Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA KLUŽ: Pankov se vraća u startnih 11, mala dilema samo na desnom beku

S

SilverSurfer

pre oko 3 godine

Ono što obeležava rad Dejana Stankovića su ispadanja od dve dunsterske ekipe: Omonije i Šerifa. I to je njegova krivica. Naročito ispadanje od Šerifa. Kumovao je tome i Borjan ali je on i nekim svojim odbranama doprineo da se Zvezda nađe u evro takmičenjima tako da mu se ne može zameriti. Način na koji je Stanković vodio revanš utakmicu protiv Šerifa, naročito izmene koje je vršio, ući će u trenerske udžbenike kako izgleda kada se jedan trener potpuno pogubi. Dozvolio je da mu se uprava umeša u pravljenje sastava i nije zaštitio igrače. Na kraju se ispostavilo da su otpisani igrači bili ključni ma koliko da je njihov kvalitet diskutabilan. Zvezda nema nikakvu igru. Na terenu se ne vidi šta to Zvezda hoće da igra. Protiv TSC-a funkcija Veljka Nikolića nije postojala. Da ga kamera nije zumirala u 35om minutu ne bih ni znao da je igrao. Uloga Ivanića u prvom poluvremenu te utakmice je isto bila nejasna. Posle utakmice sa Milanom igra koja je postojala je polako počela da nestaje. Sada ne liči ni na šta i kao da nisu u pitanju isti igrači. Ili se dešava nešto što je ozbiljno narušilo atmosferu u svlačionici. A on bi trebalo da štiti svlačionicu. Zasnivanje igre na individualnim akcijama doživelo je fijasko u dve utakmice protiv Šerifa. Kada su oni uspeli da potpuno zatvore čuvenog "Magika" onda je jasno šta će uraditi neka ozbiljnija ekipa. Zvezda je, verovatno, izborila Ligu Evrope. Ali, to je najveća zasluga privilegijama žreba i činjenici da su iz Kluža izjavljivali da im Liga konferencija više odgovara. Interesantno da je najbolje igre Zvezda prikazala kada je igrala bez publike.
B

Blero

pre oko 3 godine

Zasto ivanic i kanga ne mejnaju mesta Bilo bi jos bolje??
Г

Гост

pre oko 3 godine

Која квота да Панков даје аутогол?
C

Czbgd

pre oko 3 godine

Opet netačna konstatacija da Kanga nije blistao, neverovatno šta vi gledate uopšte?! Bez njega ovaj tim ne vredi ništa, to je jasno.
1

1983

pre oko 3 godine

Kanga bio najbolji igrac do drugog zutog kartona, realno.
g

gostinjo

pre oko 3 godine

Gajic i gobeljic su istog kvaliteta. To je novi zadatak koji botovi treba da izvrse. Gajic je za gobeljica igracina. Nece vam ovo proci kao sto niste uspjeli sa igracem lacija od 200 miliona, krstajicem, stankovicem. Da ne govorim da ste potjerali Van La Paru, Ebisilija, Zandera, Kanjasa, Tomanea koji su za sadasnji sastav Zvezde izmislili fudbal.
Z

Zaim

pre oko 3 godine

Ni Pavkov ni Pankov ni Gajic a vala ni Gobeljic nisu za Zvezdu,sto pre odu to bolje.Obrazlozenje valjda nije potrebno.
M

Marinjo1

pre oko 3 godine

Nesto mi se cini da igramo sa 3 stopera u jednom delu utakmice, mozda drugo poluvreme, mozda od pocetka. Da konacno predamo loptu protivniku i vidimo kakvi smo iz kontre. Trebace nam u LE s obzirom kakve azdaje dolaze tamo

CZV Zvezda

pre oko 3 godine

Dok je Pa(nj)nkov u timu, Zvezdi zelim poraze. Toliko
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Brate nemoj da seres. Niko ga ovde ne voli niti misli da ce postati igrac , sad je u rangu onog debila Gobeljica. Ali bas niko ne zeli Zvezdi da gubi pa taman u postavi bio i sa Gobeljicem,Gajicem, Falkom i Erakovicem.. Rekao bih da ti ne volis Zvezdu kako treba jer joj zelis poraze. Toliko.
P

Preduzimac

pre oko 3 godine

Mora da igra, njegov menadzer je sa Stankovicem investitor u izgradnji zgrada na Vracaru. Toliko o tome.

CZV Zvezda

pre oko 3 godine

Dok je Pa(nj)nkov u timu, Zvezdi zelim poraze. Toliko
S

Sove

pre oko 3 godine

Надам се да Деки зна шта ради, по мени боља опција су Ераковић или Бабић од Панкова. Гобељић или Гајић свеједно је. Ајде Звездо до 3. Лиге Европе у последњих 5 сезона! 🔴⚪
M

Markovitz

pre oko 3 godine

Hahahahahaha jel moguće da ste pod tarabu stavili Dejan Stanojević kakva je to trenerska simbioza, pogodite čoveku prezime.
G

G4L

pre oko 3 godine

A zbog cega pankov? Valjda mora neko i zivce da nam kida...
F

Familija

pre oko 3 godine

I degenek i dragović vuku povrede sitne rupture mišića logično je ako budu mogli da iznesu utakmicu da će igrati isto tako logično je ako budu osetili da ne mogu da iznesu utakmicu da pankov ili babić ili eraković budu na terenu šta tu nije jasno pitam ja tebe usput čestitke pavkovu i degeneku na rođenju sina i ćerke ČESTITAMO LAVOVI bogatiji smo za dva nova člana crveno bele familije i samo napred gazi familijo
G

GostPa

pre oko 3 godine

Ukoliko Dragovic nije zalecio povredu ne bi me iznenadilo da u startnoj postavi vidim Pankova i Babica…pa cak i Erakovica. Zbog cega Pankov? Pa, jedna od najvaznijih stvari u ovakvim utakmicama jeste iskustvo. Pankov je prosle godine odigrao dvomec protiv Milana. Iako je skrivio jedanaesterac u prvom mecu, u drugom je odigrao odlicno. Pankov ima hladnokrvnost, pokazao ju je i protiv Kopenhagena, kada je usao pred kraj, odlicno sacuvao protivnickog napadaca, koji je visi za glavu i na kraju izveo 2 sigurna jedanaesterca. Sve je to iskustvo, a drugi po iskustvu je Srdjan Babic, dobra utakmica protiv Kelna i osvojeno Svetsko prvenstvo u fudbalu u mladjoj kategoriji. Sve u svemu, ko god da igra, bez drame. Isti taj Degenek je glavni krivac za gol koji smo primili protiv Serifa u Moldaviji. Ali mu nisam zamerio gol, isti je splet nesrecnih okolnosti, covek je odigrao dobro. Malo postovanja prema sopstvenim igracima. Nemamo budzet npr. Napolija, pa da nam igra Kulibali u prvoj postavi. Ovo sto imamo je neki pristojan kvalitet. Serif je pregazio Dinamo 3:0 u Moldaviji, Zvezdu je pobedio 1:0. Izgubili smo od tima koji je dobro ukomponovan sa osrednjim budzetom. Desilo se, nije za sve kriv Pankov. Cak mozemo reci da nije ni za sta kriv, bez obzira sto nije odigrao savrseno.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Podmuklo ćutanje na Degenekovu povredu. Naravno izazvanom amaterskim Dekitantizmom i Terzaniskom prekopulenskom politikom.
Z

Zvezdaš onaj stari

pre oko 3 godine

Gobelja se nagrađuje u evro mečevima zbog predivnog izdanja u Milanu :) Deki ne sramoti se i oteraj tu mafijašku neznalicu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Opa pankov igra. Znaci sutra jedan bromazepan pa moze na miru da se gleda utakmica.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Ovo je najjači sastav u ovom trenutku. Pošto je Degenek rovit, a na desnom beku je svejedno ko igra, kada nemamo desnog beka. Ne znam šta da očekujem od utakmice, ali ponzavajući naš mentalitet, ne verujem da ćemo igrati da pobedimo, nego da prodjemo dalje. Već sam bezbroj puta rekao da Velike ekipe igraju da pobede i kada im ne treba. Treba iskoristiti rasulo u Klužu, izmedju igrača i trenera. I pobediti tamo, i zbog bodova na listi, i zbog respekta koji se dobija pobedama. I za grupu LE nam treba par pojačanja, špic, desni bek, i možda jedno brzo krilo.
G

