"Džerom Boateng"
"Džerom Boateng"

REZZIME DANA (nedelja): Nemci pouzdani kao i uvek, Portugalci su najviše razočarali

Vreme čitanja: 4min | ned. 07.09.14. | 23:29

Pogledajte ko vas je 7. septembra prodao, a ko vam je doneo pare...

Džerom BoatengNAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

NEMAČKA – ŠKOTSKA (tip ki1, kvota 1,15) – rezultat 2:1

Nemci su nastavili gde su stali na Mundijalu i novom pobedom startovali kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Tomas Miler je ponovo pokazao koliko je bitan igrač za Nemačku, a on je i postigao oba gola za domaćine, prvu u 18. minutu, onda su Škoti izjednačili u 66. minutu, ali je Miler doneo tri boda svojoj ekipi golom za 2:1 četiri minuta kasnije. Ipak, bili ste bolji od nas jer smo očekivali da će Nemci lakše dobiti ovu utakmicu, pa smo u rubrici predlozzi i tipovanja gađali duplu pobedu prvaka sveta.

SAO PAOLO – SPORT RECIFE (tip ki1, kvota 1,45) – rezultat 2:0

Rutinska pobeda za Sao Paolo, a sve je krenulo nizbrdo za goste već u sedmom minutu kada je Riteli postigao autogol. Bivši igrač Milana Alešandre Pato je postigao drugi gol na meču u 26. minutu, a igračima Sao Paola niej bilo teško da održe prednost na domaćem terenu. Gosti nijednom nisu uputili precizan šut na ovom meču.

LAS PALMAS – LUGO (tip ki1, kvota 1,50) – rezultat 3:0

Rezultat u prvom poluvremenu vas je možda zabrinuo jer je odbrana gostiju odolela napadima domaćina, ali je posle dva minuta igre u drugom poluvremenu stajalo 1:0 na semaforu. Las Palmas je povećao svoju prednost u 68. minutu, a u 79. je otklonio svaku sumnju oko pitanja pobednika ovog meča.

VALJADOLID – SANTANDER (tip ki1, kvota 1,75) – rezultat 3:1

Domaći su nervozno ušli u ovaj meč, zaradili dva žuta kartona, ali su onda u 37. poveli preko Gonzaleza, a već na startu drugog poluvremena duplirali prednost. Strelac je bio Dijaz u 48. minutu, a 20 minuta kasnije je bilo 3:0 za Valjadolid. Goman Varas je u 78. dobio crveni karton, a Sorija je iskoristio penal i natereao vas da se zabrinete, ipak domaći su sačuvali svoju prednost.

DANSKA – JERMENIJA (tip ki1, kvota 1,45) – rezultat 2:1 

Očekivan kec na Parken stadionu u Kopenhagenu, iako je Henrih Mhitarjan prvi pogodio i nagovestio svima u “našoj“ Grupi A da Jermenija nikome neće biti lako zalogaj. Ali Hejbjerg i Kalenberg su u drugom poluvremenu postavili stvari na svoje mesto pa ste mogli da odahnete. Nama posebno drag rezultat jer smo u rubrici Predlozzi i tipovanja predvideli GG3+ za sasvim finu kvotu 2,50.

PRECRTANO

PORTUGALIJA – ALBANIJA (tip ki1, kvota 1,25) – rezultat 0:1 

Portugalci su u očaju i traže momentalnu ostavku selektora Paula Benta. Imaju i povoda za tako nešto jer Bento očigledno ne zna kako da postavi igru čim Kristijana Ronalda nema na terenu. Ali, poraz od Albanije u Aveiru jednostavno niko nije očekivao. Bekim Balaj, 23-godišnji napadač Sparte iz Praga, postigao je jedini gol na meči. Da je Mutinjova kasnija lopta koja je uzdrmala sam rogalj protivničkog gola iška koji centimetar niže... Ali,  to je već “šta bi bilo kad bi bilo?“

BARI – PERUĐA (tip ki1, kvota 2,10) – rezultat 0:2

Igrači Barija su suviše nervozno ušli u ovaj meč, a gol Falcinelija u 28. minutu ih je još više unervozio pa je Kaputo u 55. dobio direktni crveni karton, samo devet minuta kasnije Defendi dobija drugi žuti i Bari ostaje sa devetoricom na terenu. To su iskoristili gosti i u 77. minutu su postavili konačan rezultat meča preko Del Pretea.

BOLONJA – VIRTUS E. (tip ki1, kvota 1,80) – rezultat 1:1    

Očekivalo se da Bolonja posle lošeg starta u Seriji B zabeleži pobedu protiv novajlije u ligi, ali ponovo je razočarala. Gosti su poveli već u drugom minutu, domaći na vreme uspeli da izjednače (54. minut), međutim, ne i da u preostalih 35 minuta naprave potpuni preokret… 

MAĐARSKA – S. IRSKA (tip ki1, kvota 1,47) – rezultat 1:2

Ovo je jedno od najvećih razočarenja danas. Nažalost, nismo bili u pravu kada smo vam savetovali keca, ali ko je ovako nešto i mogao da očekuje? Pogotovo nakon što su domaći poveli u 75. minutu. Severna Irska četiri godine nikoga nije pobedila i baš je sad našla… Baš katastrofa. 

GRČKA – RUMUNIJA (tip ki1, kvota 2,10) – rezultat 0:1

Grci na ovoj utakmici nisu imali podršku publike zbog kazne Uefe, ali to ne opravdava poraz jer su od 53. minuta imali igrača više. Marica je u 10. minuta postigao jedini gol na meču sa bele tačke, a isti igrač je i isključen zbog drugog žutog kartona na početku drugog dela igre. Ipak, Grci nisu uspeli da iskoriste brojčanu nadmoćnost tako da su gosti kući odneli tri boda.

(FOTO: Action images)


tagovi

klađenjerezzime danasaveti za klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara