Komentari na vest

Sreten Nikolić spreman da preuzme Partizan: Razgovarao sam sa ljudima iz inostranstva, žele da ulože 30 miliona

b

bojan1234688

pre 12 meseci

Hteli ne hteli kad tad će biti, svi klubovi moraju biti privatni ili a.d. jer ovo je isuviše veliki javašluk jer ti praktično upravu ne možeš smeniti nemaš mehanizam može da radi šta i kako hoće..
G

Gnjatić Paviljoni

pre 12 meseci

Realno jak igrač. Dokazan privrednik. Samo on može da nas izvuče iz bule. Pritom član partije, Podoban.
J

Jelenko P

pre 12 meseci

Slusao sam i gledao njegov intervju i mnogo toga je nejasno.Kaze da ce uloziti 20-30.000.000 miliona eura(a razlika izmedju te dvije brojke je ogromna) ali ne svoga novca vec od eventualnih biznismena.Titula je moguca,MOZDA,za dvije godine (tada VLADARU,inace,istice mandat).Kaze da ima podrsku tridesetak legendi kluba bez navodjenja bilo kog imena.I NE KAZE da je ujak Ane Brnabic i da ima podrsku Ostoje Mijailovica.Pa sada vi vidite o cemu se ovdje radi i ciji je on ,u stvari ,kandidat.
M

MILAN GALIĆ

pre 12 meseci

Ej vi zvezdini rasisti dali ste vi normalni.Ja bi rekao NE.Vi ste bolesnici.Nikolic bar kaze tako i tako a ne kao Vucelic upao i doveo lopova velikog vazuru da se obogati.I treba da dodje.Partizan mora da se privatizuje.Ono sto je rekao AV AV AV to je važilo samo za Partizan.Pa sta on misli da jedan klub moze da drzi celu drzavu 😂😂😂.Svi ste vi bolesnici.Paraziti.
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Sretena za predsednika. Puna podrška od grobara iz Babusnice i grobara iz Plandista.. Sa ovim su se složili...
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

pa ubio me bog ako moze gori od Vazure
N

Nejbi

pre 12 meseci

Otjerao bi ja Meniga da ga je Bjekovic napravio. P nije on Ronaldo. Duljaj kakav je takav je: naj bolji trener u Srbiji.
G

Gosti

pre 12 meseci

Slažem se sa gospodinom da treba da se promeni celokupna garnitura rukovodstva,da su se doveli stranci da se slabo radi sa decom ......Ali da neko uloži 30 mil. U klub koji vodi ova vlast,to mi ne pije vodu uopšte,možda bi neko uložio kad bi se privatizovao klub!
G

Gost8844

pre 12 meseci

Care vlast je prolazna a biznis je biznis. Oni koji ulažu u klub imaju svoj interes bez obzira ko je na vlasti. I Gasprom je dosao u Zvezdu kada je bila u Srbiji jedna vlast pa je nastavio da ulaze kada je dosla druga.
G

Gosti

pre 12 meseci

Ja se slažem sa tobom što se tiče biznisa,ali iskustvo me naučilo ovih 10 godina da ovde teško da bj neko iz svog džepa izdvojio 30 miliona i dao nekom,pogotovo stranci.Nisu oni naivni da ulažu svoj novac u propalo prvenstvo i nameštene utakmice.Smrdi tu nešto!
R

Raffa

pre 12 meseci

Prica za malu decu kao i u KK.Imamo budzet od investitora iz inostranstva,ma vazi.Koji investitor,ime i prezime,koliko para,u sta ulaze...ali ne,fora je sto drzava finansira,a oni na kontu "stranih investitora" uzimaju pare od prodaje igraca.Pa da bi neko ulozio pare u neko preduzece,to preduzece mora da bude profitabilno,a za pocetak da bude svaku utakmicu pun stadion,da se prodaju igraci za velike pare,da infrastruktura bude na visokom nivou utd.Sve u svemu prica za malu decu.
P

Patašon

pre 12 meseci

Da nije možda to inostranstvo u Nemanjićevoj?!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Nemanjinoj, ne Nemanjicevoj, pastasuto.
M

Macan Mirijevski

pre 12 meseci

Ovaj je unak Ane Brnabic. Pametnom dosta. Bajka o 30 miliona.
D

DechkoT

pre 12 meseci

Nemam pojma ko je kome ujak ili rodbina to me ne interesuju ali me interesuje da li će da se klub bori za titulu ili će da bude večito drugi. Ako neće da se bori za titulu može Vazura da vodi Partizan na isto dođe, jer da Peru zameni Žika da bi samo rukovodio klub nama navijačima ne znači ništa.
G

Grebus

pre 12 meseci

Kako moze biti ujak kad nemaju isto prezime?
Z

Zika Obretkovic

pre 12 meseci

Ovo je smejurija. Prvo Duljajeva reakcija, pa Vazura koji nece da ode pa sada ovaj sa milionima.
v

vuk sa dušom

pre 12 meseci

Tako se pokreće lavina druže.
G

Gorislav

pre 12 meseci

A mi smo papani, rasli na drvetu, pa ne znamo kako sve funkcioniše u Srbistanu i ko se za sve pita!? Zašto nema privatizacije klubova, nemojte molim vas.
L

Logitech

pre 12 meseci

Nema privatizacije zato sto nijedan privatnik nece da vraca dugove Zvezde od 80 miliona evra, i Partizanove od 40 miliona evra. Da li bi ti kupio neku firmu koja ima visemilionske dugove?
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

pa gde ces vecu privatizaciju od ovih ???? i zvezde i partizana
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Bez suspenzije fudbala na godinu dana i ozbiljne lustracije, ovo ne vodi nikuda!

Kalčopolista®

pre 12 meseci

@serecnanova1945 Koja je to partija i koji njen clan su osnovali crvenu zvezdu? I u omaz tom coveku zovete sebe “cetnici”! Da da to je ta vecita opozicija svakom rezimu koja se svojevremeno kesala o tramvaje i slusala dzez u inat drugu titu, jednom recju samoproklamovana beograCka manguparija!
a

arroyo

pre 12 meseci

svakako nismo "samoproklamovana institucija"
q

qrampolistu

pre 12 meseci

Pozdravila te deca iz danske sa 6 komada i konobari iz Sabaha sa 3 komada....nastavice se!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

I cesljala se kao kralj Petar.
o

objektivanGost

pre 12 meseci

Koja je poenta smene ove garniture da bi doslo ovo?
m

mikac678

pre 12 meseci

Pa i nema poente, jer nijedna garnitura neće ništa uraditi evo Sreten Nikolić obećava "Uložiću 30 miliona evra – titula za dve godine". Titulu za dve godine mogu i ja da obećam, nema ništa od priče borba za titulu pojačaćemo se i što bi trebalo neko da obeća ako će da preuzme klub.
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

ja sam vise puta ponovio 1. predsednika da biraju navijaci, javno pa kad izaberemo da ne krivimo nikog drugog. 2. predsednik moze biti samo bivsi fudbaler partizana ili neki bas jak biznismen 3. predsednicki mandat max 2 godine a posle se moze kandidovati opet ,ako je zasluzio 4. klub da prikazuje finansijsko stanje svakih 6 meseci ,koliko uslo ,koliko i gde izaslo. 5 . huliganima zabraniti ulaz u klubske prostorije i vrsenje bilo kakvog interesa protiv kluba...i ima toga jos al da ne gusim previse
S

Srećna Nova 1945.

pre 12 meseci

Neki se i dalje čude zašto partija koja je osnovala Partizan 1945. i dalje gleda na to kao na svoje - pa jeste njeno. Država pokriva sve fiansije, dugove, sve i dalje kao da je u toku 1945. godina. A vi se čudite i dalje i pravite teletabisi.
L

LOGIKO MOJA

pre 12 meseci

Ovaj misli da su Partizan i zvezda osnovani '46.
S

Srećna Nova 1945.

pre 12 meseci

Ovaj misli da ste Titovi blizanci zumbule. Koliko ste opsednuti jedni drugima - prebolsni ste. Sve ste zatrovali.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Nisam pisao o tebi nego o Sretenu Nikolicu, u toj emisiji je izjavio da su smo i jedni i drugi osnovani '46.
Č

Čukarica

pre 12 meseci

Kad je teško tu su komunjarski kadrovi SPS-a iz 90-ih.
l

ludilo mozga

pre 12 meseci

Koja prica, za decu u predškolskom. Ko stoji iza tebe nesrećno? Bivši igrači su imali priliku da dodju na protest protiv ove uprave i videli smo ko je sve došao i podržao priču a ni ti nisi bio prisutan. Laž i spin iz znamo čije kuhinje! Ne trebaju nam takvi kao ti, trebaju nam iskreni navijači Partizana koji ce raditi u njegovu korist a ne protiv!
p

peki30

pre 12 meseci

Ako je ovo tacno odmah da se Vazura i ekipa pomeraju (cak i da nije svakako moraju van kluba). Prvi put da neko nesto konkretno ponudi da unese u klub, a ne samo da otima
D

Dedadakaze

pre 12 meseci

Sretene,deda da Ti kaže,SUMNJIV SI!!!! Nista Ti ne verujem!!!
j

jeneah

pre 12 meseci

Još jedan lopov i lažov.
M

Miloš 1970

pre 12 meseci

Slusao sam ovog pre neki dan,ozbiljan prevarant vidi se ...
B

BricaKosačica

pre 12 meseci

Sretene,šta si do sada čekao ?
r

roni

pre 12 meseci

sa onim sto partizan duguje i sa tih 30 miliona ti mozes da postanes vlasnik cele kuce

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Prica o velikim problemima u Partizanu, kada Partizan prvi na tabeli i napokon igra dobro... Prica o tituli za dve godine?! A ove? Pa prvi smo... 30miliona iz inostranstva? Nesto mi govori da su to pare nekog naseg politicara koji se ovde nakrao, odneo ih preko, pa da ih pere preko FK-a... I zasto mu smeta Karadzic?! Veliki Partizanovac, iskusan u nasem fudbalu... Mnogo mu suplja prica...
A

A glup si ko. I.

pre 12 meseci

Ti bre sve znas
N

News

pre 12 meseci

Prica covek bajke. Pa Southampton je prodat za 120 miliona a oni imaju garantovani 60 miliona evra od premier lige ili sada championship oko 35 miliona. Plus karte,sponzori i druge stvari. Zvezda i Partizan nemaju garantovani primanja. Jedino drzava moze da ulaze u njih a ni jedan biznismen nece uloziti svoj novac a pogotovo ne 30 miliona evra ako ne moze da zaradi .
A

Alooo

pre 12 meseci

Dok se ovo zlo Srpskog fudbala ne zakatanci nema srece sa Srpskim fudbalom
A

Ambrosio

pre 12 meseci

Slazem se takvo zlo kao CZV mora da se zakatanči.
A

Aloo

pre 12 meseci

Dok se ovo zlo Srpskog fudbala ne zakatanci nema srece sa Srpskim fudbalom
g

ghostwrath

pre 12 meseci

Zasto mislis da je zlo sa tvoje strane brda manje?
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Koje penzionere cete da opljackate da bi oteli 30 miliona?
v

vreme je

pre 12 meseci

za katanac i da se kljuc baci
N

Nejbi

pre 12 meseci

S obadvije strane brda.
Z

Znači

pre 12 meseci

Samo podrška igračima i Igoru. Samo njima, pazite šta radite. Ko želi dobro ekipi može u upravu. Podrška odlično igraju, čak i atraktivno, ima štofa da se urade prave stvari!
k

kkp barsa.

pre 12 meseci

a dug 60
S

Soko

pre 12 meseci

Vidim da navijaci nemaju poverenja i zato predlazem sledece.Hiljadu navijaca imucniji po 10000 evra svake godine i mi upravljamo javljam se kao prvi.
h

hah hah

pre 12 meseci

Odakle tebi deset hiljada bajo moj?
I

I

pre 12 meseci

Sta sa tim 30 miliona, sta da necemo mozda da budemo sampioni, pa kad Partizan uzeo posle 10 godina titulu u Aba ligi kako se stvorila histerija kod nekih, a zamislite tek u fudbalu da uzme titulu.
@

@I

pre 12 meseci

Mora da znate da si sa 30 miliona u kosarci najjaci u Evropi a sa 30 miliona na ozbiljnom nivou rezervnog beka ne mozes da kupis
K

Koji su to

pre 12 meseci

Ljudi iz inonstranstva verovatno ovi sverceri banana.
г

гост 1312

pre 12 meseci

Дуг не може бити пословна тајна јер си државно предузеће, самим тим по закону о доступности информација то мора бити јавно. Друго, постоји само један играч који те подржава без чијег мига не би било Терзе, Човића, Остоје… У добре намере политичјих намештеника сумњам, како год окренеш!
G

Gost999

pre 12 meseci

Iskreno, meni ova njegova prica ima mnooogo supljina. Vidi se da nije planski razradjena, vec da su na brzinu sklepali nesto i izasli u javnost.
R

Realnost situacije

pre 12 meseci

Moguće je i da niko neće da nasledi Vazuru i ostale,pa se našao i onda štap i kanap da se sredi nešto. Ukoliko ovaj sredi,videćete kako će da krenu da se javljaju razni da preuzmu klub,za sada je dotični izgleda jedini.
G

Gaggo

pre 12 meseci

Vidicete da ce Brnaba ovome za rodjendan pokloniti Partizan...
Z

Zaxxo

pre 12 meseci

Sretene Care Stampaj nam Pare...ovaj Penale...
Б

Бибарс

pre 12 meseci

Ало пензионеру, иди чувај унуке, немој да си пришао стадиону, јел ти јасно? Да отерамо прво Вазуру, па опрезно у потрагу за новим решењем.
g

gost1234

pre 12 meseci

Grupa Albert Nadj))))))))))))))))) E sad stvarno videh sve))))(((((()))))))))))))(((
V

V. Bulatović

pre 12 meseci

Čim on vodeći kampanju maše sa 30 miliona potencijalnih ulaganja nema tu više od 3 miliona koja bi se ostvarila. Sve i da bude 30 miliona, Vazura je zaključio takve ugovore i obaveze da mi te novce potrošimo za godinu na plate, operativne troškove... Nek Ostoja Mijailović to preuzme, ako je zainteresovan i za privatizaciju. Zaostale obaveze nek se naplate oduzimanjem privatne imovine Vučeliću, Vazuri i ostalima koji su nesavjesno vršili funkcije. Očistite klub od tuđih obaveza i loših potraživanja i investitori će da se utrkuju da ulože u Partizan, Zvezdu, Vojvodinu itd.
G

Gost999

pre 12 meseci

Meni ovo jako miriše da je on Ostojin čovek. A što se para tiče, kaže lepo čovek 30 miliona za neko dogledno vreme, ne odmah. Odmah znaš da sada para ne, para nema, nema, nema...
1

11223344

pre 12 meseci

velika promaja duva izmedju tih usiju brajko moj
D

DDF

pre 12 meseci

Sve dok nisam saznao sa kim je rodbinski povezan,imao sam nekog poverenja u njegovu iskrenost za vodjenje Partizana,sada mislim da ni on nije resenje za Partizan...mada od ovih sadasnjih tesko da moze gora garnitura da dodje na celo kluba
K

Kole88

pre 12 meseci

Ma brate i ja sam skeptik, i ovi sad su jad i cemer, ali sam izricito protiv ovoga, jer moze i gore, a ovaj je svakako katastrofa
?

??

pre 12 meseci

I od najgoreg ima gori. Tako da nemoj dva puta to da kazes
G

Grupa koja stoji iza njega

pre 12 meseci

Ako iza njega stoji ,,Grupa Albert Nadj", onda nema da omane. Kakva zalost, kakva sprdnja, pa oni bi bili gori od Vučele. E, moj Partizane na sta si spao.
G

Gostgost

pre 12 meseci

Ostojin proksi. Sad kad ulete milioni, avioni, kamioni, kao u KK. Nikad, ali nikad oni ne mogu posteno nesto. Uvek mora neko na silu da ih gura. Zvezda morala 5 godina da gradi kroz uspehe u Evropi, oni ce da dobiju to na izvolte.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Ako ovo ozbiljno mislis, ti si bre totalno pukao sa mozgom...
g

gostivar

pre 12 meseci

Sta ste bre druze gradili? Posle svakog ispadanja sve vece pare su upumpavane za sve skuplje igrace. Od sve te silne evrope prodali ste Radonjica pa Erakovica. Posle svakog poraza daj jos dva igraca od po nekoliko miliona. Kad je bio taj cuveni Tole i Tadic na koga se toliko zalite i kad je eto Partizan dobijao od drzave, nikad ali nikad nije bila ovolika razlika u ulaganjima i kvalitetu kao od kad je pocelo vase bahacenje.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Gostivar, kakva razlika u ulaganjima, da nije mozda tada bila u nasu korist? Oni su Gazprom dobili 2010. godine, a Partizan je tog leta dobio sramotno sponzorstvo EPS-a od manje od miliona evra, a i to samo u struji...
G

