Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA DERBI: Modifikovan sistem i Leković kao drugi bonus, Endijaje pre Duartea

K

Kiki myusampa

pre 22 dana

Da li stize Lane Brokoli ili jos visi na dzipu od bake prasca?
L

Lelemud

pre 22 dana

Igraće Olanjika desnog beka, a drugi bonus je Mesi Maksimović. 👋

angry_chainsaw

pre 22 dana

Treba da se igra ofanzivno jer nam je potrebna pobeda, ne samo zbog derbija, već zbog pouzdanja kod igraca, navijača i stručnog štaba, sve ostalo osim pobede bi bilo upitno za šefa stručnog štaba, za koga i dalje tvrdim da nije u stanju da vodi ovu Zvezdu, koja se itekako razlikuje od one koju je vodio (Savić, Milić, Vukanović, Srnić, Gobeljić, Jovičić, Ben, Pavkov itd...). Pošto nemamo bekove, daj sa tri pozadi i wing-bekovima, jer krila imamo za izvoz, nešto u sistemu 3-4-2-1 Glazer, - Điga, Leković, Spajić (Drkušić) - Milson, Elšnik, Krunić, Seul, - Silas, Ivanić, - Endiaje...
M

Mile M

pre 22 dana

Biće to jadna utakmica,bez prilika 0:0 ili 1:1 . Nerešeno svima odgovara. Zvezda nije nešto,ali Partizan je katastrofalan. Biće opravdanja,jedan igrač fali pola tima naglavce.
v

v1ad

pre 22 dana

Dragovic i Hvang su hteli da idu i nisu mogli da ih zadrzavaju. Erakovic je prodat da bi se uzele pare koje su u tom trenutku bile potrebne. Kangva nije pravio nikakvu razliku.
S

Sumar

pre 22 dana

Moje je misljenje da je Crvena zvezda, olako prodala neke igrace koji su pravili razliku, kao sto su, Erakovic, Dragovic, Kangva, Bukari i Hvang. Po meni, ovaj njihov tim je daleko slabiji, od onog tima, kada su igrali ovi igraci, koje sam nabrojo.
u

uprava

pre 22 dana

dokle će ovaj nedaje da igra da ga ne daje
K

Klarkova putanja

pre 22 dana

..van balansa. Primate 2 komada iz kontri od partizana. Bunkeraš iz Aranđelovca ne zna da igra napadački fudbal.
v

v1ad

pre 22 dana

Kontra od koga? Natha i Zahida?
Z

Zvezdaš u srcu

pre 22 dana

Degenek bi nogao kvalitetno da pokrije poziciju desnog beka, mislim da je nepravedno zapostavljen.
B

BokiUSA

pre 22 dana

Niko od nas ni nezna kako covek izgleda I igra. Dali je uopste u formi? Nikako njega. Mada ako je spreman stavio bih ga na beka jer I u Australijskoj rep igra to. Ali u slabijim mecevima. Da dodje do forme..
B

BokiUSA

pre 22 dana

Zvezdas sam ali treba da nas bude sramota da zbog jednog povredjenog igraca menjamo sistem. I pravimo toliku dramu. Ako Seol moze na oba beka zasto se ne ubaci Rodic I gotova stvar. Covek ima snage za jednu utakmicu mesecno? Plus ima iskustva ko niko u klubu. Nikako ne mesati sastav. To nas kosta mnogo protiv Benfike (ubaceni novi igraci u tim posle dva treninga) sada se tumba ko zna sta I kako. Ako ih je ukantao OFK (zasluzeno) sramota je za nas da pravimo ovoliku dreku I dramu..
B

Brate veruj mi

pre 22 dana

Ja kao navijač partizana mogu da ti kažem da protiv ekipe kao sto je naša možeš da menjaš sve igrace a ne samo sistem i opet ćete biti bolji tako da opusti se 🤣🤣 znas da se protiv slabijih ekipa menja sistem probaju novi igrači itd e ovo je ta situacija
h

hepek

pre 22 dana

Rodic je imao neku operaciju, neca taj skoro na teren
Z

Zve Z da Š

pre 22 dana

Rodić ne može da ihra ni protiv IMT-a.
P

Pazi

pre 22 dana

Najbolje je da se igra sa trojicom pozadi. Điga, Spajić i Leković. Ako baš mora sa bekovima onda neka to budu Seol i Prucev. Uz to, mislim da Zvezdi više odgovara igra sa trojicom pozadi. Nekako mi deluje da bekovi ponekad guše krila. Na taj način ojačali bi vezni red (staviti nekog na defanzivnog veznog recimo).
t

topla voda

pre 22 dana

A krila uvučena na kontra strani baš ih guše. Da je pameti kao što nije da se odigra jedna utakmica sa klasičnim krilima i klasičnim bekovima, više bi i prostora bilo u sredini a ne da se nabiju napred i krila i bekovi i sredina i napad još ako igraju protiv bunkeraša 7+ 8 to je 15 igrača na terenu do 30 m2
7

76

pre 23 dana

Drkušića uvedu u 76 minutu. To jedino i znaš.
V

Vrag

pre 23 dana

Moramo da pobedimo Partizan na JNA dok je Partizan u rasulu (najvecem u prethodnih nekoliko godina),problem imamo za beka mada imamo vec od kad znam za sebe,poslednja pobeda Zvezde jos u februaru 2016. Napred Zvezdo!
s

samo

pre 23 dana

Vracajte Kataija,neznalice neopevane.
D

DATakoe

pre 22 dana

Vratite Kataija da potrci 10 min i umre.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Smejemo se nesto Zvezdi sto svake sezone osvaja sve moguce Titule koje postoje,A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 9 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
L

Lažni grobaru

pre 23 dana

Sramotiš i sebe i zvezdu.
b

buca987

pre 23 dana

Elsnik na levog beka!
N

Nema tim

pre 23 dana

Na gol liniju. A desnog beka da igra Drkušić. Tako bunkeraš pravi igrače. Stavlja ih na ludačke pozicije.
S

Svabo

pre 23 dana

Genijalan dan i satnica za derbi?!
V

Vin

pre 23 dana

Milson igrao tri poluvremena i za to vreme postigao...Nad njime skrivljen penal protiv Bodoa. Dao gol u LS protiv Benfike , Imao gol u SLS i sve to za tri poluvremena koliko je igrao. Ja ne znam sta se ocekivalo da uradi da bi bio "dobar" mozda da za to vreme da 8 golova i da ima jedno 6 asistenicija.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 23 dana

Tačnije odigrao je 110 minuta u tri utakmice u Evropi i dao 1 gol i napravljen penal nad njim. U našem prvenstvu je odigrao 160 minuta u četiri utakmica i dao je jedan gol. Ukupno je u sedam utakmica odigrao 270 minuta ili cele tri utakmice i dao je 2 gola i iznuđen penal i novinari pišu kako nije zadovoljio. Ja stvarno ne znam šta ljudi očekuju. U svakom slučaju bravo za komentar.
t

tastatura

pre 23 dana

Katai dao sto golova i imao 50 asistencija,ali nije dobro igrao beka.
D

Dragan 1985

pre 23 dana

Sa obzirom da Zvezda igra losije u gostima, a Partizan ce parkirati autobus, to znaci 0-0 i jedna od ocajnih derbija kao i po obicaju kada se igra na JNA. Bice boda da prvenstvo ne bude pre vremena gotovo.
t

tucmuc

pre 23 dana

Možda i primite neki iz kontre.
N

Nik Sloter

pre 23 dana

Kurton sastav.Ako ovaj alternativni sastav izvede,pusimo u derbiju.Bez Kataija,Kange nema ovde nista.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 23 dana

Krunić, Silas, Radonjić i Drkušić došli potpuno van forme. Neki izgleda i kubure sa povredom. Krenula LŠ, sutra Derbi koji kakvi nam god bili timovi i liga, je i dalje jedna od najbitnijih utakmica. A pojačanja koja treba da nose prevagu na tim mečevima iz ovog ili onog razloga ne mogu da pomognu u potpunosti. Kad se uigraju protiv IMT-a nam neće trebati.
I

Igram FM

pre 23 dana

Ilic - Djiga, Spajic, Lekovic - Prucev, Krunic, Elsnik, Seol - Ivanic, Silas - Duarte 3-5-2-1 a moze i umesto Silasa Endijaj i lepo sa 2 napadaca.
M

Mozzartsport агенција

pre 23 dana

Па ви знате тактику Звезде за утакмицу која још није ни почела? Најјачу службу имате! Него, је л' може дојава за резултат? Паре неке да се узму.
С

Софроније

pre 23 dana

Сутра нерешено 0:0 или 1:1 живи били па видели. Тако да без нервозе и много узбуђења резултат знате.
.

....

pre 23 dana

Guteša - Seol - Djiga - Spajić - Olayinka - Krunić - Elšnik - Silas - Ilić - Ivanić - Ndiaye rešen problem bonusa sa Gutešom među stativama, privremeno i beka sa Olayinkom, jer zaista ne vidim da bi mogao Zubairu ili Kalulu da mu napravi problem, a pregazili bismo ih u vezi sa Krunićem, Elšnikom i Ilićem, a Ivanić je svakako i najopasniji sa leve strane kada kreira. 2. opcija moguća Glazer - Djiga - Leković - Spajić - Seol - Krunić - Elšnik - Olayinka - Ivanić - Silas - Duarte U svakom slučaju, nejasno je zašto je prepušten OFK Beogradu Uroš Lazić, kada je mogla da postoji sigurna opcija na bonusu na poziciji desnog beka.
A

Ammmmmamm

pre 23 dana

Dva Srbina u 11.
B

Bss

pre 23 dana

Ivanić I Krunić su po nacionalnosti Srbi ali grobarski mozak ne zna razliku izmedju državljanstva i nacionalnosti.
А

Аспера

pre 23 dana

Govorimo o razvoju igraca za reprezentaciju. Drkusic, Krunic, Degenek, Ivanic i pre toga Stamenic, Borjan, Dragovic, Filipovic sve su Srbi ali svi igraju za strane reprezentacije tako da nikako nisu domaci fudbaleri.
B

Bss

pre 22 dana

Trenutno su u Zvezdinom igračkom kadru M.Ilić, Mimović, Leković, Spajić, Rodić, A.Maksimović, Šljivić, L.Ilić, L. Jovanović, Radonjić, Katai. Svi su bivši, sadašnji ili mladi (potencijalni) A reprezentativci. Svi oni imaju ili će imati mnogo veću ulogu ili minutažu u ovoj sezoni u Zvezdi, nego vaši Srbi u Partizanu. Mogu i da nabrojim jedno 20-ak fudbalera koji su prošli u poslednjih 10 -15 godina što kroz Zvezdinu omladinsku školu, što kroz prvi tim Zvezde, a trenutni su ili potencijalni A reprezentativci. Rajković, Dmitrović, Gajić, Nedeljković, Eraković, Babić, Mladenović, Ristić, Terzić, Nemanja Maksimović, Grujić, Račić, I. Ilić, D. Lazović, Stefan Mitrović, Djuričić, Jović, Joveljić.
V

Vucic na aparatima

pre 23 dana

2:0 u najavi i opet blamaza kao veceras u rukometu i kosarci....
n

nema sta

pre 23 dana

svasta se desava u vasim bolesnim glavicama
R

Radujte se

pre 23 dana

sampioni septembra meseca, mi cemo standardno u maju u svim sportovima
g

gost952

pre 23 dana

I sva ta pomeranja koja su katastrofa SAMO da bi branio Glazer koji je potpuno van forme , sa razlogom, a ne Guteša. Jeste, problem je počeo sa Mimovićevom povredom, ali najbezbolnije je zameniti golmana koji nije branio 3,5 mes nego pomerati bukvalno ceo tim i formaciju, blagi užas.
U

UrkeCar

pre 23 dana

Sa ovim se potpuno slazem, stavljati Glazera na gol koji nije odigrao nista 3 meseca je zaista glupo i videli smo rezultat. Ilic je skroz dobro branio i bio je u formi. Kakav Gutesa? Decko ne brani, i opet bi uradio isto kao sa Glazerom. Ilic koji je branio od pocetka sezone je morao da brani protiv Benfike i sada protiv Partizana, a Glazer polako da ulazi u formu u SuperLigi protiv slabijih protivnika i da stice samopouzdanje a ne da mu buse ugao u kojem stoji. Gutesa jeste talenat, ali za njega bi ipak bilo najbolje da ode negde na pozajmicu gde ce braniti svaku takmicu.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 23 dana

Guteša je večeras branio za Grafičar i on nije u konkurenciji za sutra. Na poslednja tri treninga prvog tima bio je Draškića.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 23 dana

Ako se već odlučio za Lekovića onda on neka igra tog desnog beka u modifikovanom sistemu i ne dirati tandem Điga-Spajić koji je već uigran proletos kada Dragović nije igrao a i tokom ove sezone najviše utakmica su odigrali njih dvojca. Leković u središnjice odbrane je hodajući kiks, protiv Napredak tri šanse Napredak za sve tri direktan krivac Leković. Ja bih Drkušića stavio na desnog beka, Olajinku na klupu a Šljivića, Maksimovića ili Jovanović umesto njega. Ja bih njega svakako na klupu i ako igra Leković, pošto je Šerif nagrađen za asistencije protiv Benfike onda nagraditi i Milsona za gol a ne ovako, izgleda da Olajinka mora da igra i da je nezamenjiv. U svakom slučaju bilo koji sastav da izađe trebao bi sutra da pobedi ovaj i ovakav Partizan.
C

Czz

pre 23 dana

Kaze trener da nece znati tim do pocetka utakmice. Kako vi znate sve meni nije jasno
K

Keket

pre 23 dana

Ne znam uopste sta ce nam i bekovi i stoperi protiv ovih pacera, narokamo svih ovih 10 krila sto imamo i serif i to je to, ni golman nam ne treba 😜
D

Djapex

pre 23 dana

Evo ovo glupo pravilo o bonusima. 2 bonusa I dodjemo do situacije da mora da igra Lekovic pre Drkusica na primer, a taj lekovic nije prošao u Viljarealu. Guramo na silu igrace iako nisu zasluzili da igraju, a kad nije bilo to pravilo igrali su i Jankovic, Basta, Jovetic, Milenkovic, Pavlovic, Kacar itd. Svaki klub ce staviti u prvih 11 mladost igrača ako to zasluzuje ili ako je klupski projekat... sa tim pravilo nismo ama bas nista, svake sezone su nam mladje reprezentacije sve losije i losije.
1

12345m12345

pre 23 dana

pa i za djigu ste pricali da nam ne treba kad ni za drugi tim bazela ne moze da igra, a sad se kunete u njega... erakovica pljuvali, pljuvali pa kad je stasao svi kukate sto je prodat...
D

Djapex

pre 23 dana

Djiga je dosao na pozajmici sa pravog otkupa, zadovoljio i otkupljen. Lekovic je bio na pozajmici u viljarealu, nije ni debitovao za prvi tim, i na kraju nije otkupljen. Nije baš isto.
S

Skeva123

pre 23 dana

U Zvezdi bi ceo skauting tim trebao da ode, pre neki dan su im dali za prelazni rok ocenu 8, a i to za ove novo dovedene igrace. Sad Miloje kaze Radonjic da je povredjen i nespreman (ovaj pre neki dan kaze nikad nije spremniji). U ligi im Seri iz Vojvodine koga su mozda mogli da otkupe za 3-4 miliona, a doveli su samo 4 krila za ovaj prelazni rok i za ovog Salasa ne znamo, ali ovi ostali su mnogo slabiji od Serija (Radonjic je povredjen). Nijedan bek nije doveden. A svaki igrac osim Dalsija (koji ima 2 leve noge) i ilica je skupo placen. Sad treba Olajniku vratiti 1 poziciju (posto krila imamo za izvoz). Da se Zvezda pojacala samo iz nase lige mogla je bolja pojacanja da nadje i kako to da Vojvodina 2 kvalitetna stranca kupi za male pare (Sicenje i Seri), dok u Zvezdi sto vise par to vise promasaja.
E

