Komentari na vest

Špance više zanimao Jamal nego Srbija, De la Fuente upozorio: Mnogo trče, snažni su

C

Czz

pre oko 12 sati

Ako ovaj ovo stvarno misli, da neko od nasih trci, onda treba da krene ispocetka sa trenerskom karijerom. Upravo je netrcanje i nezalaganje uzrok losih rezultata unisljenih zvijezda
G

Gennaro.Gattuso

pre oko 12 sati

trcimo mnogo, al’ u prazno
I

Ivan..

pre oko 13 sati

Nadam se da nasi nisu zaboravili izjavu ovog, posle prve utakmice. Treba ih dotuci sada kada su na podu.
D

Drakulasrb

pre oko 13 sati

Sve ispod 3 komada i ja sam zadovoljan, ovo je bas slab nas tim jedino Pavlovic i Milenkovic ozbiljni igraci na ozbiljnom nivou, Milenkovic u najboljoj formi od svih. Samardzic mora da pusta kisu da sutra kreiramo jedan napad.
N

Ne sprdaj se

pre oko 13 sati

Hahahahaha, Pavlovic ozbiljan igrac? Pa decko proveo vise vremena na tribinama nego na terenu
D

Drakulasrb

pre oko 11 sati

I dodje u reprezentaciju i bude najbolji igrac.. Iznudi 2 zuta protiv svajcarske i iz tog prekida damo gol. U Milanu 2 tekme nije igrao i izgubili tako da je problem u Milanu dosta dublji nego da se krivi Pavlovic druze
J

Just

pre oko 13 sati

Novi poraz Fles Gordona Petrica, i mladih Bitno je da se ne poziva nijedan igrac iz dijaspore
O

Obi Mikel

pre oko 14 sati

Jezivo je koliko u reprezentaciji niko ne zna da centrira sem Tadića ranije i Žikovića ponekad
V

Vzz

pre oko 13 sati

Samardzic i Pavlovic isto znaju poslati dobar centarsut sto je tuzno da Pavlovic bolje centrira od Kostica i Birmancevica zadnjih godinu dana, sta oni rade... Isto i Mladenovica ne smem da zaboravim, on i ima najbolji centarsut u reprezentaciji.
G

Grupa JNA

pre oko 14 sati

Ne brini se De la Fuente nista. Kad Piksi izbaci svoje lidere na teren malog Mesija Erakovica i Nedeljkovica imas otvoren put do 3 boda.
@

@Grupni jadnik

pre oko 14 sati

Bitno da je Pavlovic koji je kiksirao za skoro svaki gol reprezentacije "najbolji". Sa njim na terenu, zicer za napad protivnika, krateri veci od onih na Mesecu.
v

vzz

pre oko 13 sati

Koji je gol tacno Pavlovic kiksirao? Protiv Svajcarske ispali Erakovic koji je popio klupu u ZENITU i Nedeljkovic koji samo u reprezentaciji igra i napravi penal..
V

Vulex

pre oko 13 sati

Koji je tacno gol Pavlovic kiksirao lice? Decko najbolji igrac u reprezentaciji, oduva ih svaki duel, sam povede napad i odnese loptu do njihovog sesnaesterca... Navijacke podele nisu potrebne ali Pavlovic je klasa kao zvezdas kazem. Isto vazi i za Milenkovica, sa razlogom igra odlicno u PL.
@

@vzz

pre oko 13 sati

Protiv Svajcarske ispao Samardzic kome je pobegao igrac i Milenkovic koji je istrcao na centar kad je ovaj utrcavao u sesnaesterac. Sem toga, mi tad nismo primili gol. Erakovic vec tri utakmice igra bukvalno bez i jedne jedine greske. Ubice te klubastvo vzz, lazeta, lzzr, guh, Grupa JNA, koji vec nik koristis kad... Pitas za koji gol je kiksirao Pavlovic? Pa pogledaj sve golove koje smo primili otkad je u reprezentaciji, i za jedno 90% njih je Pavlovic kiksirao. Eto koji, SKORO SVAKI!
@

@Vulex

pre oko 13 sati

Ti si Zvezdas koliko sam ja Breskvica. Odavno si ti na portalu, znamo da si Grobar. A te fore "ja kao Zvezdas", zaobidji me. Jos pitas za koji gol je kiksirao... Pa lakse da ti kazem za koji nije...
v

vzz

pre oko 12 sati

Pa ajde navedi bar jedan gol sine kada te pitam? Milenkovic izleteo na svog igraca a Erakovic i Kosta cuvaju mog dedu? Ovo nema veze sa klubastvom ali su Pavlovic i Milenkovic daleko najbolji stoperi Srbije. Da Erakovic valja ne bi ga uvaljali Zenitu sto dovodi zvezdi Drkusica nego bi otisao u lige petica a i sada uzeo duplu krunu u Rusiji i nema nikakvo interesovanje iz liga petica..
@

@@@@

pre oko 12 sati

ovo je GostGost 100% hahaha mrzi Pavlovica i to je, svi vide da je najbolji igrac u dresu Srbije ali njemu je on kriv za svaki gol. Nema pomoci tu.
@

@vzz

pre oko 12 sati

Sta ima da ti navedem neki, kazem ti, svaki! Uzmi ti lepo pogledaj gol, pa pogledaj gde su i kog cuvaju Nexeljkovic i Erakovic, pa se javi ponovo. Jeste klubastvo, i te kako jeste. Ali sa tvoje strane. I nekoj da se sprdas da pricas o Pavlovicu i Milenkovicu kao dobrim igracima. Milenkovic klasican bunkeraski stoper, Pavlovic vezara klasicna. U Bazelu ga posle 20 minuta bacili na tribine, u Monaku odmah, samo se Milan zeznuo da mu da nekoliko utakmica da im upropasti. Neznalica klasicna ista kao i ti. Ponavljas kao papagaj neke gluposti, kao da ostali nemamo oci i kao da ne postoje snimci. Cuj, on prica nesto za klubastvo, klubas broj 1 na portalu.
G

Gostgost

pre oko 12 sati

@@@@@ - nisam ja, ne brini. Zamisli, ima vise od jedne osobe koja malo bolje kapira fudbal od prosecnog Grobara. Ja makar stojim iza onog sto napisem, i potpisem se, ne menjam nikove kao ti. I apsolutno se slazem sa ovim sto je covek napisao.