Komentari na vest

Žander ima novi klub

FicaKg

pre gotovo 3 godine

Žander, Parker, La Para, Tomane, Dioni, Živković.. kakav doktorat Mitra Mrkele, jel ovi ljudi treniraju fudbal uopšte?
G

Gostivar

pre gotovo 3 godine

Nemoze neko ko je doveden kao rezevera, jer zbog fizikalija moze da igra vise pozicija, pa da uskace gde i kad zatreba, da on bude najveci promasaj. Bilo je stranaca sa mnogo bitnijom i ulogom i minutazom a bogami i sa vecom platom. Kao kad bi rekao da su ne znam naprimer Elneni ili Soares najveci promasaji Arsenala...
R

Realno posmatrano

pre gotovo 3 godine

Sad da je jedan od najvecih promasaja ne bih se slozio... Mnogo su veci promasaji Tomane i Van la Para naprimer, jer su daleko skuplje placeni, a apsolutno nista nisu pokazali. Pljujemo Zandera zbog tog penala koji je napravio protiv Olimpijakosa, a sta da kazemo onda za Gobeljiceve ispade, pa i Pankov je imao svoja pomracenja... Zander nije kvalitet za Zvezdu, ali je imao neka solidna izdanja i nepravedno je kakve je uvrede doziveo, to apsolutno niko nije zalsuzio. Srecno u nastavku karijere!!
C

Cjepka123

pre gotovo 3 godine

Žander je za Gobeljića Ris Džejms lično.... trebalo je da igra na krilo, a ne na beku...moglo je biti nešto od njega.Da, vrlo zaslužan za izbacivanje Kopenhagena, jedini je imao hrabrosti da iznese loptu što se i isplatilo.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Žander bi u formaciji sa tri halfa bio Zvezdin najopasniji napadač. Ko razume fudbal. Da je pravio kikseve, pravio ih je. Ali za Oli je odgovoran Tomane, odnosno Marin, jer nije imao herca da puca penal. Žander je samo još jedna žrtva lošeg poslovanja i nepostojeće strategije uprave.
d

darkobg

pre gotovo 3 godine

Čekaj ti hoćeš da kažeš da niko dve godine nije shvatio da je on dobar igrač? Lepo osnuj klub i dovedi Zandera da ti bude prvi špic kluba.
r

raaraaraa

pre gotovo 3 godine

Vidim slaže se većina da je bilo mnogo većih promašaja od Žandera, ali uglavnom se pominju samo La Para i Živković, koji i jesu vicevi od fudbalera. Ali bilo ih je baš, baš mnogo proteklih nekoliko godina. Ako jednom ne budem imao pametnija posla sastaviću ekipu od njih, sa sve klupom.
p

prilog

pre gotovo 3 godine

Braco, ne budimo lenji! Za pocetak Top 20 pojačanja za vreme ove uprave. Živković La Para Bakajoko Džošua Parker Bakajoko David Babunski Boaći II (bez jedne noge) Idan Vered Garsija Ebisilio Edson Silva Jirka Kafu Kanjas Bruno Oliveira de Matos Rikardinjo Džon Ruiz Mouče Tomane Dioni
g

gostinjo

pre gotovo 3 godine

Živković: brz La Para: brz i dribler Bakajoko: nije dobio sansu Džošua Parker: gol u Evropi pogledati vise puta Bakajoko: nije igrao Garsija: dobro krilo Ebisilio: dribling i sut Jirka: brzo krilo Kafu: bez utakmica Kanjas: dobar zadnji vezni Tomane: gol siptarima Dioni: borbeni spic
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Zander jeste bio jedan od promasaja, ali protiv Olimpijakosa je najveci krivac bio Tomane. Znader je bio greska jer su ga uzeli kao beka, a on je u stvari krilo. Imao je brzinu, dribling, centarsut, ali je igrao pogresno mesto. Umesto sto su dovodili Van la Paru, koji blage veze nema sa fudbalom, trebali su Zandera na krilo. Ali, tu su se smenjivali Van la Para i Vukanovic, obojica losiji od Zandera. A kao bek je bio nikakav. Nije samo sto je napravio penal, i u nasoj ligi je imao nekoliko kikseva sto je rezultiralo golom protivnika, ali je ponavljam osnovna greska sto on uopste nije bek. Za 200.000 su mogli dobiti krilo, a oni potrosili milion ili koliko na Van la Paru.
b

bamberg

pre gotovo 3 godine

Ko te slaga da nije bek?
D

Doktorr

pre gotovo 3 godine

Zander je za Zivkovica Messi
I

Istini za volju

pre gotovo 3 godine

Zander je bio sve samo ne promasaj. Podsecam da nas je on ostavio u zivotu u Kopenhagenu iznudivsi 4 zuta kartona za poluvreme... Bio je tanji u defanzivi ali idealan za formaciju sa tri stopera (koju Miloje nikad nije probao). Kamo srece da je ostao u Zvezdi. Sto se tice ruke i penala u Pireju... on je rukom skinuo loptu s glave Olimpijakosovog igraca... A sta reci za Gobeljica i njegovo rutinsko odigravanje rukom kad za to nema nikakve ama bas nikakve logike i to u mecevima visokog znacaja. I opet ga niko ne kvalifikuje kao najveci promasaj. Kazem, kamo srece da je ostao Zander
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Наравно да је био тањи у дефанзиви када је лик сам изјавио на првој КЗШ да је шпиц, али да може да покрива друге позиције. Најфлагрантнији пример познавања фудбала Мркеле који за свој посао прима 20ак просечних српских плата месечно!
h

hleb

pre gotovo 3 godine

Fizikalije odlične, sve ostalo slabo...ali bilo je dosta gorih od njega...
L

Lalo

pre gotovo 3 godine

Zander je bar nesto pokazao dok je igrao u Zvezdi. U defanzivi je bio slab, u napadu i nije bio tako los. Ali Van La Para, ja se ne secam da li je losiji stranac igrao u Zvezdi. Englezi su nam se smejali zbog njega, nisu mogli da veruju da taj igrac igra LS. Nit pas igre nit driblinga, stalno bezao od lopte i uvek bio neprimetan. Dao jedan gol nekom drugoligasu ni sam ne zna kako. Mislim da ovaj Zivkovic ide njegovim stopama i sve vise me podseca na njega.
G

Gost1310

pre gotovo 3 godine

Zivkovic je ipak No 1. Njega kada vidis kako se krece sve ti bude jasno.
G

Gost44

pre gotovo 3 godine

Parker?
b

bjoank91

pre gotovo 3 godine

Steta za ovog momka, jedno od najkvalitetnijih pojacanja tehnicki
L

La

pre gotovo 3 godine

Cesto sto potencira kako je Zander jedan od najvecih promasaja a nije tako. Igrao je na pozicija u timu koja nije njegova, jeste napravio taj nesrecni penal, ali je ostalo sto je odigrao bilo dosta korektno. Pa mi u timu vec sezonama imamo balvana Gobeljica koji ne moze da sastavi dve utakmice da ne napravi penal ili dobije crveni pa se nikad nije napisalo kako je on promasaj, a realno je mnogo veci promaj od Zandera.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 3 godine

Gospodo, Žander je čekao skoro 2 godine da potpiše za novi klub posle Zvezde (a i sad je bolji od Gobeljića i Gajića),,,,,i to za klub za KOJI SIGURNO U EVROPI NIKAD NIKO NIJE ČUO. EBISILIO JE ČEKAO TAKOĐE BLIZU 2 GODINE NA NOVI KLUB, LA PARA JE VEROVATNO PREKINUO KARIJERU RIKARDINJO,,,,, AKO JE NEKO ČUO DA IGRA BILO GDE NEKA OBJAVI, ZNA LI IKO GDE JE I DA LI BILO GDE IGRA MELEG, KAFU, SPIRIDONOVIĆ,,,,,,,,,,, , I VIŠE NE MOGU DA SE SETIM KOGA SVE TERZIĆ NIJE DOVODIO U ZVEZDU, E SAD ZAPIŠITE DANAŠNJI DATUM NA BILO KOJE DRVO U PARKU, SVAKO U SVOM GRADU,I IZMERITE OBIM STABLA, PA PROVERITE KOLIKI ĆE DA BUDE DEBELO KADA DIONI I RIŠAIRO BUDU POTPISALI ZA BILO KOJI KLUB U EVROPI. TERZIĆ I MRKELA, UNAZAD 5 GODINA ZVEZDAŠE TRETIRAJU KAO POLUINTELIGENTE I DEBILE, KOJE SU ONI IZDRESIRALI ILI DA ĆUTE ILI DA APLAUDIRAJU BILO ČEMU ŠTO ONI URADE, ONI SE OSEĆAJU TOLIKO KOMFORNO,KOMOTNO, SIGURNO I NEDODIRLJIVO,,,,, DA MOGU DA URDE ŠTA GOD HOĆE, DA IM NIKO NIŠTA NE MOŽE I DA ONI MOGU DA OSTANU NA SVOJIM MESTIMO DOKLE GOD ONI TO HOĆE,,,, DA SU ONI TU PO SVOJOJ VOLJI I DA ĆE OTIĆI SAMO ONDA KAD ONI TO SAMI BUDU HTELI. ZVEZDAŠI, PIĆEMO GORKU KAFU, DUGO, DUGO VREMENA JOŠ. ZATO ŠTO SMO MI OVAKVI, A NE ZATO ŠTO SU ONI TAKVI.
D

DjoleRu

pre gotovo 3 godine

Rikardinjo igra u 2 Poljskoj ligi
Q

Qay

pre gotovo 3 godine

Meleg borac banja luka, spiridonovic u grckoj
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Meleg je u Borcu iz Banja Luke, i tu je vise rezerva nego sto igra.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

La Para igra 1.grcku
H

Host

pre gotovo 3 godine

Covek dobio pare za igranje rukom, obezbedionse za ceo zivot, ne mora ni da igra fudbal vise
B

BgUltrs

pre gotovo 3 godine

Interesantna stvar što Žander uopšte nije ni bio promašaj a nije ni bio bek već centralni vezni to je i sam rekao na promociji ali da može da pomogne kao bek. Njega je zapazio na beku Milojević i naložio se na njega ali Zander prvo uopšte nije bio bek a drugo nije ni za sistem koji je Milojević forsirao.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Рекао је да је центарфор!
а

абрахам

pre gotovo 3 godine

Каквих је све дошло после тебе, ти си био златан. Ти си једном играо руком, Гобеља на сваком гостовању има или црвени или скривљен пенал.
a

aaaa

pre gotovo 3 godine

i dalje bolji fudbaler od gobeljica i gajica