Elenor

pre 23 dana

Slazem se, Seri je najbolji igrac u ligi posle odlaska Hvanga, pred nosem je Zvezdi i oni ne dovedu njega za LS koji vec igra u Srbiji godinu dana i u takmicarskoj formi je, vec penzosa Radonju i to samo zato da ne bi Vojvodini morali da plate obestecenje 3-4 miliona evra iz ciste ljubomore, decko je za Radonjica igracina !
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 23 dana

Ajde vise da ih dobijemo na ovom uzoranom "stadionu".... Znam da svaki put u poslednjih nekoliko godina ovo pricam kad se kod njih igra ali kad ako ne sad?!?!. Pa bolji smo makar 30%...minimum.... Nikakvi "dupli blokovi", cekanje njihove greske i slicno... Od 1. minuta napasti i sabiti ih u 16 metara...Kao u onom prolecnom derbiju kada samo pukom slucajnoscu nisu doziveli rezultatsku katastrofu.... Ajmo bre vise Zvezdo!!!
O

Olajinka

pre 23 dana

bi morao na jedno hladjenje,jer je u padu forme i ne zna gde bije .....Silas bi morao nesto i da pokaze od toliko najavljivanog,ovo za sada je bas mrsavo ...... Vreme je da Radonjic dobije pola sata,ima za toliko snage i bio bi silno motivisan zbog same utakmice ..... Samo da derbi ne prodje kao skoro svaki put,nereseno bez golova i traljave bezidejne igre .....
p

pupi

pre 23 dana

Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostaće komšija mali
I

Ivan...

pre 23 dana

Miloje uvek iznenadi u derbiju nekim glupim iznenadjenjima, i napravi od sastava ekipu koja uopste nije ni jaca od partizana.
B

Biba28272

pre 23 dana

A gde će da se igra i kad? Koliko vidim na netu teren na stadionu partizana je malopre spaljen.
Ć

ĆAVARIJA

pre 23 dana

Partizan prima pet golova sutra Šerif Endijaje 3 komada Vucela dolazi Dolazi Ostoja
R

Ris

pre 23 dana

Partizan ako primi jedan gol bice prekid utakmice. Kakvih crnih pet komada
G

GorostasNeskolovani

pre 23 dana

Znaci ako SNS ne bude placaonhudzet KK Partizan u nacijaci Partizana će da uniste Arenu?
Г

Горан Гоги

pre 23 dana

Немој само без силаса и глазера јбл вас они
S

Sherlocked

pre 23 dana

Apsolutno nikakav ritam ti ne treba da postavis zivi zid kako treba. Za prvi nije on kriv nego Krunic. Ter Stegen je napravio gresku 10x vecu od Omrijeve , potpuno zdrav , niko mu nista nije rekao ni razapeo na stub srama

Bojank91

pre 23 dana

Možda bi Olajinka trebalo s klupe. Šteta za Kataija
S

Sale Tru

pre 23 dana

Jedini derbi koji je odlicno odigran u ovoj zvezdinoj eri od 2017 do danas je bio onaj na Marakani pocetkom 2022. Dobili smo 2-0 a moglo je biti 4-0 da se Ivanic nije izmasio. Kontrolisali smo igru, prodori, akcije itd a Partizancek bezopasan. E takav derbi zelimo, jel mnogo trazimo?
.

........

pre 23 dana

Задња 3 на Маракани су била одлична
x

xerjoff

pre 22 dana

Najbolji derbi je onaj sa početka Milojeve ere, mislim da je čak bio za titulu, odnosno da im pobegnemo na pristojnu razliku. Šilja i Radonja dali golove 2:0 bilo na poluvremenu a mogli smo da im damo još 3 minimum, njima svirali penal u 95om min. i to je to.
B

Bojan767

pre 23 dana

Bilo koji navijac Zvezde ima jednu zelju,da odigramo napadacki od starta,pa i po cenu poraza.Deset godina kalkulisemo u gostima sa Partizanom,a vecinom i na domacem terenu.Isto smo poceli sa Benfikom.
2

2305

pre 23 dana

miloje napadacki haha
m

ma dajte, ljudi

pre 23 dana

Šteta za Mimovića, definitivno pravi razliku, ali ne sme to biti opravdanje... samo hrabro do pobede. Ipak bolje sa Duarteom umesto Šerifom.
D

Delija NBGD

pre 23 dana

Ocekujem 2-0 za nas. Skoro 9 godina u lavoru nismo pobedili bre. Ne zelim nikakvih 0 0 1 1 nego POBEDU. Secam se onog derbija za vreme pandemije pod Dekijem, 1-1 na ovom pasnjaku, Katai pri kraju daje iz penala a najbolja sansa na utakmici je gol Partizana iz greske Erakovica pred golom. Ne zelim takav fudbal, hocemo pobedu. Rasturanje! 🔴⚪🔴⚪
n

nekooooo

pre 23 dana

Jao jel to onaj derbi kada je Sanogo pokazao srednjaka gore ka lozi Principima jer su mu dobacivali? Mislim po tome jedino i pamtim taj derbi. Toliko je dobar fudbal bio...
C

CaleB pravi

pre 23 dana

Ne razumem zasto Olajinka uporno na krilu, i zasto nije na levom beku ?? Svi smo videli da je odlican u odbrani, a kilav na krilu. U napadu je beskoristan, osim kada igra kao drugi napadac.
Х

Х Х

pre 23 dana

Само је требало да Олајинка буде замењен Јовановићем. Зашто Дркушић не игра, ово је нечувено.
N

News

pre 23 dana

Zato sto Vanja moze samo da igra kad ekipa igra bunker.
s

segrtt

pre 23 dana

Endi Jaje tj Nedaje je odlican ako cemo igrati na 0. Dakle 0-0 na kraju, po bod radi mira u kuci.
Z

Zarkovina

pre 23 dana

Treba Radonjic da igra,Katai takodje kao i Kanga.
s

salesman999

pre 23 dana

tacno sam znao da ce fizikalac serif nakon one asistencije ekspresno da se vrati u 11. onu poprecnu loptu sto je dao pre toga gde smo skoro primili gol - to nema veze. bruno je za njega Fudbaler sa velikim F. jos samo dalsio fali i svi puleni ce biti tu.
t

tsss

pre 23 dana

umesto Olajinke smesnog Milson!
K

Komentator

pre 23 dana

Sve mogu da razumem, ali da stavi Đigu (visine 192 cm) na mesto desnog beka... bilo bi suludo.
K

Kad

pre 23 dana

Klar Kent sam ne zna sastav, kako onda zna Moccart?
v

vvz

pre 23 dana

Bice bonusi DJiga i Prucev, nas stub srpstva

gost iz Draznja

pre 23 dana

Moze da izadje bilo koji tim,Zvezda nece da pobedi Partizan zbog mira u kući. Bice 1-1 kraj i svi zadovoljni. Zvezda nije pobedila na Jna 7 godina, zadnji put ako se ne varam je bila pobeda 1-2 kad je Ibanjez dao iz slobodnjaka.
d

dosta

pre 23 dana

Najzad Serif, dosta je vise nevidljivog Duartea
s

sramotaaaa

pre 23 dana

Navijaci Zvezde su jako razmazeni. Oterali su Duartea na klupu svojim pritiskom i prozivkama da mora da da 3 gola Benfici i sada mora da igra nevidljivi Serif. Duarte bar ulazi u sanse i daje golove a sta radi Serif? Navijaci Zvezde su nekad stvarno sramotni. Fuj.
Ц

ЦЗ НС

pre 23 dana

Оспоравани Ндиаје уколико почне дерби даће гол по обичају. И мени је Португалац технички поткованији фудбалер али шепртља Шериф има енергије за тројицу! Како год, сигурно има већи утицај на игру што ће мало ко и констатовати!!! Интернет "навијачи" ЦЗ када некога узму под своје то излази из оквира реалности, па Мићу Иванића су сада већ далеку прву годину у клубу исто овако "мазили" па су га итекако заготивили!
E

Etooo

pre 23 dana

Zasto ne bi lekovic mogao na desnog beka? bolje da ne diramo stoperski tandem
W

Wiena

pre 23 dana

Sta se desava sa Katajem? jel istina da je u svadji sa svima u klubu.? pozdrav
g

genije

pre 23 dana

U svadji je sa Milojem neznalicom ocigledno..koji drzi mrtvaka flegmu ivanica koji sve akcije upropasti...dok Katai magiko to resava u potezu