Komentari na vest

Stankovićeva lekcija igračima: Budite gospoda i kada slavimo, zaveži usta

K

Kataklizma

pre preko 3 godine

Sto je jedan brat napisao, ko drzi vise tog Gobeljica u Zvezdi, ko stoji iza njega? Decko ne bi mogao trenutno da igra za Slogu iz Kraljeva.. Preziveo je sve sece u klubu, oterali su Vujadina, Zuleta, Bakulu, on je ostao.. Protiv Milana nas kostao prolaza.. Pre neki dan na prvenstvenoj utakmici covek nosi kapitensku traku.. I ovaj potez sad.. Svi kojima je crveno bela boja u srcu se srame zbog ovog poteza.. Koliko god da je Stojkovic pao na niske grane sa svojim izjavama, ti ostani gospodin i pruzi ruku.. Tako pokazujes svoju velicinu, ako je uopste i imas posle onog poteza sinoc..
M

Mareilola

pre preko 3 godine

Volim zvezdu volim predsednika volim Srbiju
R

Ragdar

pre preko 3 godine

Kakav je sklop u glavi Gobeljic upravo i ovaj snimak pokazuje, na kraju snimka opet se dere najjace a to samo govori koliko on zapravo nista ne razume, ja garantujem da on ne zna da je pogresio.
3

32 titula

pre preko 3 godine

Stojkovic je izprovocirao reakciju Gobeljica . Jednostavno svima su popucali nervi bilo je napeto a ruzne scene su bile neminovne posle Mustafinog ponasanja zamisli Krstovic postize gol iako ga ovaj provocira pre izvodjenja penala pa ne moze to tako ne sme Krstovic da odgovori na provokacije i jos da mu pocepa mrezu.
K

Ko o čemu. . .

pre preko 3 godine

... grobari o poštenju.
g

glok

pre preko 3 godine

Sto ne pomenete Sumu?Taj covek se nesto zalece na Degeneka i Borjana,baca medalju, svaki derbi on u nekom klincu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 3 godine

Da, lepo rečeno, ali to je trebalo mnogo ranije da se kaže igračima. Ne zanima Nas ni najmanje ponašanje pre i za vreme utakmice nikog iz Partizana,,,,,, zanima Nas i stalo Nam je samo i isključivo do ponašanja Zvezdinih igrala i svih onih koji čine Zvezdino ime. U fudbalu je i pobeđuje i gubi, i dostojanstvo i odnos prema protivniku i u jednoj i u drugoj situaciji mora biti naspram imena Zvezde i grba koji se nosi, MA KAKO SE PROTIVNIK PONAŠAO I KAKO SE PROTIVNIK ZVAO. Još uvek nismo zaboravili psovača protiv Milana, još uvek čekamo i njegovo ime i ime i prezime NJEGOVOG PRIJATELJA koji ga još uvek pokriva i drži mrlju na Zvezdinom imenu,,,,,, a u međuvremenu smo videli egzibicionistu i presretača protivničkih igrača sa skinutim gaćama. I SVE DOK BAGRA KRIJE I KAO MULA ĆUTI O SRAMOTI I SRAMOTNIKU KOJI JE VREĐAO IBRU, MOŽEMO OČEKIVATI I UBUDUĆE SKIDAČE GAĆA I MAHANJE PENISOM I STEZANJE TESTISA U ZNAK POZDRAVA PROTIVNIKA I U ZNAK PROSLAVE POBEDE.
B

Bel

pre preko 3 godine

Svaka čast za komentar,uvek se vade na neki priču a oni,ovo,ono uradili su to i treba blabla budi gospodin i kad drugi nije tako se postaje bolji čovek a ne stalno izgovori.kao navijač Partizana pišem ovo ali onaj matori ne okoreli kao većina ovde i sa jedne i druge strane,volim Partizan poštujem Zvezdu.
K

Kraljević

pre preko 3 godine

Au kako se sladi poglavica na vlasti.Pola Srbije mrzi onu drugu polovinu i obrnuto posebno je eskaliralo poslednjih godina i nikada većem i mulju srpskog sporta,politike čak i kriminala.Abnormalno davanje i forsiranje jednog kluba je dovelo do velike mržnje i netrpeljivosti neka nam je bog u pomoći.
@

@kraljevic

pre preko 3 godine

Jesi li to isto pricao pre deset godina za vreme zutih kad ste vi igrali LS, a mi slali sms poruke za Zvezdin spas, kad mi nismo imali ni za struju, ili je tad sve bilo posteno i bajno? Resite se tog epiteta zrtve koju neko ugnjetava a koji ste sami stvorili, bice vam lakse, Zvezdino vreme tek pocinje.
V

VeritaS

pre preko 3 godine

Koja polovina mrzi drugu? Ovde je 65%-70% Zvezdasa, jsd-ovaca mnogo manje.
M

Mitt

pre preko 3 godine

Nigdje vise mrznje nije izrazeno kao iz tabora Partizana prema Zvezdi i Zvezdasima! Nemoj lagati i biti licemjeran!
T

TheMladen

pre preko 3 godine

Samo me zanima da li zaista verujete u to, ili samo pravdate nesposobnost uprave vašeg kluba? Zvezda sa ovim ljudima na čelu, kakvi god da su, raste iz godinu u godinu. Svake sezone se igraju evropska takmičenja, svake sezone se prodaju igrači, svake sezone se uzimaju pare od TV prava i td. Zvezda je krenula 2017. sa timom sastavljeni od igrača koje niko nije hteo, od Borjana na golu do Pešića u napadu svi su došli bez obeštećenja u Zvezdu sem Radonjića čini mi se. Od tog trenutka Zvezda kreće da raste, da zaradjuje i da kupuje i plaća igrače u skladu sa svojim rezultatima i reputacijom koju je stekla. A ti pre nego što pukneš od ljubomore se zapitaj gde su ti silni milioni od prodaje igrača, zašto vam država plaća evrolicencu i zašto vam igrači beže zbog neisplaćenih zarada i kirija za stanove.
G

G

pre preko 3 godine

Koja polovina?? Navijaca Partizana da ima polovina Srbije??
G

Gost ali pravi

pre preko 3 godine

Kako se sećate šta je bilo samo kada vam ne odgovara stanje.
X

XD

pre preko 3 godine

Ispljzvao sam već u komentarima mnogo Gobeljića i Krstovića pa me mrzi da se ponavljam. Ipak, moram da te pitam kako je moguće da vi uzmete 6 titula pošteno a mi 4 krađom? Kako je moguću da vaši igrači pobedu slave pokretima koji aludiraju na seks a jedan od funkcionera (Ivica Iliev) urla u kameru "je*i ku*vu" i da vam to ne smeta? Čak to svi hvalite a 90% zvezdaša je osudilo ovo od sinoć. Ista stvar i u košarci.
o

oh boze

pre preko 3 godine

kakav cirkus...
B

Bingole

pre preko 3 godine

Necu da pravdam Gobeljica,bas naprotiv. Mislim da je vreme i da ide iz Zvezde ,Ali uvek se mora staviti do znanja da sve to sto dodje iz Zvezde a to je retkost je odgovor na sve one debilne izjave igraca i trenera Partizana.Inace slazem se sa tim,mi trebamo da gledamo nase dvoriste i da se ne obaziremo na njih. Cak i da su pobedili,trebamo biti sportisti i svako neka ima prilike i vidi ko je kakav.
N

Novak majstor

pre preko 3 godine

Apsolutno se slazem.Javnost u Srbiji kaze,pa dobro to sto je pozvao pre utakmice da ga siluju ako izgubi,to je dokaz borbenosti i njegove zelje za pobedom.A kad mu posle gobelja da do znanja da mu je izjava puna mrznje(kao i stanojeviceva) onda je to prostakluk.A pritom se to ne bi ni desilo da nije bilo onoga sa krstovicem.Covek zeli da stalno bude u cetru paznje a ima preko 40,aman vise
N

Novak majstor

pre preko 3 godine

Isto ono sto bi trebalo da je rekao npr Moca Vukotic Stojkovicu posle ovih izjava medjutim nije,partizan stvara odvratnu atmosferu prema zvezdi,truju svoje igrace i neko je morao da reaguje.Mozda i najbolje sto su krstovic i gobelja to odradili.Inace rajko bi mu rekao da je dobro uradio sto je stao u zastitu mladjeg saigraca od one bitange ahahah
G

Gost826

pre preko 3 godine

Bespotrebna reakcija Gobeljica na Mustafine reci pre meca, na taj nivo se ne treba spustati, Zvezda uvek treba da bude iznad svega, a ti Zvezdu juce nisi ispostovao jer si dozvolio sebi onaj ispad sto je stvarno bilo prostacki.
P