Gostgost

pre 12 meseci

@gostivar - mnogo volim vas koji tvrdite nešto a apsolutno ne baratate činjenicama. Tada kad je Tole bio predsednik saveza, i pare su bile dosta manje u fudbalu generalno, i nije bilo potrebno da se ulaže toliko da bi bio iole konkurentan u LŠ. Drugo, da nije bilo Toleta, vi ne biste bili prvaci, tako da sva ostala diskusija pada u vodu... Treće, evo ti informacije sa transferemarkta u koji se kunete, po sezonama, prihodi i rashodi od transfera od 2017/2018 do danas: Zvezda: 2017/18: Prihodi: 14,05, Rashodi: 5,3, Saldo: +8,75 2018/19: Prihodi: 24,05, Rashodi: 10,46, Saldo: +13,59 2019/20: Prihodi: 8,95, Rashodi: 6,95, Saldo: +2 2020/21: Prihodi: 3,4, Rashodi:1,45, Saldo: + 1,95 2021/22: Prihodi: 8,2, Rashodi: 2,6, Saldo: +5,6 2022/23: Prihodi: 4,15, Rashodi: 7,31, Saldo: -3,16 2023/24: Prihodi: 13, Rashodi: 12,4, Saldo: +0,6 Ukupno: +29,33. Zaključak: Zvezda je samo od transfera u plusu 30 miliona skoro. Na sve to dodaj da su ovo cifre za javnost, što znači da su prihodi bar duplo veći, ali je razlika završavala na računima u Nemačkoj. Na sve to dodaj i cene karata za 3 LŠ i LE, pa dodaj desetine miliona evra od učešća u LŠ i LE, pa bonuse za golovei bodove u LŠ. Mrzi me da tražim tačne cifre, ali pričamo možda čak i preko 200 miliona. Dakle SVE ZARAĐENO NA TERENU I OD PRODAJE IGRAČA! Za to isto vreme, Partizan: 2017/18: Prihodi: 14,40, Rashodi: 2,96, Saldo: +11,44 2018/19: Prihodi: 7,80, Rashodi: 1,10, Saldo: +6,7 2019/20: Prihodi: 14,90, Rashodi: 3,46, Saldo: +11,44 2020/21: Prihodi: 19,3, Rashodi: 0,55, Saldo: + 18,75 2021/22: Prihodi: 0,5, Rashodi: 1,15, Saldo: -0,65 2022/23: Prihodi: 4,25, Rashodi: 1,18, Saldo: +3,07 2023/24: Prihodi: 4,01, Rashodi: 2,05, Saldo: +1,96 Ukupno: +52,71. Šta se a zaključiti - da je Partizan od prodaja ostvario 20 miliona više od Zvezde, na period od 6 godina, što mu dođe u proseku 3,3 miliona više godišnje, što je realno zanemarljiva razlika. Sa druge strane, dva najveća transfera, Pavlovića i Sadika su toliko sumnjiva u smislu visine transfera, da kad bi se vratili na realne vrednosti, ove razlike od 3 miliona ne bi bi bilo. Ali to su spekulacije, da se držimo mi brojki. Partizan je na ime učešća u LE i LK dobio pare, daleko manje od Zvezde, koje sa ovim novcem od transfera iznose verovatno preko 100 miliona, ali ne mnogo više od toga. Suma sumarum, dakle, u startu bar duplo veće prihode je imala Zvezda, kad se na to dodaju i sponzorski ugovori i karte u domaćem prvenstvu, jer Marakana ima 15+ hiljada stalno a JNA 500-1000 ljudi, a onda i u Evropi gde je Marakana dupce puna a JNA češće prazan zbog kazni nego polupopunjen, dolazimo da je Zvezda lagano, ali lagano, zaradila bar 150 miliona više od Partizana u ovom vremenskom periodu, iliti, nekih 25-30 miliona više po sezoni u proseku. I ti meni pričaš o državi i ostalim glupostima? Ne majstore, sve smo mi na terenu uzeli, niko nam nije dao! A vi samo kukate da vam neko nešto da, umesto da na terenu zaslužite!
@

@gostgost

pre 12 meseci

Druže pa ko ima rashode 500 000 u nekoj sezono pa nisu rashodi samo koliko si para dao za transfere ili prihodi koliko si prodao gde su plate održavanje stadiona amortizacije za sve živo putovanja pa radnički niš ima veće rashode od te cifre a ne partizan ili zvezda večite ne mogu da funkcionišu bez 7-8-10 miliona pa nathova plata je veća od pola miliona ili kataijeva sve jedno
G

Gostgost

pre 12 meseci

Ja sam lepo napisao da pričam samo o transferima.
a

alooo

pre 12 meseci

teraj ovo što dalje od kluba
D

Dzi

pre 12 meseci

Restitucija.. Zvezda je vracena originalnom vlasniku...Partizan da se vrati Vojsci... Da budu derbii kao nekad a u novom ruhu UdboKokainac Beograd protiv yugosdpr oruzarca Beograd. Oruzarac zasluzuje novu upravu...
?

??

pre 12 meseci

Ovaj je mutan ko dunav. Prvo kaze "traze me veterani, necu da pricam imena, ne bi bilo zahvalno zato sto ti ljudi sede sad u upravi" sledeci odgovor "ljudi koji su doveli klub u ovakvu situaciju ne bi mogli da ostanu u klubu". Pa doveli su ga ti ljudi onda koji tebe zovu. 30m iz inostranstva? Drzi neku farmaceutsku industriju, to su najgori ljudi, zlo danasnjice. Sumnjiv je ko penal na ivici kaznenog. Glavu dajem da ni jedan partizanovac nije za to da on bude predsednik.
D

Dzi

pre 12 meseci

Realno bi bilo da Gospodin Vulin preuzme Partizan em ima uniformu, sam je sio, em je veliki Jugoslaven, dakle stadion partizana da vrati ime stadion jna...kao u srecna vremena... ili barem Kad imate teleoptiku...mogli bi ste da imate stadion jugoimport sdpr...posao cveta... Da upravu kluba formiraju sdpr i min odbrane....da se preimenujete u Prvi Partizan...borbeni sistemi. To je ta koreografija...i scenografija... Mogli bi ste iz ratom zahvacenih podrucja da dovodite igrace....

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Nije Teleoptika nego Teleoptik, a vulin je okoreli zvezdas.
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Pitali smo Cigane nece da nam kažu gde je njihov osnivač zakopao Dražu.
5

5.000.000,00 €

pre 12 meseci

Па ви мусавци већ користите "тенак"... Нека то вама... Можете још и кранове да убаците...
A

Adrian Mutu

pre 12 meseci

Bajke bajke i kad dodje izborna skupština ni ne prijavi se čuj neko će da da 30 miliona u šta kome za koje svrhe ne ide to tako a ova priča o malo domaćih igrača je potpuna glupost imamo li mi kvalitetne domaće igrače i odakle oni da dodju a da ne ispašta rezultat mlad igrač ako ostane on može da vredi do odredjene cifre posle toga samo stagnira i cifra mu opada partizan ima veliki broj primera takvih igrača ovde ako predješ 21 godinu nema od tebe ništa danas se daje pet miliona za igrače bez minuta u seniorskom timu
o

ombucman

pre 12 meseci

Te pare će neko možda i da dA, ali pod nekim suludim uslovima naravno, pa da onda, kad mu ih Partizan kroz 10, 12 godina vrati, da iznos bude 50 miliona
S

SB

pre 12 meseci

Kako su se komsije usplahirile cim su culi da bi neki vec novac mogao da se slije u PFC, odma se " brinu" za nase "zdravlje". Niti ce ovaj doci niti ce te pare stici, neda ovaj vas iz vlasti
p

prti

pre 12 meseci

Ovaj nas sto sipa 100 miliona u KKP? Koliko li bi sipao da je vas sunce ti kad nas sipa stotkicu verovatno da je vas bila bi brat bratu milijardica i naravno pocasno mesto u lozi jer tad nije problem da bude u lozi sa salom oko vrati i da peva.
G

Gromo

pre 12 meseci

Da bre posto su do sad soumah, saldanha, tosic i svi ostali igrali za plazma keks a ne za dobre pare
@

@gromo

pre 12 meseci

A cekaj , nas Firmino sa aliekspresa vise nije firmino sa aliekspresa, sad igra za velike pare? A npr vase investicije od 10miliona u zadnjem danu prelaznog nisu bile 10 nego pola milke, jel tako? Samo nemoj o vasim zaradama iz evrope, dok "pozajmljujete" od nepostijecih firmi
K

Kolli

pre 12 meseci

Ovo je neki boljsevik prodavac magle cuj neko ce da skrsi 30 miliona u nesto sto nije privatizovano jel ovaj lud.
D

Dzi

pre 12 meseci

IZvini batice ali mnogo vas je glupih...U privatizovan klub u Srbiji niko ne bi ulozio 30 miliona nikada nicega...niti oni to znaju da rade niti ih to zanima...klub ovuda ne treba nikome, oni hoce da uloze u ovakav bas kakav jeste, ne u klub nego u dil... Sa 30 misle da se ucipe u drustvo... Idealani klubovi...dobit privatna a dug javan, drustveni, drzavni...idealna igracka...kad dug naraste...zavape i zakukaju unistavaju nam klub...jos maloumnima uzmu pare kroz donacije, rulja se pobuni... Dodje spasilac...tj dobije taj posao...zadatak...Neee nas klub...i tako se pare okrenu, bitni uzmu lovu...a nebitnima ostane iluzija...
i

iiii

pre 12 meseci

Sve je to super. Samo treeba oterati ove koji ne planiraju da odu do 2028
k

kg

pre 12 meseci

gle slucajno Brnabićkin ujak ,dobri samarićanin.
h

humaka.. PFC

pre 12 meseci

Kakve ima veze čije ujak, ako je on izbor Mijatovica, Nikolica, Jokanovica, Petrica, Bate Mirkovic... Al mora da se potpisu i da izdaju u javnost da kazu on je taj... Vi gluperde terate i Mijailovica,Obradovica, pljujete Pantera..

francuskapresuda@gmail.com

pre 12 meseci

Apsolutno bi bilo korektno da kazes ko te od bivsih igraca podrzava ako ti ne rade u klubu.
J

Jöle 39

pre 12 meseci

Dokle god namestamo utakmice nema frke
R

RealNo1

pre 12 meseci

Како вјеровати човијеку који каже да ће неко уложити 30 милиона у клуб који је у државном власништву?
P

Pera Zlatiborac

pre 12 meseci

Solidno resenje...sve je bolje nego Vazura,N.Nedic i ostali ubaceni iz Cz.
Б

Бибарс

pre 12 meseci

Сретен Жујкић, пензионер.
c

crtani film

pre 12 meseci

Da li sam dobro razumeo: ovaj čovek je ujak Ane Brnabić, pominje ulaganja od 20-30 miliona dolara a onda kaže da će povući kandidaturu ako se kandiduje Tole, u trenutku kad je Partizan prvi i igra sve bolje on priča o tituli za dve godine, kaže da je Pančev trebao da pređe u Partizan ali je on dozvolio da pređe u Zvezdu? Ne može da ne navija za Zvezdu u Evropi? Ispravite me ako grešim.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Ne gresis.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Jos je cak rekao i da nema jake zvezde bez jakog Partizana, valjda je logicno da kaze obrnuto ili da kaze i jedno i drugo.
g

gost1978

pre 12 meseci

ovaj covek je nedavno prodao svoju firmu za ozbiljne pare, ta firma je radila 30 godina inuvek dobro poslovala, kad ana brnabic nije znala ko je, kao sto ni danas ne zna ko je i sta je. Pametan i ozbiljan covek, sa lepom energijom koji stvarno voli partizan. Prvi sam protiv ovog zla koje unistava partizan, al nemojte da se na osnovu poluinformacija iznosite zakljucke.
L

Lolito

pre 12 meseci

Kog inostranstva? Koje legende? Još jedna politička marioneta
N

News

pre 12 meseci

Prica covek bajke. Pa Southampton je prodat za 120 miliona a oni imaju garantovani 60 miliona evra od premier lige ili sada championship oko 35 miliona. Plus karte,sponzori i druge stvari. Zvezda i Partizan nemaju garantovani primanja. Jedino drzava moze da ulaze u njih a ni jedan biznismen nece uloziti svoj novac a pogotovo ne 30 miliona evra ako ne moze da zaradi .
И

И

pre 12 meseci

@News, Slažem se da su ovo bajke, ali ne mogu čudom da se načudim da ljudi veruju da je jedan Sautempton prodat za 120 miliona. Šolak je za te pare kupio samo deo kluba, taman posla da ceo klub može da se kupi za te pare, pa samo igrački kadar vredi više, da li ste realni...
N

News

pre 12 meseci

Solak je kupio 80% kluba za 100 miliona funti ili oko 120 miliona evra. Svi klubovi u Engleskoj su na berzi i mozes lako da vidis koliko neki klub vredi. Ni Partizan ni Zvezda ne vrede 30 miliona evra ali nas narod misli da vrede milijarde evra.
G

