Željko Obradović (Starsport)
Željko Obradović (Starsport)

Obradović: Nebitno je na koga ćemo u plej-ofu

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.23. | 01:13

"Čestitke našim ljudima, koji su naša moć, koji pokreću tim, gde god da igramo", zahvalio se strateg crno-belih vernim navijačima

Osam godina bez Evrolige i već po povratku - plej-of. Veliki uspeh ostvario je Partizan Mozzart Bet ove sezone, pobedom u Monaku obezbedio je mesto među osam najboljih timova Evrope, pa je samim tim i Željko Obradović, arhitekta uspeha Parnog valjka bio prezadovoljan posle utakmice u Kneževini.

Izabrane vesti

"Šta reći. Pre svega, srećan sam što smo pobedili večeras i što smo među osam najboljih u Evropi. Svaka čast mojim igračima na svemo što su do sada uradili. Bila je ovo teška utakmica protiv tima koji je već u prva četiri i imaće prednost domaćeg terena u plej-of seriji", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Zahvalio se devetostruki prvak Evrope i navijačima koji su i na ovom gostovanju pružili veliku podršku ekipi.

"Čestitke i njima, ali i našim ljudima, koji su naša moć, koji pokreću tim, gde god da igramo. Imamo toliko navijača koji su i ovde bili večeras da nas podrže. To nam daje snagu da budemo na nivou na kojem je potrebno."

Strateg crno-belih ističe da nije upoznat sa time ko bi mogao da bude potencijalni rival njegovom timu u plej-ofu, ali i priznao da ne mari previše za to.

"Upravo su me informisali da ne možemo da budemo osmi. Možemo da budemo peti, šesti ili sedmi, ali to nije bitno. Igraćeo na nivou na kojem smo već bili."

Sa prognozama o plasmanu među četiri najbolja nije želeo da se zaleće.

"Prerano je to. Da vidimo gde ćemo biti i šta ćemo biti", spušta loptu Obradović.




tagovi

Partizan Mozzart BetŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara