Komentari na vest

Zvezda za Ligu šampiona protiv Apolona ili Makabija!

D

Delijeknin

pre oko 2 godine

Bice to ekstra utakmica protiv maccabi. Oni fantasticna igraju. Procice mudriji Trener. Mora Tu mnogo pametno takticki odigrati. Daj boze LS i neke ekipe koji SE mogu pobediti.
G

Gost112358

pre oko 2 godine

Zvezda ima stvarno korektan tim ove sezone, dobro su popunjeni na gotovo svakoj poziciji i LS u potpunosti zavisi od njih. Samo ne razumem zasto se toliko forsira onaj Gobelja? Na svakoj poziciji ima zamena ali eto samo je jedan Gobeljic neprikosnoven starter. Ko gura tog coveka da mi je znati?
H

Hepek

pre oko 2 godine

Sasvim je realno da zvezda igra u LE ali u februaru sledece godine kada zavrsimo na trecem mestu u grupi LS
C

Cipiripi LE2

pre oko 2 godine

Ovaj zreb mene motivise a mogu da zamislim kakva energija je u igracima kada su procitali da nije Trabzon i da drugu utakmici da l igrali protiv Haife ili protiv Apolona igramo na Marakani pred 55.000 navijaca a verujem da ce biti mala taj dan da stanemo svi koji zelimo da prisustvujemo
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Isto tako su mislili i iz vama bratskog kluba pa su pred istim brojem navijaca dobili opusteno po tamburi...vec sam rekao da Haifa nije ekipa za potcenjivanje.Sigurni smo da C.Zvezda tamo u Izrealu nema sta da ocekuje osim poraza a za revans u Beogradu zavisice dali ce vasa pobeda uspeti da nadoknadi minus iz prve utakmice.
T

Tuti Fruti

pre oko 2 godine

ti bolje gledaj kako da se oporavis od novog pazara nego sto dajes prognoze o sampionu. Poz
S

Sascha74

pre oko 2 godine

Zajedno do LE komsije, Mi imamo vece sanse protiv Aek I Dnipro1 nego vi sa Makabijem. Inace Dnipro1 je isto sto i KK CZV Beograd(vas novi klub),samo sto su oni igrali drugu ligu nakon gasenja tima Dnjepr. ili mozda gresim ?
I

Ivke88

pre oko 2 godine

Zamislite život ovog coveka od skoro 50 godina.. Nadam se da se nisi razmnožavao..
P

Postic

pre oko 2 godine

Vii 🤪
m

medeljin

pre oko 2 godine

Groboš, da li znaš da poslednji put kada je fudbalski klub iz jugoslovenskog sportskog društva partizan igrao kvalifikacije za LŠ u plej ofu si imao četvrtoplasiranog iz engleske i španske lige, trećeplasiranog iz italijanske i portugalske i trećeplasiranog iz francuske ako prođe treće kolo? Čisto da se ne iznenadite ako nekim čudom budete drugi umesto Vojvodine, da znate šta da očekujete i koga da kalkulišete. Isto i za košarkaški klub iz jugoslovenskog sportskog društva važi. Igrala se prvo grupa protiv nižerazrednih ekipa (kao što ste vi), top 16, pa četvrtfinale i F4 na kraju. Verujem da ste zbunjeni i to je u redu, dogodine opet u evrokup, gde vam je i mesto.
p

pancevac92

pre oko 2 godine

Ti si tragikomican
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

KK Igokea B tim/Pobegulja je trebalo da igra treću ligu, ali je to nemoguće u ovoj zemlji kada si državni projekat! A nekadašnji Partizan je bio drugoligas u ondašnjoj Jugoslavije! Tu greške nema!
i

ivko svemirko

pre oko 2 godine

Plači, go. no malo... Plači!

Olegunnarsoljsker

pre oko 2 godine

Lak posao! Ide gas!
G

Ghoust

pre oko 2 godine

Ko kaze da ce biti lako protiv Pjunika?Pa da nas stigne karma?Pusti ove napaljene klince svako normalan poziva na oprez protiv Jermena,a da ne pricam od Makabiju ili Kipranima
R

Rumenko sladoled

pre oko 2 godine

Polako korak po korak... Hrabro i pametno sutra i za Sedam dana pa onda.... Napred Zvezda !
B

Boogy

pre oko 2 godine

Odličan žreb. Samo mi nije jasno zašto se žreb ne organizuje posle završetka ove faze? Pa lepo ko se plasira gleda žreb. Ovako umesto da se fokusiraš na trenutnu utakmicu, ti razmišljaš o sledećoj. Kao prošle godine. Svi pričali o Dinamu, kad ono prođe Šerif.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Korak po korak, da se prvo prodje Pjunik, pa cemo komentarisati zreb.
G

Gost11gostt

pre oko 2 godine

liga sampiona OOoOOOoOOOOoOO
N

Najjaci su

pre oko 2 godine

Najjaci su ovi grobarcici, pored raspadanje i u najavi gasenja svog kluba, oni imaju obraza da komentarisu Zvezdine potencijalne rivale, predhodnih godina da ste gledali u svoje dvoriste, a ne u nase sigurno ne bi bili tu gde jeste, dotakli ste dno... Zveda je par svetlosnih godina ispred vas, sutra ce te videti demonstriranje sile, a u 4 kolu ne znam sta moze da se desi da ne prodjemo, Oly je izgubio od Makabija jer su bukvalno sa priprema odigrali utakmicu, prvenstvo nije krenulo, taj smo i mi imali problem pre par godina kada je kasnije kretalo prvenstvo, a mi kvalifikacije od prvog, drugog kruga i najgore smo u vecini slucajeva igrali te prve utakmice, dok ekipa ne odigra par utakmica, uigra se i ne udje u formu ne moze pokazati svoj max. Zvezda je sada u idealnoj formi, da smo izvukli bilo koji tim iz lige 5 mi bi se nosili sa njim, jer iako imamo na papiru po 10 puta jeftiniju ekipu, mi mozemo skoro svima da pariramo, sem ovim klubovima medju 10 najjacih, a i protiv njih mozemo da iznenadimo kao sto smo protiv Liverpoola, Milana itd, a to je zato sto 90% nasih igraca daje 150% skoro svaku utakmicu, nisu tu zbog love iako imaju ok primanja, vecina je tu zato sto voli klub, atmosfera u svlacionici i harmonija u klubu izvanredna, ne znam da li jos koji klub ima odnos takav sa svim igracima, mozda Ajax i po jos neki klub, tako da je i to jos 20%-30%. Skoro svi stranci, Ben, Kanga, Sanogo, svi su nalozeni i znaju sta je igrati za Zvezdu, Kangwa je isto shvatio gde je dosao kao i Ohi koji je izjavio da zeli da se bori za prvog spica, jer ovo je nesto vrh sto dozivljava, skoro svi igraci koji su sada tu su dostigli svoj vrhunac igranja u Zvezdi, iako su neki igrali u znatnoj jacim klubovima sa debelim primanjima, svakom igracu je ovo vrhunac, ljubav, fudbal, voljeni klub, navijaci, uspesi i proslave, prijateljstvo, porodica, harmonija, pa cak i redovna primanja, drugarstvo van terena, to ne moze da se kupi to nema ni jedan klub na svetu, to je ono najlepse sto krasi Zvezdu, sa navijacima na terenu se nekada daje i 200%
P

PjunikPartizan2:0

pre oko 2 godine

Karma koju spominjete vas stize, nemoj da vam padne u Ligi Konferencija Pjunik pa da bude nikad jaci Pjunik, ali svakako sta ima veze, obraza i srama nemate.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Kao da je nekoga briga koga ćemo od ove dve ekipe da izbacimo u plej ofu.
G

Gost5

pre oko 2 godine

ајмо Јермени, решавај у рупи све
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ti iz rupe su koliko znam pohapšeni u Ritopeku.
G

Gostijija

pre oko 2 godine

apolon vs zvezda
C

Chedule

pre oko 2 godine

Lagano.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Samo Pjunik je važan!!!
G

Gost1212

pre oko 2 godine

Bolji smo od ovih ekipa po svim parametrima. Iskljucivo od nas zavisi. Ako odigramo kako se ocekuje ni Pjunik a ni Makabi/Apolon nece imati sta da traze u dvomecima. Dugo smo patili posle PSV-a i Milana, zanosili se da neki igraci veoma upitnog kvaliteta mogu da urade nesto u Evropi. Na kraju je uvek isplivalo na povrsinu to sto nismo imali kvalitet. Sada je mnogo bolja situacija, neuporedivo je jaca ekipa i sada prihvatamo ulogu apsolutnog favorita jer smo radili za to i borili se da budemo u ovoj situaciji. Naravno da protivnici nece biti olako shvaceni ali se nece ni predstavljati da su nekakve sile. Idemo da vezemo dve LS ponovo i da napravimo novi iskorak.
A

Aimar 10

pre oko 2 godine

Lakovic opet grejao kuglice ludi Zeks na aparatima
G

Gaizka

pre oko 2 godine

Svaki žreb je lagan kad smo mi ovako jaki.
@

@

pre oko 2 godine

јаки у намештеном првенству
k

kme

pre oko 2 godine

@ ko vam je kriv kad vi nema te pojma... idi pevaj uprava napolje
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

@, da, jaki u nameštenim prvenstvu za vas, jedan od primera je i proslo prvenstvo, kada ste izgubili obecanu titulu, skupstinu iza sebe, sklanjalice.... 😄
M

Mjv

pre oko 2 godine

Jaki smo bili i u namestenim derbijima i namestenoj evropi.
G

Grobaroos

pre oko 2 godine

Mi NEMA MO pojma, A TI SI NEPISMEN!
O

Ojo

pre oko 2 godine

Ovo je dobro, Aj da sutra isprašimo ove Jermene, a posle Zna se!!!
P

Pa1

pre oko 2 godine

Iskreno baš me briga da li ćemo proći u LŠ. Ja ću voleti moju Zvezdu i u beton ligi kao i u Ligi šampiona! Krv teče moja crveno belih boja!
L

Liga samoinjona

pre oko 2 godine

@Pa1 Eh da mi je tvoj mozak malo da se odmorim...
P

Pa1

pre oko 2 godine

Kad neko ima Nik "Liga šampinjona" jasno je kakvim mozgom raspolaže! Mozak tipa - četvrto jedan je najludje!
3

33 titula

pre oko 2 godine

Zvezdo,želim ti dobru igru i sreću.
В

ВИДАН

pre oko 2 godine

еРАКОВИЋА ЗАДРАТИ ДО ДЕЦЕМБРА.пРЕТУБАНЦИЈЕ У ОДБРАНИ СУ НАЈОПАСНИЈЕ
G

Gost12354

pre oko 2 godine

Crknuceeee bombaaas!!
M

Mutommbo

pre oko 2 godine

Zbezda je svakako favorit protiv ovih ekipa. Favoriti uglavnom prolaze dalje, ali ne i uvek. Ovo je dobra prilika koju treba iskoristiti. Još da ispadnu Benfika, Dinamo Zagreb i Rendžers pa da budemo u tom trećem šeširu LŠ. Protiv ovih može i Čupa na desnom beku ili Gobeljić. Dobro bi bilo sada da dovedu Panamca iz Anderlehta ili nekog drugog da odigra Play off i da se uklopi u postavu za LŠ. Kasnije još Ado za rotaciju sa Kangom i Kangwom i to je već sasvim pristojan tim za LŠ. Ne možemo biti nivo Reala, Bajerna, PSŽ, Barse, Mančester Cytija i Liverpula, ali možemo igrati fudbal sa ostalima. Još u grupnoj fazi da budemo sa Ajntrahtom iz Frankfurta, koji je nosilac p da se nadamo da osvojimo 7 bodova i proluću u LE.

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Da li baš moraju te tri ekipe da ispadnu ili može bilo ko od nosioca, npr da li možemo dalje ako ispadne Dinamo, Kopenhagen, Benfika ili PSV i npr Dinamo Kiev? Ili baš moraju da ispadnu isključivo Dinamo, Rangers i Benfika?
G

Gost323

pre oko 2 godine

Iskljucivo te tri, jer imaju jaci koeficijent od Zvezde.

angrychainsaw

pre oko 2 godine

@Gost323 Hvala na odgovoru... Pa nije uopšte neočekivano da ispadnu te tri ekipe, po meni Rangers sigurno ispada, Dinamo ima 50/50 posto šanse, isključivo zbog iskustva na međunarodnoj sceni, ali trenutno imaju mnogo lošiji tim nego prošle, a kamo li pretprošle sezone. A što se Benfike tiče, tu msm da je malo teže ali ne i nemoguće, jer će sudije i šakom i kapom gurati Dinamo da uđe u LŠ... Mada ni Mitjiland nije ekipa za potcenjivanje uopšte, i leži im otvoren fudbal, sada imaju i bolji tim nego prošle godine... Šanse, po meni, u tom slučaju su 35% da budemo u III šeširu... Ali polako, da prvo prođemo Pjunik, pa posle je sve lakše...
R

Robinho 420

pre oko 2 godine

Ja ne znam kojom magijom je makabi onako razmontirao olimpijakos? Prosle sezone sam ih gledao toliko lose i sporo igraju da je to uzas, svakako bolje po nas nego bodo, ili trabzon, bodo nije pola ekipe od prosle god ali na u gostima na brzom terenu ne znam kako bi se snasli, posebno sto se odbrana nije uigrala jos uvek, a brze lopte po zemlji mogu predstavljati problem za nas. Kako god mi napadamo LS i to je nas cilj za ovu sezonu, uz malo srece i trece mesto u grupi mozemo da prezimimo u evropi. SRECNO NAM BILO
O

Olegunnarsoljsker

pre oko 2 godine

Veruj mi, da odigraju još 10 utakmica olimpijakos bi ih iscepao kao moj deda drva. Čista sreća!

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Olimpiakos, bratski klub bi mogao na pozajmicu uz obeštećenje da nam "pozajmi" Cisse-a, Kane-a ili Vršaljka, ako se ne dokopaju LE... Šalim se naravno, nije mi jasno kako je Makabi uspeo tako ubedljivo da ih dobije na sred Pireja, ipak Olimpiakos na papiru ima skuplji tim od nas... Dovesti malog gruzijca, kao zamenu Rodiću, koliko sam video brz je, odlucan u defanzivi (dosta bolji defanzivno od Rodića) i sasvim solidan u napadu i dovesti Murilja iz Anderlechta, što mislim da je gotov posao, jer covek nije bio na spisku tima u zadnjih par utakmica i prica se da je u Beogradu... I to je to!!! Imamo tim za grupnu fazu Lige Šampiona ako izbegnemo, Bayern, Liverpool, PSG i Barsu. Pa daj i nama malo sreća da ne okrene leđa. A kad sam već kod sreće, pa Rangers (Glasgow) ga je ugasio, to je tako, jer imao je ogromnu sreću u 1/8 finala kod kuće kao i u polufinalu!!! Sad neće stići ni u LE kakav im je žreb!!! Komšije isto, na papiru, imaju grupnu fazu Lige Evrope, i to bi mnogo značilo za srpski fudbal i koeficijent, i njih je sreća pogledala, samo da nešto ne zase.. AEK, pa potom Dnjepar, koji će sudije malo gurati, ali koliko god da ih guraju kad im kući strpaš dva-tri komada i u gostima odigraš na nivou, nmg tu sudije ništa...

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Olimpiakos, bratski klub bi mogao na pozajmicu uz obeštećenje da nam "pozajmi" Cisse-a, Kane-a ili Vršaljka, ako se ne dokopaju LE... Šalim se naravno, nije mi jasno kako je Makabi uspeo tako ubedljivo da ih dobije na sred Pireja, ipak Olimpiakos na papiru ima skuplji tim od nas... Dovesti malog gruzijca, kao zamenu Rodiću, koliko sam video brz je, odlucan u defanzivi (dosta bolji defanzivno od Rodića) i sasvim solidan u napadu i dovesti Murilja iz Anderlechta, što mislim da je gotov posao, jer covek nije bio na spisku tima u zadnjih par utakmica i prica se da je u Beogradu... I to je to!!! Imamo tim za grupnu fazu Lige Šampiona ako izbegnemo, Bayern, Liverpool, PSG i Barsu. Pa daj i nama malo sreća da ne okrene leđa. A kad sam već kod sreće, pa Rangers (Glasgow) ga je ugasio, to je tako, jer imao je ogromnu sreću u 1/8 finala kod kuće kao i u polufinalu!!! Sad neće stići ni u LE kakav im je žreb!!! Komšije isto, na papiru, imaju grupnu fazu Lige Evrope, i to bi mnogo značilo za srpski fudbal i koeficijent, i njih je sreća pogledala, samo da nešto ne zase.. AEK, pa potom Dnjepar, koji će sudije malo gurati, ali koliko god da ih guraju kad im kući strpaš dva-tri komada i u gostima odigraš na nivou, nmg tu sudije ništa...
g

golst

pre oko 2 godine

Leteće sve zvezdice protiv Makabija , kad jedan Olimpijakos olešili što ne bi i zvezdicu
K

Kme

pre oko 2 godine

Zamisli sta bi sa partizanom radili a cek hahahahaha
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Jedan Olimpijakos? Ti porediš svetskog i evropskog prvaka sa nekim grčkim klubom? Čudni su svetovi u vašim glavama.
X

XD

pre oko 2 godine

Čeferin da ih ubaci direktno. Čovek bukvalno otvorio vrata nacrtao put.
B

BoraB

pre oko 2 godine

A jos i naredio da se Partizan izbaci kako god moze.. proverena informacija reko mi Miško taksista
P

Prolaznik1

pre oko 2 godine

Žreb je smešan, samo da nas već na startu ne iznenadi "uvek neugodni" Pjunik.
P

Poraz

pre oko 2 godine

od FKN.Parara mnogo vise boli tako da ti je bolje da pratiš treba za tvoj klubić ako slučajno prodaje dalje
P

Prolaznik1

pre oko 2 godine

Znači ko god je gledao kako ispadamo od Omonijje, Šerifa i ostalih Ludogoreca, a da ne pominjem koliko nas je puta samo sreća pogurala dalje, je Grobar. Vi bre ljudi treba da se lečite.
G

Gostq

pre oko 2 godine

Biće neizvesno u utakmici Makabi-Pjunik
B

Bravomajstore

pre oko 2 godine

Biće jako zanimljivo da ih gledaš i ligi konferencije! Al šta ćeš, ti ćeš bar moći da gledaš grcevitu borbu za opstanak u ling long ligi tvog voljenog klubica!
D

Daleka mu

pre oko 2 godine

Sreća pa vladimir Stojković ne igra više tamo
A

Anti avangarda

pre oko 2 godine

Avangardo, pokusajte jednom da osvojite nasu ligu , pa ce i vama da se padaju ovi klubovi! - Nece jer nemaju koificijent, nece biti povlasceni, jer nemaju rezultate u Evropi. Nista onda pozdrav!
p

plavac

pre oko 2 godine

pozdrav
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Prvo proci Pjunik pa tek onda praviti analize. Igracima uzeti mobilne telefone i pravac karantin 2 dana ranije. Makabi je opasan rival jer niti je zvučno ime niti ima u poslednje vreme velikog uspeha u LŠ i LE a opet ekipa za veliki respekt. Samo ozbiljna priprema i nadtrcati ih...
p

plavac

pre oko 2 godine

a kod vas ukupno dva igrača kadra za krug oko zgrade.imate tim da im sakrijete loptu nikad da je ne vide a ti bi magično da budete luzerpul
1

1346

pre oko 2 godine

Interesantno je da nam je Haifa bila projektovani rival i prošle sezone ali u drugom kolu kvalifikacija kada su u prvom kolu ispali od Kairata.
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Trebalo je godina da se dođe do toga da imaš lakši žreb i da si na papiru favorit da uđeš u LŠ. Ali samo na papiru, znači pametno i oprezno! Omonija je najveća mrlja dosadašnjeg Stankovićevog rada i ne bi smjela da se ponovi. Svim srcem uz Zvezdu do nove LŠ!
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

jeste mrlja ali samo zato sto se igrala jedna utakmica u gostima... Sto je nepravedno. Da se igrala jos jedna tesko da bi oni prosli...
M

Maksimalan Oprez

pre oko 2 godine

NE SME BITI PODCENJIVANJA NI JEDNOG PROTIVNIKA,SAMO TAKO SE MOZE U LS!
G

Goran Novi Sad

pre oko 2 godine

Zreb je korektan i da je zapao neko drugi opet kazem imamo u dzepu LK i borbu ako izgubimo za LE kroz play off...Ono sto treba imati na umu UKOLIKO prodjemo Jermene a verujem da hocemo imamo priliku da u revansu slavimo ulazak u LS uz vrhunsku atmosferu u revansu protiv pobednika Makabi/Apolon.Sve ide kako treba i ne treba biti negativan i traziti dlaku u jajetu...Daleko smo mi od bogatih klubova da bi se zamarali uspehom u LS bitan he spektakl i puna Marakana u grupi ko god da dodje i ponavljanje spektakla kao sto je bio Liverpul i pobeda neplanska ali istorijska.
G

Gost677

pre oko 2 godine

Makabi koji izbaci Olimpijakos 1:5 ukupnim rezultatom, sigurno nije laganica niti je to otvoren put prema Ligi Sampiona...

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Pa nego šta je ako nije? Samo da Zvezda igra na svom nivou sve 4 utakmice i već se nakon treće utakmice u gostima SVE ZNATI... Makabi da igra sa Olimpiakosom još 20 utakmica na Pireju, ne bih ih dobio nijednu. Nznm šta se to desilo, nisam gledao meč, ili je nameštaljka, ili postoje neki interni problemi u bratskom klubu ili prosto nisu imali sreće kao mi protiv Rangersa u Glasgow-u. Ali zato sada Rangers ako se dokopa LK da bude sretan kakav je žreb dobio... Ne može uvek da te njake...
П

ПЕРПЕТО МОБИЛЕ

pre oko 2 godine

Терза није више магичан.Ништа од нападача.Пешић рангПавловића.Букарија сад требамо да видимо да ли је појачањеили не
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Igrači rade svoj posao, trening! Ovo je posao za analitiku! Polako! Prvo Pjunik koji je došao u BGD!
S

Ser Samrok Stanoje

pre oko 2 godine

Namesteno kao i derbiji protiv mene.
G

Gospodin Dr.Terzic

pre oko 2 godine

Nezna sto si forsirate Makabi , kad je apolon mnogo jaca ekipa
a

alo..

pre oko 2 godine

ne lupaj..

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Tu se nikad ne zna. Makabi jeste favorit, ali nikako izrazit favorit kao mi protiv Pjunika, npr. Tako da tu isto svašta može biti, ali ne zamarajmo se sa Makabijem/Apolonom, već sve uraditi da se sutra Pjuniku nekoliko puta zatrese mreža, da nam portugalac ne svira neki dupli žuti ili, ne daj Bože, crveni direktno, da svi igrači prođu bez povreda i da ostvarimo pozitivan rezultat, pa ćemo nakon revanša u Jermeniji misliti o play offu!!! Ajmo ljudi, još malo karata je ostalo, jedan deo zapadne tribine, desetine mesta u jefnom sektoru na istoku i 4/5 sektor na severu.... Da sutra bude puna Marakana, da probijemo što pre njihov bunker i da rešimo stvar u našu korist do 70 minuta, a onda na odmor Katai, Pavkov (Ohi mora da igra sutra, makar sa klupe, jer će nam i on i Šilja trebati u revanšu, Kangwa, Sanogo, Dragović...

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Tu se nikad ne zna. Makabi jeste favorit, ali nikako izrazit favorit kao mi protiv Pjunika, npr. Tako da tu isto svašta može biti, ali ne zamarajmo se sa Makabijem/Apolonom, već sve uraditi da se sutra Pjuniku nekoliko puta zatrese mreža, da nam portugalac ne svira neki dupli žuti ili, ne daj Bože, crveni direktno, da svi igrači prođu bez povreda i da ostvarimo pozitivan rezultat, pa ćemo nakon revanša u Jermeniji misliti o play offu!!! Ajmo ljudi, još malo karata je ostalo, jedan deo zapadne tribine, desetine mesta u jefnom sektoru na istoku i 4/5 sektor na severu.... Da sutra bude puna Marakana, da probijemo što pre njihov bunker i da rešimo stvar u našu korist do 70 minuta, a onda na odmor Katai, Pavkov (Ohi mora da igra sutra, makar sa klupe, jer će nam i on i Šilja trebati u revanšu, Kangwa, Sanogo, Dragović...
М

Митт

pre oko 2 godine

Противници које Звезда може да побиједи, али треба бити опрезан. Прво Пјуник да се аБд избаци.
L

Licemeri

pre oko 2 godine

Nekad igrali sa Njukastlom?! Nekad ste igrali i sa Aelom sa Kipra i to umesto Zvezde, iako niste bili prvi, i naravno pukli ste ko zvečka. Vi bi opet umesto Zvezde, ne bi imali srama. Naravno uzeli bi nam i najbolje igrace, ali nema vise demokratsko ateisticke antisrpske koalicije, da forsira antisrpski klub Partizan.
s

srbenda 777

pre oko 2 godine

a vi udbaši sa PETOKRAKOM ste pravi Srbi,najveće srpsko zlo je crvena zvezda tj. petokraka i antisrpska UDBA koja je sve činila da uništi Srbiju
J

Jugosloveni

pre oko 2 godine

Od Marsala Tita, preko Čika Mirka pa sve do Vujosevica jugoslovena, i Vucelica komuniste, partizanove su jugoslovenske liste.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Trenutno je najvažnije da Zvezda SUTRA POBEDI PJUNIK. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

декара95

pre oko 2 godine

Мислим да ни мало нису наивне екипе Макаби и Аполон, али када ае узме у обзир чињеница да Звезда већ 5, односно 6 година за редом игра Европу, пролази групе и два пута игра Лигу шампиона, може се рећи да је фаворит. Пуна подршка Декију и играчима, у фантастичној смо форми, екипа је никад бржа, молимо Бога и надајмо се групној фази! Сутра сви ДРЕСОВЕ и видимо се на стадиону!!! 🔴⚪️🇷🇸☦️
G

Gosto

pre oko 2 godine

Tesko vama kad Ceferin i balkanska ekipa napuste Uefa!
B

BozeHvala

pre oko 2 godine

Hvala Bogu sve manje jugoslovena.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Vi ste ozbiljno, ali ozbiljno bolesni!!!
E

Esex

pre oko 2 godine

Zabraniti igracima da komentarisu i misle o ovome dok se ne prodje pjunik..
r

reyales

pre oko 2 godine

dobro je sto play off ima standardni termin da ako se padnemo sa raspali kiprani igraju na kvarno ko i obicno i stave neki rani termin

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Kakav bre Apolon u cele kavlifikacije Makabi uz Trabzon,Zvezdu,Dinamo,Ferencvaros,Plzen najozbiljnija ekipa.
r

reyales

pre oko 2 godine

nadam se da i sam shvatas kolko ti je nebulozan komentar, seti se s kim smo igrali zadnje dve godine i ko je bio ozbiljna ekipa tad
m

milutin 15

pre oko 2 godine

kolko je danas u Srbiji gladnih usta zbog titinih blizančića i neke kvazi evrope

Призренац

pre oko 2 godine

Ај не с…
T

ToleVole

pre oko 2 godine

Gladnih usta je toliko koliko ima nesposobnih očeva da nahrane svoju decu.
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Nijedna gladna usta zbog njih, svoju frustraciju moraš nekako drugo da liječiš. Gladna usta su zbog krađe, talova i nabudžene javne portrošnje od državnog do lokalnog nivoa, foteljaša ulizica koji troše kao da im je deda ostavio, uvoznih lobja koji uništavaju domaću proizvodnju, nesposobnh stranačkih pijuna koji hoće da se pitaju a pojma nemaju.....mogu još da nabrajam kolko hoćeš. Zvezda i Partizan su kap u buretu.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Ovo je u poslednjih 5 godina najbolji zreb za Zvezdu, bez obzira da li je neko nezgodan ili nije. Zvezda je 5 godina razgrtala ispred sebe, popravljala koeficijent, da bi dosla u ovu situaciju kao ove sezone. I sada treba narednih godina da koristi blagodeti dobrog koeficijenta, da kasnije pocinje kvalifikacije, da dobija lakse protivnike. Siguran sam da Zvezda zna kako do LS. Mozemo se sloziti i da Zvezda ima jaci tim nego pre 5 godina. Sigurno su i Krasnodar i Salcburg, Jang bojs bili tezi protivnici nego ovi. Naravno, nikoga ne treba potceniti, ali ni preceniti, treba biti oprezan i proci dalje.
м

милошевац

pre oko 2 godine

Сијећам се када су у Звезди играли Гума,Срећковић ,Блажић икада је управа са Диком Стојановић славила када смо извукли Славију ,а Славија нас одерала у Прагу.Увијек проблем имамо с брзим екипама.Зачас увале 3 комада и реванш је пука формалност.Имамо проблем на средини када изгубимо лопту
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Јел се сијећаш 06.12.1953. шта је било?
T

ToleVole

pre oko 2 godine

Sećam se. Tito ( vas navijac i osnivač) vas kao sedmu ekipu iz jugoslovenskog sampionata poslao kao svog licnog predstavnika u Kup sampiona.
A

Andjusov Alter Ego

pre oko 2 godine

Grba Andjelkovic zvani Grba, Guma Bogdanovic, Dika Stojanovic, Aleksandar Kovacevic poznatiji kao Tenk, Purke Stojanovic zvani Djedo... Realno nismo ni mogli bolje tada... Ima nesto u nauci o imenima ( nadimcima )...
p

plavac

pre oko 2 godine

evo ja sam jugosloven i nemam pojma koji je ovo jezik
G

Gost gostuje

pre oko 2 godine

Dobro da nije Makabi Petah Tikva. ZVEZDO ZGAZI IH SVE!
P

Panticevi

pre oko 2 godine

Partizani iz Tirane
s

srbenda 777

pre oko 2 godine

zna se koje po direktivi Krcuna svoje vatreno krštenje imao u tirani,i tu titulu posle sebi prisvojio i zvezdicu na grb prišio
N

Nikola104

pre oko 2 godine

Ne treba ni misliti na Makabi. Samo na Pjunik. Ovim tekstovima se samo skrece paznja i ometa koncentracija ekipi protiv Pjunika. Uopste glupo je da se ovaj zreb odvija pre zavrsetka utakmice sa Pjunikom jer samo ometa koncentraciju igracima. Taj Makabi je miljama daleko, ne treba ga ni pominjati. Ko zna da li cemo doci do njega? A ovde se pocinje stvarati atmosfera kao da igramo sa Makbijem sigurno. To je veoma lose za psiholosku pripremu utakmice sa Pjunikom. Posto smo u nasoj stampi Pjunik vec izbacili. Tako da bi za Zvezdu mnogo bolje bilo da se ovaj zreb odvija posle utakmice sa Pjunikom. Jer je nasim novinarima nemoguce reci da olade malo sa Makabijem dok ne prodjemo Pjunik. A igraci citaju sve te vesti i to lose utice na njih u smislu psiholoske pripreme.
D

Dejan galenika

pre oko 2 godine

Od svih ovde sto laprdaju, nijedan ali nijedan nema ino gosotvanje.
M

Mator

pre oko 2 godine

Nemaju ni domaćinstvo.
S

Sascha74

pre oko 2 godine

Unistice vas kao i vaseg brata Oly koji nije znao gde bije obe utakmice
S

Snoopy

pre oko 2 godine

Kao sto je vas uništio vaš brat Rasim Ljajić sa N.pazarom...A o evropi sanjajte
D

Davor Republika Srpska

pre oko 2 godine

Nananananananana liga sanpiona
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Добро је, избегли сте Борац Чачак, они су незгодни у гостима.
P

PoremecenSi

pre oko 2 godine

Makar ne igramo umesto vas kvalifikacije pa da pucano od Aela.
К

Констракта

pre oko 2 godine

Духовит коментар, заиста... Пази само да не извучете Тикву, Кроацију или не дај Боже Нови Пазар...
a

al zato

pre oko 2 godine

vi niste Pazar!
G

Gosthjk

pre oko 2 godine

Ali jos bolje je to da ako vec mora ekipa iz Izraela, makar nije PETah-Tikva, cujem da su i ono bas nezgodni u gostima.
С

Саббатх

pre oko 2 godine

По наслову Моцарта рекао бих да смо већ прошли Јермене. ОК, велики смо фаворити али полако људи. Степеница по степеницу.
E

EsEY

pre oko 2 godine

aaYSAsYwUAsu
Z

Zvezda pre svega

pre oko 2 godine

Dobar žreb. Hajde prvo da prođemo Pjunik,pa da čekamo pobednika drugog para. Mislim da je Makabi u prednosti. Dobro su odigrali protiv Olimpijakosa. Doveli si odličnog napadača iz Gengampa. Iskreno, priželjkivao sam da će ga neko zapaziti od naših ali... Napred Zvezda!!!

Stoska92

pre oko 2 godine

Ovo ako ne prodjemo onda ne znam, kada cemo imati lakse protivnike. Ajmo zvezdoo grupna faza pa prolazak grupe u ligi sampiona, da napravimo i mi iskorak jednom i u ligi sampionaa💪🏻💪🏻
G

Gost11

pre oko 2 godine

jel ovo zreb za ligu konfekcije?
G

Gost11

pre oko 2 godine

jel ovo zreb za ligu konfekcije?
G

Gost11

pre oko 2 godine

jel ovo zreb za ligu konfekcije?
G

Gost11

pre oko 2 godine

jel ovo zreb za ligu konfekcije?
O

Ohica

pre oko 2 godine

Jeste konfekcije, nikako konferencije. Ako uopste znas sta to znaci!
Z

Zeleni

pre oko 2 godine

Olimpijakos je psz pa sta dobili 4:0 presmjesan zrijeb Bodo, trabzon igrali bi ligu sampona presmjesno uporediti dinamo zagreb zrijeb i njihov presmjesno mada jese posrale grke crvene mogu i ove
N

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Ovde ni Šampolion ne bi pomogao.
O

Ojha prsa

pre oko 2 godine

Covek se posvajdao sa bukvarom od ranog detinjstva!
G

Gost@NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Gde se njega seti. Bravo care, nasmejao si me samo tako! 🤣🤣🤣
U

Uplakani

pre oko 2 godine

Pazi samrok igrao samo moleri konobari i ribari, ne bavi se profeaionalno fudbalom, omlatiti mali nebitan klub Humska, Fejnord dao 5, Kroacija 5, Tikva pita rucku... Mnogo si bre nepismen
k

kao kakao

pre oko 2 godine

Menjaj dilera ili da ti ucitelj vrati pare............ili u vecernju skolu.A da, hvala sto pratite desavanja u nasem sportu i Zvezdi.
G

GostСрбин

pre oko 2 godine

идемоооооо, само напред Звездо! ЛШ је наша!

angrychainsaw

pre oko 2 godine

Rekoh ja u prethodnom postu sa mojim drugim nikom (gost nick nije mogao da se uloguje, AngryChainsaw79) Makabi Haifa ili možda čak i Apolon I to u gostima... Pa nije moglo bolje. Još sada da ispadnu tri nosioca pa da budemo u 3 šeširu... Ovo možemo, tj moramo da prođemo, nema opravdanja, kao protiv Omonije, igraju se dve utakmice, skauting da se dobro odradi i idemo u grupnu fazu Lige Šampiona. Terza dovodi te bekove za LŠ I po mogućstvu zadnjeg veznog jer pravu zamenu ta Sanoga nemamo... Prioriteti: desni bek, zadnji vezni, levi bek kao zamena Rodiću,odnosno ako potpiše ovaj Gruzijac, uopšte dečko nije loš, brz je, igra odlično u defanzivi, igra solidno u napadu po onome što sam mogao da vidim... Ajmo sada pojačanja!!!
X

XD

pre oko 2 godine

Aj smiri se. Šta nema opravdanja?
в

видоје

pre oko 2 godine

Мени никаква није утјеха што имамо шансу идуће год ући директно и што је Макаби избацио много скупљу екипу од наше Олимпиакоса.Довести у међувремену 2 екстра појачања за сваки случај
M

Mesina

pre oko 2 godine

Nekada si za ligu šampiona morao da prođeš pored Širera,a sada Makabi.
P

Prti

pre oko 2 godine

ahahhahahah joj sta ti je navijac malog kluba....
M

Mator

pre oko 2 godine

Nabroj još dvojicu....
3

3579

pre oko 2 godine

Неко не може ни до Макабија данас да примирише ...
K

Koan

pre oko 2 godine

Sledeće godine nećemo da prolazimo ni pored koga,jer ne prolaze ni Real ,City,PSG....a neki će da prolaze pored Flore,AEK-,ali možda.
M

MaKakoNe

pre oko 2 godine

Ma znamo to je veci uspeh bio od Zvezdinog osvajanja takmicenja. Evo dolaze turisti da se slikaju pored lopte iz lige sampiona i ugraviranih kopački Sase Ilica.
C

Cjepka123

pre oko 2 godine

Trebalo je, jer nije bilo drugog puta, ali kada za 5,6 godina napreduješ na UEFA listi za 100 i kusur mesta, onda se može i prečicom.
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre oko 2 godine

😂 paljba
N

NN lice

pre oko 2 godine

Nekada si morao protiv Sirera, ali i protiv jednog od najboljih timova u zadnjih 20 godina,tj protiv Milana, ciju postavu dan danas svako zna da nabroji.. nekada si morao da izbacis i Lacio, i Psv… Do prije neku godinu JangBojs.. Salzburg Ali toliko neka mržnja i tuga ujedno izbija iz tebe, da nam prosto jos draže bude što vam se sve ovo dešava
M

Micko nis

pre oko 2 godine

A nekad je dovoljno i biti samo prvi pa cairski bazen se tek otvorio a na pasnjak vec minus 7
A

Aleksa M

pre oko 2 godine

Nezgodni protivnici. Neatriktivno gostovanje. Nasi gastosi prave dobru atmosferu na utakmicama u zapadnoj Evropi. Ovako ih nece biti mnogo na Kipru ili u Izraelu. Po meni gastosi prave bolju atmosferu nefo tvrdo jezgro Delija iz Srbije na utakmicama Mozzart super lige, Posebno ce biti tesko ako dobijemo Kiprane jer oni namerno stave termin kada je jos jako sunce.
M

Mutommbo

pre oko 2 godine

Ako stave utakmicu u popdnevnom terminu, mi u startnu postavu da ubacimo naše Afrikance: Sanogo, Kanga, Kangwa i po krilu Bukari i Mustafa. Ivanić, Katai, Mitrović i Pavkov za drugo poluvreme. Ne bi oni mogli da se nose sa nama, jer imamo i igrače za dva tima. Naravno postoji ograničenje sa 5 izmena. Rodić će teško na Kipru moći da izdrži više od 65 minuta. Dobra stvar da je revanš u Beogradu.
C

Cola89

pre oko 2 godine

Termini su zastićeni...
G

Gost777

pre oko 2 godine

odakle ti to da bi se igralo na kipru? sta pricas ti dete????
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Samo vi stvarajte zvezdinim igracima pritisak kako je ovo prenal za LS, lagan prolaz, ovo se mora iskoristiti itd... Makabi je tim koji je pokazao da je bolji daleko od Olimpijakosa tako da ne pisite gluposti...
G

Gost1212

pre oko 2 godine

Svi znaju da je ovo penal, pa nisu ni oni blesavi. Znaju da se trazi LS i to je normalan pritisak. Veci pritisak je bio protiv Krasnodara da se udje u LE da se pomerimo konacno sa mrtve tacke. Od tog trenutka smo mnogo napredovali i naravno da su sada ocekivanja da se pobede Pjunik i Malabi/Apolon. Ako treba da strahujemo od ovakvih ekipa onda stvarno da se zapitamo. Samo napadacki fudbal i bice ovo sjajna sezona.
D

Drobac

pre oko 2 godine

Fantazija.
M

Maestro

pre oko 2 godine

Treba biti oprezan,predhodnih godina smo ispadali od Omonije i Serifa!
d

dottore 13

pre oko 2 godine

Protiv Šerifa nije bilo VARa i zato smo ispali. Omonija jedna utakmica, tako da ja to i ne brojim. Sad da vidimo Stankovića i dali će uspjeti konačno !?
з

зики

pre oko 2 godine

Ако сада не уђемо у лигу шампиона ,па таман изгубили на пенале као против Омоније управа би требала подњети оставку.Све нам се отворило.Макаби који је фаворити против Аполона игра брз фудбал ,али нису непобједиви.Тробтон је био мина,избјегли смо га,још да је управа урадила бољи прелазни рок имали би 8о посто шансе
g

gostrt

pre oko 2 godine

bolji prelazni?????
p

plavac

pre oko 2 godine

'podnjeti'?šta to znači?

Bojank91

pre oko 2 godine

Ovako je i Salcburg reagovao onomad kad nas je dobio na žrebu. Polako, ljudi
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 2 godine

Sada će opet onaj željko pantić da plače iz onog njegovog špajza što vodi niskobudžetnu emisiju, kako su nam opet namestili lakšeg protivnika na žrebu, nije njemu lako, čovek je odlepio. Bitno je da prvo prođemo Pjunik pa onda da se razmišlja o plej ofu.
P

Petah Tikva

pre oko 2 godine

Izraelicani su opasan protivnik. Najbolje to znaju komsije. 🤔😂😂
Г

Гробар

pre oko 2 godine

Израелићани ахахахахахахах
P

Petah Tikva

pre oko 2 godine

Izraelicani su opasan protivnik. Najbolje to znaju komsije. 🤔😂😂
p

plavac

pre oko 2 godine

petah tikva je spejsšatl za haifu

07.08.16

pre oko 2 godine

Odlican zreb,srecno Zvezdo.
L

Luka muka

pre oko 2 godine

Kakav bre eventualni mi mora da igramo Ligu sampiona!
G

Gost1989

pre oko 2 godine

Kakav penal...
h

hajznberg

pre oko 2 godine

Врхунски жреб. Ово нам је зицер за ЛШ
M

Moram da kazem

pre oko 2 godine

Samo oprezno, da nas ne izbace slucajno kao mi salzburg, inacr odlican zreb!
G

GioGio

pre oko 2 godine

Bolje nego sa Trabzonom, ako je gledati jacinu ekipa. Ocekujem Makabi, i mislim da nisu naivan protivnik.
A

Aman vise...

pre oko 2 godine

Sta vi pricate ljudi?? Pa Makabi je dobio Olimpijakos 0:4 u Atini kako nam se to servira LS??? Sta pricate bre????
L

Lazaros

pre oko 2 godine

Ove godine smo imali stvarno srece u izvlacenju parova za Ligu Sampiona A I zasluzili smo 🔴⚪🇷🇸🥅⚽ Sutra svi na stadion 💪
g

gunnersi

pre oko 2 godine

Ljudi polako. Taj Makabi je u sred Pireja demolirao Olimpijakos 4:0. Nisu zvucna imena protivnika, rekao bih da smo favoriti sa kim god da budemo igrali, ali oprez i vise nego potreban jer nisu laki rivali.
D

Deda11

pre oko 2 godine

Ne zelim da budem oprezan. Cuj pazi ovo, nemoj ono... Hoces da igras protiv Reala, City-ja, Bayerna, Barse i PSGa, a da budes oprezan protiv Makabi Haife? Sta da radimo onda pred ovim nabrojanim, da skidamo gace unapred? Ciketani tisina tamo!
1

145

pre oko 2 godine

@ gunnersi Slažem se sa tobom. Nadamo se prolasku. Moraju oprezni da budu. Gledao sam Olimpijakos pre par dana. Brine me najviše sa kakvom lakoćom je Makabi pobedio u pireju. Nije Makabi za potcenjivanje. Jesu izbacili našu braću ali strašno uigran tim ima makabi.
M

Micko nis

pre oko 2 godine

Jedini smo klub koji je obezbedio 2 lige samp u jednoj godini, prica kruzi svuda plus 35 samo humska minus 7

Bojank91

pre oko 2 godine

Rano je još uvek da se proglasimo prvacima. 10 bodova prednosti uz pobedu u derbiju bi trebalo da bude sigurna zaliha ali sačekajmo
R

Ris

pre oko 2 godine

@Bojank91 Derbi neće Zvezda dobiti sigurno jer bi onda ovo prvenstvo postalo toliko dosadno da ga čak ni vi više nećete pratiti!
В

Вук са Велебита

pre oko 2 godine

Добро,нисмо добили Турке...то смо желили.Имамо екипу за пролаз ове двије екипе.Само озбиљно,и гледаћемо велике клубове на Маракани.Напред Звездо!
g

ghost11

pre oko 2 godine

Bolje nije moglo! Sreća nam se konačno vraća nakon svih onih godina patnje!
O

Ohica

pre oko 2 godine

Pa bas da nije moglo , moglo je! Meni se vise svijdao par Bodo-Zalgiris, al svakako nece biti bas lako!
A

Ajmoooooo

pre oko 2 godine

Svi na Kipar da slavimo ulazak u LŠ !!!! Ajaa napaa
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Dajte ne letite ljudi, ovaj Makabi je dobio olimpijakos 0:4 u Atiini...
D

Deda11

pre oko 2 godine

Oly je krs tim, skup penzionera, igraca sto su bili dobri pre 10 godina, tako da opusteno samo, sportski pozdrav!
G

Gorankg

pre oko 2 godine

Odlicno...nece biti lako,ali je najlakse moguce od ostalih parova...
G

Goran984

pre oko 2 godine

sta smo prije dobijali u play off ovo je super. idemo Zvezdooo
l

lol12

pre oko 2 godine

Zasluzili smo.Sad smo bili 2. klub po rang listi.Jedino Dinamo Z iznad nas od svih ekipa u sampionskom delu zreba za plej of.A onda smo bili nenosioci pa smo morali izvuci jace (istina drugi put smo preuzeli od Kopenhagena mesto nosioca jer su oni bili projektovani za plej of a tu nije bilo previse srece jer je YB dosta jaka ekipa iz staze nenosioca bila)
R

Radovan Ue

pre oko 2 godine

Definitivno liga sampiona postaje trecerazredno takmicenje ko god od ovih 4 ekipe koje razigravaju budu igrale. Ej Haifa Limasol Zvezda, katatrofa.
G

Gost ali pravi

pre oko 2 godine

Umri od zavisti
G

Gost124444

pre oko 2 godine

Decko ti si gluP
P

Plitak potok

pre oko 2 godine

Uzice navija na Zvezdu!
C

Cjepka123

pre oko 2 godine

Onda vi igrate desetorazredno takmičenje...sad će vam žreb.
g

gunnersi

pre oko 2 godine

Zato Liga Konferencije nikad jaca. Ne lupetaj molim te.
P

Prti

pre oko 2 godine

Prvorazredno je Konferencija ili sezona kupanja....
S

Statler

pre oko 2 godine

Za umišljene veličine osmišljena Liga konferencija.

07.08.16

pre oko 2 godine

Ako je LS trecerazredno takmicenje (a to pises jer gromada tamo ne moze ni da priviri),koje je onda po rangu takmicenje LK,koje ste igrali,i gde ste jedva usli i prosli grupu,gde vas Fejenord ponizio?
A

A voda duboka

pre oko 2 godine

Tako je !
Z

Zelen

pre oko 2 godine

Znaci kada drzavna sekta treba da udje u Ls onda je to takmicenje univerzum a kada Cz se bori za to takmicenje onda je to boranija e ko vas ne zna skupo bi vas platio drzavni sektasi iz Laktasa da se ugasite uskoro da nikome ne bude zao,,,,
O

Ohica

pre oko 2 godine

Jeste cekaju avangardu da pojaca takmicenje! Ceferin razmislja da vam da specijalnu pozivnicu, kaze covek, ekipa koja izgubi od Pazara mora da igra LS! Kakav Real, kakva Barsa, avangarda je to Srbadijo!
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Odlicno! Zeznuta je Haifa, ali moze i mora to da se prodje! Bice jos bolje ako se Apolon povampiri i izbaci ih. Gazi Zvezdo!
B

Bivši

pre oko 2 godine

Uporedite samo Makabi ili Apolon sa RB Salcburgom ili Jang Bojsom. Nebo i zemlja. Ovo moramo proći!
p

plavac

pre oko 2 godine

samo ti podcenjuj svilu i haifu
P

Patriota

pre oko 2 godine

LŠ nam servirana na tacni, e sad treba samo biti ozbiljan...odlican zreb!
I

Indijanac 88

pre oko 2 godine

Lagani prolaz u LS…
I

Imace Partizan…

pre oko 2 godine

…Sta da gleda sredom uvece…
G

Gostо

pre oko 2 godine

ЗВЕЗДА СА ОВИМ ЖРЕБОМ И ТИМОМ, МОРА У ЛИГУ ШАМПИОНА
z

zeks pantic

pre oko 2 godine

pa ko im namesta tee zrebove?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Vidis ti kako su bezobrazni. Uvek nam nameste taj zreb. Daju nam salcburg u plej ofu i mi ih prodjemo. Daju nam kopenhagen u 3.kolu i njih prodjemo. Udjemo u tu grupu i daju nam psg, liverpul i napoli i mi opet uzmemo 4 boda. Stvarno sreca, nema sta…
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Mita greje kuglice, Terza meša! Sve ispod stola!
I

Ivke88

pre oko 2 godine

Prvo da prodjemo Pyunik, pa da razmišljamo dalje.. Sto se tice play off, mislim da smo favoriti, jer Bodo nije isti tim kao prošle godine, u gostima u Evropi ne mogu nikoga da dobiju.. Tako da treba sačekati, Zalgiris izbaci Malme, imaju dosta stranaca, biće tu povuci potegni, ali svakako je Bodo favorit.. Prvo da prodjemo Pyunik pa da razmišljamo dalje.. Sto se play off tice, mislim da smo blagi favoriti.. Makabi igra opasan napadački fudbal, imaju vrelu atmosferu na stadionu.. Mada, Kiprane nisam gledao.. I imam osećaj da bi lakše bilo s njima, mada I one vrućine na Kipru su pakao..
D

Deda11

pre oko 2 godine

Kme kme, ne odgovara nam skandinavska skola fudbala, na Kipru je vruce mnogo, a u Izraelu na stadionu ne kose travu redovno pa je sporija lopta bla bla truc truc, DOSTA VISE!! Imamo tim koji moze i mora ovo da prodje i tacka.
N

Nikad bolje, nikad lakse

pre oko 2 godine

NANANANANANANAN LIGA SAMPIONA, LIGA SAMPIONA !!!! Samo da odigramo sigurno !
M

Marinac

pre oko 2 godine

Liga šampiona,oooooo!
D

Da bree

pre oko 2 godine

Odlicno...Idemo u LS da se igramoooo