Gost46

pre 12 meseci

Znaci ovaj je bio u vreme marjanovica,milutinovica i dacica? On izgleda jos uvek zivi u tom vremenu kada je slobina partija sve otimala redom i misli da ce opet moci da radi isto kao i tada? Nude ljudi 30M? Koga bre lazes? Ko je lud da baca pare u bunar? Da li je i on kadar sps? Izgleda ce ovde biti sjasi murta da uzjase kurta. Neko treba da skine sape sa nasih klubova i dopusti konacno privatizaciju pa da vidimo onda odakle ce biti ti silni milioni koje ce da se doniraju. Sto Mandaric nije uzeo Zvezdu? Pa ko su navijaci da mu odredjuju koga ce da dovede za svoje pare?! Jesam Zvezdas ali ovo groblju smrdi opet na neku muljacinu! Privatizacija u sportu pa da se jednom isteraju razni klanovi narkodilera iz klubova! Dosta je otimanja drzave i nameta nama obicnim grdjanima! A vi grobari,zamislite se malo ko je ovaj i sta dobijate s njim! Imamo mi nas problem a njegovi sinovi za dz otvaraju glave narodu!
J

Jöle 39

pre 12 meseci

Svako ko je pročitao tekst može da razume da je zvezdi i ove godine obećana titula...
n

nesreco lazljiva?

pre 12 meseci

A znaci vi vec znate sa treba da osvojite titulu? Pa ako neko drugi osvoji znaci da je drugome obecano?
U

Uross88

pre 12 meseci

Jos da nema po 2 penala u sudijskoj za Partizan pa da povjerujemo...
j

još ti nam fališ

pre 12 meseci

Ujak od premijera?
b

brt

pre 12 meseci

cim je Duljaj zamolio juce da treba pomoc evo odma stize.

Чорба

pre 12 meseci

Hajde druže šta se čeka? Samo ako može malo ta cifra da se poveća ne bi bilo loše... mada je i ovo dosta za početak.
L

Ljuba III

pre 12 meseci

Uzmi Ostoja FK Partizan... FK Partizan...FK Partizan... Covek je preporodio kosarkaski klub. Doveo ga posle deset godina do titule i na prag F4. Pokazao se kao izuzetno uspesan rukovodilac!
S

SezonskaJakarta

pre 12 meseci

Imate dva žira, krvavi, sa crvenom kapicom, i tamni, kapice crvene boje. Oba njuška isti stvor. Nisu njegovi, nego u vlasništu svih bića iz šume. Ali, stvor predstavlja svako tu nastanjeno biće, pa i samu šumu. Dolazi Barni Kamenko, nosi 30 kilograma zlata i dragog kamenja, da zaleči rane crnog žira. I još i pevuši o tome. Ćuti šuma, ni granu ne pomeri.
G

Guhhh

pre 12 meseci

Nemaš podršku i .
w

wjjj

pre 12 meseci

ko ce da ulozi toliko para u mali klub? koga lazete
c

cirkusijada

pre 12 meseci

ali igraci koji primaju 300.000 evra godisnju nemaju za mleko, pa iz jsd su kraljevi patetike i lazi
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

E bas ce u vas neko da ulozi 30 miliona,Vazura potplacuje sudije iz kola u kolo pa se nema para za plate fudbalerima koji nemaju iz cega da plate kiriju,bili ste dva meseca bez struje,dug vam je sigurno veci od zvezdinog,ovaj matori moze samo da se nada boljem sutra ali od toga nema nista i da dodje na celo kluba imace funkciju kao Toza u zvezdi.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Nas dug veci od vaseg? Jeste nas duzi, jako je dug Hahaha, ali, dug nam nije veci. Covece, imate vise nego duplo veca dugovanja od nas i ti napises ovako nesto...
k

koga folirate

pre 12 meseci

ahahahhahaha kakva laz, nikog iz inostranstva nije briga za klub bilo ciji ,lazete cim zinete
e

ejjj

pre 12 meseci

ko ce da ulozi u klub ko niko ne prati...
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Za miran san,za TITULE za PARTIZAN!!!!🖤🖤🖤🖤

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

"Za pobede" ide na pocetku.
?

??

pre 12 meseci

Ujka zitko i ujka sreten. Jedini koji veruju
l

lol.

pre 12 meseci

ahahhahahha nekog iz inostranstva bas briga za mali klub koga bre ovaj laze