Komentari na vest

Valjda to ima samo u Argentini: Dva sata ničega, 20 minuta ludila! Penal, sedam crvenih, pobeda Rivera pred najvećim brojem navijača u istoriji

B

Brko

pre preko 1 godinu

Simpatišem River, ali argentinski fudbal nikad slabiji. Strašan pad od 2020. do danas. Njihova liga u odnosu na Brazilsku je kao turska liga u odnosu na englesku
l

lool

pre preko 1 godinu

Atmosfera na nivou Argentina. Svaka cast tim ljudima na strasti, emociji, ljubavi... A Boga mi i entuzijazmu... Neke utakmice nase lige su zanimljivije. Da nije onakav ambijent nikad gledao ne bih
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

Ja gledao jer sam cekao River za lovu a inace fudbal uzas! Nema vise ni nekih extra mladih momaka, samo tuca 90+ min, to nije fudbal!
N

Nhhj

pre preko 1 godinu

Svaka im čast za energiju, volju, želju, trčanje, ali brate ovo nije normalno ponašanje sportista. Previše je tu mržnje. Oni se nikad ne pozdravljaju posle meča, bez obzira na rezultat. Tu mislim na čitav njihov fudbal. Lepo je videti emociju, strast, borbu na terenu, pesmu, podršku, ali ovi su otišli u krajnost. Sreća u nesreći što u našem fudbalu imamo maltene samo 2 kluba, pa nema takvog haosa sem nekad na derbiju.
M

MIZERIJA OD FUDBALA

pre preko 1 godinu

Trebali su istanburati sudiju. Taj nikad vise da Boki ne sudi A derbi ko da igraju Vojvodina i Radnicki Nis. Amaterski fudbal.
O

Ovo je zalosno

pre preko 1 godinu

Smesan penal. Ni P od penala.
S

SUDIJA U ZATVOR

pre preko 1 godinu

PENAL !? NEMA VEZE. VELIKI POKLON RIVERU ! SRAMOTA DERBIJA I ARGENTINE. NISU NI VAR GLEDALI AKO GA I IMAJU. BOKA SRAMOTNO OSTECENA !
N

Neće ni

pre preko 1 godinu

Ni River dugo pobeđivati u nadoknadama vremena, valjda će neko drugi da uzme titulu, nadam se San Lorencu. River je u Brazilu pokazao da je smešna ekipa, isprašio ih fluminense.
k

kakav

pre preko 1 godinu

Takav ali trenutno je river za boki barsa iz 2009. Godine
č

čiko

pre preko 1 godinu

Ni f od fudbala. Nabrijani mesari na obe strane.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

River ❤️🤍❤️
B

Belgrano

pre preko 1 godinu

Boka loša do zla boga. Ne mogu da verujem kakvog mediokretskog trenera su oni uzeli i takav fudbal i igraju - katastrofalni su. Ostali su bez krstene akcije u 110 minuta fudbala. River bolji, konkretniji, blizi pobedi - ali maksimalno prosecan. Ovaj derbi ce se brzo zaboraviti igracki i ostace upamcen najvise zbog sedam crvenih kartona i slike kako Boka završava utakmicu sa osam igrača na terenu.
r

river plejt

pre preko 1 godinu

River dominatniji pogotovo prvo poluvreme boka nije prosla polovinu terena , drugo poluvreme dosta slabije demikelis promasio sa izmenama , boka zasluzeno izgubila dosla je da ostane neporazena bez ijedne sanse , ruku na srce diskutabilan penal. Dosta trcanja i borbe , Beltran toliko raznovrsan napadac. Zasluzena pobeda i pored slabije partije u svega 3 do 4 konkretnije sanse .
N

Navijacki

pre preko 1 godinu

Poklon RIVERU ! VELIKI .