Goz

pre oko 3 godine

Nemamo ni levog
K

Kiksara degenek

pre oko 3 godine

-
P

Pozdravio te

pre oko 3 godine

PaNJkov RumeniGE 😂😂😂
G

Gost87

pre oko 3 godine

Pročitaš naslov Pankov se vraća a u pozadini ona jeziva muzika iz horor filmova.
o

ouba

pre oko 3 godine

Dosije x
S

Serif

pre oko 3 godine

Pohapsi bracu
T

Tv Tirana

pre oko 3 godine

Direktan prenos...a ova Arena sport nek prenosi koga hoce.
С

Стеван

pre oko 3 godine

Био сам сигуран да пролазимо и то са две победе. А онда видех да у реваншу игра Раша (Данилов) Панков... Нека нам је бог у помоћи...
C

Cjepka

pre oko 3 godine

Pankov zanemiran revanš, sa njim i gobeljom ni 4:0 nije dovoljno za opušteno gledanje revanša....
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Sto neko rece samo da Pankov ne kiksne. Sto je vrlo moguce jer decko igra sa velikim strahom i celu ekipu baca u problem.. Danas postoje sportski psiholozi , njemu je jedan neophodan.
G

Gostic

pre oko 3 godine

Ovi internet navijaci cigani po ceo dan jasu po vestima o partizanu, vise ih ima kod nas nego kod njih, klasicna ciganska posla

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 godine

Gde su oni prognozeri da ce dinamo da oduva Serif :) da se jave da im se cestita na dobroj prognozi.
Г

Гост 442

pre oko 3 godine

Човек нас уништи против Шерифа у Београду, у суботу против ТСЦ добије напад схизофренија, буде директан кривац за примљени гол, нађе се у једном тренутку на левом крилу и он има предност у односу на играча, који прошле сезоне у Португалији не пропусти ниједан меч или Ераковића, који кад не игра нема прилику да постане играч. Срећа што је више од два разлике јер бисмо у супротном сутра испали. Ако се плашите младих играча (Николић, Петровић, Ераковића, Радуловић, Бабић, Гордић...) онда их пустите нека иду без обештећења, а не да овако вену због менаџерских или прање пара преко некретнина (Снежа и Милан) комбинација
F

Familija

pre oko 3 godine

"Dobro veče Poštovane dame i gospodo postoje neke stvari koje su svima poznate a jedna od tih stvari je da je ZVEZDA NAJBOLJA" POČIVAJ U MIRU LEGENDO zauvek sa nama MILAN LANE GUTOVIĆ ŽIVIŠ LANE U NAŠOJ CRVENO BELOJ LAĐI
R

Realno123

pre oko 3 godine

Realno 4:0 je tesko stici i czv bi trebala da odmori igrace poput Dragovica, Rodica, Sanoga, Kataija. Sansu pruziti prije svega Petrovicu, Erakovicu, Nikolicu i Babicu da skupljaju poene radi bolje prodaje ako dodje do toga. Najbolja postava za sutra bi bila 3-4-3; Borjan- Pankov, Babic, Erakovic- Gajic(Bakayoko), Petrovic(Nikolic), Krsticic, Gobeljic- Ben(Srnic), Ivanic, Pavkov.
B

Bolna istina samo

pre oko 3 godine

druze, pobedili smo samo 4:0,a ne 14:0 da bi smeli da izvedemo taj sastav... Kad vi te pislusali,ladno bi ispali...
K

Kilko

pre oko 3 godine

Gobelja crveni u prvom poluvremenu.
Y

Y

pre oko 3 godine

To važi za mesara Zdjelara
Z

Zvezdas 040

pre oko 3 godine

Dokle vise ovo pljuvanje Pankova od laznih navijaca,vidim i sajt podrzava pljuvanje igraca dok brisu negativne komentare o Degeneku.Ljudi Zvezda igra ne Degenek.Ko god da izadje sutra ja navijam za moju Zvezdu za moj klub.
S

Simić

pre oko 3 godine

Jel to sad znači da svi mi koji razmišljamo svojom glavom ne smemo da primetimo da nam opet igra Pankov koji ni jednu utakmicu nije odigrao bez kiksa. Ali ni jednu. Ili ti misliš drugačije?
G

Gost111

pre oko 3 godine

Ili Babic ili Erakovic su bolje resenje od Pankova..odavno nije bio losiji stoper u Zvezdi...pa i onaj Krneta da je imao Dragovica pored sebe delovao bi bolje od Pankova..
J

Jeeee

pre oko 3 godine

Ser. Vam se u partozan i zvezdu
I

I u

pre oko 3 godine

Familiju
F

Familija

pre oko 3 godine

Samo napred gazi familijo
P

Piton

pre oko 3 godine

Pozadi najbolji dobro je.Idemo na pobedu Zvezdo !!!
s

skunipen

pre oko 3 godine

Mislim da se Falkova povreda zove "neprimljena plata" ili "prodaje se za budzasto".
G

Gost515

pre oko 3 godine

šteta što je Kluž bio totalno pogubljen u prvoj tekmi, da je bar bilo 00,ili neki minimalan poraz bar, pa da zajedno navijamo da izbace crvenu bandu
N

Nele 007

pre oko 3 godine

Tebi je Zvezda zabila neizlečive komplekse...placi!
B

Bolna istina samo

pre oko 3 godine

jadniji komentar nisi mogao napisati ni uz pomoc prijatelja...
7

777

pre oko 3 godine

Koliko je lose urajden prelazni rok, najbolje govori da nam je ovo najbolja postava (Degenek da nije povredjen i da je malo manje povoljan rezultat bi igrao) i jedina ovogodisnja pridoslica u prvoj postavi je Dragovic. Pa njega bi svako znao da proceni kao pojacanje

Norwegianviking

pre oko 3 godine

Mikkel rev satt og skrev på en liten tavle, tavlen sprakk mikkel skvatt opp i pappas flosshatt :)
G

Gost123

pre oko 3 godine

Toliko nas je sve istraumirao Pankov da sam odmah popizdeo kad sam ga video u startnih 11))) Zaboravio sam da se Degenek povredio))))
m

moni

pre oko 3 godine

dokle taj pankov i gobeljić...igrači nisu ama baš nisu za zvezdu ...smešno...
K

Kanga!

pre oko 3 godine

Odličan sastav. Dobijamo 2:1 tamo.

Norwegianviking

pre oko 3 godine

Pankov ?? uf bice 3-0
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Ajde zgazite ovaj Vucicev projaket!!! NAPRED KLUZ!!!
B

Bolna istina samo

pre oko 3 godine

jadan,jadniji, najjadniji, mali franjevac.... jesi uspeo sam da ovo smislis ili si koristio pomoc prijatelja??? Bolje se ti pazi Svete Kare...
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

@Bolnaistina Pa nemoj da se ljutis.:))))
G

Gos

pre oko 3 godine

Babić je manja kiksara od Pankova a pritom je i bolji od njega u svakom drugom apsektu, posebno kada se u obzir uzme da nam prekid predstavlja najveći problem ove sezone. A njemu je to upravo najveća prednost. Ako već neće da ubaci mladog Erakovića da igra na 4:0 iz prvog meča uz Dragovića na štoperu da stiče iskustvo bolje da Babić igra nego Pankov.

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

U suštini jeste čak i Babić bolji, ali Pankov ima boljeg menadžera ;)
R

Radovan treci

pre oko 3 godine

Pankov i Gobeljardo.... Tiha jeza!
V

Vidi

pre oko 3 godine

tiha jeza jesu, to si u pravu ali....povredjeni Degenek i majsor Gaja su alternativa pa ti vidi....mada bi Srnić bolje odigrao tog desnog i od Gobelje i od Gajića.....jbg loša selekcija godinama i ispadne da je tim s Pankovim i Gobeljom najjači mogući u datom trenutku.....šta ćeš, trpi, gledaj, navijaj i nadaj se dobrom rezultatu.....
N

Nele 007

pre oko 3 godine

Degenek umesto Pankova, srećno Šampioni!
R

Raul Bobadilla

pre oko 3 godine

Degenek se povredio u prvom mecu, nece igrati...

Delija

pre oko 3 godine

Pročitaj pa komentariši.
X

Xhee

pre oko 3 godine

Degenek nije 100% spreman.
E

Eeeee

pre oko 3 godine

Pa povreda Degenek čitaš li vesti.
S

Stankela

pre oko 3 godine

Pa da primimo gol kao protiv Serifa ne hvala .

Delija

pre oko 3 godine

Samo da Pankov nekiksne u prvih 30 min. Ajmo Zvezdo, ali šerif necu prezaliti ni zaboraviti.
3

3x3

pre oko 3 godine

Neće.Ima da pogreši u prvih 10.
H

Hermano7

pre oko 3 godine

Sta da prezalis slepce jedan za vas su Barcelona
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

I Omoniju prosle. To su bili mecevi koji su morali da budu nas dokaz napretka i zrelosti. Pali smo na popravni.

Delija

pre oko 3 godine

@hermano kako si veliki, hrabar i bezobrazan na netu, cestitam 👏👏💪💪💪💪
b

boki193

pre oko 3 godine

1:0 za kluz
L

Lord Lukan

pre oko 3 godine

Moze, ali pod uslovom da u humskoj bude 0:1 😎
M

Miliona

pre oko 3 godine

Nema ni promil sanse ovako ofanzivno da izadje
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Zašto? Pa ovu formaciju guramo vec dugo, samo se igrači rotiraju
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Zašto? Pa ovu formaciju guramo vec dugo, samo se igrači rotiraju
M

Milojee

pre oko 3 godine

Ne treba se opustati,ali mislim da nas ceka bitniji mec u nedelju i treba sacuvati rovite igrace. Iskreno, ne vidim kako nam Kluz moze dati 4 gola sa kojim god timom izadjemo sutra dok nas eventualni kiks u nedelju protiv Cukarickog uvodi u opasan problem.
P

Pile 80

pre oko 3 godine

Bravo, tacno sve.
G

Glođoš

pre oko 3 godine

Ma ne mlati, kakav bre čukarički.
P

Prženica Jovo

pre oko 3 godine

Strucnjak koji je gurao Pankova pre Degeneka, Krstovića pre Pavkova, Srnića stavljao u sredinu, koji Falku ne moze da nadje mesto, koji je drugi put za redom ispao iz kvalifikacija i pored veoma lakog žreba? Jak strućnjak a pritom jos i temperamentan. (Ono urlikanje i uličarsko ponašanje pored aut linije je daleko od temperamentnosti). Pozdrav
S

Sigurno

pre oko 3 godine

Garantujem da ti plata u firmi nije veca od 35 hiljada, pa je bolje da se pozabavis time.
З

Зорањ

pre oko 3 godine

Признај. Сигурно ти је општио са женом чим га толико гадиш!
P

Prženica Jovo

pre oko 3 godine

Ja ne radim u firmi vec botujem a Vucelic me placa. Kad dodas obrok, frutelu plus bonuse za lajkove bude jače od 35 soma brt. Hehehe
d

djapetooo

pre oko 3 godine

Slažem se sa svime. Ipak bolji od Dekija nece ni doci u Zvezdu, na LingLong poljane. Ali pitanje je, pa zasto pravi ponovo grešku- pogubljeni Pankov nas je i koštao ispadanja od Šerifa. Uz ostale Dekijeve nemoguće rotacije. Sutra napasti ove komsije sporaće od prvog minuta, inače biće strepnje sa Rašom.
S

Snoopy

pre oko 3 godine

IDEMO MOMCI POBEDA
g

glok

pre oko 3 godine

Koji bre vise Pankov ljudi moji, kakav Pankov posle svega? Makar Degenek bio povredkjen i 6 meseci taj Pankov vise terena nikada ne sme videti.Taj mora da ide vec sada da je precrtan.Dokle bre vise?
Z

Zoran Guja

pre oko 3 godine

Zaista bih voleo da znam, bez bilo kakve zlonamere, po cemu je g-din Stankovic “temperamentni strucnjak”? Hvala unapred.
N

Nele 007

pre oko 3 godine

Stanković je trenerska neznalica to vam ja kao vatreni navijač Zvezde kažem! Ako slučajno izgubi mars u Italiju! Za nijansu je bolji od Samrok Stanoja koji se u fudbal razume ko magarce u kantar
S

Stella Rossa per sempre

pre oko 3 godine

@Nele: da, evo sve se vatra širi od tvog vatrenog navijanja za Crvenu zvezdu...ološi
G

Gostenhof

pre oko 3 godine

Pankov, u prevodu bar gol prednosti od starta za Rumune.