Andrej Kostić (Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
Andrej Kostić (Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Andrej Kostić blista u Dinamiku

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.10.24. | 13:08

Košarkaš Crvene zvezde odigrao sjajnu utakmicu

Poslat je Andrej Kostić na kaljenje u Dinamik jer mesta za njega u timu Janisa Sferopulosa trenutno nema. To je najbolje što je moglo da se desi za ovog 17-godišnjaka, koji će za šest dana postati punoletan. Odigrao je sjajnu partiju u dresu ekipe sa Dorćola.

Dinamik je gostovao Radničkom u Kragujevcu i Kostić je dominirao protiv nekadašnjeg srpskog košarkaškog velikana. Slavio je Dinamik rezultatom 96:89, a Kostiće je pogodio šest trojki iz sedam pokušaja i upisao 28 poena. Na veliki broj poena imao je i tri skoka i četiri asistencije, što mu je donelo ukupan indeks korisnosti 31.

Izabrane vesti

Ispratili su ga Kendal Robinson sa 22 i Aleksa Ristić sa 13 poena. Lakić je dodao 12 poena. Na drugoj strani sjajan je bio Đuro Dautović sa 26 poena, Grent je ubacio 18, Trunić 13 poena.

Andrej Kostić će do kraja sezone igrati kao pozajmljeni igrač Dinamika. Ugovor sa Crvenom zvezdom ima do 2028. godine. Za Zvezdu je debitovao u završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu protiv ekipe Čačak 94. Igrao je i u završnici ABA i Superlige Srbije.


tagovi

Andrej Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara