Komentari na vest

Savo Milošević: Adem Ljajić najbolji igrač u ligi, omladinska škola nam je budžet

G

Glavno pitanje

pre oko 5 sati

Pitanje svih pitanja, ako se bavimo postenjem je - zasto Partizan igra sutra? Od cega se odmara? Zasto utakmice nije osigrana u petak ili preko vikenda? Ah da, za Zvezdu se namesta…sprdacina…
G

Grga Cvarak

pre oko 5 sati

Evo, imam i ja jedno pitanje za tebe... a zasto je to, po tebi, toliko vazno? Utakmica se svakako igra bez prisustva publike, Partizan je davno ispao iz sampionske trke, itd. tako da koja je razlika izmjedju igranja danas, sutra ili juce? Ccc... od svega cete napraviti neku teoriju zavjere, dovoljno je samo da negdje procitate da se spominje Partizan.
8

8:0 + 4:0

pre oko 6 sati

Само да подсетим: Обрадовић и КК пртизан за 3 године са 90+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌....
U

Ufff

pre oko 5 sati

Imali su onda onaj Real Madrid kada ih je okrenuo za final four, nemoj da si bas na kraj srca. Budimo objektivni. Jer iskreno, to i vise boli. Tolike pare za jednu ABA ligu i jedan playoff EL je ravno ludilu a ne sramote. Valjda je tako zvuci “avangardna simfonija”. I ne zaboravi komediju - sve su to platili od prodatih karata hahahahah da im Man City pozavidi na prihodu od prodatih karata. Haos
G

Groook

pre oko 6 sati

Rasime prasi me!
G

Grobarcina

pre oko 7 sati

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!😭
D

Darko11193

pre oko 6 sati

Sa 100 m evra budzetima terza sam rekao ja mislim da imate i vise al ajde nek bude samo 100 m evra po sezoni ispali od Omonije, serifa, Haife, Jang Bojsa pa to da hoces pa ne bi uspeo al sta ces kad ste nesposobni vi iz FK Rio zvezde tinto zato vam vodja osim sudija namesta i filijale i jos gasi partizan on najbolje zna kakvi ste dunsteri pa vi ste jedini u istoriji namestenu titulu izgubili, kamen covek da vam d vi bi ga polomili.
1

156

pre oko 6 sati

Fayenoord prosečna ekipa?😂😂
G

Grga Cvarak

pre oko 5 sati

Kako ti samo ne dosadi copy/paste jedan te isti komentar vec mjesecima? Znaci, nevjerovatno. I poslije kao nemate komplekse? Ccc...
S

Serif Endiaje

pre oko 5 sati

@darko@156... Kako se osecate nakon 4-0 u fudbalu posle 8-0 u kosarci...🧹 samo lete lete lete....
M

Marcoman

pre oko 7 sati

Zavrsio je to Rasim!
P

Pffff

pre oko 7 sati

Ahahaha, najbolji u ligi.. Koja smejurija!
B

Baggio

pre oko 8 sati

Savo glavo sram te bilo.
B

BRUKA

pre oko 8 sati

DRZAVA UPLATILA 3 miliona I TO NIKO NE SME DA SPOMENE
k

kralj_brzina

pre oko 7 sati

Izjavio Rasim ljajic da drzava na svaka tri meseca daje dva a partizan milion za licenciranje u evropi. Sve radi neizmirenih dugova prema bivsim igracima, trenerima i ko zna kome jos.
K

Kakvi

pre oko 8 sati

Njemu je zabranjen ulaz u pazara.sta covek uradi tj. Od najuticajnijek coveka u pazar je postat najomrazenija osoba u rodnom gradu (u to za manjeod 24 h)ljiga
K

Karlo Veliki

pre oko 8 sati

Milosevic je promasio temu. On prica sa aspekta predsednika kluba, a ne trenera.. Kao nocilac fudbalske struke u klubu treba da se izjasni kakvom fudbalu tezi, da pomene koje pozicije vidi kao najslabije, sta se moze dobiti iz omladinske skole, a sta precom kupovinom.. U vreme poslednje uprave utrosen je ogroman novac, dovedeno vise od 10 igraca i samo su dvojica prosli kriterijum opravdanosti... Taj finansijski masakr uradili su Stanojević i Kralj, nesposobni za FKP, a za sebe je zadatak nove Uprave da utvrdi.. U radu sa novim timom Savo je odmah napravio dve greške. U vreme nestašice novca odveo je tim u Stanišice, gle cuda, u njegov rodni kraj.. I kvrc ode bar 50 000 evra.. Druga greska je trener golmana Jovšić koji se u FKP smuca, a klub u poslednjih 10 godina nije "izbacio" ni jednog golmana... Svi koji su bili talenti nisu napredovali...U FKP Savo ako hoće da napreduje mora da krene od Teleoptika...Da vidimo kako se "pasulj kuva", i da li zna recepturu.
T

