Komentari na vest

Kraljev rudnik afričkih dijamanta: Ismaila Dijanje, 16-godišnji monstrum koji je pojeo i Jana Veselog

D

Drvo

pre oko 1 godinu

Blentavy je bivši atletičar na mestu košarkaškog centra. Sve što ima su fizikalije, kad to izgubi ostaje ništa. Slično kao Gist.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Cuj Veselog...kao da je Veseli O Nil iz 2001. Hhhshaha Veseli postao neka mera stvari... Real ima toliko fizicke sile...da je smesno da im Barselona parira.. Veseli na Tavereza i Poarijea... smesno. Kalinic na Jabuselea... Itd itd...
К

Као и сви

pre oko 1 godinu

спортисти из Африке који у Европу долазе да се баве фудбалом, кошарком...лажирају године...
E

Esex

pre oko 1 godinu

Ovi nas prave budalama..Taj igrac nije jos krenuo u skolu.Iz vrtica u prvi tim reala
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Ovi "eksperti" što komentarišu visinu u odnosu na godine. "Geniji", prosečan čovek raste do 17 godine. Nakon toga je kraj. Ne znam ko je još dobio visinu u 20nekoj. Što si rastao do 18te rastao si.
O

Objektivno151845

pre oko 1 godinu

Mislim da je laž da ovaj dečko ima 16 godina. Na osnovu njegove konstitucije je jasno da nema više od 9 godina.
j

jdjs

pre oko 1 godinu

Genije ja sam rastao od 15 do 21 godine.Ostavi se tih smesnih prica.
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 1 godinu

Ma važi da ima samo 16 godina i 214 cm, prebi se reklo da taj ima 26 godina kada je pojeo iskusnog igrača pod košem kao što je Veseli.
C

Comi81

pre oko 1 godinu

Ovo ni on ne zna da ima 16 godina😉
N

News

pre oko 1 godinu

Africki igraci su poznati po postenju. Odkad je Fifa i Uefa zabranila igracima da menjaju drzave ako su maloletni. Odjednom svi imaju "18" godina. Telo ovog kosarkasa kaze da on ima mnogo vise godina nego 16.
o

ovaj se rodio

pre oko 1 godinu

sa 17 godina....
j

ja sam bre komsija

pre oko 1 godinu

sa 16 god ima 214cm ...do 25 god ima da bude visok 3m. Sala na stanu gde postoji dete od 16 godina toliko visoko nego to je real pa cute spanci inace da na primer igra u Srbiji vec bi mu našli pravu krstenicu
I

Immobile

pre oko 1 godinu

Koliko je bio visok Pokuševski sa 17 godina, koliko je bio visok Zvonimir Ivišić sa 17 godina... Postoje primeri, ali oni nisu imali konstituciju kao ovaj momak i to je najveća razlika. Još oni dolaze iz Afrike što podgreva sumnju da su 3,4 godine uštinute.
m

milo123

pre oko 1 godinu

@imobile: odlican si primer dao za Pokusevskog. Da, ima tu visinu, ali ocigledno gradja deteta, tanak, vizljast, koscat, kriv. Tako sam isto i ja izgledao samo sto sam imao 186, s godinama sam dobio masu i ostalo. Ovaj decko izgleda kao da ima bar 25 godina po svemu. Dao si primer koji ti je pobio teoriju u startu.

Bojank91

pre oko 1 godinu

16 godina radnog staža

КоТоГовориИстину

pre oko 1 godinu

Кажу има 16,оно има 26! Европа је то требала научити још од случаја Нванка Кануа из деведесетих! И је л он нови репрезентативац шпаније или ће играти за своју земљу,зна ли неко
n

niko123

pre oko 1 godinu

Ovo ima 16 godina?neko je lazirao dokumente:)Afrikanci su inace poznati po tome...