Komentari na vest

Silase, Silase... Gde gledaš, Silase (VIDEO)

Р

Реално

pre oko 1 sat

Дечко није крив јер не зна шта игра. Сваку лопту коју су му дали је ишла ка аут линији. Нереално.
V

VALDANO

pre oko 2 sata

Nevjerovatno je da imas novac a da ne dovedes pravo pojacanje,to se zove NEZNANJE[Partizan jr u raspadu pa je doveo pravog igraca- Saldanju-vidjecete gdje ce na kraju zavrsiti].Ovi preskupi stranci nisu sposobni da prave razliku u domacem sampionatu a kamoli na evro sceni.Ali svi cute,svi se prave ludi,na sjeveru vise nema kao nekad kad se posrce-Uprava napolje ili Miloje odlazi,to vise ne postoji,nego ide prica o budzetima (kako je uspjeh sa ovim budzetom i biti ucesnik lige sampiona),kao da je generacija 91, imala neki budzet?!Nazalost,danas kada je kvalitet fudbalu u padu,kada velikani kao sto su Real,Bajern,Milan,Mancester,..nisu vise tako nadmocni,nasa Zvezda ni to ne moze da iskoristi,nego je topovska hrana.Pa Zvezda koja igra ligu sampiona ne moze da proda igraca u ligama petice,to je tragedija.Da se bar dio novca iz fudbala usmjeri u kosarku ,Zvezda bi osvojila Evroligu!
M

Mikac678

pre oko 2 sata

Ako je čija greška koliko se meni čini po ovom snimku to je u ovom slučaju Spajićeva koji je ostavio igrača samog i krenuo napred, ne znam čemu ovaj tekst uopšte!?
Г

Груни

pre oko 2 sata

Српски Бајерн звезда и Магико Терза ! играчи од 10 милиона и лова до крова ! у Србији доминација ароганција у Европи егзалтрација ! шта рећи, коју поруку упустити, када нисмо исти ...
M

Miksea

pre oko 2 sata

Kako gde gleda, čovek verovatno u životu nije nikad morao da postavlja ofsajd zamku, jer je napadač.
R

Rik

pre oko 2 sata

Miloje, Miloje, gde ti igra Silas? Beka? Neznalico!
D

Deki maky

pre oko 3 sata

Miloje ne zna ni sta da igra-iskljucivi krivac... A ta pojacanja Silas,Krunic,Radonja,Dalsio, I ostala boranija preplacenih kombinacija, su krivi Dr I drkela.. .
M

M. R.

pre oko 3 sata

Silas nije štoper, aman... Gde gleda Šumadinac kad ga stavi tu? Gde? U Bukulju? U čokanj?!
D

Darko11193

pre oko 3 sata

Ovaj ih kosta 15 m evra za jednu godinu, i sad ce ga kao prodati za 20 m evra posle ovih vrhunskih igara sprdnja. Isto kao i Nedeljkovića, Mijatovića, Bracu ilic, ovog maksimovica i ostale prevare sve državne pare prodaju samo kao nekim Arapima kojima vodja daje kroz zemlju i druge nacionalne resurse milijarde narodnog novca isto kao i tadic sto im je sredio Gasprom na svetu naroda srbije
S

Silan

pre oko 3 sata

Ha ha ha ha ha ha
S

Sta gde gleda

pre oko 3 sata

Covek ne zna dal igra krilo ili beka, posto uprava godinama ne moze da kupi levog i desnog beka, pa ih igraju Olajinka i Silas koji su krila.
B

BozicNS

pre oko 3 sata

Kada ode Djiga, mi smo na nivou cukarickog
P

Pavletov Ilić

pre oko 3 sata

Ovo bi u našoj Ligi bio ofsajd 😅 Pomoćni sudija bi podigao zastavicu, a VAR se ne bi ni gledao jer bi baš u tom trenutku nestao signal u reportažnim kolima ili bi bilo loše ,,napajanje " u Staroj Pazovi u FSS_u. Ne pitajte kako znam 😋 Objavite komentar, ne budite toliko žalosni. Znamo da ste 🔴⚪ portal
P

PedjaPFCCCC

pre oko 4 sata

Silase Silase on je Trkac, koji voli da daje golove... nije covek bek
@

@pedja

pre oko 3 sata

Pa nije se pokazao ni kao trkac ni kao neko ko daje golove.
I

Ivan b

pre oko 4 sata

Pa što mi ne šutiramo ovako sa distance kao igrači Monaka, šta mi čekamo?! Jer je rekao Milojević ovim igračima u drugom poluvremenu da nemaju šta više da izgube i da igraju fudbal!
S

Sf

pre oko 4 sata

Za*ebite to Silase. Zbog čega se pravila ofsajd zamka, ko još to radi. Nepotrebno. Zbog čega su to radili uopšte u tome je problem.
P

Pixy

pre oko 4 sata

Bočni gleda rame halifa do sebe i ne sme da bude iza njega. Ali treba da igra igrač utreniran za tu poziciju.
P

Power on the north

pre oko 4 sata

Tek se vidi koliko treba Hvang kaka steta sto su ga prodali,morao je da ostane!Ovi afrikanci su takticki nepismeni vecinom,treba malo pogledati i Juznu Ameriku poroka za nasu sluzbu!!!
k

kikoman

pre oko 4 sata

Bukari nikad nije morao da igra beka
d

donmirkoni

pre 25 minuta

Igrao ne kod Bahara dok je Erakovic bio tu tada smo igrali 3-5-2
N

Ndbdns

pre oko 4 sata

Koliko je kriv Silas, toliko je i Spajic sa ovakvim amaterskim istrcavanjem
1

1234Bg

pre oko 4 sata

Oprosti Bukari sto se ovo zove tvoja zamena.Ako je Hvang Marinov doktorski rad,onda je Silas za vracanje Marina u skolsku klupu.
Н

Нико као ја

pre oko 4 sata

Свака част Милојевићу за све успехе до сада. за све ЛШ И ЛЕ, али просто мора да оде једноставно не може да се снађе са овим(скупљим) играчима. Почев од голмана који нема појма коме шутирају после корнера са три метра, па до Силаса који му прави офсајд ( а по профилу је нападач-крило). Да закључим нису криви Илић( што уопште игра) и Силас ( који игра одбрану и прави офсајд замке) него тренер што је овог првог ставио у тим, а други му игра на позицији на којој тренутно игра.
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Nema izgovora za ovo, njegova je krivica, al je normalno da se ovo desi kad krilo glumi beka. Rodić kakav god da je, trebao je igrati danas beka sa Seolom.
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Povlačim reč, bolji je Silas na beku nego Rodić.
G

Gost1235

pre oko 4 sata

Ovakav gol se ne prima ni u super ligi,amaterski
J

Japp

pre oko 4 sata

Silas najvece razocerenje,decko je pogubljen od kada be dosao u Zvezdu.Neznam gdje je ta brzina on se vuce ko traktor.
R

Renato Augusto

pre oko 4 sata

Primiš 4 gola protiv Intera i svaki posle svoje greske i evo sada od Monaka.Spajiću marš napolje,bolje Leković da igra
n

nsne

pre oko 4 sata

Ako nisi znao fudbal je igra gresaka u 80% golova predhodila je neka greska. Ovo je samo pokazatelj da ovde nema dovoljno kvaliteta za LS.
Y

Yaya Sanogo

pre oko 4 sata

Ovo ti je isto kao da Rashford ili Mbappe igraju wing-backa. Naravno da nece moci, i ako ima brzinu, da igra tamo. Njemu je u glavi samo da prati Henrique-a. Nije kriv. I ne, ne uporedjujem Silasa i Mbappe-a, vec su slicni po pozicijama i karakteristikama.

Bojank91

pre oko 4 sata

Ni slučajno ne treba ktiviti dečka. Najbolje umesto Glazera da je branio

FC President

pre oko 4 sata

Silas mučenik ne može da igra ni u Sremcu iz Vojke, ja da vam kažem!
k

kikoman

pre oko 4 sata

A igrao redovno u Štutgartu...nemci ne znaju fudbala
k

kolodin

pre oko 4 sata

Nije Milojević Murinjo...niti je Silas Samuel Eto pa da to funkcioniše 😉
M

Maximilijan

pre oko 4 sata

kakav Silas?? dva napadaca nam igraju bekove? i Olajinka i Silas su napadaci a ne bekovi!!! a desni bek nam igra stopera! i tri zadnja vezna i klinac od 17godina.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 4 sata

Na stranu to što dečko ne igra na svojoj prirodnoj poziciji. Kada smo rekli da dolazi ostavio sam komentar da sam pričao sa drugarima iz Nemačke koji ozbiljno prate fudbal tamo. Oni su mi rekli da je kod Silasa najveći problem glava. Odnosno da kockice moraju da se poklope u mnogo segmenata da bi on bio onaj pravi. Ako nešto nije kako treba, nema od njega ništa. Setite se da je došao zato što faktički nije imao gde. Zvezda mu je iznuđeno rešenje i pitanje koliko je glavom ovde.
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

Uopste nije silas kriv. Decko nije bek. Nama bekove igraju krila. Zato sto bekove nemamo. Krivi su oni koji su to dozvolili
D

Dejoooo

pre oko 4 sata

Ti pojma nemas o fudbalu nazalost.Silas sto je zaspao to nebi uradio igrac cetvrte nase lige.Kazes Silas nije bek opet pojma nemas moderan fudbaler danas igra na vise mesta pa i Silas dosao je tu da odbrani pomogne morao se fokisirati na situaciju .On drema nazalost.
J

Jambb

pre oko 4 sata

On igra ovde wing (krilnog) beka, i pre je igrao tu poziciju u karijeri. Definitivno je usao u mec nonsalantno i nedoraslo ovom nivou. Ali slazem se da je transfer politika Zvezde puna propusta i muljanja
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

@Dejooo Pa sto ga onda nije stavio na gol ? Druze, ti veze sa fudbalom nemas. Svaki igrac se skoluje za svoju poziciju i to igra. Zasto mbape ne igra beka? Evo karvahal se povredio i real nema beka, pa sto ga ne igra mbape? To sto ti promenis na fifi ili fm-u pozicije igracima pa mislis da tako i fudbal funkcionise, to je tvoj problem
d

d. g.

pre oko 4 sata

Nije kriv Silas već Terzić koji se 10 godina švercuje sa bekovima i Milojević koji od Silasa i Olajinke pravi bekove, a od Seola štopera.
P

Pitam

pre oko 4 sata

Da li je trener kriv za ovo?
O

Oksi

pre oko 4 sata

Jos jedan simptom srpskog fudbala. Ofsajd zamka, bekovi, centarsutevi, duel igra, 4 problema svakog kluba nase lige i reprezentacije. Uvek ista prica. To je pitanje struke koja ne moze da nauci igrace osnovne stvari.
y

yxcA

pre oko 2 sata

Dodao bih jos kretanje sa loptom, kretanje bez lopte, nedostatak akcija po automatizmu, nemogucnost iznosenja lopte pod pritiskom, nesposobnost odigravanja iz prve, itd, itd...