Tarzan

pre oko 8 sati

Pa zasto mislite da Rasim nije hteo odmah da prihvati funkciju ?Prosto,cekao je da mu se obec a lova i on ispada kao vrhunski ekonomista i strucnjak.Zna se ko daje lovu,drzava.
L

LAZOVCINE

pre oko 8 sati

Cudno se pise FSS , posto je FSS juce dao 3 miliona hahaha
N

Nsmeta mi Savo

pre oko 9 sati

Ali čovek je dunster
N

Novak majstor

pre oko 9 sati

Ivanic se sa ovim ne bi slozio
ж

живкони

pre oko 8 sati

а ни Катаи магико
m

misko123

pre oko 9 sati

Savo je obican filozof o fudbalu ne zna nista, kolko je pametan kad su njega i jos neke fudbalere izvarali na foru dijamanti iz Brazila, sta dalje pricati o Savi.Decko smesan.
k

kralj_brzina

pre oko 7 sati

Zaboravio si da kazes da je hronicna lazovcina. Koliko puta je samo uhvacen u lazima i opet mu se gleda kroz prste, nerazumem FKP ako hoce bolje mora i da ima bolje.
M

Mjv

pre oko 9 sati

Da, a ti neces da radis u srpskom fudalu. Inace drago nam je sto jedan trener iz liga petica ima tako lepo misljenje u fudbaleru superlige.
v

vladano79

pre oko 9 sati

3-4 mesto i jedno 25 bodova iza Zvezde.
B

BANENCE

pre oko 9 sati

Zar nije više dosta politike u fudbalu kao sportu! Šta će nam Rasim Ljajić!? Neka se on bavi politikom kao, i do sada, a neka fudbal prepusti sportistima-bivšim igračima! Ne mogu zamisliti da jedan bivši fudbaler bude gurnut na neko političko odgovorno mesto! Sve mi se čini da ovde konce vuče neko sa strane!
G

GeOs

pre oko 7 sati

Sportisti, bivsi igraci, vecina njih, rekao bih 95% nema obrazovanje i znanje da vodi klub. Kako to ne kapirate ? Sta je on mogo kao igrac da nauci o vodjenju kluba ? Jel stvarno moguce da vi mislite da ako je neko bio odlican igrac moze da bude predsednik kluba ? To je isto kao kad bi rekli, aha, ajde malo ovog sto sklapa sasiju na traci da probamo da bude predsednik kompanije. Hajde malo, guglaj pa vidi da li su Realu, Liverpulu, Bajernu, Interu, Mialnu, Celziju, Uniteedu, Sitiju, Barseloni... bivsi igraci predsednici klubova. Eventualbo sportski direktor, i to ako se ozbiljno edukovao posle karijere. Kakav predsednik kakvi bakraci, ne zanosite se.
K

KG.

pre oko 9 sati

Najdopbronamernije pitanjhe: kako g. Ljajić može da bude predsednik FK Partizan,kada je i počasni(ili pravi) predsednik FK Novi Pazar? Meni to zvuči kao sukob interesa.
A

Adrian Mutu

pre oko 9 sati

Ko više može da uzdiže ovog ljaića po čemu on odskače od ostatka lige igra u plej aut timu on je fazon katai prošo mu je zenit ne može ozbiljan nivo ali protiv tekstilca može i čovek igra u svom gradu za svoje komšije i rodjake
B

BokiZ

pre oko 9 sati

Savo pojasni samo kako,zasto i na osnovu cega je tvoj sin na platnom spisku Partizana kao skaut?
j

juusavaglava

pre oko 9 sati

Omladinska škola "budzet". Ovaj vikend Partizan- C.Zvezda 0:5, Partizan-Tsc 0:3!!! Svaka cast za OŠ
Ф

Фикус

pre oko 9 sati

"Ја и Митар Мркела увек смо размишљали..." Застао сам са читањем, замислио сцену и заплакао!!! Такође ми је јасно из ове реченице да Партизан мора да ради оно што звезда тражи.
S

Soko

pre oko 9 sati

Procitao sam izĺaganje i sobzirom na situciju potpuno ispravan pravac koji predlaze. E sad dal ima pameti zelje da se ide u tom pravcu.
D

Demagog

pre oko 9 sati

Level pro. Mozda se protivnicima i bavite, samo ne znam kako posto analize ne pokazujete, ali se svojom igrom ne bavite uopste. Ne snimate treninge, ne analizirate ih, vratili ste struku u srednji vek
G

Gost1234

pre oko 10 sati

Ma najbolji je u svemiru!!! Kakva liga???? Katai i Ivanic su za gospodina astronauti ne fudbaleri…..
G

GostRadan

pre oko 10 sati

Vredjanje Save nije od juce. Mada ne treba obracati paznju na to. Verujem da moze da poboljsa igru i stvori dobar tim. Naravno, ne odmah. Sutra borbeno, pa sta bude. Do zimske pauze je cilj ostati u prvih osam. Najvaznije je da sutra konacno odu W, a sa njima i ostali poslusnici.
j

jadno jadno j adno

pre oko 10 sati

Cudno se pise FSS , posto je FSS juce dao 3 miliona hahaha
D

Drndoje

pre oko 10 sati

Ne sme niko bod da im uzme sada dok ne osiguraju drugu poziciju. I onda idu naslovi '#savo preporodio Partizan'' xaxaxa.... Koliko je odvratna ova nasa liga kada znas da dva kluba moraju da zauzmu mesto u vrhu. Jednom u 30 godina se desi da neko zavrsi na trecem ilic etvrtom mestu ali uglavnom izlazak u evropu je tu. I sada svi znamo da ovakav prelosi Partizan mora da bude drugi,da se spasava bede i katanca koji su zeleli Zvezdi.
N

Nenad B.

pre oko 9 sati

Pa ko brani drugima da se bore za vrh, evo Čuka ne može da pobedi Napredak kući, Vojvodina zamalo da izgubi od poslednjeg na tabeli, TSC gubi kući od Kragujevca. Bio je Partizan 4. pretprošle sezone i šta smo dobili od Čuke i TSC-a u Evropi, poraz za porazom i strmoglav pad sa 11. na 20. mesto na listi. Ne kažem da bi i Partizan u grupi bio nešto bolji, jer je klub uništen, ali realnost je da nam je fudbal u kanalu, kako klupski tako i reprezentativni, naša tužna realnost.
r

romano123

pre oko 10 sati

dzabe dolazite, nece se igrati
R

Rasim2

pre oko 10 sati

Rasim je izdao svoj grad i klub,a da ne izda pazar.sram te bilo!!!!
a

ahahahha

pre oko 10 sati

a juce drzava uplatila 3 miliona kako da ne
z

zna se

pre oko 10 sati

Vas budzet je drzava
S

Samo jedan covek

pre oko 10 sati

Hteo je da kaze Rasim... lapsus

Fear The Beard

pre oko 10 sati

Rasim je sve zavrsio,protiv Pazara fiks godine,ne treba Savo da brine nista,a i tehnika Tv Arene ce biti sigurna.
H

How Yes No

pre oko 10 sati

Vazi
D

Danjo10

pre oko 10 sati

Adem Ljajic najbolji igrac..Pa sta je ovo..Ti ga onda sad u Januar dovedi pa napadaj evropu sa njim..Momak sa 30godina igra u Novi Pazar,sve jasno.
G

Grga Cvarak

pre oko 5 sati

U pravu si za ovo "ima 30 godina, igra u Pazaru", ali ono sto ocigledno ne kontas je to da nam je liga jos gora. Tako da da, Ljajic jeste jedan od najboljih igraca u ovoj ligi. Ti si se vjerovatno utripovao da smo nivo Bundeslige, Primere, itd. pa kao kako je moguce da nekome moze uopste pasti na pamet da za Ljaica kaze da je najbolji igrac u ligi. Druze, timovi iz nase lige kad izadju u Evropu gube od timova iz Slovenije, Crne Gore... jesi li uopste svjestan sta to znaci?
B

Bojan V

pre oko 10 sati

Da da, Ljajić je najbolji ne znam samo koje godine😂 isto kao sto si i ti najbolji trener

Fear The Beard

pre oko 10 sati

Nemoj tako,Savo je pricao sa Fergusonom.
D

Darko11193

pre oko 10 sati

Vidi ovog vodjinog etno trenera milosevica, au ovaj je i od Stanoja gori
G

Grga Cvarak

pre oko 5 sati

Stanojevic je otisao, sad vam je odmah Savo "najgori". Sutra da dodje neko novi, on bi automatski bio gori i od Stanojevica i od Save i tako u nedogled. Ccc... kakav mozak vi imate, pa to je strasno. Vise moralnih kvaliteta ima krampon na kopacki nego vi.
H

Holse

pre oko 10 sati

Toliko je dobar da više nije imao gde pa došao u Pazar...
Z

Zeko

pre oko 10 sati

Ina Savo svoje nedostatke i svoje vrline, Partizan u ovom trenutku ne može dovesti za trenera Mateusa koko je to bilo prije, hvala Savo što je prihvatio da u ovom času bude trener, da nije prihvatio on ostao bi jedino Nađ koji bi to morao po zadatku prihvatiti