasanje obradovica je igraca Golden Stejta Smailagica dovelo do ABA proseka.O Madaru koji je dosao kao najtalentovaniji igrac u Evropi,i koji je samo nazadovao u klubu za koji navijas bolje i da ne komentarisem..