Komentari na vest

Zvezdina deca propuštala šanse i ostala bez evropskog proleća

u

uzas

pre 11 meseci

Milijaš sa ovakvom igrom može večeras da ide u Ilijaš u Sarajevo da njih trenira.
t

tgbffr

pre 11 meseci

Nije on kriv, nego ovi igraci su katastrofa.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Neviđeno bitno revijalno takmičenje klinaca.
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Kakvih doktora nauka odje ima , sto je ovo ?! Izgubljeni neostvareni cudaci, napustite livadu. Klincima svaka cast, bice bolje sledece godine . Momcima nocas neka je srecno, pa da nam bude lijepa noc ako Bog da!
G

Gostivar

pre 11 meseci

Ma nije moguce
Z

Znao ali neradnik

pre 11 meseci

Kakav crni Milijas…
G

Grajkula

pre 11 meseci

Milijas mi deluje kao previse mlak za trenera..
p

prtkov

pre 11 meseci

Lupetate gluposti samo!Sa Mijatovićem i Nedeljkovićem nas ovaj Leipzig ne bi dobio ni tamo a ni ovde.To bi bilo 9 bodova i prolaz dalje ali nervira to što večito trebaju par igrača od klinaca da pojača tim pred LŠ,kao da nemamo brdo igrača koji su trenutno na višem nivou nego naša deca.
1

1122334455

pre 11 meseci

"uprkos disciplinovano defanzivnom izdanju tokom tri četvrtine meča" Utakmica se igra 90 minuta!!!!
P

Popsi

pre 11 meseci

Nisu oni krivi. Kriv je Milijaš koji dopušta sebičluk. To vam je situacija kao na primer da imaš loptu u stanu i treba da je dodaš nekom od članova porodice, a ti je baciš kroz prozor.
H

Holse

pre 11 meseci

Koliko su samo izgubljenih kad udju u 16,niko ne zna gol da pogodi...
D

Don Vito Corleone.

pre 11 meseci

Onaj Eduardo će biti Svetska klasa. Kada on sada u tim godinama ima onakvu fizičku gradju, kada na petoparcu izbaci dva naša igrač i da gol iz situacije koja uopšte nije bila laka, preozbiljan potencijal. Dosta zaostajemo u omladinskoj konkurenciji za Evropom, mnogo su fizički jači, brži, tehnički bolji itd itd. Jednostavno nemamo Srpsku školu fudbala, zaostali smo dok drugi napreduju u tim mladjim kategorijama. Plus ona naša odvratna Srpska filozofija, bolje ne primiti gol, nego dati gol.
Z

ZoranRad

pre 11 meseci

Prijatelju, sve se slažem, ali da znaš za ubuduće srpska, srpsku.. se piše malim slovom. Pridev.
z

zaks

pre 11 meseci

Ovako mladi, a već kilavi.Pa jedan normalan šut prema golu ne mogu da pošalju. Šta li rade na treninzima ?
J

Jöle 39

pre 11 meseci

Pa ovi i sa mladima ne mogu da dobiju a toliko su uložili
v

velika sramota

pre 11 meseci

igrač broj 15 Zvezde (ne znam ime, nije za, zapamtiti) igra fudbal pred za ekipu čija je sledeća stepenica seniorski fudbal, a on ne ume da šutne ni desnom ni levom nogom?!?!? Koliko li su njegovi platili da igra ovaj meč?? Ako uzmemo da Zvezda ima 30 mlađih pionira, da ima 25 kadeta i 20 juniora i da sve to ima u Grafičaru, dođemo do cifre od 150 dece koja se svake godine takmiče!!!! Kakvi moraju biti dunsteri ti treneri kad od ovolikog broja dece koju imaju neposredno i još dva ili tri puta toliko prate u drugim ekipama kad ne možemo da skrpimo 11 igrača koji treba da budu juniori i krenu sutra svi za prvi tim??? Ovo što Zvezda radi je čista zajebavsncija za zdravom pameti svih nas.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Bruka! Ostavke i promene u Omladinskoj školi! Zvezdi ovo takmičenje i Evropa treba da budu prioritet, a ne igranje po njivama Srbije! Krštenog igrača nema za prvi tim i ovo znači samo dodatni "uvoz" iz Afrike! Ovo ne vodi nikuda!
J

Janko344

pre 11 meseci

Prvo ostavka Nikole jelica koji sastavlja tim pa onda ostavka Milijas koji forsira igrace od svog kuma koji je menadžer mislim na vukojevica i milisavljevica
M

Miljanic miljan

pre 11 meseci

Najveće zlo u zvezdi nikola jelic
d

deki23

pre 11 meseci

Nikad losije klince nismo imali. Barak sa Sljivicem jurio rezultat protiv vozdovca pa nije ni cudo sto smo izgubili. Ovo je najlosija ekipa za poslednjih 6 godina sto govori da se lose radi u klubu na svim nivoima.
l

lol12

pre 11 meseci

Šta ti znaš,ovo nije cak ni najbolje sto imamo od klinaca.Koliko imamo samo po pozajmicama i plus u prvom timu?Drugo ovo je protiv kluba koji je ekstremno dobro organizovan i baza su im mladi igraci.I tebi strasan minimalni poraz.Bolje ti je kad se prethodnih sezona dobije neki tamo žnj klub u prvenstvu 7:0,kao da je Lajpcig i taj klub isto.
P

Popsi

pre 11 meseci

Nisu loši nego samoživi.
P

Plavi10

pre 11 meseci

Ovake klubove kao Lajpcig bi Zvezda trebala pobjedjivati bez problema. Ovaj klub godinama nije izbacijo dobrog igraca iz mladjih kategorija. Njihova politika je kupovina mladih talentovanih igraca a ne proizvodnja. Ako njih Zvezda ne moze, sta bi tek bilo kad bi igrali sa Benfikom, Sporting lisabonom, Salzburgom, Fajenordom, Portom.