Savo Milošević: Perfektno poluvreme, nije moglo drugačije u ovakvoj atmosferi

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.10.24. | 18:32

„Možemo da igramo mnogo bolje“, poručio iskusni stručnjak

Zadržao je Savo Milošević stopostotan učinak u drugom mandatu na klupi Partizana, ali svi podaci iz Humske ostali su u senci velikog povratka navijača i sjajne atmosfere pred 17 hiljada Grobara.

I pored toga, iskusni stručnjak pohvalio je izabranike za partiju u drugom poluvremenu, pošto su se prenuli i sa tri gola obradovali navijače.

Izabrane vesti

„U ovkavom ambijentu nije moglo drugačije. Velika zahvalnost navijačima što su nas podržali tokom drugog poluvremena. Nije da tokom prvog poluvremena momci nisu hteli, ali smo naleteli na najozbiljniju ekipu do sada, što sam rekao i pre utakmica. Ponovili smo jednu stvar koja mi se mnogo dopada – karakter. Nije lako vraćati se stalno iz imnusa, preskakati neke stvari tokom utakmice. Uspeli smo sve to da prezaviđemo i drugo poluvreme odigramo taktički perfektno“, poručio je Savo Milošević.

On je napomenuo da njegov tim može da igra mnogo bolje nego danas.

„Velika je stvar dati tri gola ovakvoj ekipi, i ostati koliko-toliko stabilan nazad. Bilo je i grešaka kao protiv Pazara, ali smo greške sveli na pristojnu meru. Sve česttike momcima, prezadovoljan sam. Ova ekipa može bolje da igra, ali za sve ono u prethodne tri četiri utakmice, mogu da im skinem kapu“, jasan je bio Milošević.



tagovi

Savo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara