Lukić, Živković i Maksimović (©MN Press)
Lukić, Živković i Maksimović (©MN Press)

Zlatne lopte FSS za Lukića, Živkovića i Nemanju Maksimovića, Violeti Slović specijalno priznanje

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.10.24. | 15:25

A nagrade idu i u ruke četiri njene saigračice

Priznanja za fudbalere i fudbalerke sa više od 50 utakmica u dresu sa državnim grbom, produžetak ugovora sa selektorom ženske reprezentacije Dragišom Zečevićem, te Air Serbiom za potrebe pružanje usluga čarter prevoza srpskog A tima. To su u najkraćem najbitnije odluke Izvršnog odbora FSS koji je danas održan u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Zlatne lopte kod muškaraca biće uručene Saši Lukiću (52 utakmice), Andriji Živkoviću (51) i Nemanji Maksimoviću (takođe 51). Tek da podsetimo, ranije su one završile u vitrinama Nikole Milenkovića, Nebojše Gudelja i Filipa Kostića, dok su Dijamantske lopte, za reprezentativce sa više od 75 utakmica, pripale Dušanu Tadiću i Aleksandru Mitroviću.

Izabrane vesti

Kad su fudbalerke u pitanju, Zlatna lopta ide od u ruke Dine Blagojević, Jovane Damnjanović, Tijane Filipović i Alegre Poljak, dok će posebnu nagradu Uefe i FSS za 100 nastupa u dresu A reprezentaciji pripasti Violeti Slović.

Selektor Zečević je dobio podršku da ostane na istoj funkciji i potpisaće ugovor do juna 2025. godine.



tagovi

FSSVioleta SlovićSaša LukićAndrija ŽivkovićNemanja MaksimovićJovana DamnjanovićTijana Filipovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara