Komentari na vest

Šeri odradio ceo trening i biće spreman za Zvezdu, Barakova dilema David ili Atizli? U Haifi 1.500 Delija

O

Ohi za Mocart

pre oko 2 godine

Ljudi, izgleda da mister računa na mene ozbiljnije, juče smo se samo nas dvojica tuširali posle treninga kad su svi igrači završili i otišli, bilo je bez reči, samo higijensko sportsko trljanje, ali mi je na kraju namignuo. Tako da mislim da konačno ulazim u njegove planove ozbiljno.
G

Gost Pana

pre oko 2 godine

Uopšte se nebrinem,ako njih ne možemo da pobedimo, šta imamo tražiti u LŠ. Tamo nas čekaju velikani Bajern,Barsa,Real,Milan,PSŽ,Ajaks i mnogi drugi, šta onda imamo sa njima da se nadamo ako ove nestamburamo.
N

Nemanja 92

pre oko 2 godine

Tesko da cemo ih istamburati,ali ako sa ovom brzinom i tranzicijom ne uspemo u celom dvomecu da damo makar tri gola i ne primimo vise od dva bolje je da igramo Ligu Evrope.
K

KostaX

pre oko 2 godine

Ko je igrao fudbal taj zna da posle povrede i propuštenih utakmica i treninga igrač ispada iz rutine koju je imao bez obzira koliko kvalitetan igrač bio!Šeri nije Ronaldo a Makabi ne igra u ligi petice,pa se prema tome treba tako i ophoditi.Neće biti lako ali verujem u prolaz Zvezde!

labudovics2@gmail.com

pre oko 2 godine

@ Brže -bolje -jače Вас су већ утишали Флора и Ларнака, сад се спрема Хамрун да вас згази!
E

Eh

pre oko 2 godine

Opasna ekipa. Ne precenjujem ih, ali su stvarno jako dobri. Moguće je da će dovesti sutra ili prekosutra tri pojačanja - Eli Dasa, Dia Saba i Dor Peretz. Za njih je i Makabi TA zainteresovan. Sreća pa neće završiti na vreme dva jako velika talenta i dobra igrača Gandelmana i Kamahenija iz Netanje i Ašoda, takodje Makabi TA zainteresovan. Krenuće jako, sa Pjerotom i Davidom u špicu vrv, sa petoricom u sredini, Kornod i Haziza wing-backovi. Samo da izvučemo dobar rezultat u prvoj, na Mari se ne brinem. I ispratite malo Mohameda, za ovog što Deki priča. Jer ko zna, možda je on naše buduće pojačanje
д

д.г.

pre oko 2 godine

Ма израелски тимови су крем европског фудбала. Ако са њима не можемо шта ће нам лш?
G

Gost žnj kategorije

pre oko 2 godine

Po ovim informacijama,na nivou su bar Čelzija!Kako god bilo i bez obzira na moju ironiju,svaka čast na prikupljenim informacijama!
E

Eh

pre oko 2 godine

Naravno, stoji da smo mi bolji i da smo favoriti. Ali ekipa koja pobedi 4:0 dve utakmice zaredom u Evropi nije za bacanje, i to nisu bila dva loša protivnika. Al najveći će problem biti što nemamo desnog beka. Znači imaš tržište puno dobrih bekova, koji bi došli za relativno male pare. Kao npr Joel Pereira iz Leha, jedina svetla tačka uz Isaka i Amarala. Petar Stojanović, Manea iz Kluža, Ristovskog, Nega, koji bi realno došli za milion. Sem Stojanovića, koji je veći kvalitet a došao bi za 2 miliona. Daj Bože da dodje normalan bek i moja već godinu dana velika želja Kadi Borges iz Karabaga 😃
d

dzontravolta

pre oko 2 godine

svaka cast za analizu brate, vidi se dda pratisfudbal i da gledas utakmice..samo kad bi mrtvi Mrkela bio sposoban da upali internet i da pogleda negde nesto
G

Gott

pre oko 2 godine

Ko je sudija? Njega me strah. Ako nas prodju bez crvenih u dvomecu, svaka im cast. Mislim da ako ne bude crvenih, razbi cemo ih obe tekme
B

Bez sluha

pre oko 2 godine

Godinama govorim da treba Uefi tražiti da delegiramo u Evropi sudije kao i kod nas u prvenstvu, da tu mnogo gubimo od šampionizma.
M

Misasbc

pre oko 2 godine

Olimpijakos, olimpijakos olimpijakos pa taj olimpijakos ove godine nije nista, nisu mogli slovan bratislavu da pobede. Jaci smo od ovih idemo na pobedu
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ma druze nevidjeno preterivanje, napravise od Makabija Salcburg u najmanju ruku!!! Olimpijakos dom penzionera bez ikakve koncepcije, Apolon nije odigrao takmicarsku utakmicu preko dva meseca do meca sa njima. Dobri su, umeju da igraju, sto je i normalno u plejofu za LS. Ali nista vise od toga. Zvezda ce im biti prva ekipa u punom takmicarskom ritmu sa kojom ce igrati od pocetka ove sezone. Bice borba, videcemo, ali mi imamo iskusnu ekipu kojoj su postali rutina mecevi sa jacim ekipama od ovih izraealaca...
G

Gost2222

pre oko 2 godine

Mi toliko nahvalimo protivnika da to nije normalno pa nije to Real Madrid
T

Tito

pre oko 2 godine

A u Haifi- MUK!!!
N

Novi termin

pre oko 2 godine

Ništa, javljaj Uefi da se odlaže.
Y

Yolo77

pre oko 2 godine

Katai je tata za Sherija...Isto kao sto je Pavkov tata za onu njihovu devetku....Plus nemaju kvalitet poput Ivanica, Kangve i Bukarija, Dragovica, Borjana..
D

Dejani

pre oko 2 godine

Jel istina da Zvezda hoće da dovede onog sto je predriblao sve igrače Partizana i dao golcinu? Hoće valjda samo da ga imaju za derbi. Tako pišu kiparski mediji.
G

Gostima

pre oko 2 godine

Opasna ekipa Delija ide u Izrael.
Š

Šri Lanka

pre oko 2 godine

Cvet mladosti Marinkove bare i + lokalni Palestinci u Izraelu. Samo Bogdanova da drže vezanog u Beogradu dok se tamo igra tekma i biće to sve ok.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ide da, ali ova cifra nije tacna. Za sad je samo jedan carter u pitanju od stotinak ljudi. Ova prica o 1500 ljudi nije tacna...
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Vi novinari koliko umete da uzdignete neke igrace, ti nema nigde. Lika kome je vrhunac karijere QPR, treba da se plasimo?! Za ovog je debeli Ebisilio izmislio fudbal. Lakse malo, kako ste krenuli ispasce da je haifa u rangu sa ekipama iz vrha liga petice, a glavni stoper im planic. Uozbiljite se. Nema potcenjivanja ali mi smo klasa za ove pa da ih vodi i izraelski Klop.
5

5. liga širi grane

pre oko 2 godine

Klasa koja odlaže mečeve u livada amaterskoj ligi, Makabi je angažovao Mosad da analiziraju taj arsenal moćnosti koji dolazi na tlo Izraela, s pitanjem - je l bezbedno uopšte suprotstavljati se ili s belom zastavom ljudski položiti oružje i sačuvati živote pre svega?
M

Manche

pre oko 2 godine

Tačno tako. Oprez OK, izbacili su nas u poslednje dve sezone Omonija i Šerif ali nije Makabi Barsa. Jači smo, samo mirno tamo, da se ne ponovi Rendžers, a kući će Rajko da grmi !
C

Czz

pre oko 2 godine

Bolje da je tako nego kao prethodnih godina kada se o svakom protivniku pisalo u proslom vremenu i vec pravile grupe za takmicenja sa Zvezdom u njima. Svakog shvatiti maksimalno ozbiljno. Jedan tim koji postigne 4 gola olimpijakosu, ako nista drugo veoma evropski iskusnoj ekipi, je za svaki respekt. Tako da igraci da se zalazu kao protiv rendzersa i to je to
J

Jovanaki6

pre oko 2 godine

Pozdrav svim Delijama, bice veoma gusto tamo zapamtite moje reci. Bice 2:1 za njih a ovde na Mari ih gazimo i 2:0 za nas idemo opet u LS! Neka bog da sreceeee da se vrate dani, slavni dani nase proslostiiiii! Svi u belo ili crveno svi na Rajka da napravimo opet nesto sto svet nije video!
B

Brže-bolje-jače

pre oko 2 godine

A onda po 1:8, i 1:6, slavne LŠ tekme na atletskom Rajku, uz tišinu delijsku kao da su u biblioteci, za to se živi, idemoooo.
G

Gost83

pre oko 2 godine

Ajde dajte molim vas, covek ima 34 godine vec a kao da Mbape igra za taj Makabi...sve osim pobede u oba meca bilo bi bas lose za nas, ne podcenjujuci protivnika. Ali nasa 3 igraca vrede kao njihov citav tim tako da moramo da prodjemo u Ligu Sampiona!
M

Moje misljenje

pre oko 2 godine

Johan Krojf je davno rekao - nisam nikada video da dzak para daje gol. Tako da to sto mi imamo vecu vrednost ne znaci apsolutno nista. Sparta, Krasnodar, Keln, Arsenal, Kopenhagen, Salzburg, Napoli, Liverpul, YoungBoys, Oly, Gent, Braga, svi su imali skuplje timove od nas ali mi smo ih pobedili ili izvukli bod vredan kao kuca. Da li smatras da je normalno da samo to mi mozemo i moramo, a za druge to ne vazi? Da te podsetim na Omoniju mozda (da je bio revans verivatno bi prosli, ali sta bi bilo kad bi bilo nije sada bitno)? Ovi izraelci nisu nimalo naivna ekipa i igraju fudbal koji nama nikako ne odgovara - jako brzo, sa jakim presingom i tranzicijom. Slicno kao Rangers samo su brzi. Nisu bauk, daleko bilo, ali nisu bas ni Surdulica, Vozdovac, Radnicki ili Pjunik. Ja konstantno podsecam da mi do sada nismo odigrali ni jednu utakmicu tezeg intenziteta, a i u ovim blagim utakmicama odbrana nam je onako…ne bas sjajna. A to ste se vecina na sve jos i sprda za Planica, pa nama bi taj isti Planic daleko bolje legao nego Pankov npr. On uopste nije los igrac, bas naprotiv.