Komentari na vest

Viljareal hoće da otkupi Lekovića, ali po nižoj ceni!

I

Ivan maxa milenkovic

pre 5 meseci

Nema ništa od toga da smo pametni... Ako ne daju 7 miliona vratiti ga nazad za godinu će da vredi 10 miliona..
H

Haha

pre 5 meseci

Ma 50
R

RSB

pre 5 meseci

Treba mu dati sansu u Zvezdi...
A

Apoel

pre 5 meseci

Dovedite Cvetkovica iz Cuke, mali razbija, kvalitetniji za klasu od Sremcevica!!!
M

Mačka u džaku

pre 5 meseci

Viljareal tvrdi pazar što je i logično ali da je odigrao ekstra sezonu ta priča bi bila završena i oni bi keširali bez razmišljanja.Čim hoće da ga otkupe za manju sumu je znak da ipak vide potencijal u njemu ,znači postoji mogućnost da bljesne a ako ne,uvek ga mogu prodati nekom klubu u ligi za tu siću koju su dali.

Mr 007

pre 5 meseci

To cika Terza gura sebi pola milke evra u dzep na finjaka. Jeste sigurno Viljareal poceo da se cenka za pola miliona evra,ali malo sutra.🤣
d

dajstadas

pre 5 meseci

Nema zvezda vremena ni para da ga ceka. Menatalno je ispod nivoa, nema brzog razmišljanja. Kao Racic, prodati ga za što je više moguće. $ miliona bi bila bomba. Znaju to u viljarealu koji mogu to da plate is acekaju ga 3 sezone da ga nameste. Zvezda melje, nema čekanja ili jesi ili nisi u krvi sampion. Viljareal nije sampion ali pravi i proizvodi igrace zato sto ima novaca vise nego Zvezda da prelezi decije bolesti, kad sam video ono sto je kao spasao gol u petercu, i njegova reakcija... Druze igra se jos utakmica, igra se do kraja, a ne da se divis svom jedno potezu... Ima dobrog menadzera, nek se proda napravi karijeru ako ikako moze... Za zvezdu nije nikako nema kapacitet trenutni ni stila, stagnirace.
S

SaP

pre 5 meseci

Lekovic je spor, to mu je ogromna mana .
Z

Zukiic

pre 5 meseci

Ako je igovor sklopljen ma 4 milke,nema te teorije da se menja ugovor po isteku istog.Ili kupis ili ostavis pa kad istekne onda ponovo.Ovako niti je pravno niti pametno,tj jedino ako se ne radi o manipulaciji i stavljanju u dzepić 500k
I

Ivan...

pre 5 meseci

Niste izbacili ni jednu vest o godisnjici osvajanja titule u Bariju. Svi ostali jesu, i sportski i drugi portali. To otklanja svaku u sumnju o vama ko ste i sta ste.
N

Nije ti ovo

pre 5 meseci

Rubrika "na današnji dan"...
m

molim?

pre 5 meseci

Pregovori, normalno da će probati da ga otkupe za manje para. Da ne vredi, ne bi ni poslali ponudu. Šta će mu da se vrati kod nas? Od njega uzimamo 4 miliona, dečko igra tamo jaču ligu, a radi se na Đigi koji će već sledećeg leta da vredi makar 5 miliona. To je biznis.
v

vladini

pre 5 meseci

Nije mi jasna politika kluba,jedva uvalismo Babića u Spartak,sad hoćemo da ga vratimo,kupujemo Djigu za ?miliona,a naše dete(po meni bolji od Đige)vucara se po sekundi.Pa dajte mu šansu da pokaže šta zna,mlad je,biće vremena za prodaju!
S

Spa

pre 5 meseci

Dečko je em visok em solidan tehnički ko ga je pratio... Ovi što pišu da je kao mladji bio rupa u reprezentaciji ne shvataju da je sazreo i da jedan Villareal ga želi za stalno. 3.5 mil je sramota, toliko je jedna pobeda u grupnoj fazi, a mi ionako nemamo štopere. Dečko bi trebalo da ostane pored Spajića i Djige i da dodje jos jedan iskusan na CB poziciji. A onda sledeće sezone ga prodaš za 7-8 miliona.
A

Astoria

pre 5 meseci

Moze, ali da se poveca procenat od naredne prodaje.
S

Stankovic

pre 5 meseci

Lekovica treba prodati,ali obavezno uglaviti procente, a na Marakanu vratiti Andreja Djurica iz Trnave. Djuric je solidno odigrao slovacku / pre toga slovrnacku / ligu ali je vrlo dobro igrao grupu LK gde je bilo ozbiljnih napadsca, stoper 21 godina , visok 1,92 m sa iskustvom.Sa Spajicem, Djigom, verovatno Stojicem uz ispomoc Mijailovica i Degeneka kompletirana bi stoperska linija. U timu nedostaje korejski bek Vu , zadnji vezni i brzo ofanzivno kilo. Pozdrav.
I

I meni

pre 5 meseci

Deluje da je Djuric bolji igrac. Pratio sam ga jos iz omladinaca, kao i Lekovica. Lekovicu fali okretnosti, on je profil stopera kao Milunovic.
9

999

pre 5 meseci

Izabrao sam ovaj trenutak da se zahvalim nasem medijskom "spozoru" sto nije niti jednu jedinu rec napisao o godisnjici najveceg uspeha klupskog fudbala Srbije. Isto tako bih predlozio nasem klubu da raskine isti taj sponzorski ugovor sa ovim grobarskim vesnikom, koji bi da je Partizan u pitanju do sada objavio 150 clanaka o tome, a nas ce da pocasti jednim, sa 3 pasusa, verovatno veceras u pet do 12. Mozda.
S

Slaba odbrana

pre 5 meseci

999-Koliko vidim ni drugi portali niti novine ne spominju to.Potpuno nebitno šta je bilo pre 30 godina.
D

Džoni…

pre 5 meseci

Svi koji komentarišu kako ga treba zadržati nikad ovog momka nisu ni gledali. Recimo bio je član reprezentacije u Slovačkoj ta ekipa ni jednu utakmicu nije završila bez tri primljena gola. U toj reprezentaciji samo su Lazetić i Motika pokazali kvalitet ostali nisu pokazali da bi u budućnosti mogli da se bave fudbalom na prvoligaškom nivou, a vidimo da ni Lazetić ni Motika koji su u tom uzrastu delovali kao Ibrahimović i Debrujne nemaju baš neke rezultate u seniorskoj konkurenciji. Tako da ako neko nudi neke pare za njega odmah uzeti.
s

sashki85

pre 5 meseci

to terza vrši pazar, kao 3 - 3.5 a razlika njemu u džep, za masin novi range Rover
G

Grobari papagaji

pre 5 meseci

Pa ta Maša po vama do sada ima vozni park od 50 automobila!Ajmo malo kreativnost grobari,pa niste baš toliko ograničeni!
S

Slaba odbrana

pre 5 meseci

Hoće tastatura stručnjaci punu cenu,malo morgen,nisu oni baš toliko ludi.Kifla i jogurt i to je puno kao i svi ostali što su prošli.
6

6:0

pre 5 meseci

Sa tendencijim 9:0
D

Domovina

pre 5 meseci

Vrati se ti care svojoj kuci!
d

d.g.

pre 5 meseci

Ni evro ispod dogovora.
P

Partymaker

pre 5 meseci

Bolje momka onda zadržati i ovako treba rekonstrukcija odbrane
P

Pedja108

pre 5 meseci

Mogu da ga dobiju za nizu cenu ako cucnu. Ima cena, 4 miliona, hoces neces zdravo, ima ko hoce. Nisam ga gledao ove godine, ali pre negonsto je otisao, bio je dobar. Umeo je i da iznese loptu, a stoper je.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Kasu Crvene zvezde mogao bi da pojača i Jegor Prucev. A recimo šta mislite o tome da pojača tim Crvene zvezde?
2

2305

pre 5 meseci

bolje Leka da ostane da se rotita sa Djigom nase je dete a Stojic nit smrdi nit mirise za nasu ligu ok
T

Teraj to

pre 5 meseci

Ne dajte,neka plate dogovoreno ili neka ga vrate!
G

Guess

pre 5 meseci

Baš čudno. Još jedan igrač Zvezde koji odlazi po "nižoj" ceni.
C

Cccc

pre 5 meseci

Opet ista priča, Zvezdine igrače ne prodaje zvezda nego kupci koji daju koliko oni žele iako u ugovorima stoji drugačije. A Terza kao stari trgovac pristaje na daj šta daš. Valjda jednom se mora reći dosta je hoćeš ili nećeš uzmi ili ostavi. Bolje je vratit tog dečka i dati mu šansu nego dovoditi za velike pare mačku u džaku a svoje dete pokloniti.
E

Eseks

pre 5 meseci

Retko ko od vas ga je gledao bar jednom ove sezone u utakmicama druge lige Spanije da bi sad ovde pametovali i filozofirali..Ako ne treba miloju prodati ga za 3 ili 4 milke nevazno,vaznije je da ubacimo bar 20 posto od sledeceg transfera pa ako proigra i ode negde za vece pare i mi cemo se opariti..Ja ga nisam gledao i ne znam koliko je napredovao i ne znam dal bi nam znacio za LS sad da ga vratimo..Miloje je sigurno gledao te utakmice i zna dal mu treba ili ne.
G

Gost2

pre 5 meseci

Miloje nije gledao sigurno jer je dosao pre 5 meseci u klub
A

AK10

pre 5 meseci

Bavim se logerskim poslom koji zahteva gledanje utakmica, odradio sam preko 40 mečeva španske Segunde ove sezone, od toga je igrom slučaja bilo 7 mečeva Viljareala B, Leković je igrao na 6. Ok je igrao, ali ništa specijalno da bi se istakao kao neki igrač koji bi igrao u klubu koji napada Ligu Šampiona. Pri tom, to je drugoligaški fudbal. Imao je dosta kikseva i nesigurnosti, a u poslednje vreme nije ni igrao dosta mečeva, a nije bio povređen. Sad ne znam zašto tačno, da li po uputstvima iz prvog tima ili su prosto mešali karte, te detalje ne znam. Inače jedini koji baš vredi u toj ekipi Viljareala B je igrač po imenu Havi Ontiveros.
P

Pera genije

pre 5 meseci

Vidi ovako, nisam ih gledao ali pogled na tabelu Sekunde govori da su bili ubedljivo poslednji, primili tuce golova, on odigrao 28 utakmica na poziciji štopera. Kakav možeš tu napredak da uočiš? Mekan u duelima, limitirane brzine. Te 3-4 milke oni daju iz zadnjeg džepa farmerki. Znači prodaj, ne vraćaj i ne razmišljaj!
?

??

pre 5 meseci

@ak10 ti bolje da radis kao skaut kad vec gledas toliko utakmica
E

Eseks

pre 5 meseci

Ak10.Hvala na informacijama..
P

Picmalac

pre 5 meseci

Njega Terza prodao pre dve godine za 2 milona braćo ! Najveći problem je što ćemo se osloniti na Spajića koji je ceo život rovit. Argentinca i Čileanca pozadi pa da gledamo!
D

Don Vito Corleone'

pre 5 meseci

Bari 29.5.1991. Stella Rossa di Belgrado campione Europa 🏆💪♥️🤍
D

Djape45||

pre 5 meseci

Na današnji dan se desio jedan od najvećih uspeha srpskog sporta a vi ni jednu objavu o tome.
O

Ok

pre 5 meseci

Odlicno, vratite momka kuci.
1

1RS

pre 5 meseci

Bolje da ostane i da odigra sezonu mlad igrac moze se vise zaraditi u buducnosti,nego da se dovodi Stojic .
R

Reč je reč

pre 5 meseci

Samo kod nas može ispod dogovorene cene propisane ugovorom.
G

Gost26

pre 5 meseci

Ako je ugovorom definisano da je otkup 4M ako su zadovoljni onda ni za 1€ manje ga ne bih prodao cisto iz principa!
A

AK10

pre 5 meseci

Samo me zanima kakva bi mu bila odlična sezona, ako je ova dobra gde je Viljareal B ispao u treću ligu kao poslednji u drugoj i imao najgoru odbranu od sve 22 ekipe - 62 primljena gola, sledeći najgori tim - 55.
s

sta bi

pre 5 meseci

sa onim Motikom iz Bayerna
A

AK10

pre 5 meseci

Motika je dobio čiste papire i igra u Olimpiji. Imao je solidnu sezonu - 7 golova i 7 asistencija, ali ništa specijalno ne igra, to mu je otprilike i nivo.
G

Gosttt

pre 5 meseci

Jos kad bi ti znao da je to razvojni tim, i da je cilj da se mladi igraci razvijaju, a ne da se prave neki rezultati. Jos kad bi znao da odbana zavisi od svih igraca a ne samo odbrambenih. Jos kad bi znao da su mladji igraci fizicki slabiji od odraslih, i da i to ogra ulogu. Jos kad bi ti i ovi sto su ti dali preko 30 lajkova imali pojma o fudbalu, bilo bi jako dobro.
o

on od 20 godina

pre 5 meseci

u drugoj ligi slabiji od odraslih.. ha ha
N

NN3

pre 5 meseci

Posle dobre sezone u drugom timu, a drugi tim ispao u treći rang?
D

Dragoo

pre 5 meseci

Ponude 3 miliona odmah podignes na 5 miloona, nema cenjkanja
Š

Šahmat

pre 5 meseci

Mali je odličan igrač.Obavezno da ga vratimo.Za Stojića je igračina.Žao mi je što Milun nije ostao još jednu sezonu.
l

lolll

pre 5 meseci

dobar ti milun penzioner?
@

@sahista

pre 5 meseci

Prestao sam da citam posle onog da je "odlican igrac".... kakva neozbiljnost 😂😂😂
S

Sega89

pre 5 meseci

Zna Viljareal kakva je situacija u Zvezdi i da se mnogim igračima duguje ozbiljan novac,zašto bi oni na kraju platili tih dogovorenih 4mil. kad znaju da Terza pristaje na svaku ponudu…
Š

Šahmat

pre 5 meseci

Svako ko kupuje bilo šta pokušava da snizi cenu.Čini mi se da si mislio na jsd.
m

mozzart eeeeeeeeeee

pre 5 meseci

Dosadni ste više sa pseudonimom pedanti.
N

NN3

pre 5 meseci

Pseudonimom? Pseudonim je izmišljeno ime/prezime. To na šta ti misliš je epitet.
g

gosttttttttt

pre 5 meseci

NN3. Mislim na pseudonim kao "umetničko ime" ,u tom smislu sam tako napisao. Mozzart je Miloju stavio umetničko ime "pedantni stručnjak".
T

Triton

pre 5 meseci

3miliona i 25%od sledece prodaje
C

CaleB pravi

pre 5 meseci

Ako zaista nude 3 mil., prodati ga bez razmisljanja. To je zaista jako dobra cena za igraca tog kvaliteta. Momak nije za prvi tim Zvezde, i to treba imati u vidu.
p

prosto

pre 5 meseci

prodati ga za 3.5 miliona..
l

ludilooo

pre 5 meseci

drugi tim Viljareala da nam bude pojacanje za LS? pa ovo je smešno
N

Ne popustaj

pre 5 meseci

AKO NECE DA DAJU 4 MIL NE PRODAVATI U OPSTE,NEMA POVLADJIVANJA NIKOME!
D

Drvo

pre 5 meseci

Spor je lik da bi igrao u Zvezdi, moraju da ga prodaju. Nije on na nivou Nedeljkovića ili Mijatovića.
P

Psihičke bolesti svuda oko nas

pre 5 meseci

Što se dernjaš liče?
s

sacuvaj me boze

pre 5 meseci

Ko ce da nam bude stoper? Djiga i Spajic da sa njima idemo u Ligu sampiona? Neverovatno koliko nemaju pojma o fudbalu... pa ta odbrana je primila dva gola na derbiju sta mislite sta ce biti u Evropi
I

Info iz kluba

pre 5 meseci

@sacuvaj... Ne mraci bezveze, Dovodimo 2 dobra stopera iz inostranstva da zamene Dragovica,sve ove druge price sto se plasiraju po novinama su neistine!
Z

Zvezdas1989

pre 5 meseci

Ja ne znam sta to fali Djigi jel mozda sto nije Srbin,skontaj te vise da nema kvalitetan stoper u JSL.Decko debitovao protiv SItija uhapsio Halanda.Decko samo da stekne jos vise iskustvo i moze da bude ozbiljan stoper.Visok brz i fizicki jak.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Druže Spajić da ga povrede zaobiđu je bolji od Dragovića.
z

zvezdasss

pre 5 meseci

prodati ga i dovesti dva kvalitetna Stopera za nivo Ligu šampiona, u Ligu šampiona se ulazi samo sa jakom odbranom
N

News

pre 5 meseci

Kojeg kvalitetnog stopera mozes dovesti za 2 miliona? Tsc hoce za Stojica 5 miliona evra
P

Pst

pre 5 meseci

Neka prodaju Stojica onom ko im nudi 5mil. Ja gs nesto nisam primetio protiv Zvezde.
P

Pstpst

pre 5 meseci

@ Jer nije ni igrao ove sezone protiv czv 😂