Komentari na vest

Sferopulos: Mogli smo da pobedimo, Nedović je dobio udarac i nije mogao da nastavi

M

Marinjo 1

pre 10 meseci

Covicu napolje
N

Nećete

pre 10 meseci

Nikada pobediti,dokle god budete čitavu utakmicu stizali rezultat,uvek krećete sa -10,i logično je da se izgubi snaga u odbrani.
Đ

Đukin fan

pre 10 meseci

I u Valensiji i sinoc u dva kljucna momenta kad je trebalo taktikom i petorkom da okrene momentum zalizani Grk ili nije reagovao ili pogrešio!!!Tobi zločin,Nedović je jajara i alibi igrač a sinoc na žalost i Mitrovic kiks do besvesti!!!Kad se masi 6-7 solo zicera nikog da se pobedi ne može!!!Na sve to trener živ čovek mrtav q…c i 14 mesto mera!!!Sretno bilo!!!I da pozdrave Lazu trupca za onaj potpis Vučicu !!!Tek će da gube i zbog toga!!!Baksuza kad podržavaš propast garant!!!
L

Lazar 1980

pre 10 meseci

Ljudi Kejleb Homsli paklen igrač,zverina i u napadu i u odbrani..To nama treba na dvojci,i jaka četvorka tipa Birč...I da vidite kako se onda igra..
@

@Lazar 1980

pre 10 meseci

Tako ste balavili za Nejpirom, pa vidi gde vas to dovelo. Ne igraju kosarku imena i veliki budzeti. Ne treba menjati igrace posle 10 utakmica. Treba istrpeti, dati podrsku. Za kraj, ne moze klub trpati igrace neograniceno. Mi vec imamo 15 igraca. Ako dovedemo jos 2, onda 2 moraju da odu. Vidis da nam roster kao da igramo 11 na 11, a ne 5 na 5.
C

Cccc

pre 10 meseci

Sunce ti,pa gde da stavimo još i njih dvojicu? Koga da izbacimo kad smo doveli 9 igrača ,sto bre niko ne sme da kaže šta je glavni nas problem?? Nebojša Covic ,sto niko ne sme da kaže?
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Ok, mi jesmo očajni u EL svake sezone, ali ima jedan klub koji titulu sada nije video celu jednu Deceniju. Taj klub je na titulu čekao neverovatnih 31 godinu, što je više od 3 Decenije, apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa. Taj klub je ispao iz Jugoslovenske lige, KK Drugoligaš. Taj klub je pre 3 sezone doveo najvećeg trenera u Evropi koji je za te 3 sezone od mogućih 7 trofeja domaćih i regionalnih, osvojio samo 1 i to zahvaljujući Ciboni. Tek u fudbalu ste teška tragikomika, 6 godina bez titule, skoro 15 godina bez lige šampiona. 40 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona, okruglo 4 Decenije. Apsolutni Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Negativni rekordi koji niko nikada neće oboriti za vek i vekova, osim što ćete ga vi produžiti.
i

i pametni

pre 10 meseci

Taj klub je i dalje taj klub za razliku od UGASENOG kluba KKCZ...
@

@pametni

pre 10 meseci

Vi ste ugašeni 2008' kada ste fuzionisani sa Miletovom Igokeom.
P

Panter 3:2

pre 10 meseci

Ok.
G

Goss

pre 10 meseci

Corleone izgleda si opet preskočio terapiju nemoj to da radiš vidiš da si počeo da lupaš ko otvoren prozor smestićete na F odeljenje
N

Nba

pre 10 meseci

Sve si u pravu ali mi smo borci jer život je težak tako da nikada ne odustajemo i borićem se uvek kao lavovi je jedan život imamo.
U

U prolazu

pre 10 meseci

Je l ti lakše sad kad si se isplakao?
m

miki34

pre 10 meseci

Nedovic je najveci promasaj zvezde. Decko odigra jednu utakmicu dobro pa 5 lose. Ovakav Nedovic zvezdi nije potreban. On i nepir mrtva trka ko je gori u oba pravca.
P

Preža

pre 10 meseci

Nedović celu karijeru povređen? Da li je ikada odigrao celu sezonu?
O

Odbranu nemamo napad je super

pre 10 meseci

MOGLI SMO !? COVECE ONI SU STALI ,DVA MINUTA NISU IGRALI KOSARKU. DOBILI SMO SANSU I NISTA !
G

Gostvcfbn

pre 10 meseci

Ako nista drugo castan poraz.
J

Jak si mi strucnjak

pre 10 meseci

SPANCI se nudili i nista !
u

uztr

pre 10 meseci

Nema casnog poraza.Pobeda ili poraz.
n

ng

pre 10 meseci

to su sve alibi porazi,nijednu nismo bili ni blizu pobede
B

Bogdan58

pre 10 meseci

I tvoja je velika krivica. Kad si došao, trebao si da tražiš da se dovede pravi centar i bek šuter. Ali ne, ti si bio zadovoljan sa rosterom. I sada odjednom kažeš, igrali smo bez dva glavna igrača. A videli smo, sem prve utakmice, kako Šabaz, glavni igrač igra. U stvari ne igra, već se šeta po terenu...!!!
t

tftg

pre 10 meseci

Sad je kriv Sabaz,a ne onaj ko je pustio Kampaca,i Vildozu,a nije doveo Lojda,Kalinica..ovo je ekipa za dno evrolige,i dobijace samo onda kada ih protivnici debelo.potcene
P

P Dragan

pre 10 meseci

A šta ti misliš kada mi obočni navijači vidimo šta fali ovom timu da trener to ne vidi ili uprava ali narode ko je slušao Čovića izmedju redova je rekao da nema novca za nove igrače i da je to to . Naravno da Tobi nije kvalitet , Nejper boli ga ona stvar , Nedović nedefinisan , Hanga hronični problem sa kolenom i da dalje ostale ne nabrajam. Ovaj tim Zvezde uopšte nije skup kako ga prestavljaju zna se či novinaro jer su dovedeni igrači sve prelo 30 i na zalasku katijere i koje niko nije hteo to je rekao Hanga za razliku od sirotana koji su ostavoli najbolje igrače i doveli igrače u u najboljim godinama Dožer 26 , Kaminski mislim 29 Ponitka 28 ,i još kažu naći će novac za nove igrače
P

PedjaPFCCCC

pre 10 meseci

Mogli ste, a da su Howard i Moneke igrali vise mogli ste da izgubite +30.
D

Da li se

pre 10 meseci

Dosta laži više, obična ste boranija. Samo teo majstor i bolom oj, ostali za popunu tima ništa. Trener nezna gde se nalazi, sve je kriva uprava i selekcija
t

tokioi

pre 10 meseci

Uz sve ovomsto se zvezdi desava,dosao je i tesan poraz,koji "rusi psihu" ovako sklepanom timu..do sad su sw borili.barem,sad ce biti luzeri koji ce pobedjivati sano onda kad ih protivnici ponize svojim pristupom
B

Botnedovic

pre 10 meseci

Nedovic je najveca pi... u timu i to pokazuje vec druge sezone
D

DDF

pre 10 meseci

Voleo bi da vidim koliko puta je Nedovic imao 5 ili 4 licne od dolaska u C.Zvezdi,on ne zeli da napravi faul i kada treba da se napravi faul,koliko donosi ofanzivno trostruko odnosi defanzivno
G

Gostic de Cic

pre 10 meseci

Nebojsa, a da vratis ti ime u fmp ili kako god je vec bilo ime pre ovoga, a da se oformi neka crvena zvezda samo sto dalje od tvojih pipaka, samo da ne kaljas ime makar ovog kluba. Kao iskreni simaptizer bih te zamolio, posto si dno dna i ovaj luzerski mentalitet ekipe ti napravio. Hvala.
o

ok

pre 10 meseci

Sto mi nesto ovo poznato. Dok se u onom drugom klubu sklanjaju sa senke nekim ljudima kod nas se osnaze kod poraza bivsi igraci jer da su oni na mestu Covica. Takvi pucaju svake sezone na njega. Eno im sinovi se dokazuju u parizaiu. Veliki Zvezdasi. Batalite covek ne igra utakmice. I boljeg nema da vodi ovakav klub. Pogotovo vi ne hvala. Pogresio Covic trebao je umesto Grka da dovede gurua. Taj je i onako radio u Zvezdi ali kaze takve sto prodaju ono za bubrege nece da moze.
G

Gosti

pre 10 meseci

Prvo sto treba da ispravis je TEO ZAKUCAJ ZA KLUPU AKO PROMASI 3 TROJKE ZA REDOM I STROGO MU ZABRANTII PROKLETI SUT!! Eto to i nista vise...Teazimo mnogo?
C

Cz 99

pre 10 meseci

Najlakse je svaku utakmicu reci mogli smo !!! Ajde pakuj se!!! Radonjic dolazi ali oterati prvo Covica !!!
G

Gandroje

pre 10 meseci

Realno, saopstenje da se izda pod hitno, Moneke da se suspenduje na 12 meseci zbog ismejavanja protivnika. I da se trazi 20:0 Obavezno da se proveri Ivanoviceva licenca i radna dozvola. Uopste mi nije jasno sta se desava sa Dr Nebojsom, saopstenja su strah i trepet u ligi Srbije i ABA ligi, zasto se opustio kad je Euroligue u pitanju verovatno samo on zna. A realno svi su protiv nas jer smo jedini posteni klub u Evropi i zbog toga nas mrze.
G

GAGI PFC

pre 10 meseci

I ja sam mogao da budem pilot pa nisam...komsinice komsinice pa svi se izredjali na vama majku mu.Pravda za fmp!
Ц

ЦЗЗР

pre 10 meseci

Као прво,наравно да смо могли и да смо изгубили веома несрећно,уз њихов невератан шут за 3 поена. Као друго од ваше три победе за редом на две се противник жестоко жали на суђење , а у трећој победа опет уз невероватну дозу среће. Не пије воду прича да је у финишу против Олимпије "затегао" одбрану, него они нису могли вола да убоду. Јер кад играч остане сам као дух и промаши то није због одбране него чиста срећа. Само да подсетим против нас та иста екипа је убацивала тројке и преко руку одбрамбених играча.
D

Dovlis

pre 10 meseci

Mogli smo ali nismo i tako godinama... dokle?
j

ja tebi ti meni

pre 10 meseci

To je svako znao i dok niste odleteli za Španiju,da ste mogli da pobedite. Za primadonu Nedović i to se se znalo. Sram vas bilo sve odreda. Jedino šta je dobro,Neša Ilić nikog više ne vija ,na tajmaut u, da ga smara nekim nebulozama i pričama. PD Dajte odmor Teu i Nedoviću i eto napretka. Tu leži svako zlo ovoga tima.
D

DrvoMama

pre 10 meseci

Stakleniiiiiii ooo stakleniiiii Monekeeeeeeee
s

spiritus movens

pre 10 meseci

Opsti utisak je da smo ovu utakmicu odigrali dobro, i da je nedostajalo malo smirenosti u nekim sutacijama kad se lomio rezultat. Bez Nejpira igramo bolje. Njegov odnos prema igri uvodi citavu ekipu u problem jer prenosi negativnost i indolentnost na sve igrace.

geostartraca@gmail.com

pre 10 meseci

Ovu utakmicu smo odigrali očajno 35min i jedno 5min kako treba stalno da igramo,a zašto se to ne događa, posebno u prvom poluvremenu je pitanje za trenera i sveznajućeg Čovića. Ovaj drugi verovatno radi po partijskom zadatku,jer sklepati tim sa ovakvom apatijom samo neko sa namerom može da uradi!
C

CZV FAN

pre 10 meseci

Odigrali dobro? Nedovic tri zicera promasio sam kao duh...Mitrović tri zicera promasio isto bio sam kao duh...Tobi ala decko je idiot...redovno ali redovno na svakoj utakmici promasi barem dva zicera ili mu obruc lupi bananu!? Mi smo promasili druze 9 zicera ...to je 18 poena i igrali smo dobro? Pa da smo dali 5 od tih 9 zicera sto bi pogodio i pocetnik od tablu pobedili bi! Tvoja prica o dobroj igri pada u vodu! Promasili bezbroj otvorenih suteva do sada...koja dobra igra? Nije to dobra igra vec bezobrazluk pojedinaca koje treba u rudnik staviti da vide kako se zboji i radi i krvari a be ovako trenira ceo zivot...profesionalni kosarkas i promasuje zicere i Nedovic i Tobi i Mitrovic...SRAMOTA!
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Ovaj vam trener malo nije normalan ili vas .ebe samo tako. Cuj mogli smo da dobijemo.

Искрено речено

pre 10 meseci

ајде гледај своје...проћи ће и избори
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

Rekoh ja lepo.Nedovicu privodi kraju karijeru nema vise od tebe nista.Svake dve nedelje covek povredjen.
2

2023

pre 10 meseci

Nedović i Teodosić ne mogu da igraju zajedno u petorci, ni jedan, ni drugi ne igraju odbranu, Yago nije za ovaj nivo košarke, Tobey potpuno izgubljen, sa ovom ekipom dobro mi i imamo 4 pobede.
g

gost gost

pre 10 meseci

Ekipa je pravljena na osnovu eurokup budzeta.Rezultati su realnost.Momci se trude koliko mogu i vise nego sto su placeni.Dobijacemo poneku kad se protivnik opusti..i to je to
1

1980

pre 10 meseci

Sa jedne strane osvojio Evroligu. Sa druge ima alibi da ne uradi ništa jer nije selektirao ekipu i prošao pripreme.
j

jaaaaaaa

pre 10 meseci

ко освојио евролигу
1

1980

pre 10 meseci

@jaaaaaaa Moja greška. Barcokas je uzeo. Nema veze 2x stizao do finala nije Radonjić.
k

kantastrofs

pre 10 meseci

nedovic dobio udarac jaoo jadan on uzas od ekipe
m

mogli ste

pre 10 meseci

Al za malo.
đ

đapekorleone

pre 10 meseci

Ljubi te brat pusti Simonovića da igra sledeću,zakucaj dedu za klupu. Spor i nema tehniku
A

Ab

pre 10 meseci

Davidovac je odron!!! Simonović nije košarkaš!!!