Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Trijumfi Rena, Klub Briža i Salcburga uz Mozzart donose najveću zaradu

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 10:45

Nigde nema većih kvota

Izbor fudbalskih utakmica je sve veći, a bukmejkeri Mozzarta i ove nedelje su izabrali nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu. U pitanju su dve jedinice, iz francuske Lige 1 i austrijske Bundeslige, odnosno dvojka iz belgijske Župiler Pro lige. Konkretno, u fokusu su Ren, Klub Briž i Salcburg.

Izabrane vesti

Ren je prošlu sezonu završio u seriji pobeda. Zahvaljujući tome, klub je uspeo da završi visoko u Ligi 1, na četvrtom mestu, i stekao je pravo da učestvuje u evropskim takmičenjima. Tokom leta crveno-crni nisu pravili velike kupovine. Imao je ren letos dobru predsezonu, pobedivši u četiri od šest mečeva. Jedini poraz u ovom periodu Ren je pretrpeo u utakmici sa Vulverhemptonom 1:3. Mec je takođe dobro završio prošlu sezon. Ekipa je igrala u Ligi 2, u kojoj se, kako se očekivalo, našla među najbolja dva i plasirala se u Ligu 1. Na leto ekipa nije trošila mnogo novca na nove igrače. U prijateljskim utakmicama, u šest mečeva ekipa je dva puta remizirala i četiri puta pobedila.

----------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Fashion&Friends parfimerije od 12.000 rsd + 10.000 rsd

----------

EPEN - KLUB BRIŽ (NEDELJA, 16.00), DVOJKA 1,57

Epen je veoma samouvereno startovao u nacionalnom šampionatu Belgije. Tim ne gubi ni od koga i oseća se samopouzdano. A ako uzmemo u obzir prijateljske utakmice, onda je serija bez poraza stigla do pet susreta. Dakle, igrači su u odličnom emotivnom i funkcionalnom stanju. Epen igra hrabro i agresivno, i zauzima peto mesto na tabeli. Klub Briž je na šestoj poziciji i takođe bez poraza deluje u nacionalnom prvenstvu. Posebnu pažnju ekipa posvećuje odbrani.

SALCBURG - AUSTRIJA BEČ (NEDELJA, 17.00), KEC 1,43

Salcburg je u austrijskom prvenstvu počeo sa dve pobede. U oba susreta klub nije primio gol - 2:0 sa Altahom i 3:0 sa Tirolom. Prethodno su Crveni bikovi pobedili i u kupu Austrije protiv Arbagera – 6:0. Ipak, pre nekoliko dana prekinuta je serija sušnih pobeda u Salcburgu – u prijateljskom obračunu ekipa je izgubila od Intera – 3:4. Austrija Beč na startu sezone igra nešto lošije. U Bundesligi klub je najpre izgubio od Šturma - 0:3, a zatim savladao Austriju Lustenau - 2:0. Ljubičasti su u kupu savladali Špital sa 7:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara