Komentari na vest

Zvezda se samoubija - posle crvenog kartona evo i autogola (VIDEO)

K

Kiza77

pre gotovo 3 godine

Sad dolazi do izrazaja Lin-Long Ping Pong liga sad se vidi koliko nam je ocajan fudbal mislim i na Zvezdu i Partizan i ponekad smo nerealni,mnogo ocekujemo od nasih klubova kako kad imaju dve do tri teze utakmice u Ling Pin Pong Ligi
G

Gost luks

pre gotovo 3 godine

Ovo je početak krajaNajgore tek sledi. Dolazi na naplatu svi loši potezi uprave i trenera. Ove sezone se ništa osvojiti neće. Loš skautitng, trener početnik, porazi tek slede (Vojvodina, Braga, Ludogorec)
G

Gile Crna Reka

pre gotovo 3 godine

Brat uzeo lovu za ovo sigurno

Bürgermeister

pre gotovo 3 godine

Bas je brat
А

Аристон

pre gotovo 3 godine

Иванић никад гори. Борјан би морао у пензију
g

gost666

pre gotovo 3 godine

Borjan je bas bio solidan danas,Jeste on u nekom padu forme ali danas je bio okej.Ivanic takodje okej.Ali Ben katastrofa, iz sezone u sezonu sve gori.Katai los.
G

Gost0123

pre gotovo 3 godine

Dok god budu stranci imali prednost u Partizanu i Zvezdi a ne nasa deca mi ćemo polako stagnirati. Ej bre, pa gde su nasi talenti? Sta radi ovaj Kanga, Ben, Dioni? Sta se desava?
Z

Zeljeznik

pre gotovo 3 godine

Koji to stranci u Partizanu leba ti? Sem Rikarda, Natha i Meniga, ko je to još "stranac" u Partizanu. Igraju, i to u 80% slučajeva, klinci poput Jovića i Terzića, tu je i Pantić. Slažem se jedino da bi mali Milovanović trebao češće da dobija šanse, bar u našoj ligi. A Zvezda je u kanalu što se tiče mladih igrča.
R

Rej

pre gotovo 3 godine

Zeljeznik Pa asano pobego u Japan Sumu si brzo zaboravio