Komentari na vest

VARničilo u Đenovi: Đuričić prvencem uzdrmao šampiona, ali Žiru potvrdio Milanov pobednički gen (VIDEO)

C

Capo di tuti capi

pre oko 2 godine

Kako ste optereceni vi sto navijate za milan pa to nije realno, precka djuricica, kolosalna prilika za izjednacenje pred kraj utakmice, sampdorija je jedna od najslabijih ekipa ove sezone i borice se grcevito za opstanak a vi spominjete neki sampionski gen, neznate biti nikad iskreni, uvek se sudi protiv milana sve u korist intera a milan bio kaznjavan zbog namestanja i to mu dokazana dok je silvio vedrio i oblacio u italiji, aj budite realni, ja za inter navijam i bio je juce ocajan, ne da nije zasluzio 3 boda nego nije zasluzio ni jedan, za onakvu igru bi im jos oduzeo 1 bod, ali milan je rasturio sampu, kaze ovaj lik najbolji igrac iskljucen pred napoli, pa zasluzeno je dobio 2 zuta, sta treba da rade, da ga puste da udara ljude nogama u glavu sa usmenom opomenom, nerealni ste ljudi totalno, nije ni pocela sezona oni lupetaju kako ce se prosetsti do titule, liga nikad izjednacenija, ne bude te li je osvojili, treba onaj gile ovde da vam popije mozak na slamku svima koji za milan navijate
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Cinjenica je da je u kolu protiv Atalante jedan igrac pomenutog kluba zasluzio direktan crveni startom na Leaom, i jeste sudije su dosta rigorozne protiv Milana, da ne pricam prosle godine sta smo sve gledali. Drz se ti Intera, pusti ti vesti o Milanu.
u

uo

pre oko 2 godine

Da zanemarimo sudjenje i sve, Ziru je dosao na mala vrata, a ispostavilo se, bukvalno najvaznija kupovina u poslednjih 10 godina bez preterivanja. Jeste on tu privremeno, jeste u godinama, ali sta je sve doneo Milanu, nestvarno.
k

kosmodiskic

pre oko 2 godine

bravo za Djuricica!odlicna partija,da udje ona precka za 10 bi bilo.
S

Savkan

pre oko 2 godine

Ma 3 boda uzese nekako, sudije ce ove sezone biti protiv Milana to se vidi iz aviona. Rebic ako bude grizao moze i te kako da odmeni Rafaela...
v

vdvd

pre oko 2 godine

Ovi svi jaucu i kmece kako se Milanu sudi u korist a svaki slepac bi video da se Milanu priprema sve sto je na raspolaganju kako ne bi odbranio Skudeto. Nisu uspeli prosle godine da otmu titulu ali ove godine nece dozvoliti da se odbrani. Pa samo pogledajmo utakmicu Inter Torino sto se vidi da su plastikaneri morali da dobiju, sudija jedva docekao da iskluci igraca Torina a bio je na pola metra od mesta dogadjaja i video je iskljucenje, uz to zna se da su sve foliranti u Interu a najveci Turcin i Lautaro. I tek na Var reakciju on povuce crveni karton, a gde su sitni prekrsaji gde se sve sudilo za Inter a nista za Torino. Mnogi misle da to ne utice mnogo na igru ali to dosta menja tok jer secka igrau Torinu a Interu daje sansu, sem toga igraci Torina slabije ulaze u duel i obratno itd... A ovde videli smo kako je Milan osakacen i masakriran na ovoj utakmici i gle cuda iskljucujes najboljeg igraca, koji nece moci da ti pomogne na derbiju protiv Napolitanaca... SLucajno kako da ne? Ovo je sramotno za Seriu A da se ovako radi, sudi liga koja je sve jaca i jaca i zanimljivija. Sem toga ima se osecaj da je Torino morao da se skloni kako ne bi istopio plastiku, a vidi cuda u istom minutu i iste okolnosti pobedjuje Napoli ali i Inter. Ali ajde da ne paranoisemo za Napoli ali videcemo da nema slucajnosti u sledeci utakicama a za Inter i Juventus se zna da su sudijske mezimice...
s

sempre19

pre oko 2 godine

Ne brini se. Niko i ništa neće zaustavit Milan.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 godine

@vdvd Druze sta pricas ti?Leao je zasluzio oba zuta kartona ako si gledao utakmicu.
J

Juve 1982

pre oko 2 godine

Poslije 6 kola Sampdorija ima samo 2 boda, a 1 od ta 2 osvojila protiv anemičnog Juventusa. Juve za Ginisovu knjigu u rasipanju bodova.
P

Piolista

pre oko 2 godine

nađe i Leao način da odmori pošto samo njega ne odmara nikad Pioli hahahah
G

Gagula

pre oko 2 godine

Ustani te i pozdravite šampione italije Veliki Ac milan
@

@gaNgula

pre oko 2 godine

Ustace mo, a ti bukvar u sake 😜
s

sempre19

pre oko 2 godine

Nevjerovatan karakter ima ovaj mladi tim zaista. Još jednom su pokazali svima zašto jesu aktuelni ŠAMPIONI !

ST8

pre oko 2 godine

22 uzastupna meca bez poraza u ligi. Taj poraz je dosao u onoj kontroverznoj utakmici protiv Specije. Prvi zuti Lea diskutabilan, drugi potpuno opravdan, ali sve je to normalno u sazrevanju igraca.
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Za 7 miliona godisnje moras imati i mozga Leao, jos si ti zelen u glavi i razmisljanju. Dovar igrac ali ima zute minute, u svakom slucaju dobar rezultat za Milan.
l

liči to

pre oko 2 godine

Na jedan jako dobar posao, isusan a ipak mlad tim , sa dobrim tenerom i glavom i repom Maldini.
C

Crvenocrni

pre oko 2 godine

TAKO to radi Šampion. Kad shvatiš da je sudija ponovo tu samo da napravi lom ne preostaje ti ništa drugo nego da pokažeš muda.Ponovo su napravili cirkus od utakmice,počevši onim komičnim ofsajdom za Žirua ( ''uticao na igru'' a seci mi glavu ako onaj stoper isto onako ne bi izbio loptu i da nije bilo Žirua), usput,ovakve ofsajde tipa 'uticao žiru na igru' viđam samo Milanu da se sude ,i to čak 3 puta Žiruu,smejurija. A onda i ne vidimo ponovo takoreć iz pravog ugla gol Đuričića koji je vrlo verovatno ofsajd ,ali imaju vremena da iskotiraju linije do sutra po želji,pošto ih na vreme pokazali nisu.Još milion grešaka do kraja.Plus su se 5 minuta omišljali da li da sude penal,ima li neki način da izvrdaju haahha a lik izbio loptu rukom kao na odbojci pravi blok,jedva su prelomili da nemaju gde. Baš na Napoli,koji uz Milan ,jedini igra u ligi neki fudbal i sigurno su najjači protivnik trenutno ,valja bez najboljeg igrača lige i MVP-a. Ali snaći će se oni,bili su i u gorim situacijama.
a

arroyo

pre oko 2 godine

najjace mi je protiv Napolija prosle godine kad je uticao na igru tako sto je lezao na travi . Idiotizam potpuni

Andrej Kalamar

pre oko 2 godine

Neobjektivno izveštavanje, Đuričićev gol iz čistog ofsajda se priznaje!

Gost357

pre oko 2 godine

Evo jos jednom sam gleao snimak i cist ofsajd je bio. Dobro je bar da nisu pukli bodove zbog sudiske greske.
S

Sempre Ac Milan

pre oko 2 godine

Jednostavno nismo na razini od prošle sezone ali vrlo bitna pobjeda!Ponište nam čisti gol za 2-0 pa onaj smešan drugi žuti za rafu i još na to gol đuričića iz očitog ofsajda!Sudija i VAR očajni!FORZA MILAN!!!
R

Rossoneroo

pre oko 2 godine

Bravo momci,dobro ste ovo izvukli.Steta za Rafu jer ga neće biti protiv Napolija.forza Milan!
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Umalo glupost Lea da košta 3 boda. Kao što je rečeno, favoriti su padali na Marasiju i pašće do kraja sezone još neko. Milan se na sreću nas navijača izvukao.