Komentari na vest

Šilja Pešić o Dejanu Stankoviću: Drzak i bezobrazan, a kad mu odgovoriš...

Č

Čudilo

pre oko 2 meseca

Ko će na koga ako ne svoj na svoga
K

Komsija iz Duvanište

pre oko 2 meseca

Pešić ili "Šilja mali" kako ga svi znamo u kraju, ne govori sa majkom, ocem i rođenom sestrom, ne znam da li da komentarišemo još nešto. Porodica je temelj svega 🙏
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Pesic ima problem sa skoro svakim trenerom, ocigledno je do njega. Stankovic je covek koji nikada nece odgovoriti na ovakav komentar. Ne bavi se time, i gleda svoja posla. On je stara italjinaska skola trenera. Trazi disciplinu, otuda dolaze problemi sa igracima.
I

Ivan82

pre oko 2 meseca

Kao igrac bio je top,kao trener nikakav.Taj nas kosta 100 miliona zbog 3 neulaska u LS.Ponasanje pored terena nula,uletanje u teren posle pobede kao da smo uzeli LS.I onaj stil odevanja kao da trenira Radnik iz Surdulice a ne Zvezdu.Da ne zaboravimo da je i on trazio da ga zovu mister. Sad gradi zgrade,rusi kulturne bastine,malo je para zaradio,treba mu jos.A zavoleo je i belo,svi znamo.Ponavljam,kao fudbaler ok,kao trener uzas,kao covek nula!
T

Tandaramandara

pre oko 2 meseca

Ivane on vas je drao gde vas je stigao i kao igrač i kao trener! Zato razumem tvoj komentar ali vratiće se Deki da nastavi gde je stao. Čuvaj živce
i

igrao covek

pre oko 2 meseca

u najboljem timu intera ikada i onda silja pesic prica o tebi kakav si. daj pitaj verona vijerija maikona ili havijera zanetija
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Glupo je da nesto ozbiljnije komentarisemo dekija i silju jer ih ne poznajemo..Al ono sto mozemo videti jeste da je silja nevaspitan a deki nadmen i egoistican..Ustvari,obojica su ego manijaci...Sa druge strane deki je bio fudbalercina i silja poluigrac i izgleda da mu to tesko pada..
N

Neznalica

pre oko 2 meseca

Odakle tebi ideja da odgovaraš treneru? Šteta što nisi upoznao mog nekadašnjeg, zvečale bi ti uši 3 dana kad bi pokušao
I

Iber

pre oko 2 meseca

U istom tekstu kaze da je veliki patriota i da zeli da se sa porodicom nastani u Budimpesti. Pun mi je kofer takvih patriota koji se kunu u srpstvo a iz inostranstva nam pametuju sta i kako da radimo mi koji u toj Srbiji zivimo.
P

Pdz

pre oko 2 meseca

Ja ne znam da li se za jos nekog igraca ovako nasiroko prica kako je los covek kao za Pesica. Naravno,i on prilikom svakog intervjua tu pricu sam potvrdi. Jbt pa sa tribina se vidi kakav je
@

@pdz

pre oko 2 meseca

Verovatno si sa njim sadio tikve pekao rakiju, kuvao kukuruZ?!?!?! Boze gospode svako li sebi daje za pravo da komentarise!!
C

Challange

pre oko 2 meseca

Kazu mnogi da Deki nije neki trener…mozda je to tacno…ali isto tako za kog srpskog trenera se moze reci da je neki. Nama je struka generalno losa. Pesic nije dovoljno dobar pa se ljuiti…
k

krtolica

pre oko 2 meseca

Deki ima svojih mana, ali ti si poslednji koji treba da prica o tome
P

PecaCzvBgd1

pre oko 2 meseca

Zasto ovaj covek ima ovoliko medijskog prostora? 3-4x godisnje eto ti njega sa pozamasnim intervjuima, pre svega na ovom portalu. Sta prica? Uvek neko nesto njemu nazao uradio, uvek neko kriv, uvek on borac koji se izdize iz pepela. Ajde bre vise, smarate. Totalni disbalans njegovih igrackih/ljudskih kvaliteta sa onim sto pokazuje na terenu - jedan prosecan napadac superligaskog kvaliteta.
T

Trbulja

pre oko 2 meseca

Niko ne spori da Deki ima jak ego iza to nema opravdanja, ali ti si prijatelju stvarno naporan. Večito kukaš i večito su ti drugi krivi. Umislio si da si ne znam kakav napadač, a stvarno si prosek. Stvarno ne želim nikog da vređam, ali brate mili budi malo realan. Stalno ti je neko drugi kriv. Nisam video da neki igrač toliko kuka po medijima, to je strašno.
X

X

pre oko 2 meseca

Sta ovaj decko prica mislio bi covek da je igrao mozda ne za Real ali za Liverpul sigurno. Nisam ja dovoljno dobar za Zvezdu, rece on. A u realnosti, mrzi me uciteljica, mrzi me nastavnica likovnog, mrzi me trener.. Niko ne valja osim mene. Decko stvarno ima neki prelom u glavi, neki ozbiljan problem.. Mozda je do mene ali sve cega ja mogu da se setim je gol Krasnodaru i gol u derbiju. Dva gola. Toliko Pavkov dao na jednoj vaznoj utakmici.. Sportski pozdrav!
G

Gost11070

pre oko 2 meseca

Pricajte sta hocete, momak ima hrabrosti i ne da na sebe. Fudbalski kvaliteti su za diskusiju ali mi se svidja njegov stav.
C

Comsheeya

pre oko 2 meseca

Udario junak na junaka
P

Princip

pre oko 2 meseca

Ni ti a ni on niste ono sto ste. Nemate pojma sto ste i dokazali

gost iz Draznja

pre oko 2 meseca

Šiljo znamo da čitaš komentare i ovim putem želim da ti poručim da si em loš fudbaler em loš čovek.
J

Je l' to onaj sto se

pre oko 2 meseca

svadja sa ljudima na instagramu i onaj sto je odgurnuo Dragovica prilikom proslave gola? Je li to onaj sto ne ume da popravi zube, a ima zaradjenih 5+ miliona u karijeri? To je taj?
G

Goofy

pre oko 2 meseca

Kaze Silja, veliki kompleksas i ispodprosecni fudbaler koji uvek ima neki konflikt s nekim.. Sam sa sobom se bori izgleda. Aj pali buraz..
D

Delija RS

pre oko 2 meseca

"....dodju tako vremena, kad pametan zaćuti..." Kad se govori o Dejanu Stankoviću, legendi Crvene Zvezde, instituciji srpskog fudbala, treba da se ustane i skine kapa! Očigledno da to niko nije rekao Šilji, ni u Srbiji ni u Republici Srpskoj.
G

Gost Djape

pre oko 2 meseca

Ajde ne sviraj, Dean Stankovic niti je legenda Zvezde, niti je dobar trener. Otisao je iz Zvezde kao balavac, nje ni imao vemena da ostavi neki trag i postane legenda, mozda je bio miljenik publike kao mladi igrac, ali nikako legenda kluba, mozda lgenda Intera. Veca legenda kluba je kataji u novije vreme, jer je ostavi dubok trag u zvezdi. Drugo zbog Stankovica nismo usli u ligu Sampiona, posle je imao nekoliko dobrih utakmica i to je sve. Imao je konfliktne situacije i u Zvezdi ali to se zataskavalo. Ne branim Silju ali mislim da su obojica malo u krivo nasadjeni.
K

Ksboom

pre oko 2 meseca

Na svu sreću Šilja je jedan divan i odmeren lik. Aj što priča o jednom Dejanu Stankoviću čiju karijeru ne bi mogao da dostigne da se još tri puta rodi, nego lik ima 33 godine i još nije naučio da sa šefom nema rasprave. Neverovatno je koliko ovaj lik nema mozga.
G

Gennaro

pre oko 2 meseca

Svakih 6 meseci uleti neki tekst o Šilji kako kmeči na sve žive. Što se pravda toliko non stop ako je tako dobar.
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Zbog sukoba sa Ohijem Zvezda ispala od Makabia. Igrao je Katai bez kondicije i Šilja sa povredom palca na stopalu. Ohi nije dobio šansu i Stankela onda otišao nakon ispadanja uoči grupne faze LE, kada je navrat nanos došao Miloš Milojevićev.
n

nekooooo

pre oko 2 meseca

Pavkov na tom mecu ubacen kao neka talija. Covek uveliko prodat u Arabiju nije ni spreman za toliko vazan mec a gurnut je jer kao eto ako ga je htelo protiv Liverpula i Milana mozda ga hoce protiv Makabija. I htelo ga je...
D

Dejanii

pre oko 2 meseca

Jednim prstom upire na Stankovića, a tri na sebe 🤣🤣🤣 Najodvratniji igrač. Neka osvoji LS pa neka se javi. Ili neka ima barem pola takvu karijeru kao Stankovic pa neka pokuša nešto da kaže alo bi uopšte imao..
P

Pesic Promasaj

pre oko 2 meseca

FALIM TE BOZE SAMO KAD SI TI OTISAO IZ ZVEZDE! 🤮
i

ildzo

pre oko 2 meseca

O pesicu ne bi trosio reci - iritacija od coveka, tacka. Ali ovde ima pravo. Setite se Ohija! Covek je ziveo u mojoj zgradi, vidjao ga dosta cesto - na pitanje sto ne igra je samo slegao ramenima i rekao mi - ne znam druze, trener samnom ne prica, vrlo konfuzna situacija, ne znam sta bih ti rekao. Kod tog coveka se videlo na keca da je dobar covek - ali sta vredi, kad je sa druge strane jos jedna iritacija zvana Mister Deki. Od tada nismo imali boljeg napadaca, kojeg je doticni zbog svoje sujete ostavio na klupi da vene... Uzas.
n

nekooooo

pre oko 2 meseca

Ima onaj mit za Ohija da je muvao onu plavu sto vodi Zvezda tv ili kids valjda. A Deki je malo pre toga uveliko mutio nesto sa njom pa kao osvetu ga je bacio na klupu i skracivao mu minute. To je bas dosta ljudi pricalo.
K

Kaboom

pre oko 2 meseca

Dekija sam upoznao u Africi kao i celu reprezentaciju u tom momentu. Kad god pričam o tome kakav je ko utisak ostavio na mene na prvom mestu je on. Jedan vrhunski profesionalac kome nije bilo teško da ni posle teškog treninga stane da se slika, nabaci osmeh i odgovori na par pitanja. Odmah posle njega Lane i Krasić. Shvatio bih ovu prozivku mnogo ozbiljnije da su došli iz usta nekog normalnijeg lika, ali ovaj bi se i sam sa sobom posvađao, ako bi bio sam u sobi.
@

@Kaboom

pre oko 2 meseca

Al si ga upoznao brate što ga za kuma ne uzmeš kad ste toliko bliski, daj ispričaj nam još malo da i mi bolje upoznamo Dekija kad ste tolko prisni
4

454

pre oko 2 meseca

Na kojem jeziku ste pričali? Prošli put su pričao da si ga sreo na Kalemegdanu
J

JBL

pre oko 2 meseca

Igrom slucaja kao mlad stanovao sam u kraju gde se rodio i odrastao Dejan Stankovic.On je ziveo u Zemunu u Sava Kovacevic naselju u Ohridskoj ulici broj 7.I kao klinac sa svojih desetak godina bio je pun sebe(ja,ja i samo ja) isto kao sto se i sada ponasa.Tako da momce ne treba da pridajes znacaja tom sto te je sklonio iz tima posto,kao sto vidimo,i njega kao trenera sklanjaju od kluba do kluba i jos nigde nije napravio kakav takav rezultat za postovanje.Normalno tu ne racunam ovu nasu Srbiju i PING PONG LING LONG ligu.
S

Sischke

pre oko 2 meseca

Samo da dopunim,u to vreme kao klinac iz teleoptika,(partizana) dovedrn u paru sa pericom ,Dzaja tada njemu 150.000 dolara,Perici 100.000...ceo život guran,guran itd...
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Perica Ognjenović je doveden iz Smederevske Palanke, nikakve veze sa Teleoptikom nema. Prvi put video tramvaj kad su ga doveli u Zvezdu.
S

Snbensjssh

pre oko 2 meseca

Ni Milojevic ti izgleda nije davao da radis zavrsnicu,jer ono sto si onomad protiv CSKA omasio,moze samo neko ko nikad u zivotu “nije radio zavrsnicu”..
p

pittbull

pre oko 2 meseca

tebi ni rodjeni otac ne odgovara a kamo li treneri i predpostavljeni,tako pssst niko ti ni rec ne veruje!!!!
@

@pitt

pre oko 2 meseca

Izgleda da tebi uciteljica nije odgovarala, cim osnovne stvari iz pravopisa jos nisi naucio....
s

srankela

pre oko 2 meseca

Cigance iz zemuna je poznat kao dobar i lik od reci
v

v1ad

pre oko 2 meseca

Sreca pa ne znamo da se Pesic svadjao sa svakim drugim trenerom koji ga je trenirao. A da je Stankovic slab trener su pokazali Omonija i Serif i dokazao Srniic. Tu se prica o njemu kao treneru zavrsava.
I

IpakNE

pre oko 2 meseca

Ovaj bata mora da se ceka da udje u formu... kakva smesan napadac ceo zivot... dobije sansu, ali ipak vi sacekajte da ja odigram 15 utskmica po 90 min da se namestim, da se vrati osecaj za gol pa cu onda biti Maradona licno... kakav imbe
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Deki nije neki trener ali je ljudina,provalio ovu prevaru seoskog igrača.... Teško ga je gledati a kamoli trenirati
k

kajand

pre oko 2 meseca

pun srbatva ali razmislja da se za stalno preseli u Budimpestu Hahaha pravi patriota
b

beeeeeee

pre oko 2 meseca

Hvala Bogu pa vise nema cuvenih gardista tenkista sta god u ovom velikom klubu. Jos u prvom mandatu kod Miloja su postojali sukobi Pesica sa saigracima. Malo ljudi zna i da je Marin kao kapiten tada osamario Gobeljica jer mu je ovaj stalno nesto prigovarao. I Borjan za vreme Dekija koji je stalno imao neke sukobe i svadje zajedno sa njegovom zenom koja je napravila opsti cirkus kada je objavila da Borjan nije vise deo kluba na ig pa obrisala story nakon sto se ovaj pomirio sa Dekijem. E da i Miloje kada je oterao 2019. Vujadina Savica i Zuleta Stojkovica jer su na pripreme dolazili mamurni i jos odgovarali drsko Vladanu.
p

pera detlicc

pre oko 2 meseca

Slobodno dodaj na to i pitanje ko li je dovukao onu maketu tenka ispred Marakane koja i dan danas stoji? Ko se toliko lozi na gardu, tenkove, severnu armiju i ostale gluposti? Upravo ti nabrojani...
g

gradjevinac

pre oko 2 meseca

otero ih mister da bi svoje doveo i izgradio 2,3,4 sprat ...
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Neka me šatropatriJote pljuju ali sam ja PRESREĆAN zbog dovodjenja Slovenaca. Elšnik i Drkušić su veliki profesionalci i borci. Nemam sumnje da će do polovine sezone biti bedemi ekipe, koji će dozvoliti Hvangu i ekipi da igraju slobodnije i dodju do izražaja. Ali, pre svega, nadam se da se njihov mentalitet malo preslika na naše fudbalske seljoberske egoiste. Pišem o onima na terenu, u loži, pa takodje i u kopu. Vreme je da iskorenimo najprimitivnije elemente naše kulture iz sporta. Zvezda bi sa vrlo malo mudrosti mogla da postane ozbiljna ekipa koja vuče celokupni Srpski fudbal u budućnost. Ali baš zato prednost moraju dobijati najbolji fudbaleri i najbolji ljudi, ne najglasniji seljaci.
s

srle68

pre oko 2 meseca

ajde bre da ti nije Terze i Stankovica ne bi igrao ni u Okruznoj ligi
B

Batistuta1

pre oko 2 meseca

On ni nije trener,on je investitor,neimar.
R

Raci mu ti smekeru

pre oko 2 meseca

Nemas minut u fudbalu i ti pričaš o Dejanu ccc
1

1989.

pre oko 2 meseca

Какав имбецил од лика
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Dva nilska konja vuku suvu krpu preko mora. Pametnom dosta. Obojici što dalje i lepše kuće.
E

Ego na kub

pre oko 2 meseca

Najbolja priča koju sam pročitao u medijima je ona o Kangi,Terziću i Pešiću.Šilja je ušao u konflikt i sa afričkim vračem,baš ga hoće.
.

.....

pre oko 2 meseca

Potpuno lažna Terzićeva priča, Kanga već bio u Pragu. Nego je ovo zemlja lažova u površnih, pa niko ne proveri i ne kaže mu da je lagao
m

muaaaaaa

pre oko 2 meseca

Ferenc odigrao nekoliko utakmica ove sezone a Pesic ni blizu gola 😄 i onda je on nasao nekome nesto prigovarati. Setite se uvek CSKA 2018 i onog promasaja ove balerine.
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Vas dvojica zaslužujete jedan drugog. Ne daj jBože da vas ikad više vidimo blizu Marakane, daleko vam lepa kuća.
s

salesman999

pre oko 2 meseca

daj dosta vise s ovim psihopatom pesicem
F

Filip9922

pre oko 2 meseca

Da ti nije bilo Zvezde i Dekija, ne bi sada ni do Madjarske stigao.. Sramota velika da toliko pljuješ bivši klub i ljude u njemu. Loš si čovek.
M

Miskelinjo

pre oko 2 meseca

Da je ovaj Pesic cvecka - nije, ali Stankovic jeste uz Stanoja najdrskiji i najbezobrazniji trener, to ce vam potvrditi sve i jedan sudija Superlige.
m

miksea

pre oko 2 meseca

Nema on šta da odgovara treneru, koji je slučajno veliko ime u fudbalu za razliku od njega, nego samo da ćuti i sluša, što je naravno nemoguća misija za ovog tipa koji se posvađao sa svima oko sebe gde god je bio.
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Nebitan lik ali nebitan. Umislio da je neko mudo a obični klovn.Ne kažem da je Deki ljudina ali za ovog indijanca je izmislio fudbal i čovek koji je napravio veliku karijeru i sada se nadje neko čiji je najveći ispeh igranje u Zvezdi da glumi neko mudo.Pihhhhh
9

95

pre oko 2 meseca

Deki jeste takav ali da je drugačiji ne bi bio legenda svakog kluba u kojem je igrao. Ti nemaš pravo da sudiš o ljudima kojima nisi ni do kolena
K

Kako to

pre oko 2 meseca

A kako to da ti nikad nisi kriv? Jadan.Svadja se sa publikom na Markani, svadjas se sad sa Dejanom Stankovicem.Bukvalno kakav god da je Deki, za razliku od tebe ima karijeru igracku koju ti za 10 zivota neces imati
B

Birokrata

pre oko 2 meseca

Dokle cete davati medijski prostor kojekakvim pajacima i slucajevima sa psihijatrije?
G

Glock

pre oko 2 meseca

"Zna on da bude drzak i bezobrazan na rečima, a kad se njemu odgovori, onda dođe do problema" Pa sine,kod 99% trenera ce doci do problema ako mu odgovoris. Koliko god ja smatrao da si zatucani ljakse postujem taj deo sto "ne das na sebe",ali ako nisi dovoljno jak (u tvom slucaju ako nisi dovoljno bitan za tim) znaj da slede posledice i nema posle kriv je ovaj,kriv je onaj.
B

Birokrata

pre oko 2 meseca

Ma decko je bolid teski, daleko od toga da je Deki cvecka, ali ovaj pajac je jedan od najgorih mogucih koje mozes da dovedes u svoj klub..prepotentan bezobrazan nadobudan a upitnih fudbalskih kvaliteta.
D

Dzoe

pre oko 2 meseca

Cekaj, on bi da odbrusi sefu? Ajde u bilo kojoj firmi to uradi. Pa noga u dupe momentalno.

Ујка Житко ПФК

pre oko 2 meseca

Pa svi znaju da ser deki ferguson mnogo mafija po Vracaru.Pogotovo na onoj utakmici kad je Stulica jurio po terenu u penal seriji AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHA😂😂😂😂
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Daleko od toga da je Deki savrsen ali Pešić nekome da priča o nadobudnosti, pa nemojmo molim vas. Dečko je u najboljem slučaju špic za neki Izrael, Koreju ili Japan a umislio da je špic top klase.
m

maloKoncentracije

pre oko 2 meseca

Pre bi se reklo da je za neku Mađarsku.
S

Samo napred 4C

pre oko 2 meseca

Sve najbolje Pesicu!
B

Boske75

pre oko 2 meseca

Jedino po čemu će ovaj lik ostati upamćen u Zvezdi, je scena sa jednog derbija.On i mučeni Saničanin u trku za neku ničiju loptu koja je na 20 metara od njih dvojice, Sanicanin ga ostavi 5 metara iza sebe.Kukala mu majka, to da ima obraza tada je trebao okačiti kopačke o klin!
W

Wade

pre oko 2 meseca

Pa bio je i onaj derbi gde je kao Salah bocnuo loptu preko Mustafe za 2 0 i titulu... Hvala mu za sve golove, 2x smo ga prodali i klub je zaradio. Sto se Dekija tice - verujem da ce se vratiti jednog dana a i on je 2x prosao grupu LE...osvajao titule... Samo bi pljuvali nekoga, neverovatno
M

Milan9898

pre oko 2 meseca

Pa on u sukobu i sa rodjenim ocem, covek napravio tiktok profil gde ga je razotkrio...
h

halo

pre oko 2 meseca

Pukla ljubav :(((
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Covece,pa tebe je zapad marakane iznapusavao nakon prve utakmice u prvom mandatu, osete ljudi sa te tribine odmah sve....glumis ibrahimovica,neki hod kao on, kacis se sa svima,ponasas se kao nezreli pubertetlija i uvek svi u krivu,samo ti nevinasce...ma ajde....,zao mi je samo sto ti Dragovic nije jednu vaspitnu zalepio kad si i njemu odbrusio,jedino sto zameram Dragu je to,a zreo si odavno za nju...
U

Urke777

pre oko 2 meseca

To sa Dragovicem je bilo za batine. Bukvalno da ga dovate svi i da ga razvale od batina kakav je to bio bezobrazluk. I sva ta neka oprastanja koja je imao tada su pala u vodu. Lik je taska seljacina. Ne mozes tako sa ljudima, trenerima, saigracima. Sta je Cokna izgurao te sezone, svaka mu cast. I to je bitan ugao gledanja takodje
£

