Komentari na vest

Zvezda konačno igrala po Falkovim notama, Popović zaustavio nalet Filipa Stuparevića (VIDEO)

N

Nenad1246

pre oko 3 godine

A što Pavkov nije igrao?
M

Metalac

pre oko 3 godine

Pokusali smo ali ne ide bez postenog sudjenja.
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Kakva stimalica za prelaz.
9

951357

pre oko 3 godine

Čitam ove grobarske komentare, i pitam se, da li su ovi ljudi u svađi sa realnošću, ćoravi, ludi, puni mržnje, pokvareni, ili sve nabrojano? Čast izuzecima, onom malom broju. Milion komentara koji nemaju veze sa realnošću, što samo može da se protumači da su namerno zluradi, i naravno bot mašinerija cepa, po 100-1000 lajkova i dislajkova, zavisno od toga ko za koga navija. Je l' moguće da su se toliko angažovali da maksimalno spinuju i spamuju? Džaba rođaci, imamo svi oči, vidimo svi šta radite. Previše je očigledno, neće ga sakriti ni spinovanje ni botovanje.
G

Gost Ša

pre oko 3 godine

Ako si zaista realan kao što želiš da budeš video bi da takvih "navijača" ima s obe strane Topčiderskog brda. Jedni druge provociraju i mrze a od toga nemaju apsolutno ništa. Sem eventualno još veće mržnje. Zbog čega? Pa kako ne vidite (i ti i svi navijači) da je sve stvar dogovora. I ciklusa. Prethodnih 5-6 godina je jedna strana nameštala više i češće, u narednom ciklusu će ona druga i... svima njima lepo, kaplje lova. A ti se, glupi navijaču (nikom lično, svima) nerviraj, svađaj, tuci, ubijaj. Što bi rekli naši stari, za čije babe zdravlje? Najpametnije je ili ne pratiti sport ili u kladionicu pa možda i zaraditi. Recimo, na Partizanove 2+ ili 3+ a na Zvezdine 1-1 ili X-1 kao sinoć i briga nas za njih koliko i njih za nas. Sportski pozdrav!
G

Gost133

pre oko 3 godine

Covece pogledaj proslu sezonu i shvatices da je ona preslikana kakvu sad ima Partizan, druga stvar Zvezda i ove sezone ima indenticne rezultate kao i Partizan ove sezone, ali ti je normalno da Zvezda sve pobedjuje ali nije da Partizan sve pobedjuje... I onda ti pricas o realnosti, i jedni i drugi ove sezone rade istu stvar, koja se radila i predhodnih sezona u korist Zvezde samo tad ocigledno ti nisi dobro video ili nisi zeleo da vidis, kad ste toliko bolji zasto ne dobiste derbi nego se jedva poraza spasiste, a fudbal kod nas vise nije fudbal nego politika.
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Sve sto si nabrojao si ti,kad prestanes ti prvi da mrzis,provociras,mozda ce i drugi. Prvo pogledaj sebe botino jedna.
9

951357

pre oko 3 godine

@gost133 - ne rade i jedni i drugi istu stvar. Možda su pre nekoliko godina radili istu stvar, a i tada u mnogo manjem obimu, ali sada se vidi iz aviona ko igra prave utakmice a ko se šeta kroz ligu.
G

Gost Ša

pre oko 3 godine

@Gost1111, nadam se da tvoja poruka nije meni upućena? Ne vidim šta si provokativno i mrziteljsko pronašao u mom komentaru?
D

Domacin

pre oko 3 godine

Zasto zvezda kma najvise odigrani tekmi kod kuce ( i to uvek posle evrope) a najmanje je bila u gostima, Hmmm....
K

Kme

pre oko 3 godine

Ajd nam reci zasto???
S

Saklaman

pre oko 3 godine

Evropski gigant, klasa, ponos srbije, bla bla bla lajaste sedam dana i na kraju vas metalac spakuje u 5 metara na sred marakane. Manji od makovog zrna ds budete, da sudija njje gurao ne bi dobili ovo nikad
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Imas ti svoje galaktikose pa gledaj... nas zaobilazi....
D

Delije Istok

pre oko 3 godine

Realno si u pravu. Navlace za oba blizanca. Umesto da se igra fudbal, pa sta bude da bude. Ovo danas, teska sramota za Srpski fudbal. Rezija za oskara!
9

951357

pre oko 3 godine

Koju si ti to utakmicu gledao? Pošto Zvezdu nisi...
Z

Zn

pre oko 3 godine

Kakva je macka Zoran Popovic, svaka mu cast. Inace, vise mi muka sudijskih produzetaka, ako Zvezda i Partizan vode to je max 3 min, ako je nereseno ili gube to je 5 i vise, dosta bre toga, dosta glupih bespotrebnih pomaganja. Var smara jako, ali bez vara ove sezone niko ne bi imao sanse protiv vecitih. Navijam za Zvezdu, ali nebitno, poostrite i jednima i drugima, tj svirajte realno i mozda se i zakuva više, mozda.
P

Pepamusic

pre oko 3 godine

Ovo mi je prvi komentar ikada na mozzartu, i svaka cast batooo
G

Gost Ša

pre oko 3 godine

Ne mogu a dao bih 1000 lajkova za ovaj komentar.
G

Grobari Jug Partizan

pre oko 3 godine

Metalac je trebao da dobije ovaj mec, al kad sudija uzme nesto u svoje ruke tu je onda gotovo, sljam iz rupe iz nepostojeceg penala do 3-1
9

951357

pre oko 3 godine

Ako stvarno to misliš, pod hitno kod čika doce... Imaš problem sa realnošću...
С

Сава

pre oko 3 godine

Још и поновио пенал и дао црвени играчу Напретка. Све си у праву.
1

1245

pre oko 3 godine

Sto nije igrao El Fardu?
3

32 titula

pre oko 3 godine

Ne mogu dva sefa da igraju zajedno ne ide Katai i Falko koji jeste dobar uz primedbu da je sebican.
@

@hej_zvezda_crvena

pre oko 3 godine

Фалко себичан? Да ли можда видиш колико човек дели лопте као на тацни? Друго, да ли мислиш да је у реду да човек трчи по терену целу утакмицу, да би Канга, Гобељић и екипа само окретали све на другу страну. И теби би вероватно прекипело па би одлучио сам неке ствари да одрадиш. Пипо маестралан данас, као и у Пазару, чак и бољи.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 godine

https://www.instagram.com/p/CUkcm_iDWoZ/ posto grobari iz mozarta nece da objave :) da probamo ovako.Evo dokaz da je golmanu noga bila na gol liniji.I da je cista kradja u pitanju.
G

Gost75

pre oko 3 godine

Neznam koji si ti klip gledao ali Partizanu je penal regularno ponovljen jedna noga golmana a pre nego sro je Rikardo šutirao i druga noga golmana ispred gol linije... Nauci pravila pa komentarisi
M

Mirko26

pre oko 3 godine

Zvezda igrala po Falkovim notama? Teško! Pre bih rekao po Kanginim, nasa osmica odigrao bez greske. Jeste Falko dao gol, proigrao Gajica za 2:1 ali bas ga preteraste… Odigrao je dobro ali daleko je to od komentara sto citam ispod da treba da ima prednost u evropskim utakmicama, Falko nema mesta u prvih 11 kad se vrati Katai i to je realnost, Ben ce igrati krilo polu spica… Falko nije krilo vec 10ka a tu smo prepuni… Moje vidjenje vecerasnje utakmice: Popovic odlican i slazem se da treba da bude prvi golman dok se Borjan malo ne sredi, Rodica stigao umor, Sanogo imao par gresaka jer nije klasican stoper, Erakovic solidna utakmica i standardno napravi po par gresaka, Gobeljic u usponu forme bez greske nocas, Gajic zbog asistencije prelazan a na kraju utakmice dekoncentrisan kad ga lopta pogadja u njegovu desnu jacu nogu i odatle odlazi u korner sta vise napisati, Kanga bez greske po meni igrac utakmice, Ivanic standardno dobar ali videlo se da je umoran, Ben veceras zatvoren i umoran, Pavkov odsecen, Srnic covek od zadatka Stankovicev ali znamo svi da je limitiran gde god ga na terenu postavite.on moze biti ker da obavlja prljavi posao ali koristiti njega na pozicijama gde imamo nikolica i petrovica je pitanje zbog cega? Krsticic usao da zatvori utakmicu, Lazetic imao onu jednu sansu gde je maestralno sakrio loptu ali sut ga izdao, Bakajoko po meni nema sta da trazi u klubu jer zauzima mesto stanca a to sto on igra moze da odradi i neki nas domaci igrac ili klinac, stranac treba da pravi razliku!
a

argh

pre oko 3 godine

Nije greška samo pogrešan pas. Kod gola, isključivi krivac je Gobeljić. Nije znao koga čuva, gde izlazi, da li je pošao ili došao. Eraković je onda morao da izađe i ostala je rupa, koju opet nije pokrio Gobeljić. Mislim da Zvezda nije imala goreg i glupljeg igrača, čak i za vreme kad nismo imali šampone. On je samo spreman i požrtvovan.
P

Pfc

pre oko 3 godine

Realno liga je ocajna sledeci derbi odlucuje sampiona
K

Kruger

pre oko 3 godine

Zvezdasi komentarisu dosudjene penale za partizan,a njima kakve samo penale sviraju,to je za komediju do bola,sudija je odigrao za zvezdu u ovom mecu,kao i u svim prethodnim😠
M

Mršav

pre oko 3 godine

Kako te nije sramota,Zvezda je dala iz igre dva gola a tvoj Partizan ni jedan jos govoris o sudiji da vam nije bilo sudje nebi ni dali gol.Penal je bio i za Partizan i Zvezdu.
G

Gost17

pre oko 3 godine

Zvezdi penal, koji je i bio nije ni trebao..bilo 2:1..90+2 već, oni šansu u poslednjih 10 min nisu ni imali..već samo Zvezda nove šanse..tako je bilo i prošle godine, većina penala Zvezdi na 2:0 ..3:0(prošlo kolo na 0:3 penal)..tada je on nebitan da se pomene, ko ima malo klikera na pravom mestu da to zakljuci..Zvezda igra čist fudbal, vi izlomiste igrače Napetka kad su god kretali u akciju..to je suština igre, izgleda..čim protivnik ide ka centru, tu ga lomi..elem, vaš ponovljeni penal je diskutabilan..koji je rešio pobednika, pitanje baš da li je golmanu druga noga bila van linije, jer je Rikardo i zastao...pa šutnuo..nije nam Var to sa sigurnošću potvrdio..svejedno, mislite da igrate top fudbal, onda se ne sekirajte, gazite samo i bicete prvi..
T

Tema su

pre oko 3 godine

Falko i Popovic ako nisi shvatio a ne penali.
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

ФК Дијареја нека освоји сада друго место ако их није срамота.
U

Ujkazitko

pre oko 3 godine

Pa to mesto ih vodi u konferenciju, tada će shvatiti lično, koliko je snažno to takmičenje!!!
F

Ff

pre oko 3 godine

Sve u svemu dobro odigran meč. Popović po meni bolje brani od Borijana.(koji je pugubljen u poslednjem vremenu). Stanković mi nije jasan zašto ne pušta Nikolića, Vukanovića, Petrovića,... Doduše Petrovića je pustio na 2 minuta čisto da se kaže da je ustao sa klupe.
C

Czv czv

pre oko 3 godine

Bogami Popovic trenutno brani bolje od Borijana
Z

Zmo

pre oko 3 godine

Bolji je golman sigurno.
P

Pop spasio

pre oko 3 godine

Pop spasio 2-3 gola, pometnja u odbrani, guzva smetaju jedan drugom. Kod gola metalca Cupa izlazi na igraca a gobelja i ne pokusava da skoci ispred njihovog igraca. Umjesto da gobelha zatvori a cupo ostane na petercu za skok
F

Familija

pre oko 3 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI ovo je šampionska utakmica pored svih okolnosti upisana nova pobeda koja karakteriše šampionski gen bravo lavovi rastrčani falko novi gol ivanića i kangin salto čestitke kompletnom stručnom štabu i igračima na prikazanoj utakmici na borbi na zalaganju na pobedi bilo je zanimljivo videti kako ćemo izgurati ovaj turmulentni period ali dali ste maksimum i bez greške idemo na malu pauzu dovoljno vremena da se oporavimo od napornog perioda da igrači koji nisu bili na terenu prethodnih dana prezdrave i priključe se ekipi ČESTITAMO ŠAMPIONI još jednom i samo napred gazi familijo
c

czvv

pre oko 3 godine

Koja si ti stativa, boze dragi..
1

1/1

pre oko 3 godine

Ziva glupost sto Odada nije igrao. Treba da igra i da pokaze koliko moze u direktnom duelu.

gemathegreat

pre oko 3 godine

Sve čestitke momcima, recka udarena !!!
D

Dexter1

pre oko 3 godine

Sudija vas pogurao. Cestitke Metalcu.
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Какав је оно пенал свиран Дијареји? Саплео се Бен о бусен, а њихов 12. играч једва дочекао да запишти.
G

Goust

pre oko 3 godine

Koliko vi nemate obraza..
p

pfc barsa.

pre oko 3 godine

a sta Erakovic igra rukomet?
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Металац би са оваквом игром почистио плачивојеве громаде са 2 до 3 разлике. Одлична утакмица, пуна, темпа и шанси, ништа склањање, ништа навлачење. Станковић беспотребно ризиковао са очајном поставком. Било је баш очајних играча, али за опростити им је ипак је побеђен десетоструки пампион бугарске у гостима пре три дана. Добри смо, а бићемо бољи, а ћевабџија и директор нек виде шта ће...
S

Slusaj sine, obrisi sline, ne budi alav JOS S

pre oko 3 godine

.... vi ste imali sansu da naspocistite, zar ne? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
S

Sove

pre oko 3 godine

Gazi grobarsku filijalu!
j

james23

pre oko 3 godine

koliko znaci kad gosa normalno zna da ispucava loptu!
P

Popppaa

pre oko 3 godine

Bravo Zvezdo!
B

Bata Željko

pre oko 3 godine

Mislim da navijači protestuju protiv Mrkele otuda i to da nema onih panjeva Dionija i Živkovića
K

Krkoje

pre oko 3 godine

Bidale, nisu to navijači zvezde.
F

Familija

pre oko 3 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
S

SavkoBetonac15

pre oko 3 godine

Jel igrao Gobelja?
T

Teodul

pre oko 3 godine

Dok god timovi ispod večitih, ne budu imali nekoliko stranih igrača, pre svih bržih, neće moći da iznenade PFC i CZ. To je jasno kao dan, setite se samo kako je Javor uzimao bodove našim velikanima. Pa tako što je uvek imao nekoliko afričkih i brazilskih brzih igrača, plus u sredini domaćeg virtuoza poput Stojkovića. Ovo sad je smešno, naši klubovi sa 11 domaćih igrača jednostavno nemaju kvalitet, plus ne mogu da trče ozbiljno nakon poluvremena. Rešenje se nameće u smanjenju lige kako bi se kakoo tako koncentrisano kvalitet u 12 ili 10 timova, e onda bi isti bili u prilici da dovedu i solidna strana pojačanja. Verujte, samo tako će nam liga biti interesantnija!
G

Gost1976

pre oko 3 godine

Apsolutno si u pravu, to samo zatucane neznalice ne vide, kao samo naši su dobri, šta će nam stranci..
3

3x3

pre oko 3 godine

Možda nemaju kvalitet al to treba nadoknaditi hrabrošću i ogromnom fizičkom spremom a na tome svaki klub može lako da poradi na taj fazon pobedi Šerif Reala al je pitanje koliko klubovi iz Srbije žele da pobede Partizan i Zvezdu.
T

Tupakamaru

pre oko 3 godine

Ubiste više sa strancima. Zašto mialite da se siže kvalitet strancima? I Česi imaju po 2-3 stranca u ekipi pa igraju korektno u Evropi svake godine. Nije do stranaca, nego do organizacije.
@

@Tupakamaru

pre oko 3 godine

Pa sam sebe demantuje, kažeš da Česi imaju samo nekoliko stranaca. Tačno. Ali naši timovi nemaju nijednog, zar ne??? To je bila suština komentara.
T

Tupakamaru

pre oko 3 godine

Ja ne znam šta sam sebe demantujem. Bolje da nemaju, nego da imaju bilo šta kao Zvezda i Partizan. Realno je par stranaca bilo klasa da pravi razliku. Kastiljo npr. Ostalo prosek ili malo iznad proseka. Da isforsiraš klinca nekog isti bi kvalitet bio. Pa pre je bilo sramota u Grčku da se proda igrač, sad je uspeh u drugu špansku. Moje mišljenje: nemamo mi skauting i para da dovodimo strance. Neka bude 1-2 i dosta, ako pogreše nije strašno. Ali da napravimo sistem za omladinske škole i za prve timove
T

Teodul

pre oko 3 godine

Dok god timovi ispod večitih, ne budu imali nekoliko stranih igrača, pre svih bržih, neće moći da iznenade PFC i CZ. To je jasno kao dan, setite se samo kako je Javor uzimao bodove našim velikanima. Pa tako što je uvek imao nekoliko afričkih i brazilskih brzih igrača, plus u sredini domaćeg virtuoza poput Stojkovića. Ovo sad je smešno, naši klubovi sa 11 domaćih igrača jednostavno nemaju kvalitet, plus ne mogu da trče ozbiljno nakon poluvremena. Rešenje se nameće u smanjenju lige kako bi se kakoo tako koncentrisano kvalitet u 12 ili 10 timova, e onda bi isti bili u prilici da dovedu i solidna strana pojačanja. Verujte, samo tako će nam liga biti interesantnija!
T

Teodul

pre oko 3 godine

Dok god timovi ispod večitih, ne budu imali nekoliko stranih igrača, pre svih bržih, neće moći da iznenade PFC i CZ. To je jasno kao dan, setite se samo kako je Javor uzimao bodove našim velikanima. Pa tako što je uvek imao nekoliko afričkih i brazilskih brzih igrača, plus u sredini domaćeg virtuoza poput Stojkovića. Ovo sad je smešno, naši klubovi sa 11 domaćih igrača jednostavno nemaju kvalitet, plus ne mogu da trče ozbiljno nakon poluvremena. Rešenje se nameće u smanjenju lige kako bi se kakoo tako koncentrisano kvalitet u 12 ili 10 timova, e onda bi isti bili u prilici da dovedu i solidna strana pojačanja. Verujte, samo tako će nam liga biti interesantnija!
T

Tako je

pre oko 3 godine

zato je Javor daleko dogurao.
T

Teodul@tako je

pre oko 3 godine

Pa šta je trebalo, da Javor bude prvak??? Ne, tih godina je taj Javor prodao nekoliko igrača, od čega se i finansirao. A pobrali su simpatije čitave Srbije. Nikad niko protiv njih nije mogao da računa na bodove, to je suština sporta.
N

Nekac035

pre oko 3 godine

Svaka cast igracima metalca. Tako treba da se trci i napada. Pitam se samo zasto ovako ne igraju protiv partizana?! Al nema veze idemo dalje, mi smo Zvezda ostalo su sitnice!!!
C

Cccc

pre oko 3 godine

Brate igrači igraju kako im trener kaže, Lazetic, Ilić, Krstajic da ne misliš da će oni gristi protiv svojih. Njima je svima isto ili bili 10 ili 5 u ligi oni će više zaraditi od partizana ako ih puste ili ako Zvezdi otkinu bod. To ko nije kapiro dosad on nije normalan. Evo sad već tvrdim da će partizan dobiti sve ove protivnike do kraja takmičenja.
M

Mitrofan

pre oko 3 godine

Kako se trči??? Pa ljudi nakon 50-og minuta nisu mogli da hodaju, bukvalno da hodaju. Da su vodili 3-1 nakon prvog poluvremenu, opet bi izgubili, ne zato što je namešteno, već zato što je svaka naša ekipa, ne računajući večite, poluamaterska!! Nemojmo se šaliti, Partizan i CZ su kakvi takvi, ali za ostatak lige su spejs šatlovi!
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Nekac035-A šta da rade jadnici,protiv Partizana igraju mnogo lošije al eto i sa igračem manje postignu gol i uzmu bod kao na primer prošle godine.A znali su i u prošlosti da pobede Partizan al eto protiv Zvezde kidaju al boda nikako ne mogu uzeti,ironično zar ne...
J

Ja cu ti reci

pre oko 3 godine

Partizan igra daleko bolje pa mu je tesko parirati..
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Da je samo Metalac. Svi zele da pobijede Svijetskog i Evropskog sampiona kako bi se dodvorili jadnom sportskom drustvu.
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Da li je moguće da si ovo napisao? Pa ljudi nam prošlo prvenstvo uzeli dva boda odnosno izjednačili sa igračem manje, sa sve Lazetićem na klupi.
D

Da malo

pre oko 3 godine

Ne preteriva Teleca glava sa grljakanjem igraca.
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Ваљда је овај Фалко отклонио све дилеме да треба да добија шансу у континуитету. Вечерас победа на суви квалитет, идаље неразумем играње Крстичиќа и Срниќа а и оног дунстера Гобељу,па Бакајоко је за 10 так минута показао више од ову тројцу заједно. Мора Станковиќ да размисли да минутажу имају Фалко и Бакајоко. Позз
G

Gostoprimljivi

pre oko 3 godine

Druze, uz duzno postovanje, Bakajoko je fudbalski antitalenat. Svaki njegov potez danas je bio ispracen grohotom na stadionu.
t

trrtr

pre oko 3 godine

@Gostoprimljivi@ Dobro uzeli su ga na zub, mislim na Bakajoka mada i sam sta radi to deluje smesno, potplice se, kao da ne zna gde je krenuo. Ali ima brzinu sto nasem fudbalu fali generalno, i bilo bi dobro da ga nauce neke stvari, pa ako treba i da trci ponovo ga uciti. Jer neki veci antitalenti od njega su uz rad naucili nesto. Opet kazem ima brzinu, ima i fizicke predispozicije ok, a videli smo kod Serifa onog Traorea ako se secam koji je kao prekopirani Bakajoko, isto smesno trci, saplice se na loptu, ali kad prodje niko od nasih bekova nije mogao da ga cuva, prolazio je kao na motoru. Bakajoko je mlad igrac dosao je u stranu zemlju, zna za navijace a razume i cuje da mu se smeju, mora da je sve to uticalo, pritisak da se stegne i da ono sto i zna sada ne moze da pokaze. Zamislimo nekog od nas da je na njegovom mestu, pa bilo bi nas sramota da izadjemo na teren. Imao sam prilike da ga gledam na pripremama on uopste nije los igrac, tada je pokazivao i bio sam ubedjen da smo dobili desnog beka. On je dosao iz Intera znaci mora da ima neki kvalitet, ali sad sto deluje kao da ne zna da trci treba da neko od trenera da vidi to sa njim. Uz to on ima jako mali ugovor kako mi se cini.
G

Gost1212

pre oko 3 godine

Čista krađa, Metalac oštećen za čist penal. Ali tako je to ovoj Srbiji, sve za državnu mezimicu. Sramna utakmica i sramno suđenje.
m

mrjovic

pre oko 3 godine

@Gost1212 Smes da se javis posle one bruke u Krusevcu... ?
d

d.g.

pre oko 3 godine

Koju si utakmicu gledao?
M

Ma sudije

pre oko 3 godine

Ne znas ko vise navija ekipa na terenu ili oni u var sobi. Inace ispao si glup na portalu ovakvi fazoni su mogli da vam
I

Ispao si

pre oko 3 godine

glup na portalu jer jednostavno takvi komentari ne piju vodu ili je tebi mozfa losa slika na TVeu pa nisi video da je igrac metalca igrao rukom pre Erakovica. Ali tako je to kad bot navikne da svira za male pare.
S

Sramota me

pre oko 3 godine

Da Metalac bez sudije ne mozemo kao domacini dobiti...Stankovicu odlazi i upravu povedi.
G

