Komentari na vest

Upozorenje za Milan pred meč sezone: Pobeda se shvata zdravo za gotovo, Sasuolo nije sparing partner

G

Gost357

pre preko 2 godine

Postoje 2 eazlike u odnosu na prosli mec a to je da je na golu menjon i u odbrani kalulu tomori. Na prosloj je branio tatarusanu i bio ocajan da ne kazem sta vise. Plus romanjoli dao autogol. Utakmica ce biti teska ali se nadam pobedi.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 2 godine

Biće gadna utakmica,sasuolo nezgodan ali i Milan odličan protiv takvih timova!Sve je moguće FORZA MILAN!!!
G

Gost0007

pre preko 2 godine

Najgori protivnik iz sredine tebele, lakse bi bilo da su poslednje kolo igrali sa nekim iz gornjeg dela tabele nego sa Sasuolom, taj tim im bas ne lezi. Ne sumnjam da ce igrati najbolje sto mogu, pa neka bolji pobedi.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Da sto je najgore po protivnike Sasuolo igra od noge do noge fudbal, sakriju loptu i onda ne mozes nista, igraju savrseno tehnicki fudbal i jako malo grese u predaji lopte, ja verujem u Sasuolo kao i Interovi igraci, sve ostalo sto bi rekli bila bi laz sem da svi iz Intera veruju u Sasuolo
I

Inter

pre preko 2 godine

Zanimljivo je da tri najveca italijanska kluba su usla u ovu sezonu sa ciljem da obezbede plasman u LS za sledecu sezonu. Dakle, nikome nije bio primarni cilj da se osvoji Skudeto. Svakako, da li osvojio Milan ili Inter Skudeto, onaj ko izgubi u toj trci svakako ce smatrati to neuspehom jer se borba vodila do kraja. U Napoliju je ipak malo manja zal jer oni vec par kola nisu ni konkurenti za Skudeto, dok su se u Juventusu vec posle prvih par kola oprostili od Skudeta i oni su se psihicki pripremili da je top 4 uspeh tako da ni nema zali za Skudetom.
G

Gost55

pre preko 2 godine

i Inter i Juve i Napoli su usli sezonu sa ciljem da osvoje dok Milan realno nije
I

Inter

pre preko 2 godine

Gost55@ nije tacno da je Inter usao sa ciljem da osvoji Skudeto, jer je Inter ostao bez trenera i bez 3 vazna igraca, zato je i doveden Inzagi, jer on se nece buniti oko toga sta ima na raspolaganju. Inter jeste bio 2. favorit pre pocetka sezone, ali Skudeto kao cilj ored Inzagija nije postavljen.