Komentari na vest

Žreb kvalifikacija za Mundobasket: Srbija na Slovačku, Belgiju i Letoniju

d

dalje

pre oko 3 godine

Necemo se plasirati na svetsko...
B

Besmisleno

pre oko 3 godine

Koliko smo ostali uskraceni za kvalitetne kosarke ovim glupim fibinim odlukama da se ne igra evropsko prvenstvo na 2 godine, vec na 4, kao i da se za evropsko i svetsko igraju ovakve besmislene kvalifikacije. Veci broj nekvalitetnih utakmica u zamenu za jedno dosta jako takmicenje. Ne razumeju da kosarka nije fudbal. Mnogo manje ima kvalitetnih reprezentacija, plus je razlika izmedju kvalitetnih reprezentacija poput Srbije, Spanije i Francuske u poredjenju sa Slovackom, Portugalom i Belorusijom mnooogo veca nego u fudbalu. Iznenadjenja jednostavno nisu moguca, kao sto je u fudbalu bilo moguce da jedna reprezentacija jacine Italije ne prodje 2018te na svetsko u duelu sa Svedskom ili da jedna Hrvatska dogura do finala. Najbolje sad da se i vaterpolo prestane igrati svake godine i da naprave kvalifikacije za evropsko i svetsko gde bi igrali sa Moldavijom, Luksemburgom i Finskom.
G

Gile 88

pre oko 3 godine

Znam da je poenta da se razvije kosarka i u zemljama u kojima nije toliko popularna ali stvarno su napravili cirkus od ovih kvalifikacija.
b

budvanin

pre oko 3 godine

Ovo ispod 40 razlike nece dobijat. Jedino je Letonija tu i tamo ok ovo ostalo boranija.
X

X

pre oko 3 godine

Ne mogu igrati igraci iz EL, niti iz NBA lige...izgubili smo od Svajcaraca u kvalifikacijama za EP, koga mi da dobijemo 40 razlike jesi li ti normalan? Jos se nasa grupa ukrsta sa grupom gde su Grcka i Turska a tri idu na SP...Belgija je nezgodna ekipa, ako je krenu trojke svakome moze da napravi probleme. Tesko ce biti, mi vise nikoga ne mozemo da pobedimo ni 20 razlike a kamoli 40...
X

X

pre oko 3 godine

Zaboravih i Letoniju i V.Britaniju...nisu to reprezentacije za podcenjivati, najteze moguce protivnike smo dobili.