Gost57

pre oko 3 godine

Treba da te je sramota gluposti kojih pišeš!!
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Teska utakmica i odlicna predstava Metalca...igrali su hrabro i imali mogucnost da daju jos neki gol zbog gresaka Sanoga koji je realno podbacijo ovu utakmicu nakon velikih hvalospeva i odlicne patrije sa Ludogorecom. Falko pokazuje svoj kvalitet i Stankovic mu napokon daje vise minuta na njegovoj prirodnoj poziciji, a on definitivno pokazuje svoj kvalitet i fudbalsko znanje koje tek treba da se pokaze u Evropskim utakmicama. Erakovic sve bolji i sigurniji u defanzivi i to je odlicno da napreduje i raste uz Dragovica koji mu moze posluziti kao pravi mentor u Zvezdi. Vidi se odsustvo Kataia i njegov individualni kvalitet koji je do sada rjesavao ovakve utakmice ali smo se ipak u drugom poluvremenu uozbiljili...ubrzali igru i pokazali kvalitet koji je dosao do izrazaja i pokazao razliku u kvalitetu ekipa. Sada mala pauza i prilika da se odmore kljucni igraci a ovi koji su bili na "bolovanju" da se skroz oporave, pa da nastavimo sa dobrim igrama i odlicnim rezultatima u Evropi.
9

951357

pre oko 3 godine

I onda neki dođu i pričaju o poštenju. Bravo Zvezdo, gazi sve redom! Mi makar na kvalitet dobijamo!
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

951357-A šta ćeš morao igrač sa brojem 14 da pusti Ivanića da prodje pored njega kao pored turskog groblja i da postigne gol sa 5 metara samo što se nije ušetao sa loptom u gol,potom isti igrač morao penal da napravi da bi kvalitet došao do izražaja.Šta kažeš na izmene koje je trener Metalca izvršio....
9

951357

pre oko 3 godine

@Slaba odbrana - Ma naravno, sam kao duh sa 10 igrača oko njega. Nije fora da samo navedeš igrače i brojeve. Fora je da to zapravo ima smisla i da je očigledno. Kao što je imalo danas na vašoj utakmici gde ovaj prvo gleda Rikarda a onda pravi penal nad njim ničim izazvan.
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

951357-Ja nisam napisao da je Ivanić bio sam kao duh,izvrćeš moje reći,kažeš nije fora da navedeš igrače i brojeve a sam to činiš nebrojeno puta.Očiglednije od ovoga nije moglo biti,čovek je napravio dve greške,pritom kao po običaju kod Zvezde ne vidiš ništa dok Partizana vidiš sve živo,i što treba i što ne treba.Da nije napravio penal,opet bi se ti javio i rekao što ga nije faulirao,jedino je to i mogao da uradi,bio je daleko od Rikarda,spasao je gol,e sad što u fudbalu postoje mnoga glupava pravila to je druga stvar.Po meni tu je greška drugog igrača čini mi se sa brojem 4 koji je bio pored Rikarda i onda je odlučio da ode i pomogne u udvajanju....
9

951357

pre oko 3 godine

@slaba odbrana - Pa dobro, karikiram, ali činjenica je da je bilo 5 odbrambenih igrača Metalca u liniji. A ako zapravo lepo zagledaš, videćeš da igrač koji čuva Ivanića ima trzaj glavom udesno da bi video gde je lopta, i Ivanić mu u tom trenutku utrčava iza leđa. Svakako ga nije ostavio samog, i bukvalno je imao taj delić sekunde da odmah šutne. U situaciji kod penala danas, on ima bar 2-3 sekunde kada gleda u Rikarda koji stoji sam na petercu. Pa valjda je logično da ako je njegov saigrač otišao da pomogne (ti kažeš da je broj 4, verovaću ti, jer stvarno ne mogu da proveravam), onda se on spusti na igrača koji stoji sam pred golom. Drugo, tek sam start na Rikarda je nepotreban jer je na 3m od gola, skoro je nemoguće promašiti odatle. Ali ne, on čak ni ne startuje na loptu već se zaliće na Rikarda i obara ga. Tako da je zapravo nepotrebno i bez ikakve logike to uradio. Ja možda navodim igrače i ono što rade, ali je očigledno svakome ko zapravo hoće da vidi, da tu nešto nema smisla. Kako ono dodavanje lopte i sklanjanje igrača Spartaka, tako i ovaj penal danas.
m

mile ulta boj

pre oko 3 godine

ne vredi braco,moracemo da ih nakantamo na derbiju,ono sto nisu zatvorili pokradu.ovo danas u krusevcu je kap koja je prelila casu
d

dsfsd

pre oko 3 godine

Vi nas da nakantate a u derbiju bod uzeli uz pomoc elvisa hahahahahahahahahaa
U

Ult u ruke

pre oko 3 godine

I nema greske.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 godine

Cuj ovo kradja :) ovo je normalno odigrana utakmica naspram vas kojima bi sudije ponavljale 20x penal dok se neda gol i za svaki slucaj iskljuce 2-3 igraca protivniku da slucajno nedaju i oni neki.Strasni komentari.
S

Sladajac

pre oko 3 godine

Popović naš najbolji golman....
B

Botoksirana

pre oko 3 godine

Botoksirana Stanojka jos uvek nije izasla na televizor danas?
M

Metalac 62

pre oko 3 godine

Bravo Metalac,dobro je i ovako,da je bod donesen u Milanovac,sutra ujutro bi vec inspekcije od poreske,republicke,opštinske bile u fabrici da gledaju papire poslovanja,ovako je mirnija glava.
S

Sudija opet

pre oko 3 godine

Zaigrao...Drzavna miljenica ni Metalca ne moze dobiti na svom stadionu bez pomoci sudija. sramota cist penal za Metalac ne sudi.
O

Omrazeni usranci

pre oko 3 godine

Samo vi o postenju ne pricajte.
N

Nikola021

pre oko 3 godine

Greska u postavci da Gobeljic igra na stoperu.Odlicno je igrao na beku u zadnje vreme.Svaka cast na drugom poluvremenu.Ono sto mi se svidelo su Stuparevic i Cvetkovic iz Metalca.Bas brzi i dobri igraci.Bolji od La pare,Dionija,Zivkovica..Valjalo bi ih gledati,pratiti..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 3 godine

Zaslužena pobeda ubedljivo boljeg tima. Bez brige Zvezdaška braćo, na kraju prvenstva, šampion će biti Zvezda.
G

Gost2706

pre oko 3 godine

Koja neviđena krađa...čist penal nije sviran Metalcu, onaj jadnik u crnom i ne sme da proveri jer bi onda morao da svira...

ANALIZA

pre oko 3 godine

Novo grobarsko pravilo glasi: Penal za partizan se ponavlja sve dok igrac partizana ne pogodi mrežu
G

Gnu

pre oko 3 godine

Savet, mijenjaj redom: televizor, dioptriju, pa glavu. Jedno od ovoga ti nije u redu.
B

B.C

pre oko 3 godine

Prvo...rukom je igrao igrač metalca pa tek onda je pogodila lopta u ruku Erakovića koja je bila iza a ne napred! A drugo, pametnjakoviću , koji ne razlikuješ ništa osim crno-belo, dal bi ti uspio na metar udaljenosti skloniti ruku kada je neko šutne! Izračunaj koliko je potrebno vremena da lopta pređe taj put! Ako uopšte znaš računati!
a

abc

pre oko 3 godine

Vi kad odigrate utakmicu koja nije zatvorena onda možete i da komentarišete, ovako je malo glupo, složičeš se.
G

Gost13

pre oko 3 godine

Da ali pre toga čovek igra rukom u 16m. I? Jel gledano? Gledano je. Ne znam koju si utakmicu gledao ako kažeš fa nije gledano.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Tebi je bog oduzeo razum.
Z

Zagorci

pre oko 3 godine

Vidjena kradja danas u Krusevcu. Botoks Stanojka Neve protestirati ona je Hrvatica zagorka

Delija

pre oko 3 godine

Kradja je bila u KRUŠEVCU ! Pobrkao si nesto, ajde cao

ANALIZA

pre oko 3 godine

Bolje je biti casno drugi nego da ti var donosi pobede. Hoćemo Kalcopoli, dosta je kriminala pa se penali ponovljaju sve dok Rikardo ne da gol za pobedu partizana
G

Gost22

pre oko 3 godine

Bravo to i ja kazem poslednjih 4godine ;)
X

XxXx

pre oko 3 godine

Hahahaha hoće navijač fk dijereje kalćopoli pa da mu pohapse sve funkcionere voljenog kluba i plus da završe u Beogradskoj ligi...hahaha kad lopov viče drž te lopova haha

ANALIZA

pre oko 3 godine

@Gost 22, Zvezdi se nisu ponavljali penali, nema tog kluba koji nije pokraden za interes partizana. Zvezda pokradena i osakaćena vise puta u duelu sa drzavnim mezimcem. Kalcopoli mora da se dogodi za spas srpskog fudbala
9

951357

pre oko 3 godine

@gost22 - i ja kažem, sve 4 godine, svaka utakmica i Zvezde i Partizana. Da se proveri sve. I sklanjalice i sudijske "greške". Samo me strah da ćete morati onda od zone da krenete...
K

Komedijaaa

pre oko 3 godine

4g cute i sad ocemo kalcopoli i to navijac kluba u kome je glavni i odgovorni za sve lik koji je bio na poternici
X

XxXx

pre oko 3 godine

ANALIZA...Biće da si proslo kolo prespavao i da te nisu obavestili da su u N.Pazaru Dioniu ponavljali penal dok nije dao gol...hahaha koja si ti dilea...
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Već odavno pišem da Borjan nije na nivou od pre par sezona i da Popović treba da brani. Borjan bi večeras primio bar još dva gola i dodao jednu loptu igračima Metalca u noge (to ionako radi svaku utakmicu).
M

Molba

pre oko 3 godine

Zvzdasi nemojte vise o postenju, Hvala
G

Gost zasto

pre oko 3 godine

Regularna utakmica sto posto,nista sporno,da nam nije branio Popovic kao lud izgubili bi.
T

TzT

pre oko 3 godine

Za partizan, Zvezda je simbol postenja.Nama se penali sviraju na 3:0 uglavnom.A partizanu se penali sviraju na 0:0, ili 1:1, ili kada gube.Smesno smesno...Isto vazi i za crvene kartone.
@

@TzT

pre oko 3 godine

Ne zaboravi golove iz auta, penale na 18m, penale kad vas igrac zapne za busen, kad protivnicki golman namerno vraca loptu iz gol auta i pravi penal...Postenje moje...
3

32 titula

pre oko 3 godine

Ne nego ce Partizan o postenju
D

Demoi19

pre oko 3 godine

Tek druga prvenstvena utakmica zvezde ove sezone..neverovatno koliko je malo srece Metalcu nedostajalo veceras..ja stvarno ne znam ko dozvoljava ovim sudijama da svriaju ovakve penale kao sto su dosudili zvezdi..kako ih nije sramota…ono penala nije videlo u zivotu..uzas..komentator sa arene je uzasan, klasican mediokritet. sportski pozdrav
G

Gost13

pre oko 3 godine

Mi bar imaml te dve, vi nemate nijednu, svw su vam prijateljske. Pardon imate jednu, derbi.
a

abc

pre oko 3 godine

Vi imate samo jednu prvenstvenu utakmicu do sad, ni nju niste dobili kao što niste pobedili ni u Evropi ako je tim na nešto ličio.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Vosa Metalac Napredak. Gde je derbi tu?
B

Bum 92

pre oko 3 godine

Pojma nemate sta pisete... To kad je istrcao i odbranio u 52 min je svirana ruka Stuparevicu, i da je dao go ne bi bio priznat...

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 godine

E tako se igraju normalne utakmice tesko ali zasluzeno.Inace kao sto rekoh Falko je dobar igrac i treba da igra.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Pobeda cista ko suza. Pitanje dana glasi: Ko je obecao titulu partizanu pa mora da se ponavlja penal sve dok igrac partizana ne da gol.
Z

Zeljeznik

pre oko 3 godine

Isti onaj koji je vama "obećao" 5 uzastupnih titula tamo negde 2017. Malo se zabrojao ali i 4 je ok, zar ne ultra kopovci?
D

DAFF

pre oko 3 godine

Samo smo kopirali Zvezdu protiv Pazara.Šuta se penal dok ga Zvezda ne da.
G

Gost748338

pre oko 3 godine

Zar nisu i mezimici skoro ponovili penal?

Delija

pre oko 3 godine

Šećer! Ko drugi.
l

lol12

pre oko 3 godine

Na 3:0 i na 1:0 na pocetku utakmice je bas isto.Pogotovo sto je nas s pravom ponovljen
G

Gost za dafa

pre oko 3 godine

Ti sto kazes da se "suta",jel isto "sutati" na 0:0 i 3:0.
D

DAFF

pre oko 3 godine

Gost za Daffa ,druže kakve veze ima rezultat.Jesu bili penali?Jesu.Jesu se golmani kretali?Jesu.Po meni iste situacije.Glupo je pričati koji je rezultat bio.
d

djile

pre oko 3 godine

Realno u boljoj formi od Bena, Ben je totalno pao...
Z

Zvezdas!!!

pre oko 3 godine

Imali smo bas srece, Neodgovorno od Stankovica, Metalac je mogao da vodi a mi onda nikad ne bi preokrenuli , Mnogo bre lose, ovo je opomena za Stankovica.
a

abc

pre oko 3 godine

Šta je mogao da promeni ili da drugačije postavi od starta, tri stopera su mu nedostajala, Ivanić je igrao praktično celu utakmicu a diše na škrge, Rodić je jedva izgurao poluvreme, sve vreme su nam "trčali u leđa" pogotovo po levoj strani. Možda neka mirnija igra posle gola, više u širinu da su igrali i tražili Pavkova, mada ni on nije ima pomoć od Bena koji je stvarno pao u formi. Dobra utakmica, ali mnogo stresna.
G

Gennaro

pre oko 3 godine

Kako igra Pipo ovo nije normalno. Kakva igracina sedi na klupi i tera se iz kluba

ANALIZA

pre oko 3 godine

Jedan od najboljih igrača!
s

skunipen

pre oko 3 godine

Slazem se. Uprava ga tera, a kritikuju ga i na ovom portalu kako ne valja i da je preplacen. Istina je da je rec o odlicnom igracu, imao je jednu losu utakmicu protiv Serifa kada su svi podbacili i odmah je skrajnut.
S

Simić

pre oko 3 godine

Najbolji. Što bi i dokazao kada bi dobio šansu u kontinuitetu, kao i slobodu u igri.