Komentari na vest

Zvezda se kockala i promašivala u Loznici: Kur matirao Glazera sa 40 metara

V

Vile sampion izraziti favorit

pre 8 dana

Prucev bolje desno krilo od Silasa a vi pljujte koliko hocete. E tu je iskljucivo kriv trener tj Milojevic jer je on taj koji treba da kaze, necu Silasa jer treniram svaki dan jako talentovanog momka Pruceva, usmerite mi taj novac na levog beka, zadnjeg veznog. Milojevic je taj koji treba da kaze pred sezonu, necu 35 igraca u rosteru mladi Maksimovic i Sljivic su talentovaniji a na kraju sezone bice bolji od Kataia i Kange, zavrsite sa njima i za taj novac od njihovih ugovora vezite decu za Zvezdu narednih 5 godina minimum. Ne treniram ja te momke svaki dan nego Milojevic. Evo neka nam on kaze za sta njemu trebaju Kanga, Katai, Rodic, Lucic a na kraju krajeva i Spajic, jer to sto on igra moze i Lekovic koji je 15 god mladji i perspektivniji.
S

SilverSurfer

pre 8 dana

Deluje kao da ovaj članak odiše tendecioznošću. Počev od naslova koji sugeriše da Glazer ponovo nije u utakmici dok se u tekstu navodi da nije bio dobro postavljen (gde je trebalo da stoji?) iako je za primljeni gol ključna amaterska greška Rodića. Čije je ime naglašeno u delu gde se pominje kao strelac drugog gola. Ne znam šta se piscu teksta zamerio Duarte ali je krajnje nekorektno pisati da igrač nije našao "izlaz iz golgeterskog mraka" da je "daleko od forme sa početka sezone" ili da je "upropastio šansu". Reč je o igraču koji je drugi strelac ekipe i četvrti prvenstva sa pet postignutih golova. Slično su u tekstovima ovog novinara prolazili Falćineli i Ohi ali začudo ne i Šerif Ndiaj koji je prošle sezone kao pojačanje za Ligu šampiona postigao samo jedan ili dva gola u jesenjem delu prvenstva. Sastav koji nikada nije igrao zajedno sa nekoliko mladih igrača delovao je dobro na terenu, povremeno daleko brže u igri sa loptom nego kada su u igri standardni prvotimci zaslužuje malo više poštovanja. Niko ne promašuje namerno niti želi da upropasti šansu ali bilo bi dobro pisati da je upravo to razlika između Zvezde i klubova sa kojima igra u Ligi šampiona. Oni ne praštaju poklone dobijene u igri, što je Inter pokazao, dok Zvezdi i u domaćem prvenstvu potrebno mnogo prilika da bi postigla gol. Juče je imala 27 šuteva čega neće biti u Ligi šampiona. Može se polemisati da li je u pitanju odsustvo koncentracije ili manjak kvaliteta. Kao i zbog čega u izglednim prilikama igrači Zvezde biraju lošije rešenje? Kritika je uvek poželjna jer ne dozvoljava uljuljkivanje. Samo treba da bude konstruktivna a ne da deluje kao napad na pojedince dok su neki, bar tako deluje, zaštićeni. Kako nema ni slova napisanog o kvalitetu terena na stadionu sagrađenom 2023.? Postoji dosta tema o kojima bi moglo da se piše koje se iz nekih razloga preskaču.
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 dana

Naslov kao da je izgubila 3:1... Bolje nastavite o magiji Zube sa Uba. Zvezda je neki viši nivo, i što se tiče Evrope, a i po pitanju lepih manira, i umirivanja lopte kada je protivnik u nokdaunu. Pa nek' je u pitanju i mali zločesti Paća.
p

pčelar

pre 8 dana

Režimski klub, a ovamo pišu bajke, možete da igrate sto lige Šampiona, tamo se vidi ko ste i šta ste, ne može počasni predsednik ništa da namesti i da vam daje titule kao u Srbiji, veštački dišete, pitanje je još koliko, prosečan tim, oterao terzan sve što vredi, a najsmješniji je miloje koji je umislio da je veliki....
S

Streptomicin

pre 8 dana

U Ligi sampiona se zaista vidi ko smo i sta smo. Tu smo gde pripadamo. S kim si, onakav si.

Srpski samuraj

pre 8 dana

Kako vas puštaju bez terapije svakodnevno, nije mi jasno?!
Z

Zulu warriors

pre 8 dana

Samo Rodića čuvajte,ništa bez njega,dokle više dokle dokle
1

111111qq111

pre 8 dana

Nemanja Radonjic je uzas od covjeka ne postuje saigrace i trenera ono sto radi po terenu je zivi bezobrazluk...sramota zavrsice u zvezdi kao i u ostalima klubovima rastanak na vidiku.Tako je radio onaj Lucic pa gdje je zavrsio.

FC President

pre 8 dana

Samo ga pogledajte kada uđe na teren kako se ponaša i koliko je to nonšalantno, kao da je došao na termin sa drugarima. 10 igrača apsolutno ne zaslužuje da bude u ovoj ekipi, a imamo roster od 30 sigurno.
S

Sima Arauho

pre 8 dana

Što niste napunili stadion?!Ipak igrate sami sa sobom?!

Srpski samuraj

pre 8 dana

Znamo da te mozak slabo služi, a sada znamo da je isto i sa vidom. Izađi jednom iz kuće, kupi kartu i idi na onaj ukradeni pašnjak podno Bunkera! Svaka vam čast na "ljubavi"! 😄😄😄 Dno dna i najveće zlo koje sport ikada video!
V

V1ad

pre 8 dana

Ali super mi je ovo potenciranje da je Rodic dao drugi gol a o gomili gresaka koje je napravio, jedna od kojih je i rezultirala golom za IMT skoro ni reci. Vratite Anana iz OFKe.
S

Stručni konsultant

pre 8 dana

Pod obavezno u tim za Monako, staviti Kangu, Dilsona, Dalča i Katompu Mvumpu! Oni su rasturili IMT! Sa njima u timu sigurno dobijamo Monako u gostima! Šta oni misle da su bolji od nas! A, još ćemo kao iznenađenje imati Nedaje i Olanjiku!
Č

Čudilo

pre 8 dana

Kad pročitah naslov, prvo sam mislio da je onaj Kur Kur iz Južnog Sudana što bio u Pazaru :D
I

Iskusni

pre 9 dana

Dobar ovaj kapiten Rodić i Spajić. Kad god dobiju traku uspeti nešto na utakmici koju igraju. Iskustvo je to.
A

Astoria

pre 9 dana

Glazer kao da mentalno nije prisutan, već neko vreme nije na svom prepoznatljivom nivou. Spajića i Krunića ostaviti na klupi i u narednim mečevima. Ima ko da ih zameni. Prucev prijatno iznenadio, za mene lično najpotcenjeniji igrač Zvezde.
F

Forost

pre 9 dana

Dalsio postaje ozbiljna konkurencija Kruniću.
M

Miksea

pre 9 dana

Dosadni su sa ovim floskulama primili golove posle grešaka. Pa protivnik te je naterao da napraviš grešku, sva poenta igre je da iskoristiš greške koje protivnik napravi, i IMT je napravio greške pa je primio golove.
U

Urke777

pre 8 dana

Ima to kada te protivnik natera da napravis gresku, a vala ima i ovo drugo kada im je mozak pitaj boga gde kao Krunicu i Spajicu u Milanu i danas Rodicu na Lagatoru. To su takve glupe greske, gde prosto ne znas vise ni sta da mislis, a i da kazes. Kada na sve to dodas golmana koji uopste nije u bilo kakvoj formi, zaista dobijas poker problema. Nije Miloju lako sa ovim, videlo mu se po faci. Nije ovo PES/FIFA pa da on drzi dzojstik. Pauza dolazi na vreme pa se nadam da ce uspeti da dovede odredjene igrace u red
N

Nenad1246

pre 8 dana

Koje Rodića naterao na bilo šta. Čovek sam nigde nikog vraća loptu protivniku u noge.
p

pesimista

pre 9 dana

Kanga je za Krunića doktor primarijus lično!
B

Bida

pre 9 dana

Deko i domacine hteosam da kazem da je cela vasa liga filijala pa ovaj nabroji 3 filijale pfc ej bre imate fss visu i ostale ovo nema ni u zanzibaru
n

neshha

pre 9 dana

Sta god ovo znacilo???
E

ErcovDelija

pre 9 dana

Nov stadion, nov teren, savremena proizvodnja. Nije nesto pravljeno pre 50 godina pa sad krpljeno. Kako je jbn moguce da je teren u onakvom stanju, kako? Pa lipta se ne moze kotrljati. I posle se mi pitamo zasto iole kvalitetniji igraci ne biraju nasu ligu iako milionske plate koje daju Zvezda i Partizan nisu vise daleko od zapadne Evrope (mislim na srednje timove naravno). Zamislite tek terene po Ivanjici, Surdulici, Uzivu, Lucanima, Cacku i ostalim gradovima, naseljima, selima… Kako nam opljackase pare iz budzeta, porezne pare, a bome i Uefine :D
D

Dejan Pizon

pre 9 dana

Prico sam i ranije Kanga treba da igra iza napadaca da deli lopte nije on nikad znao da igra odbranu, ovako bi bio jos vise rasterecen.
Ц

ЦЗ НС

pre 9 dana

Против ИМТ-а да! Немој да се лажемо, Канга се не би видио нити на једној утакмици ЛШ осим код извођења прекида!
g

gostinjo

pre 8 dana

9,6 na sofascore, ali nedovoljno da igra pored Krunica.
e

ex yu fudbal

pre 9 dana

Zasto je Glazer bplji od Ilica ?
k

kikoman

pre 9 dana

zato sto je, kad je u formi, duplo bolji golman
s

sa cim se to

pre 9 dana

zvezda kockala, kao da imt sme da im uzme bodove
Ч

Чокот

pre 9 dana

Наравно да сме. Једино су зебре заштићена врста.
S

Streptomicin

pre 9 dana

Da neko ko ne zna rezultat vidi ovaj naslov, ni na kraj pameti mu ne bi bilo da je lagano i opusteno zavrseno 1-3. Realno bi pomislio da je recimo 2-2, a Zvezda izjednacila poklon penalom u 100. minutu.
х

хосе луис

pre 9 dana

Ујуну ове год се требало захвалити Родићу,Кани,Катаију и Иванићу ,а задржатиБукарија и Стаменића,довести једног универзалца на средини попут Марина румуна или оног ггрузијца,довести два бека и кеширати за нападача.Погодило се да Силасом,али више као крилнимнападачем него крилом.Надам се да ће се одустати од Јовића
Ц

ЦЗ НС

pre 9 dana

Задржати Букарија и Стаменића? Могли би и Боровницу, Шестића и Јањанина задржати🤣🤣🤣

angry_chainsaw

pre 9 dana

Pa druže moj, Bukari i Stamenić su prodati odavno...
Ј

Јосиф

pre 9 dana

Канга и са 36год је доктор за ову нашу лигу, а и у европи може да добије минуте у зависности од противника. Ја мислим да против Монака тамо може да пружи више од метиљавог Елшника!

Mali peca

pre 9 dana

Videli smo kako je Kanga proso protiv Monaka pre 2 god , jel mislis da ce nesto biti drugacije
P

Popsi

pre 9 dana

A tek kako ke prošao pre 25 godina, eeee. Kanga je doktor za ove rupčage.
ш

шуми

pre 9 dana

кангу на озбиљној шеви у крају отресу као слину и то бре није фаул сем у линглон лиги ,џабу то што зна
I

Ivan2

pre 9 dana

Kanga ima 42 godine...😀
r

rabolilolu

pre 9 dana

Bio sam na stadionu i da vam kazem zvezda ima mnogo krs igraca koji nisu ni za IMT. Ilic, Prucev mali Maksimovic, Milson, Silas ne zna gde udara, Duarte blagi uzas. Kanga u 40 god je majstor za sve njih!
M

Mutommbo

pre 9 dana

Na stadionu na kome si bio svi ovi igrači koje si nabrojao se nisu videli. A na kom si stadionu zaista bio?
T

Toni 123

pre 9 dana

Na sta je spalaZvezda sa Milojevicem bruka od igre I igraca3
S

Streptomicin

pre 9 dana

Spala je na Ligu sampiona svake druge sezone.
V

Vuc

pre 9 dana

Jang Bojs učesnik LŠ je poslednji na tabeli u Švajcarskoj. A to nije bruka a FrNjevci.

angry_chainsaw

pre 9 dana

Slažem se u potpunosti sa tobom, a svi ovi što pišu LIGA ŠAMPIONA, to je još ove sezone, pa ko zna kad... Jednostavno za ovu Zvezdu, uz pojačanja na bekovskim pozicijama i na zadnjem veznom igraču, Milojević jednostavno nije kalibar za ovu Zvezdu, potreban je trener koji odlično zna engleski jezik, koji je dobar motivator i koji će znati sastav Zvezde u našoj ligi i sastav Zvezde u evropskim takmičenjima...
B

Bida

pre 9 dana

Novinari jedno pitanje koje prva filijala cz imt dunjic ili ofka sa sinovima xaxa ovo samo u srbiji ima
D

Deka

pre 9 dana

Što je pjesnik htio da kaže
D

Domaćin

pre 9 dana

Hajduk Kula, Budućnost BD, Spartak
1

12345m12345

pre 8 dana

ako bi se gledalo po rezultatu, onda je partizan glavna filijala...
G

GorostssinjicaDeSiPoso

pre 9 dana

Djiga odlazi u Arsenal ja 10 miliona evra. Plus 20 posto od sledeće prodaje.

angry_chainsaw

pre 9 dana

I to je za pluseve??? Điga je trenutno naš najbolji i najstabilniji igrač. Zašto ga dati bilo kom premijerligašu za tako male pare, staviti cifru od 20 miliona pa neka ga kupe, kako bi mi mogli da kupimo adekvatnu zamenu, a ne kao do sada što smo radili, koga smo doveli umesto Bukarija, Stamenića, Hvanga itd.?! Silasa, Krunića i Elšnika?! Jesu li to adekvatne zamene, jeli adekvatna zamena za Dragovića - Spajić ili Drkušić možda???
d

d. g.

pre 9 dana

Nisam stručnjak pa bi voleo neko da mi objasni zašto je Krunić bolji od Kange.
S

Streptomicin

pre 9 dana

Zato sto je Kanga bolji protiv IMT, a Krunic u Ligi sampiona.
C

CaleB pravi

pre 9 dana

Tako nesto bi mogao da ti objasni samo Terza, i jos gomila fudbalskih neznalica koji ga podrzavaju...Kanga je, i pored svih svojih mana i poznih godina - doktor fudbala za Krunica. Ko to jos uvek nije uvideo - zalim ga, iskreno...Imamo mi tu jos nekoliko idiota...ako si veceras gledao Rodica i Radonjica, onda znas o cemu pisem.
B

Baxter88

pre 9 dana

Dokle vise taj Rodic aman?! Smucio nam se Gobeljic i jedva ga se resismo sad nova muka!
E

ErcovDelija

pre 9 dana

Kako to mislis nova?
I

Iz kafića

pre 9 dana

Bitno je da onom “gorostasu” objavite svaki komentar. Postali ste kao kurir
E

Eseks

pre 9 dana

Taj je ustvari admin koji ovde pali masu i nagoni na svadju
M

Miloje dunster

pre 9 dana

Bolji mi igrac olayinka od milsona,covek seprtlja krene da dribla i spetlja se na loptu,vazno da je ucenio zvezdu da mora da igra prvu postavu svaku vaznu utakmicu,ili da ga prodaju slaviji za dzak kikirikij,radonjic kome taj decko treba,kapiten spajic pored ivanica,rodic njemu treba zabraniti 3x3 da igra ispred zgrade jebem ti sunce zarko.
S

Smiloje

pre 9 dana

Kapiram da mu drugi kroji tim jer u suprotnom pokazuje neznanje i stagnaciju.
S

Streptomicin

pre 9 dana

Sigurno, uopste ne napredujemo. Samo smo u Ligi sampiona i ne brinemo za duplu krunu.

angry_chainsaw

pre 9 dana

Streptomicin Nismo u LŠ zahvaljujući Milojeviću, već prvenstveno igračima, a potom i trenerima pre njega!!! Da se zna samo!!! Ova LŠ pa drugu sezonu u istoj ćemo sanjati, možda u sledećoj deceniji...
B

BokiUSA

pre 9 dana

Nikakvo kockanje ovde nije bilo. Jednostavno golman je spasao IMT brodoloma. Sigurno jos dva gola je trebalo da prime ali nisu zahvaljujuci njemu. Radonjic bezobrazan sebican kao da igra na terencetu iza zgrade. Ostali sasvim pristojni ,izdvojio bih Pruceva u prvom poluvremenu bio je odlican... sve u svemu bez icega spornog zasluzena pobeda..
s

sramota

pre 9 dana

Jel to odmaramo igrače za stranu reprezentaciju? Ovo sprdanje sa navijačima zvezde prvo košarkaši i pa sad fudbaleri rotiranje igrača malodusnist ,sramota je ovaj sastav što je izveo Milojević, da mu se više nikad ovo ne ponovi, IMT u poslednje vreme nema ni remi sve porazi ubedljivi, ovo ne sramota ,bruka . stidite se, hebo vas Duarte
H

Hrkalo86

pre 9 dana

Pobedili ste ali ste dobili i jedan Kur :D
d

darkok

pre 9 dana

Zvezdin drugi gol je neregularna, katai u Ofsajdu šutira lopta se odbija u korner iz kog zvezda postiže gol koji je prelomio meč, strašno i sa 100.000.000 e uloženih u tim moraju svaku utakmicu da im sudije pomažu i poklanjaju golove, dok Partizanovim igračima mogu i glavu da otkinu nema crvenog kartona i da se svira svako kolo penal za protivnike Partizana onaj juče je bio i treba da se svira kako jeste i pošteno ali kako se svira zvezdi to je skandal i smešno zato u evropi ih trpaju ko stigne
Ч

Чуме

pre 9 dana

Само ви немојте о Европи! Узгред, када вас је Звезда демолирала, Аријаги, Ковачу и Мујакићу опроштени црвени картони.
8

8

pre 9 dana

Ali kapitalno pojačanje zvano Radonjić koga su mnogi "poznavaoci " fudbala priželjkivali - smehotres
Đ

Đukin fan

pre 9 dana

Sad će brzih dana kockarnica u Monaku,ima zvrcak da padne na -4 ili 5 i da poprave ocenu od Intera sa vrlo dobar na odličan!!!Samo polagacko
j

jjjo

pre 9 dana

kakav je bio Maksimovic?
J

Ja nerazumem ljude

pre 9 dana

Sto brane milojevica,jeste digo zvezdu pre 5 godina,i hvala mu,ali sad nema sta da trazi,daj ovaj tim lalatovicu,krtolici,milijasu bilo kom treneru nebitno ako neuzme titulu da ga jebes na sred terazija.
C

Czz

pre 9 dana

Sa 15 poena koje je Miloje napravio i ja bi osvojio. Ostavite Miloja da radi. Tek sledece godine, ako ga Terza i Marin ispostuju, ocekujte igru i za oko i za rezultat.
F

F dijagnoza

pre 9 dana

Mani se ti fudbala i analiza, nego se idi opismeni...
+

+

pre 9 dana

To ste pricali i za Bahara, kad ono...
M

Milos Milojevic takodje

pre 9 dana

Osvojio titulu ubedljivo i dobio otkaz,zasto zato sto je izgubio od monaka tako terza kaze,aj sad da vidimo ovog zalizanog pametnjakovica protiv monaka kako ce da prodje.
m

mozak i sećanje

pre 9 dana

I to što je ostvario bilo je na puku sreću i odbrane Borjana. Može on kao onda da se koprca i priča da nije bilo tako ali nismo mi bezumni da nismo pratili. Ni onda nije znao da odigra taktički ni sada
т

тифо

pre 9 dana

срамота какав терен…
d

d. g.

pre 9 dana

A kako se to kockala? Ja to kockanje nisam video. Kanga je nepravedno zapostavljen. Ako su pljuvači uticali na to onda je Miloje u problemu. Sledeća žrtva pljuvača je Glazer.
G

Grdne rane

pre 9 dana

Kanga zapostavljen, druze gleda li ti fudbal uopste. Momak moze igrati u nasoj ligi, jer je kod nas stalno lopta, kad god amo igrali protiv iole ozbiljnijeg protivnika, bar dve katastrofalne greske napravi na utakmici, ne posnoai pritisak, jbg nije Inijesta da se lako izbori, nego je Kanga i zato je kod nas.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Odgovor za ovog grdne rane A po čemu i u čemu je Krunić bolji od njega, u dve utakmice lige šampiona tri greške posle kojih primamo tri gola, ovde ti računam i prvi gol Benfike gde gleda loptu kako šeta na gol liniji i ne reaguje i pušta onog Turčina da uđe ispred njega i gurne loptu u gol. I još nešto Kanga protiv bilo koga da igra stalno traži loptu a Krunić se skriva da je ne dobije pa onda Elšnik nastrada jer stalno mora da se otkriva i traži loptu kako bi nam igra ličila na nešto i ovaj Dalsio se više otkriva i traži loptu nego što to radi Krunić.
m

madmix

pre 9 dana

Odlična utakmica,odlična atmosfera,odličan Imt kao protivnik,da je više ovakvih prvenstvenih
b

beksonii

pre 9 dana

Partizan kad pobedi 3:1 onda je Zubairu dominator jede protivnicke igrace a kad Zvezda dobije 3:1 naslov kao da smo izgubili 5:0 i deset ljudi pride.
B

Brc

pre 9 dana

To je zato što i ćorav vidi da su svi resursi u vašoj službi i pored svih medijskih spinova da ste neki srpski Bajern, najbolji tim Zvezde još od Barija,itd itd,ne mogu sve vaše budalaštine da mi padnu na pamet 😂

Dorcolac

pre 9 dana

jel moze da ti padne napamet 0-4 ili 2-9?
A

Alex20

pre 9 dana

Glazer van forme totalno,ozbiljni propusti iz meca u mec,mada kod tog gola videli smo Rodica veterana nedoraslog ni za nasu ligu,ali to je vec normalna pojava.Druga stvar,previse igraca, toliko da ni Miloje ne zna sta radi vise,gura Ilica i Maksimovica po krilu,van pameti,pritom gura njegovog Dalsia,covek moze da igra al za Larnaku.Radonjic pokazao sve veceras zbog cega ga teraju iz svakog kluba.
N

Nenad1246

pre 9 dana

Ilić je igrao sredinu.
D

Dejoooo

pre 9 dana

Objasni nam gresku golmana kod gola?Izasao napred normalno da mu igrac moze vratiti loptu ako treba.Sad sto neko poklanja lopte protivniku druga stvar.
s

stadardi

pre 9 dana

covek jedino svaki put kad vidi da milan rodic dobija loptu na 40m od gola da se vrati na gol liniju, sta drugo da radi
S

Sb

pre 9 dana

Zasto se Glazer konstantno pljuje, prima golove zbog gresaka saigraca...
d

dexterrs

pre 9 dana

Kanga i sa 40 god doktor za.mnoge u ovom timu.
H

Host

pre 9 dana

Zamisli igras protiv kluba ciji je vlasnik vodja tvojih navijaca.. Srbijo brt
B

BokiUSA

pre 9 dana

I vi ste igrali protiv njih... a I protiv nas. I? Nesto sporno?
B

Bnm

pre 9 dana

I TO SA PODEBELIM DOSIJEOM...
.

....

pre 9 dana

Bar nam ne sede upravi ko što su vama sedeli razni presednici klubova
g

gostinjo

pre 9 dana

Bez Kange i Kataija bi izgubili
M

Milkoo

pre 9 dana

Izgubili,?hahaaa...da je falilo 15 igraca,ne bi izgubili...kako da izgubises,od svoje filijale?
G

Goust

pre 9 dana

Ko nama vodi ekipu, ko nama nosi traku i ko nama igra?!?!? Milojević, Spajić, Rodić, Radonjić, da se ne ljubimo....
d

d. g.

pre 9 dana

S kim bi ti da se ljubiš. Izgleda da ti ponestaje testosterona.
n

nezu

pre 9 dana

Kakav govor tela Radonjica ili ne znam kako to da nazovem u fazonu svi su ispod mog nivoa bolje da je sjeo u tunel pored one raveku Bravo Zvezdo lagana pobeda idemo dalje!
D

De jaan

pre 9 dana

Pazi ovih mutanata sto krive Glazera za gol. Pa gdje golman treba da stoji kada je nasa odbrana na centru? Na gol liniji mozda?? Radic je zakuvao gol, sa svojim kratkim dodavanjem. Ne znam sto uopste pokusavamo da iznesemo loptu kroz pas kad ne znamo.
P

Popsi

pre 9 dana

Ćoravi, doktor Kanga ti sedi na klupi!
G

Grdne rane

pre 9 dana

Sraman pristup Nemanje Radonjica, pa onako se ne ponasa ni na rekreaciji. Treba pohvaliti odlicnog Pruceva, bas dosta je napredovao.
Д

Добар

pre 9 dana

Пруцев стварно најприметнији, сигуран на лопти, стално вуче напред. Добар играч, погрешна позиција
g

gostVP

pre 9 dana

kako bre ovaj teren opet izgleda kao njiva?
=

=======

pre 9 dana

Zvezda igrala sa 4 bonusa.
v

vzz

pre 9 dana

Maksimovic i Lekovic jedini pravi bonusi
c

cv

pre 9 dana

jedva dobijamo IMT a pitamo se zasto gubimo od intera pa eto zasto
A

Auuuuuu

pre 9 dana

Sa 40 meeetari, nate!?