Pa kad Mora Stankelar da uči ljude od 30 g ka

pre preko 3 godine

Da govori kako da se ponašaju ljudi od 30 g koji zarađuju milione od bankomata. Ko da su retardirani.. Verovatno su zadnji put neku knjigu pročitali u 5 osnovne
t

tifo

pre preko 3 godine

A ovi vaši svako nedeljno popodne provode u Narodnoj biblioteci čitajući Dostojevskog? Dupla kruna ole!
g

gustavklimt

pre preko 3 godine

Steta sto nema ko na drugoj strani da kaze ovo isto svojim igracima. Nego se “pedagoski” i “gospodski” naziva protivnik, da ublazim, “prostitutkom” i zeli mu se “gasenje”. Spominju se “silovanja” na konferencijama za stampu i provocira se najnize. Ali sta ocekivati od grupacije koja pravi montaze slike nasih funkcionera na lomacama. To je to “gospodstvo” i “elita”. Bez da branim poteze Zvezdinih igraca, ali teska srca moram da kazem da mi uopste nije zao. Sta su trazili to su i dobili!
t

tifo

pre preko 3 godine

Svaka čast! Sad su našli da morališu, da pričaju o poštenju, brzo se zaboravljaju neke stvari. Draže mi mi bilo da smo ih nakantali sa pet golova nego ova Gobeljina reakcija, ali šta je tu emocija ponela, derbi je derbi.
h

handycam

pre preko 3 godine

Navijam za Partizan, možda je Stojković izazvao Gobeljinu reakciju zbog izjave pre meča, ali mislim da je degutantno u da je loš potez.. Deki je gospodin, video je da je to loš potez i opomenu je na vreme svoj tim. Čestitke Dekiju na duplo kruni i ponašanju posle meča, kao i izjavama o rivalu.
J

Još neko kopa

pre preko 3 godine

Pa ne da je degutantno nego nije ni za seosku ligu. Sramota. Inače je toliko otrova oko derbija poslednjih godina da mi je mrsko i da gledam. Nekad si gledao Mijata Jokana Prosinečkog Savićevića Zahovića i Piksija a danas ova goveda. Jebiga.
I

Ipala

pre preko 3 godine

Joj pa grobari, hoce da crknu od muke.
d

d.g.

pre preko 3 godine

Gobelja je preskocio te lekcije. Mene Stojkovic ne zanima i on je problem suprotnog tabora vec me interesuju problemi u mom dvoristu. Ocekujem od Zvezde da kazni Gobeljica za lose predstavljanje kluba.
h

handycam

pre preko 3 godine

Baš tako, isto kao što se kod nas treba kazniti Suma zbog bacanja medalje i lošeg ponašanja na dodeli. Budi velik u pobedi a u porazu još veći. Nećete ni Vi propasti da ste izgubili kup, a ni mi što smo ga izgubili, igraće se fudbal i naredne godine, daće bog da se vratimo na tribine i da se peckamo onako sportski, da si zavučemo međusobno na finjaka. Sportski pozdrav. Vidimo se sledeće sezone!
B

Bnm

pre preko 3 godine

Upravo to, i moj Partizan da kazni Stojkovica tako da ga posalje u penziju. Ali dzabe ih je sad kaznjavati kad su mungosi i neandertalci pojedini zasrali sve i opet ce ta slika u svet o srbima ludacima jbg
P

Pertini

pre preko 3 godine

Koja razlika izmedju njega i Stanojevica. Ovaj peva pred kamerama "kurva umire", a Deki je jos jednom pokazao da je pravi gospodin. Kapa dole!
J

Još neko kopa

pre preko 3 godine

Sramota je ta epizoda iz naše svlačionice ali večeras su vaši potvrdili da nisu ništa bolji zato ne glumite ni vi gospodu. Gobeljić indijanac skida gaće a onaj deda od stotinu leta iz afričke države Kongo glumi Ronalda i Čola hvatajući se za onu stvar. Kreteni i jedni i drugi a posebno ona naša budala koja sa 35 godina naseda na provokaciju jednog balavca.
P

Pertini

pre preko 3 godine

Druze, jedno su igraci, a drugo treneri. Svakako mi je debilno ovo sto je Gobeljic uradio.
P

Pertini

pre preko 3 godine

I jos jedna velika razlika je u tome sto mi ovako nesto osudjujemo, a vi ste bili odusevljeni zbog tih "izliva emocija" Stanojevica
s

sho

pre preko 3 godine

Vidi se kakva sve bagra igra u zvezdi
d

d.g.

pre preko 3 godine

Pogledaj u svoje dvoriste.
r

re>sho

pre preko 3 godine

Ti si se našao nešto da pričaš o bagri iz Zvezde, verovatno nemaš više od 13 godina, balavče jedan us..ni. Kada je vaš trener javno govorio da želi da Zvezda bude ugašena, da k...a umire da k... gasi se, kad ste svi prizivali smrt Zvezde, onda je sve to bilo u duhu fer pleja. Sve ove incidente je kreirao onaj vaš sektaš Željko Pantić, koji danima kreira atmosferu linča i puni vam glavu da ste žrtve i priziva rat. Sram vas bilo.
s

sho

pre preko 3 godine

Dovoljno je videti zvezdin igrače... Dno dna