Komentari na vest

Strahinja Pavlović: Nadimak Kalaba sam dobio od oca, naučio me je da nikad ne odustajem

S

Soy argentino

pre 30 minuta

To je ono što mi se sviđa kod ovog momka nikad ne odustaje. Ovakav tip fudbalera ne može da ne uspe i ne ostvari veliku karijeru.
p

panticnemanja

pre 33 minute

Fudbaler starog kova, drago mi je da ih ima jos.. Vidi se da mu je stalo i da igra za grb, za navijace.. Nema mnogo takvih.
U

Urke777

pre oko 1 sat

Srce i dusa na mestu. Nema sta, to se vidi iz aviona. Sto se igre tice takodje, igra celim telom i celim grudima, sto se takodje vidi iz aviona. Ono sto nam svima zapada za oko, a i njegovom novom treneru je to da ne koristi glavu. Za njegovo licno dobro, pa onda i za klubove gde zaradjuje i za reprezentaciju (za koju srcem igra kao niko) mora da pronadje balans izmedju emocija i logike. Ima neverovatan fizicki i emotivni potencijal, steta da se izgubi zato sto nije u stanju emocije da kontrolise glavom i da pravi bolje odluke. Ima sansu karijere, jer ako u Milanu to uspe da nauci, ja ga vidim u Real Madridu, bez sale.
v

vulex

pre oko 2 sata

Sto ga lepa voditeljka intervjuisala, mislim da se Strahinja izgubio u njenim ocima
T

TodorStojanovic

pre oko 2 sata

Decku se u faci vidi da je dobrica, jako mi je drago da se probio. Samo nastavi da radis i da te posluzi zdravlje Srbendoo!
S

Saturn

pre oko 2 sata

Decku objasniti da fudbal nije gladijatorska arena nego da treba da ukljuci i malo mozak. Srecno
v

vzz

pre oko 2 sata

Ne kaki, za stopera ima sve, tek mu je 23god i vremenom ce skroz da sazri. Van Dajk je u Liverpul dosao sa 27god. Tek ima da kida decko.
k

kikoman

pre oko 1 sat

nemoj samo ti da ga ukljucujes, vidi sta radis...
M

Marko Srbija

pre oko 3 sata

Bravo momcino!