Komentari na vest

Trenutno najbolji fudbaler na svetu

R

Raffa

pre oko 1 godinu

Vidim da pojedini pominju Halanda,a niko ne spominje sta radi mladi Alvarez u Sitiju.Decko kida kako igra i verujem da ce vec sledece sezone da bude najbolji na svetu na svojoj poziciji,odnosno na laznoj devetci.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Ja ne mogu da verujem da postoje komentari,tipa:sere ga,ima sreće...Dečko je suva klasa,ako Modrića posluži zdravlje još sezonu,dve,Real ne mora da brine.Vredan je,radi,uči od najboljeg veznjaka u poslednjoj deceniji.Slažem se da su Englezi precenjeni,ali ovaj momak je baš talenat.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 godinu

Sere ga opasno. Prija mu sve. Karlo Sistem Grad Ali jednom mora da padne forma nema sanse da drzi taj kvalitet i tu formu do kraja sezone
P

Patason

pre oko 1 godinu

Mani se, gde ga sere. Radi lik, vidi se da je spreman, borac, hoce, zna gde dosao. Opasan je, iskreno meni su najjaci utisak ostavili on i Haland, nova generacija fudbalera.
R

Rui Costa

pre oko 1 godinu

Čudo je Anćeloti. On je glavni faktor zašto Real uspijeva sve ovo. Otišao Ronaldo, Varan, Ramos, Bejl, Benzema... Praktično se ne osjeća, a tim puca od talenta i mladosti. Drži sve pod kontrolom. Modrić i Kros mu mentorišu i potpomažu ovu đecu oko njih. Predobro... Klasa.

bez_EU4ije

pre oko 1 godinu

Don Carlo 🇮🇹
z

zaboravljen

pre oko 1 godinu

Tu je i Lukaku.
S

Soy argentino

pre oko 1 godinu

Najbolje pojacanje Reala
D

Džud zna kako..

pre oko 1 godinu

Baš mu se sve namjestilo.Od kluba,tima,trenera,načina igre.Momak živi u raju.A nekima nije dovoljno ni to,oni se vuku terenom kao prebijeni.Da sam na mjestu nekih pojedinaca,ja bih se za njihove plate bar u golmana zaletio,pa šta ostane od mene i od njega.
j

jude

pre oko 1 godinu

jos u dortmundu se videlo o kakvom je igraču rec.naslednik zidana,niko nije igrao u realu kao on sad a pogotovo što je tek dosao...bice brutalan
W

Wweq

pre oko 1 godinu

Gledao sam uzivo utakmicu sa Osasunom. Decko je dobro odgigrao,dao 2 gola,navijaci mu pevaju… ali sta radi Modric… ubedljivo najbolji igrac Reala. Kada je izlazio ceo stadion aplaudira 2 min. I isto pevaju,posto izlgeda svaki igrac ima po pesmu
Е

Ел Думо

pre oko 1 godinu

Не пратим фудбал као некада.Углавном енглеску лигу.2 играча које екстремно ценим због својих фудбалских квалитета су Кевин де Брујне и Букајо Сака
T

Teatro

pre oko 1 godinu

Hvala gospodine na misljenju
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Decko vredno trenira,dobio sansu odmah,koristi je kao niko nikad na njegovoj poziciji. Jak centralni igrac sa vrhunskom tehnikom ala Zinedin Zidan. Nema sta decko je bomba,miran ,kulturan igrac. Ne prica mnogo ,radi ono sto najbolje zna. Veliko osvezenje u svetskom fudbalu. Jos kad se ima u vidu da je Englez,nema tu aroganciju po kojoj su Englezi poznati. Strasan igrac u najavi.
j

jdjd

pre oko 1 godinu

Druze jel realno da postoje likovi svadjaju se oko Reala i Barselone, Srbi?Ovo je cirkus Monti Pajton.Ljudi se svadjaju oko ino klubova.Komedija.
V

Var soba

pre oko 1 godinu

Precenjen igrac ima srece dosta cinjenice koje bole smadridjanine
K

Kazablanka

pre oko 1 godinu

Smesan si, dete
H

Her Flick

pre oko 1 godinu

Idi po Lego kockice
T

Tebas out

pre oko 1 godinu

Araujo ce ga pojesti za dorucak kao onog indijanca viniciusa
b

berrus

pre oko 1 godinu

Ja vecu glupost nisam procitao! videcemo ga na kraju sezone ko je gde!
L

Lulu

pre oko 1 godinu

Sad ces dobiti minuse od jednog lika koji nema vise od 12 godina sto si rekao istinu
J

