Komentari na vest

Zvezda bez Drkušića u Monaku, nema ni Glazera

P

Pedjast3

pre oko 7 sati

Mi u Monaku treba da igramo bez spica sa Milsonom i Silasom po bokovima u u sredini vise napred Katai ili Ilic sta ce nam spic.
l

lolool

pre oko 9 sati

sve ispod 3:0 za Monako je uspeh… ljudi su brži, jači, sve je na njihivoj strani. Dobro je da uopšte igramo LŠ
D

Dragooo

pre oko 9 sati

Gdje he Prucev? Jel' nije prijavljen za LS! Al zato jest Kanga cccc
G

GABI GO

pre oko 8 sati

PA DA PRATIŠ ZNAO BI .POVREDIO SE NA PROŠLOJ UTAKMICI IZASO JOŠ IZ IGRE U PRVOM POLUVREMENU.
D

Dragan 1985

pre oko 9 sati

Najveca problem je sto je Zvezda izvukla najjaceg protivnika iz 4 sesira, vec sam pisao o tome. Lakse ce Zvezda igrati protiv Milana u Milanu nego protiv Monaka u Francuskoj. Monako 6 meseci nema poraz kod kuce, a deli prvo mesto sa PSZ Bice veliki uspeh ako se izgubi sa golom ili dva razlike.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 10 sati

2:2
D

Don Vito Corleone*

pre oko 10 sati

Uh, toga sam se plašio, ali dobro je ispalo! Na spisku putnika za Monako su i Dalčo i Kanga! Ipak je drug Milojević pravi stari vuk! On će iz ove dvojice izvući maksimum! Kako će lepo biti gledati Dalča i Kangu, prave vrhunske majstore. Nije drug Milojević bez veze doveo Dalča iz kiparske lige, da izađe na megdan Monaku u francuskoj ligi! Mala je to razlika! Praktično i nema razlike u kvalitetu između francuske i kiparske lige. To će Dalčo svima dokazati! Ovo dovođenje Dalča je bio pravi potez druga Milojevića! Nije on za džaba insistirao na dolasku ovog fudbalskog velemajstora, kojem je istekao ugovor na Kipru! Podrška za Milojevića i njegove poteze!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 10 sati

@Mali kradljivac mog Nika. 8 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Fejnord, Norsjeland, Dinamo K spakovali malom klubu 🤏 25 komada. Mladost Gat 0:4, Tsc 0:4, Zvezda 0:4. Da li je lepo biti navijač kluba zvanog Šalke 04 nul fir ahahaha ahahaha 😂🤣🙃😂🤣🙃
B

Belgrano

pre oko 10 sati

0:4
P

Popsi

pre oko 10 sati

Nema veze što ne igraju Glazer i Dr Kušić! Važno je da igraju "kapitalci" iz Afrike! Sa njima na terenu fudbalska komedija će doživeti kreščendo!
B

BokiUSA

pre oko 10 sati

Evo ga ovaj što svaki dan proziva Milojevića i Afrikance. Objasnili su ti i Milojević i Afrikanci u derbiju tuko.
e

etooo

pre oko 10 sati

Mnogo fali Mimovic to je prosto tako
i

iz sljivika

pre oko 10 sati

Ne fali Mimović, Seol je po vokaciji desni bek i ta pozicija je ok. Problem je i dalje na levom beku.
D

Djape45||

pre oko 7 sati

A da je tu Mimović Seol bi mogao da igra levo gde je takodje odličan. Znači fali Mimović.

Ујка Житко ПФК

pre oko 10 sati

Barselona je pala u Monaku! Sta tamo ima da trazi zevzdanka?😂😂😂😂
B

Belgrano

pre oko 10 sati

0:4
G

Gostic

pre oko 9 sati

Pa sad,sta ste vi trazili u "derbiju" pa ste ipak prosli kako ste prosli? A ne brini se ti za nas,neko najbolji iz lige mora da predstavlja nas u LS,pa.taman izgubili,bar necemo ispasti iz sva 3 pokusaja iz svih kupova u evropi..
L

Lelemud

pre oko 11 sati

Ilić Djiga, Spajić, Seol, Krunić, Elšnik, Olajinka, Silas,, Maksimović, Duarte Endiaj
B

Bnm

pre oko 10 sati

KOJI GOD DA SASTAVIS, PRIMATE LAGANA 3 KOMADA
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 11 sati

Najbolja utakmica Zvezde ove sezone je protiv Bodo Glinta u Beogradu kada smo ih ubili presing om. Iz odbrane koja je igrala tu utakmicu fali Mimović i to je najveći problem. Kako god ovo zvučalo ali sa ovakvom fizičkom i psihičkom spremom I njihovom formom Zvezda nije oslabljen već pojačana neigranjem Glazera i Drkušića. Nema izmišljanje pozicija Điga će lepo igrati desnog štopera gde je najbolji a ne pomoćnog levog beka Olajinka koji protiv Intera ne zna ni sam koju poziciju je igrao niti krilo niti bek. Ovako klasičnih 1-4-2-3-1 pa šta nam bog da i svako na svojoj poziciji gde može najviše da pruži. Po meni jedina dilema je Luka Ilić ili Andrija Maksimović i još jednom iskreno se nadam da Milojević neće izmišljati toplu vodu sa tri štopera, izbacivanje Ndiaja ili Silasa i stavljanje Ilića ili Maksimovića na desno krilo ili Olajinke na ving beka. Neka nam je sa srećom.
l

lion zion

pre oko 11 sati

ocekujem od prodaje mimovica usavrsavanje pruceva na desnom beku i plus maksimovic,i prihod od njih 50 miliona i sledeca sezona tek da bude top!srecno momci
Č

ČikaDućinaPrasetina

pre oko 10 sati

ti si mi, buraz, malo delulu
G

Gost Zlatko

pre oko 11 sati

Što se mene tiče neka izgubimo bez pruženog otpora. Već dve sezone mi nemamo svoj grb na drugoj i trećoj garnituri i opremi za trening ili putovanje. Kako mi onda možemo da tražimo od igrača da se bore za grb na dresu? Zanima me koji slepac iz marketinga se igra bojama grba. Koliko ja znam, naš grb je crveno-bele boje sa tri žute zvezdice iznad. Sve ostalo su loše kopije zbog nekakvog marketinga ili nečeg novog.
Č

ČikaDućinaPrasetina

pre oko 10 sati

Jeste, to je problem. bravo!! 👏
Z

Zezz

pre oko 11 sati

Steta...sa njima bi primili samo 3 gola.
B

Belgrano

pre oko 11 sati

Sto je 6 manje nego sto ste vi primili od Dinama iz Kijeva. Ili dva manje nego sto ste primili od Nordsjelanda.
N

Nec

pre oko 11 sati

Nema veze i ovi sto idu su dovoljno placeni i dobro naucili da izgube loptu isred svog senaesterca.
M

Maestro

pre oko 11 sati

Kao veliki ali surovo realni Zvezdas smatram da mi sa ovim neuigranim timom,nespremnim pojacanjima koja su dovedena zadnjeg dana prelaznog roka apsolutno nemamo sta da trazimo u ovoj LS,jedini timovi od ovih 36 koje bi mi mozda mogli da dobijemo su Slovan,Dinamo,Sturm,Jang Bojs.Nas nivo je Liga evrope i to svi jako dobro znamo.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 10 sati

Imali bi šta da tražimo samo da su za sve pare koje su potrošili na dovođenje ili plate Krunića, Radonjića i Silasa zadržali Hvanga. Nikoga od ove trojce nije trebalo dovoditi a ni Pumu slati na pozajmicu. Milojević je taman došao do najboljih 11 i četiri rezerve u revanšu protiv Bodo Glinta. To su tih 15 igrača koji su igrali tu utakmicu. Kada im dodaš Glazera, Drkušića i Rodića koji nisu bili u konkurenciji to bi bilo to 18 igrača sa rotiranje gde bi svako znao svoju ulogu i bili bi takmičarski konkurentni Ali odlazak Hvanga i dolazak nespremni Krunića i Radonjića kao i skupog Silasa sve je poremetio jer trener je od sredine septembra opet morao da kreće sve ispočetka pa još guranje Maksimovića da se što pre proda za velike pare je pokazatelj da smo mi ipak Eksport-Import firma za prodaju igrača i za to nam služi LŠ a ne da napravimo neki rezultat. Ko šiša nas navijače. Mi smo tu kolaretarna štete.
@

@Grupa jna

pre oko 11 sati

smej se na silu 🤡
R

Realista1389

pre oko 11 sati

Nema Drkija ni Glazera znaci moze se uraditi nesto. Spaja kapiten nece vise pogresiti, samo jako Zvezdo!
P

Pixy

pre oko 11 sati

A Terza ladno izjavljuje da je ovo najbolji sastav posle onog iz Barija. Nove generacije treba da se prime na tu priču?!
d

ducci 1206

pre oko 11 sati

Taj legendarni tim je formiran 3,4 godine i samo radjena dopunska selekcija. Ovo sad nema veze. Ko je ostao od tima od pre dve godine kad smo igrali u Monaku? Ivanic i Katai, Kanga i Rodic koji i nisu u planovima za evropske utakmice. Ovaj tim je slabiji od proslogodisnjeg. Drago, Hvang i Bukari nemaju zamene
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 10 sati

Ima u jednom dokumentarcu posvećenom Bariju da je Džaja rekao pet godina pre toga sada udaramo temelje i formiramo tim koji će za koju godinu igrati finale KEŠ-a. Znači postojali su plan i vizija i prema tome se radilo. Zvezda sada i pored svih uspeha nema plan za sledeću sezonu, a kamoli za pet godina. To se vidi po prodaji i kupovini igrača.
J

Just

pre oko 11 sati

Jos da ne igra ni Lider To bi mogli i da zalici na nesto
M

Mika iz Trstenika

pre oko 11 sati

Zaboravili ste da napisete kako nema pruceva, po meni najbolje resenje sad kad nema mimovica.
G

Grupa JNA

pre oko 11 sati

Kaze sramotni Terzic u onom sramotnom intervju "svaki zvezdas je bio ponosan na pokazanu igru protiv Benfike i Intera. Zvezda je maltene bila ravnopravna ali su nijanse i sitne greske presudile" Hahahahahahahahaha 😂😂😂
l

lol12

pre oko 11 sati

On lupeta stalno ali za to da smo bili u najmanju ruku egal sa Benfikom i to da smo isključivo poklanjali golove u oba meca i da nismo nadigrani kao sto smo bivali nekad u proslosti od takvih ekipa je tacno.Na kraju krajeva skoro je bio derbi, videli ste snagu Zvezde i to sto je povučena rucna na 0:4. Da nije moglo je ici i do 0:9, to je svima jasno.Uveli 3 igraca u igru koja nisu imala minut na terenu mesec i po dana
k

kikoman

pre oko 11 sati

Za Benfiku je istina, a Inter nas jeste nakantao ali sve na individualne greske...doduse krupne, ne sitne kako doktor kaze ...
G

Grupa JNA

pre oko 11 sati

Tu je lider Spajic da asistira protivniku a ja da se smejem 💪😂💪😂 omri glazura 😂😂
l

lol12

pre oko 11 sati

Nemoj da se pravis da ti je smesno to sto Zvezda igra LS a vi ispali 3 puta iz evrope u istoj sezoni,primili dugu devetku od prosecnog Kijeva.Znamo da places ali da to nije od smeha
G

Gost997

pre oko 11 sati

Rodic levo, Seol desno. stoperi Djiga i Spajic, kako je tako je bar svako igra svoju poziciju i ne izmisljati toplu vodu pa opet popiti 5
A

Apoel

pre oko 11 sati

To da ali Rodic ima snage za maksimalno pola sata u jacem ritmu, tako da ce verovatno tu spustiti Elsnika a na njegovo mesto Ilic sa Krunicem i ispred Maksimovic.