£

pre oko 2 meseca

Kakav zicer za tastatura navijace kojima je Pesic sasuo istinu u facu
U

U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Kako da ispravis neke mane kada ih nemas? Ti si najbolji napadac u istoriji fudbala
D

Dzi

pre oko 2 meseca

od glavaate botine si bolji sigurno
З

Звезда падалица

pre oko 2 meseca

Ударио тук на лук

Bojank91

pre oko 2 meseca

Udario junak na junaka.
Š

Šiljooo

pre oko 2 meseca

Nije ni čudo, da je bilo vise takvih kao ti da odgovore onom nadobudnom “stucnjaku” ne bi mislioo on za sebe da je neki znalac, vidi se da iz njega pršti ego
H

Hermano7

pre oko 2 meseca

Ciganska posla
š

šestko

pre oko 2 meseca

Drš se ti svog Šestka Šamroja i spremi se da brojiš do 10, do 9 znate
E

Eto ti Sramoje

pre oko 2 meseca

Dobar je tebi Sramoje, koji je osramotio klub u više navrata. Samo neka vas treniraju takvi kao on, eto vam taman sledeći Igor Matić, sličnog su mentalnog sklopa. NEZNALICE.
@

@hermana

pre oko 2 meseca

Drzi se hrvatskog posla i uzivaj...
M

Meni nije jasno

pre oko 2 meseca

Što mu dajete prostora uopšte u novinama? Dečko samo gleda koga će da otera u k. Ima problem u glavi i to je to
R

Rez7

pre oko 2 meseca

redak umisljenko i kompleksas
Р

Рале

pre oko 2 meseca

Хтедох да уђем и искоментаришем како једино он увек са неким има сукоб и већ видим да ме је троје људи предухитрило… Пакао лик, не дај Боже да га имаш у свој тиму
B

Becks

pre oko 2 meseca

Čovek ima veliki problem u svojoj glavi i dok to ne prihvati i potrazi pomoć, neće imati mira sam sa sobom. Egoista sličan Ronaldu, samo što Ronaldo ima potporu za to u svojim rezultatima i golovima.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre oko 2 meseca

Mozda Deki jeste takav kako si ga opiasao...... Ne kazem da nije.... Ali ko si ti prijatelju da njemu sudis?!?!!.....
M

Ma nemoj

pre oko 2 meseca

A ko je Dejan da se tako ponasa prema njemu, da mu unistava karijeru...kao povredjena maceha odstranju decu nasu, ne daje mu ni golmana. Neznad ti kakvi su ljudi u Fudbalu.Brate mili resi porblem, da li ce igrati je drugo. Sramota ponasanje ako je istina.

Bibras Natho

pre oko 2 meseca

gadro uradila svoje...
@

@bibras

pre oko 2 meseca

Ne pricamo o Ilijevu i Savi Milosevicu..
n

nekoooook

pre oko 2 meseca

Jel postoji neko s kim se ovaj nije svadjao? Sto dalje od Marakane primadono. A sada cekam "gorostasa" dezurnog bota Mocarta da ga brani kao sto brani Luku Jovica, Nedaje, Gobelju i ostale koji vise stete prave svojim timovima nego koristi.
Н

Неправда

pre oko 2 meseca

Ево га опет овај Калимеро само кука ко тетка нека
C

Cojo

pre oko 2 meseca

Ma da, ti si sav cvećka, gde god si bio uvek neki sukobi sa saigračima i trenerima.
A

A ovaj lister

pre oko 2 meseca

Je dusa od coveka,trenirao Zvezdu i Frrenvaroc to ko da u Spaniji treniras Real sto se nije pokazao u Samdoriji a svi znamo zbog cega i koga je dobio prvi posao DEBELII
S

SP

pre oko 2 meseca

Jedan od najiritantnijih srpskih igraca
B

BicuSlobodan

pre oko 2 meseca

Ima li prepotentnijeg i bezobrazijeg od tebe???? Pa nema s kim se nisi posvađao.