Komentari na vest

Baskonija samo Partizan pobedila ove sezone

P

Polako,samo polako

pre 9 dana

Tek je početak ima još 33 utakmica.Zašto smo takvi ljudi,samo kritikujemo?I Partizan i Zvezda imaju odlične timove.Biće i pobeda i poraza ali teranje trenera,igrača,uprave u toku prve utakmice...dajte ljudi
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Nema polako, u Evroligi za slabije rangiranje ekipe kao što su Zvezda i Partizan važi pravilo kako kreneš sezonu tako ti rastu ili se smanjuju šanse za visok plasman. Ako pratiš Evroligu znaš to. Zvezda i Partizan za razliku od 4-5 ekipa koje to mogu nemogu da spoje 5-6 pobeda za redom već samo 3 maksimalno tako da ako na početku uđeš u plus sa pobedama u velikoj si prednosti. Posle sledećeg kola ako Zvezda ode na 2:0 a Partizan na 0:2 sledi veliki problem za Partizan kako i kad da je prestigne. Još ako Bajern dođe u trećem kolu da igra sa Partizanom sa skorom 2:0 nastaju još veći problemi za Partizan jer će im pobeda doći kao apsolutno moranje ako hoće da budu konkurenti za visok plasman a u takvim utakmicama stegne ti se ruka i sve ide teško pogotovo što ih je Bajern prošle sezone dva puta dobio.
R

Rakitovac

pre 9 dana

Sledece nedelje kupujem dve gajbe piva sledi poraz fmpa u areni od Baskonije pa se nastavlja niz Fener, Barsa, Real, Zalgiris itd...haha
l

lololol

pre 9 dana

dobro i??
G

Grobarcina

pre 10 dana

Dubai pobedio fmp pa sta , mi imamo nov tim to je razlika
B

Bolest

pre 9 dana

I opet cemo da vas ometlamo, kao i prethodnih 13 godina!!!! Placi Igokeac
T

Timcina

pre 9 dana

A Dubai ima stari tim?
G

Grobar Cacak 87

pre 10 dana

Sramota je sto smo izgubili od njih,ali sad je kasno,baskonija,alba,asvel,pariz,cetiri najgore ekipe u evroligi,ako mi nastavimo tamo gde smo stali prosle god u evroligi pridruzicemo im se.nece ni sekundarci odmaci puno,ali moguce da ove god budu ispred nas u evroligi.
S

Spisak

pre 9 dana

Dodaj na taj spisak jos Makabi, Partizan i Zvezda
M

Mile12

pre 10 dana

Kad pobediš šampione priprema onda si ti...!?
M

Milivoje54

pre 10 dana

Ocajna bekovska linija Partizana ove godine. Fale Avramovic i NANELI!!!
Ž

Žocara

pre 10 dana

Žocaovih ruku delo. On je majstor da gubi utakmice protiv slabijih rivala koje moraju da se dobiju. Evo samo prošle sezone 2 puta Virtus, Bajern, Zadar, Mega, Igokea, i 0-7 zaredom od Sferopulosovog Fmp-a Itd itd.
S

Super

pre 10 dana

I sta sa tim?
B

Bojan Va

pre 10 dana

Da li su sudije persirale Pablu Lasu ? 😃
H

Haha

pre 10 dana

Nikad jaca Baskonija😀
G

Grobarcina

pre 9 dana

Nikad jaci Dubai i Asvel prosle sezone haga
r

riderbre

pre 10 dana

kad je neko baksuz...
A

Ajde realno

pre 10 dana

Normalno da su pobedili kada Partizan nije uigran ni najmanje. Sa 15 novih igrača, koji nisu igrali nikada zajedno, dok shvate šta kojem saigraču odgovara, šta od njih trener traži itd. Teško će to ići za Partizan pored iskusnih EL ekipa sve do januara recimo.
O

Od januara:

pre 10 dana

Kome je sad do kosarske
@

@Od januara

pre 10 dana

Do decembra ode Grk nazad na giros.
@

@ajde

pre 10 dana

baskonija je promenila i trenera i vecinu igraca, nisu uopste mnogo uigraniji.
U

Uigranost

pre 9 dana

Verovatno ima nesto u tome ali trazi se rezultat. Zeljko je znao da ce biti neuigrani, a ako se budu uigravali do Januara EL nam propada. Jel to opet alibi za losu sezonu koja neminovno sledi?
P

Prti

pre 10 dana

Neka tako ostane i posle sledeceg meca.