""
""

Ana Dabović: Naša želja je bila da osvojimo medalju, dođemo ovde i slavimo s narodom!

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.15. | 21:42

"Ne bi bilo ni velike nagrade da nije bilo ove ekipe i atmosfere koju smo imale na terenu i pored njega", poručila je najbolja košarkašica Evrope

Doček za pamćenje, trenutak za koji se živi!

Izabrane vesti

Košarkašice Srbije zasluženo su proslavile istorijski uspeh zajedno sa skoro 20.000 ljudi, a jedna od onih koja je možda i najzaslužnija zato što se kompletna generacija srpskih gracija popela na balkog Gradske Skupštine je Ana Dabović, ujedno i MVP Evropskog prvenstva.
"Tek sada, posle izlaska na balkon mogu da kažem kakav je ovo osećaj i šta smo zapravo uspele da uradimo. Mislim da je ovaj balkon želja svakog Srbina. Nekima je to medalja na Olimpijskim igrama, a nama samo da osvojimo medalju, dođemo na ovo mesto i podelimo sreću s narodom. Drago mi je što smo izborile olimpijsku vizu posle toliko godina, što ne moramo da igramo kvalifikacije. Svideo nam se ovaj uspeh i zašto to da ne ponovimo i sledeće godine", poručila je Ana posle velike žurke.

Istakavši da se "američka Srpkinja" Danijel Pejdž fenomenalno uklopila u ekipu, dodala je da je sve je bilo savršeno u timu i da je pozitivna atmosfera donela uspeh.
"Ne bi bilo ni velike nagrade da nije bilo ove ekipe i atmosfere koju smo imale na terenu i pored njega. Milica i ja smo prošle mnogo toga u reprezentaciji zajedno, toliko pobeda, pa i ubedljivih poraza, povreda, bila sam presrećna što se njeno poslednje Evropsko prvenstvo baš ovako završilo i što će se od reprezentacije oprostiti na Olimpijskim igrama".

(FOTO: MN press)


tagovi

ženska košarkaška reprezentacija SrbijeEvropsko prvenstvo za košarkašiceAna Dabović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara