Rezzime dana (utorak): Potcenili ste Štutgart i PSV, isplatilo se neverovanje u Zvezdu

Vreme čitanja: 4min | uto. 22.10.24. | 23:42

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

MILAN - KLUB BRIŽ (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:1

Visio je Paulo Fonseka posle samo pet utakmica na klupi Milana, spasla je Portugalca pobeda u Derbiju Della Madonina krajem septembra, ali u narednih okruglo mesec dana portugalski trener nije postavio ubedljivu tezu da je dostojan klupe Rosonera na duge staze. Ni rezultata, a ni igre nema u kontinuitetu, a večeraš osim prve pobede u ovogodišnjem izadnju Lige šampiona izvojevane protiv Klub Birža (3:1) nije bilo mnogo razloga za slavlje.

Opširnije OVDE.

MONAKO - CRVENA ZVEZDA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 5:1

Ni treća ne beše sreća. Mada je u Ligi šampiona najmanje do sreće. Tamo je prvenstveno do kvaliteta, a Crvena zvezda u elitnom društvo nikako da pokaže da ga ima. Ako bi i uspela, bilo bi to tek na mahove, u intervalima, svakako nedovoljno da se posle trećeg kola pomakne sa mrtve tačke.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - BOLONJA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:0

Aston Vila, taj nekadašnji šampion Evrope, što četiri decenije nije bio među kontinentalnom elitom, počinje da seje strah, da se nameće kao opasan igrač, jedan od glavnih protagonista na daskama koje život znače. A Vila proživljava magičan početak Lige šampiona. Prvo je uzela meru Jang Bojsu, pa šokirala Bajern, da bi večeras iskoristila Bolonju za nastavak savršene serije - 2:0.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - BORUSIJA DORTMUND (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 5:2

Imali su Milioneri velikih 2:0, kontrolu igre, šanse da povećaju na 3:0; bili nadomak prvog trijumfa protiv Kraljevića nakon deset godina; na kraju krajeva - bili su tako blizu osvete za poraz u junskom finalu Lige šampiona, međutim samo za pola sata uspeli su gosti iz Nemačke da prime čak pet komada i da izgube 2:5.

Opširnije OVDE

ŠTURM - SPORTING LISABON (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 0:2

Austrijski šampion je poput Crvene zvezde i Slovana iz Bratislave upisao i treći poraz u elitnom takmičenju iz isto toliko utakmica. Nema Šturm očigledno kvalitet da se suprotstavi takmacima u Ligi šampiona, a sada je natradao i od lisabonskih Lavova. Novi gol je dao Viktor Đekereš, a u strelce se upisao i Nuno Santos.

ĐIRONA - SLOVAN BRATISLAVA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Istrorijsko veče za klub sa Montilivija. Đirona je protiv igrački najslabijeg tima u Ligi šampiona ostvarila prvu pobedu u Ligi šampiona u klupskoj istoriji. Strelci u pobedi kojom su ispisane nove stranice istorijskih knjiga katalonskog kluba bili su Migel Gutijeres u 42. i Huanpe u 73. minutu.

ARSENAL - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 1:0

Slavio je Arsenal. Tobdžije su dobile Šahtjor (1:0), ali deluje da su izgubile Rikarda Kalafjorija koji je dvadesetak minuta pre kraja doživeo, na prvu loptu deluje, prilično ozbiljnu povredu kolena. Pobednika je odlučio udarac Martinelija malo pre isteka sat vremena igre, a lopta se posle dodira sa stativom pogodila nesrećnog golmana Rižnika i vratila se nazad u gol. 

LIDS - VOTFORD (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:1

Tim sa Eland Rouda je u prvih sedam minuta utakmice protiv Votforda dao dva gola i tako poručio rivalu da je možda i prvi favorit za promociju u Premijer ligu. Nisu se gosti predavali, pogotkom Kvadva Ba smanjili su na 2:1 početkom drugog poluvremena, ali je Lids do kraja uspeo da zadrži tri boda i izjednači se sa Sanderlendom na prvoj poziciji Čempionšipa.

PRECRTANO
PSŽ - PSV (
tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:1

Nakon tri odigrana kola u Ligi šampiona, Pari Sen Žermen je osvojio samo četiri boda, što samo po sebi ne bi bilo toliko strašno da ekipu Luisa Enerikea do kraja ligaškog dela takmičenja ne očekuju pakleno teški protivnici. Stoga bi večerašnjih 1:1 protiv PSV Ajndhovena mogli skupo da koštaju šampiona Francuske, kojeg do kraja takmičenja očekuju obračuni sa Atletiko Madridom, Bajernom i Mančester Sitijem.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - ŠTUTGART (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Sigurni smo da su igračima, stručnom štabu i navijačima Crvene zvezde izlazile graške znoja po čelu, kada su gledali izdanja Štutgarta u duelu sa Juventusom. Nije nemački vicešampion nadigrao Juventus, on ga je fudbalski i igrački poništio. Bio je to sudar moći i nemoći, dekadencije i modernog fudbala. I pravo je čudo kako se duel u Torinu završio samo sa minimalnom pobedom gostujućeg tima.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Ostale vesti


Najviše komentara