Jojo

pre oko 1 godinu

Dosao u klub koji je optuzen za placanje sudija bivsi policajac potvrdio zato mu ide dobro jer real krade non stop
p

policajac sa pjetlovog brda

pre oko 1 godinu

Obrisi suze
r

rođobradi.gorostas

pre oko 1 godinu

Volim Reala jer imam komplekse.
g

gost1978

pre oko 1 godinu

al koliko mi ide na onu stvar ovo sestica, osmica, pa na tv-u analize kako stoje u liniji, lepo dzaja onom malom rekao za vreme sp, to kad krene mec svako ide po osecaju gde stigne. Kapiram da 2 posto najboljih svetskih fudbalera ima tu percepciju da prati formacije, igra izmedju linija i sl. Moj partizan kad igra pa neko analizira, a oni ne znaju gde su , nit imaju ljudskog trenera
S

Señor Florentino

pre oko 1 godinu

Kakav igrac strasan igrac. Terorisace Barselonu narednih 10 godina. Kakva ce to biti poezija. Decko plese po terenu.
6

64

pre oko 1 godinu

Pises komentare sa razlicitih nickova i lupas minuse idi bolje radi nesto
b

bernabeu

pre oko 1 godinu

@64 eve ga tajni agent. Kazes nekome da radi nesto, a ti vodis evidenciju o minusima. Ti si decko apsurd.
6

64

pre oko 1 godinu

@bernabeu,opet si promenio nick jezivo kao i real
U

Ujka Zitko

pre oko 1 godinu

Belingem stvarno dokazuje da nije slucajno bio najbolji igrac Bundeslige! Podseca me malo na Patrick Vieiru,trenutno najkompletniji igrac na svetu!
z

zidane 5

pre oko 1 godinu

Kako pate navijaci farsice hahahaha plakyyyy NEKOME BELINGEEEEEM NEKOM yamala gavi pedri hahahaha
G

Gost21

pre oko 1 godinu

Dao golove manjim ekipama jos na odbitak i na praznu mrezu protiv atletika pokazao da je precenjen videcemo protiv jacih
g

gavii

pre oko 1 godinu

Farsica se raspada. Levandovski zavrsio karijeru :(
Z

Zds

pre oko 1 godinu

Jel izasao iz dzepa savica i himeneza
p

plakyy

pre oko 1 godinu

Zamalo liga sampiona. A onda korner. Modric iz kornera iiiii Ramooos zaaaa 1:1. 93minut. Kraj zna se 4:1.
Z

Zds

pre oko 1 godinu

@plakyy, na kradju jer placaju sudije mrs u 8 ligu za lopovluk

Darkoki

pre oko 1 godinu

Jos jedan preplaceni englez..kako znaju da kazu ovi nasi internet strucnjaci😂😂😂

Darkoki

pre oko 1 godinu

A sad se uvukli u misije rupe😒😒😒
g

gost92

pre oko 1 godinu

Skupio mu se bes nakon neosvojene bundes lige sa luzerskim dortmundom i sada ce da dominira dok ne osvojo zlatnu loptu
B

Bukvar fudbala

pre oko 1 godinu

Šestica je štoper. Šta ima štoper da trči?
k

krempita

pre oko 1 godinu

Izblamirao si se za sve pare
П

Пеђа_1987

pre oko 1 godinu

Логично, не знам што не укину ту позицију, тотално непотребно заузимају место на терену, само се шетају около, требало би фудбал да се игра са 10 нападача. Ироничан сам.
1

100 pluseva

pre oko 1 godinu

Nije mislio čovek da štoper ne treba da trči uopšte, već da mu to nije primaran opis pozicije. I u pravu je, štoper je 6, zadnji vezni 4, uvek bilo. Prekinite sa glupostima. Dao bih 100 pluseva, (d)a mogu.
Š

Štoper 82

pre oko 1 godinu

Za ljude koji su trenirali fudbal šestica je štoper, za ove što su o fudbalu učili preko igrice šestica je na neki čudan način trkač u veznom redu. Odmah po tome vidiš da li ikad šutnuo loptu ili ne izlazi iz sobe od 7 kvadrata u kojoj su zalepljeni posteri Ronalda, Če Gevare i Dragane Mirković.
g

glavni gost

pre oko 1 godinu

200 lajkova za promasen pojam i sport?
H

Hojhoj

pre oko 1 godinu

Momak, pa ne živimo u prošlom stolječu, 6ica je danas zadnji vezni igrač..
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 godinu

@Bukvar fudbala jel si ti igrao nekad Fudbal ? 6ica je Stoper ? 6ica ne trci ? Stoper ne trci ? Kao prvo 6ica nije Stoper vec Fudbaler sredine Terena, Stoperi su u zadnjoj Liniji centralno i igraju odbranu. Jel ti znas ko sve sad u modernom Fudbalu igra 6ice ? Kimih,Cazemiro,Ambrabat, Bruno Guimarez,Chumeni,Lobotka...Hoces da kazes da od njih niko ne trci ? Pojma ti nemas a boga mi ni ovi sto su ti dali palac gore. A sto se tice pozicije Stopera y e bas Stoper treba da trci da prati igru i da bude brzi..Gvardiol,Kunde,Militao,Alaba,Arauho,Markinjos Upamekano Hernandez td.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 godinu

@Štoper 82 | Mozda kod tebe na Selu u Simicevu je 6ica Stoper. Pametnjakovicu svaki Trener kada objavi Spisak postavlja 6icu i racuna kao veznog Fudbalera. Znas kad moze stoper da ti bude 6ica ? Ako igras sa 6toricom i saljete i izbijate loptu na Dragana da da gol koji je jedini igrac koji zna da da gol i igra Spica :)
M

Madridistaaaa

pre oko 1 godinu

Ono sto je Real napravio za narednih 10 godina, nije nijedna ekipa na svijetu. Tim koji se skoro moze smatrati formiranim. Smjena generacija odradjena neosjetno. Poslije svih desavanja ljetos, kada je klub napustilo 5-6 igraca, jos u potpunosti promijenjen sistem, formacija, sve, Real drzi prvu poziciju u Ligi i LS. Uporedite igru od prosle godine i pretprosle, kada je Real osvajao, ali realno i smarao, ove godine su bas dobri, ofanzivni, sa dosta kombinacija...
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Drzali su i prosle godine prvo mesto u ligi i u LS pa su zavrsili 10 bodova iza Barselone a Siti ih je odvalio 4:0.Cim su naletili na prvu ozbiljniju ekipu ove sezone izgubili su.A da ne spominjemo provlacenja gde se golovi daju u zadnjih 5 minuta za minimalnu pobedu.Imaju odlicnu sredinu terena,ali napad i odbrana su im daleko ispod.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Treba im još jedan ozbiljan napadač umesto Benzeme koji je otišao i to je to.
G

Gost1312

pre oko 1 godinu

Najveca steta i propust Liverpula od dolaska Kloppa. Ovaj igrac je djelio Liverpul od napada na sve trofeje ove sezone i bio je zadnji dio slagalice novog Liverpula. Ovako u Realu ce ispisati historiju. P.S. ovi sto seru kako je dao lose golove ili su ludi ili se prave ludi, momak je veznjak, a igra sve zivo na terenu, poseban igrac, jedini Englez koji je nahajpovan s razlogom, gol je gol, vidimo klasicne 9ke ne mogu prebaciti dvije cifre, covjek dao 10 komada u 10 tekmi uz 3 asistencije, strasno za veznjaka, kretanje, pozicioniranje i njuh su sastojci koji prethoduju svakom golu, ovaj ima sve.

shomiNBGD

pre oko 1 godinu

Ne znam kako moze da bude propust bilo koga kada decko nije hteo nigde drugde sem u Real. Mogao je da bira gde ce i svima je rekao ne. Realno najpametniji potez je napravio, znao je da ce dobijati priliku uz sve ostale mlade igrace na sredini a opet ima stare kuke Modrica i Krosa od kojih moze da uci i skuplja iskustvo. Pa i sam je rekao na pocetku da planira da prati u stopu njih dvojicu dok im ne dosadi.
@

@shomiBGD

pre oko 1 godinu

ti izgleda nisi čitao o njemu i njegovoj slici u dresu Barse
T

TDI

pre oko 1 godinu

Pa pogledaj mu mapu kretanja pa ces videti da je vise lazna devetka nego vezni
a

aaa9

pre oko 1 godinu

da a?
n

nedano

pre oko 1 godinu

Primjer kako se bespotrebno dize neki igrac. Momak je zabio 4-5 golova u praznu mrezu. Kao sto je neko naveo, samo mu solidan onaj go protiv napolija. Jos su vecina bili slabi protivnici, uzmite i to u obzir. Naravno da ce stati jednom ta sreca.
k

komentator

pre oko 1 godinu

Ne kupaju gluposti molim te... I bolje idi prati dah,jer se ne razumem ocigledno u fudbal.
F

Faust

pre oko 1 godinu

Igra najsličnije Kaki definitivno, ne kažem da je na tom nivou još uvek ali ima nekih sličnosti. Sviđa mi se što može da deluje kao klasični špic koji ide u završnicu i daje golove glavom ili iz odbitka a može da bude i više kreativac kao protiv Đirone kad je spoljnom spojio Hoselua sa golom, pri tome se vraća da pomaže odbrani. U Borusiji je više igrao klasičnog veznog i mislim da njegov potencijal i nije bio do kraja korišćen jer je često igra zajedno sa klasičnim desetkama kao što su Sančo i Rojs.
j

jaaa25

pre oko 1 godinu

Tako je, nije na tom nivou, vec na visem.
T

Tite

pre oko 1 godinu

Ako je on najbolji ja vise ne gledam fudbal. Najbolji u širenju ruku videćete neće više dati gola do kraja sezone a sve te golove što je dao dao je iz 16 metara. Jedini iole dobar gol je onaj protiv Napolija. Cim je Englez mora da se diže u nebesa. Isto tako pricaju za Musialu kako je vrh a decko ima ogromne oscilacije i nikada neće biti na nivou Milera a kamoli Mesija.
t

tiii25

pre oko 1 godinu

Prvo mesas babe i zabe, Musijala nije Englez. Drugo Jude ne mora ni da daje golove, nije zbog toga doveden. On posao koji radi na sredini radi vec medju 5 na svetu, a niko sa tih pozicija nema tu statistiku. Ako ne primecujes sam vuce ovaj raspali Real. Kad se oporave ostali, i kliknu sa njim on vise nece imati puki statisticki doprinos, ali ce i dalje da bude najbolji u onome sto radi.
k

khanbg

pre oko 1 godinu

U pravu si da mu nije posao da daje golove. Ali da ne bi njegovih golova, real bi bio u prilicnom zaostatku, i o njemu se uopste ne bi pisalo ovako. Jer znas, kad tim ne pobedjuje, slabo da ce iskociti neko od gubitnika.
N

Na stranu to

pre oko 1 godinu

Sto je momak fantastican fudbaler, samo i jedino zasluzan je Don Karlo. Zato je i ostao jos ovu godinu. Pa ako i ne padne titula ili LS Real ima tim za 15 godina gde ce biti titula i tutala. Da su doveli spica umesto Benzeme ( recimo Halanda) nikada ga ovako ne bi namestio Anceloti. Sigurno bi igrali bolje i osvojili neku titulu ali ovako je napravio buducu zlatnu loptu koja ce im uz ostale igrace ( a ima ih dosta,mladi a igraju kao da imaju 35) doneti mnogo titula. To je ono sto ljudi upravo pricaju za Don Karla a sto se ne vidi u brojkama. Mada je Don Karlo i tako najbolji trener na svetu ikada.
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Sa svime se slazem izuzev s tim da je don Karlo najbolji ikada, jos uvek niko do kolena nije Ser Aleksu Fergusonu.
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Odlično radi Realova škola fudbala kad su uspeli da naprave Belingema od 130 miliona, sve pohvale za Don Karla xD
0

020202

pre oko 1 godinu

Trener koji je osvojio 1 ligu u 9 godina sa onim najjacim Milanom u istoriji ne moze biti najbolji trener u istoriji.Jedino ako uzmes u obzir samo LS
@

@gostica

pre oko 1 godinu

Kako druze kako??? Ja razumem dasi bilo koga rekao ali Ferguson??!? Pa najteze je raditi i ponavljati uspehe u razlicitim sredinama, zemljama... drugacija kultura, sudjenje, navijaci. Stalno radis sve ispocetka. Nov klub, nova zemlja nov predstenik, igraci razni mentaliteti kultiroloske razlike... ti je najizazovnije u svakom poslu ne samk fudbalu. Ser Aleks je bio legenda nema sta ali da je bar naprvio uspeg jos u bilo kojoj lige petice bar jednoj pa ajde ali ovako nije ni do kolena Don Karlu. Na stranu podatak o broju titula ( koji jedino ide u korist Aleksu) a i to je smesno kad se u tamo igra 23 smesna kupa i ne pocne sezona Man Jun ima 3 trofeja. Karlo bi ih imao 340. Don Karlo pa mnogo prazno pa svi ostali.
M

Makks

pre oko 1 godinu

Tako je, Real ima tim za narednih 15 godina u kojima ce osvajati titule. Karvahal 31 godina, Rudiger 30, Modric 38, Kros 33, Hoselu 33.
2

23

pre oko 1 godinu

A možda ne završi ni u top 5 zlatne lopte. Messi iako u mls ce to najprije uzet.