Komentari na vest

Verujem, jer je neverovatno... Ali da se ipak malo razgaze Tadićeve kopačke

s

srka

pre 12 minuta

Španija je u ovom sastavu i bez ovih igrača, duplo slabiji tim, da se ne lažemo. Kad pogledaš ofanzivni potencijal koji poseduju Jamal, Vilijams i Olmo, a onda i Rodri kao kreator, a nisu tu, pa to je reprezentacija iz kategorije malo jačih od nas, što bi u prevodu značilo da tamo možda imamo čemu da se nadamo. Meni smo problem mi. Imamo kvalitet u defanzivnom delu tima i realno Erakovića, Milenkovića i Pavlovića bi poželeo svaki tim. Zaječar je svojom izvedbom, od pola sata igre protiv Švajcarske, pokazao da zaslužuje mesto na jednom od dva zadnja vezna. Ovaj drugi, ko god da je, problematičan je. Kosta i Birmančević su odigrali dobro na vingbekovima i mislim da su oni rešenje na duže staze. Kosta je koristio samopouzdanje ko je sad ima u sebi i to što želi da dokaže da je igrač Aston Vile. Nije to mala stvar. Birma je klasa. Liči na fudbalera. Ima trk gazele, dobru tehniku, inteligentan je. Samardžić je pravi igrač i on je praktično već dokazan. Ima tehniku, vidi se da je pismen i školovan. Veliki radijus kretanja, za razliku od Tadića, uostalom, njih dvojica nisu ni u čemu slični. Tako da to uskakanje u Tadićeve kopačke, zvuči rugobatno i degutantno. Imali smo mi i mnogo veće igrače od Tadića, koji su se povlačili iz reprezentacije, pa niko nije kukao za njima. Mislim da ovaj mali Maksimović iz Zvezde ima veliki potencijal i morao bi u ovakvoj konkurenciji da dobije šansu u startnih jedanaest. Da nabrajam sastav, bezveze je, sve ste već shvatili.
C

CaleB pravi

pre 18 minuta

Ajde bre vise, sidjite sa oblaka...cemu ovo lozenje kad mi centar necemo ni jednom preci. To se ogleda cak i u selektorovim izjavama. Covek hoce ponovo da igra bunker, ne shvatajuci da smo u Beogradu samo imali puno, puno srece. A to se veceras nece ponoviti. Ovaj nas sastav govori da necemo izvesti ni jedan jedini napad.
H

Hejjjj

pre 20 minuta

Zdjelar pre Grujića.Joveljić pre Jovića. Ostalo sta Bog da.
d

d. g.

pre oko 1 sat

Tadićev vrhunac karijere je Ajaks. Samardžić nije taj tip igrača ali će svakako imati bolju karijeru.
i

i

pre 31 minuta

Tadic je igrao u Sautemptonu koji je bio 6. u premijer ligi i bio je najbolji asistent lige. Trazila ga je i Barsa ali je odbio...
H

Host

pre oko 1 sat

Spanija - Srbija 2:0
G

Gorostas

pre oko 1 sat

Andrija Maksimović će da napravi dar-mar.
P

Pa da

pre 18 minuta

Samo iza njega Zdjelar i Maksimović. I u napadu sa Mitrom Joveljić pre Jovića.
а

армата

pre oko 2 sata

нико им ништа неће замјерити ако се буду борили као на прошлом мечу или у првом мечу са шпанцима.
N

Nemanja8989

pre oko 3 sata

I ta destkovana Spanija ce nas lagano pobediti jer smo mi hendikepirani na selektorskoj poziciju,a od toga sve polazi i zavrsava se.
2

2305

pre oko 2 sata

mi mozemo sa se odreknemo vlahovica i jos po nekih jer pikseta zna mi smo sila xD a teren u leskovcu je samo sakrio i onemogucio da se igra fudbal kakav crni korak napred
B

Brčić i Loknica

pre oko 1 sat

Ne zaslužuju da budu u timu!
g

gost1j2

pre oko 3 sata

Odličan članak / analiza !
B

Belgrano

pre oko 2 sata

Cekaj jel to ozbiljno mislis ili?
j

jaa

pre oko 3 sata

Lepo