Komentari na vest

Raspored do kraja godine: Partizanu teži rivali, tri meča manje od Zvezde, više utakmica u Humskoj među kojima i derbi

G

Goust

pre 12 meseci

Lepo nastelovan raspored za partizan , cak i Pazar kaznjen taman toliko da nema publiku protiv njih. Tako je svake godine, taman umisle da znaju da igraju i onda dodju top 8 ekipa koje su ostavljene za kasnije, i onda caaaaooo. Smesna ekipa, to i sami gorbari znaju i to kazu.
p

psyhhodelija

pre 12 meseci

Zvezdu je smorila liga i 7 godina zaredom da osvaja,ili tri duple krune zaredom...Pojačanja su došla zbog LŠ,cilj je treće mesto i da se prezimi u evropi...Njima nisu u glavi Surdulica,Vozdovac i Pazar...E zato su Miloje i Deki bili bez poraza
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Prvo nije 7 godina zaredom nego 6, matematika ti nije jaca strana. 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, to je 6 puta ili 6 godina.
p

psyhhodelija

pre 12 meseci

6 je zaredom,ali je smorilo da osvaja 7...To sam mislio sine
З

ЗналацПФК

pre 12 meseci

Како без пораза, 17/18 - Напредак 1:0 Звезда, 18/19 - Чукарички 3:2 Звезда, 19/20 - Партизан 2:0 Звезда, ТСЦ 2:1 Звезда.
d

duljaj poziva navijace u Novom Pazaru

pre 12 meseci

Partizan gubi u Novom Pazaru(tradicija).Duljaj neka pozove grobare (05.12) iz Novog Pazara i okoline da dodju da bodre Partizan u Pazaru😃(srecom igra se bez Publike pa nece imati podrsku sa tribina )😃nije Novi Pazar Kragujevac,Subotica,Novi sad,itd .da navijaju protiv svog grada tj.kluba😃jedini grad u srbiji gde nema navijaca vecitih i gde 99,9 % navija za svoj lokalni klub.
z

zaks

pre 12 meseci

Pogledajte tabele, u većini evropskih liga, na kojem se mjestu, trenutno, nalaze klubovi koji se takmiče u LŠ , a koji su sigurno kvalitetniji od ostalih klubova ?
i

iiii

pre 12 meseci

Zvezda je losa. Al Ima najkvalitetniji tim u nasoj ligi i dovoljan da osvoji ligu sa pola gasa. Partizan je unisten, ne oseca se da je ovo sezona u kom partizan moze da uzme titulu, niti da joj pridje
D

Duljaj kida

pre 12 meseci

Partizan igra daleko lepsi fudbal od Zvezde i za sada se to vidi i po stanju na tabeli. Ako ne bude povreda kljucnih igraca ja ne vidim na koji nacin Zvezda moze da ga pretekne na tabeli.
A

Alex20

pre 12 meseci

Kakav lepsi fudbal druze,daj ne lozite se za dzabe,smeje vam se narod.
p

prcc

pre 12 meseci

Gde nestade taj lepi fudbal u Evropi ili samo znate da igrate po našim oranicama?
z

zaks

pre 12 meseci

Ovi će do kraja dobiti sve utakmice , lagano.Zvezda , ako se ne uozbilji i ne shvati ovu našu ligu malo ozbiljnije , moraju dobiti sva tri derbija , ostaju bez titule sljedeće godine.Jeste teško da se koncentrišeš , pored LŠ , na ovo naše takmičenje , ali ako nešto ne preduzmu po pitanju ozbiljnosti , ništa od titule.Žalosno ali tako je.
r

raw

pre 12 meseci

o tome sam kao ⁸navijac partizana vec komentarisao...fokus zvezde je uglavnom na ls ...u glavama pridoslih igraca je fokus na ls i kad igraju super ligu......i tu je sansa partizana....realno sto vise budu u igri sa ligu evrope ili prolaz dalje u ls to je plus za partizan...idealno bi bilo da protiv red bula minimum izvucu nereseno da i dalje i kvrci u glavu da mogu i da imaju sanse
D

Direktor fotografije

pre 12 meseci

Nema sta da se uozbilje, Zvezda je dovela brdo igraca i treba im vremena da se uigraju. To moze da se desi za mesec dana, a moze i tamo negde u martu u drugom delu sezone.
F

Fix godine

pre 12 meseci

Partizan će biti šampion. Ne igra u Evropi i to mu daje vremena cele nedelje da se oporavlja i priprema za prvenstvo. Zvezda je mislima u Evropi i u velikoj opasnosti da se još negde oklizne, ako ne zatvori van terena utakmice, čime bi se bodovni saldo još uvećao. Tri derbija, 9 bodova u igri, jedan dobija Partizan, jedan Zvezda i jedan nerešen. I to je to. TSC treći, Vojvodina četvrta a za peto mesto će se boriti Pazar, Čuka i Voždovac, tim redom. U plej-of će ući još i Spartak Subotica dok će iz lige ispasti Železničar Pančevo i Radnički 1923 iz Kragujevca.
h

hulio

pre 12 meseci

Brate bice partizan prvak ali jesenji..na prolece obrce zvezda ..nece biti LŠ pa ima da ore po nasoj ligi ..
.

.....

pre 12 meseci

"Tri derbija, jedan dobija Partizan, jedan Zvezda, treći nerešeno, i to je to." 1) Kad ste dobili derbi pa sad očekuješ pobedu? Ne sećate se verovatno ni vi grobari. 2) Zvezda će tek ući u formu i u seriju pobeda, dok ćete se vi već negde okliznuti i onda vam ulazi voda u uši kao pretprošle godine. Verovatno osvajate kup i drugo mesto u ligi pa da kroz kvalifikacije za Ligu šampiona ostvarite jesen u Evropi kroz LE ili LK.
P

Pedja108

pre 12 meseci

Kao sto i stoji u tekstu. U pripremnom periodu dobili samo jednu utakmicu. Sabah dobili na srecu na penale, u Danskoj su ih deklasirali. Ali, zato kad je pocelo nase prvenstvo, to igraju kao Siti u najmanju ruku. SIlni preokreti, nema veze sa koliko razlike protivnik vodi, oni uvek preokrenu. Secamo se i onog penala u poslednjem minutu, gde umesto faula igraca Partizana, sudija svira penal. I vama je to sve normalno, u Evropi ih gazili anonimusi, ali ovde pobedjuju bez problema? Ista ta ekipa sada je po vama kandidat za prvaka? Ovaj tim nije mogao da izbori LK kao najslabije takmicenje, ali bi dosao do LS? Ovaj tim igra najlepsi fudbal u nasoj zemlji? Ako u sve ovo verujete, onda sa vama nesto nije u redu.
1

1:0 za Czv

pre 12 meseci

Bitno da je Zvezda prepoštena, ajd sad penal da ih poguramo dok se spremaju za Lajpcig.
C

Cer

pre 12 meseci

Jeste, Partizan namesta, zato je sest godina zaredom sampion.
D

Dzi

pre 12 meseci

Koga briga s kime igra muceni Partizan, jedna Zveda je losa a kamoli manji timovi po jsl livadama.
M

MagicTRZ

pre 12 meseci

Zvezda nema adekvatnog protivnika u nasoj ligi !
N

Nema

pre 12 meseci

Osim Voždovca, Čukaričkog, Javora, Radničkog, TSC a tek Partizan, jedva čekam večiti derbi 😁😁😁
Š

Šta su ti ankete

pre 12 meseci

Do izbora navijači Partizana zadovoljni, a navijači Zvezde veruju da će ipak osvojiti titulu. Onda svi zadovoljni, a samo jedan pobeđuje.
s

srxx

pre 12 meseci

Brate smorio si vise. Na svim vestima pises o izborima. Idi a neki politicki portal, mani ovo...
D

Dzi

pre 12 meseci

Bas tako. Premijer liga i potrebe kampanje...
l

lania

pre 12 meseci

Partizanu teži rivali! gostujemo N.Pazaru i Javoru .ne znam kako ste ocenili da Partizan ima teži raspored,strašno
O

Oliver Tviti

pre 12 meseci

Jel si procitao tekst, ili barem naslov? Lepo pise da Partizan ima tezi raspored, a Zvezda vise utakmica.
d

dukac

pre 12 meseci

Jasno kao dan posle danasnjeh rezultata, po 4 data gola, ALI - katastrofalna odbrana i tvrdoglavost trenera da gura formaciju koja nista ne donosi, (naprotiv) dovodi do toga da neko dobije 4:0, a mi 4:3! I jos u odbrani igra Dragovic (sa viskom kilograma i pafom forme) Djiga tek dosao i tesko se snalazi u nadoj ligi i Mićko koji je zadnji vezni a ne centralni ili desni bek. Batah upropasti o njega i igru i izgubi titulu u septembru.
g

gost1978

pre 12 meseci

i srbiji se liga igra iz dva dela, prvi pre izbora i drugi posle izbora. Zivi bili pa videli al humska nece docekati titulu
2

2305

pre 12 meseci

koja su to tri meca manje ;)