Komentari na vest

Mrsko vam je da ga gledate, ali ne možete da ga ne poštujete...

m

milan kg

pre oko 2 godine

Za divljenje, kapa dole majstore. Inače,lik je 85 godište, kao i Dragić i Simon, bez obzira na uspehe/neuspehe, i jos uvek su tu za reprezentaciju, fun fact isto godište je Miličić !!! Pefi je 3 godine mladi, Teo dve, Krle samo dve stariji, samo kažem
Z

ZV

pre oko 2 godine

Ne mogu da ga smislim vec godinama,ali ono sto je juce uradio,a i inace,uz podatak da nije propustio nijedno takmicenje moze da izazove samo postovanje. Bravo Rudolfo,djubre matoro.
G

Gost 007

pre oko 2 godine

Kod nas bi prosao sa ovim komentarima: “Ma mator je, ima boljih na njegovoj poziciji…”
R

Rudi je legenda

pre oko 2 godine

Zašto mrsko, čovek je jedan od najvećih majstora ove igre u Evropi u zadnjih 20 god. Meni je samo žao što nije u paru sa Ljujom i što im ipak napade organizuje Amer, a ne Španac (iako to odlično radi).
s

sabnasdjas

pre oko 2 godine

Stvarno ne znam dali je iko u evropi dao vise kljucnih poena od njega, mozda samo llul....
R

Realnooo

pre oko 2 godine

Bas naprotiv, nisam konkretno na Tea mislio... Vise se odnosilo na to sto je mod nas trend da se u bilo kom sportu igrac sa vise od 30 godina tera iz reprezentacije kao "mator".

Kostaaas

pre oko 2 godine

Mrsko ili ne, čovek je odigrao za primer mlađima. Bacanje u publiku, pogađanje trojki, još ona slika gde mu prilaze mlađi igrači u zagrljaj posle pogođene trojke, čovek je odigrao kapitenski, i to u 37-oj godini...
R

Ragina Glava

pre oko 2 godine

Covek od 2004. godine nije propustio ni jedno!!!! reprezentativno takmicenje! Mozes da nam se ne svidjas,ali si kosarkaska legenda!
G

Gasol

pre oko 2 godine

@Ragina Glava Mislim da su Braca Gasol propustili samo jedno takmicenje i to zbog povrede.Od 2002 mislim da su oni.Kod nas su svi umorni posle sezone u "NBA".
b

baš

pre oko 2 godine

Retko odvratna njuška,još kad sam video danas kako se plazi smucio mi se jos više
R

Realnooo

pre oko 2 godine

Kod nas bi bio proglasen za starca jos pre 5 godina i da treba dati sansu mladjima...
y

y97x

pre oko 2 godine

Da treba dati šansu mladjima - treba. Da je isto Rudi Fernandez koji se i sa 37 godina baci za loptu i taj na koga insinuiraš koji se ni sa 25 nije bacao za loptu - nije.