Komentari na vest

Pukla transfer bomba u Čelsiju: Stiže Sančo!

E

Eto i

pre oko 2 meseca

Opet svašta nakupovali osim onog što im treba ,špica
G

Golsio

pre oko 2 meseca

Citao sam da je Juventus imao sve spremno ali Sanco je htio samo u Celsi. Tako bar pisu talijanski mediji
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Nije mi jasno sta se radi sa junajtedom,pare imaju,marketing,ma sve osim trenera..Sanco je kidao u Dortmundu i bolji je od svih krila junajteda
Š

Šejn85

pre oko 2 meseca

Amad Dialo i Garnacho su u boljoj formi od Sancha, drugo Junajted trenutno ima 4 krila tako da je tu stvarno veliki broj igrača...dosao je i Zirkze tu je i Maunt takonda je i u rotaciji pitanje koliko bi imao prostora za igru..
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Zna li neko koje zadužen za transfere u Čelziju ima jedan mali na rekreaciji a nije skup...
T

Ten Hag prevara od trenera

pre oko 2 meseca

A Ten Hag deset dana samo jedno te isto brbolja, Sančo ne ide nigde u super smo odnosima. A Sančo ga dobro zaeba. A neka je i treba. Onaj nije trener za kakvog ga izvikuju, nit je Sančo igrač kakvog ga izvikuju.
K

Kešig

pre oko 2 meseca

Neće Gui da igra PL često. Špic je Dzekson, verovatno će se rotirati sa Enkunkuom, levo Sančo i Mudrik, desno Madueke i Neto, iza špica Palmer i Feliks. Imaju ligu konferencije, PL, FA kup i liga kup, sasvim dovoljno utakmica da se svi izrotiraju...
L

Lf

pre oko 2 meseca

Junajted kiksnuo i to veoma ozbiljno,trener nije svoj.
N

Nek ide

pre oko 2 meseca

Dobro sto nije dosao Sterling Ovako ga uzeo Arsenal koji je morao Nelsona da pozajmuje za da potpisu Sterlinga..
g

gost1998

pre oko 2 meseca

Hvala Bogu pa smo se resili ove prevare od igraca. Celo leto molim Boga samo da on ode, toliko bezkprostan igrac od kad je dosao u Junajted nista uradio nije, nije bitno ko je trener bio, uvek je bio jedan obican prosek, cak u vecini slucajeva i ispod toga. Putuj Igumane, da se ne ljubimo!
S

Samuilo

pre oko 2 meseca

Sanco ne valja, a Antoni, Rasford, Maunt, Eriksen su odlicni?
U

U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Izmislio fudbal za sva junajtedova krila
g

gost1998

pre oko 2 meseca

Nisam rekao da valjaju, ali ne mozes sve da oteras za jedan prelazni rok, ovako su dosta ocistili ovo leto, i rade fenomenalan posao. A oce minuse lupaju samo ovi sto navijaju za Celzi, ali ce brzo videti kakva je prevara od igraca. PS ja sam prvi bio u ozbiljnom hajpu kada je on dolazio u Junajted, a sad samo sto dalje od kluba...a nadam se sledece leto i svi ti koje si naveo

The KING sa Sportske

pre oko 2 meseca

Ja sad razmisljam sta ce biti sa Mudrikom, ako se uzme uz prepostavku da ce Feliks levo Sanco tu dodje rezervna opcija znaci Mudrik vise verovatno nece igrati…
x

xnxx

pre oko 2 meseca

pa on je doveden samo pro forme da se posalje novac u ukrajinu, decko je operisan od fudbala

The KING sa Sportske

pre oko 2 meseca

xnxx@ Pa da to je bila cista donacija 100 miliona nista vise.
K

Kralj Aleksandar

pre oko 2 meseca

Opet gomilaju. Sledeće godine ista priča. Novi trener i igrači
S

Soleeee

pre oko 2 meseca

Malo para za Junajted ali ajde… Niko onako bedno nije pokazivao da ne zeli da igra u tu. Izgurali su obavezni otkup i ne zanima ih vise. Imao je i vremena i sanse, ali drugi Pogba. Problem je u glavi decku. Partiju nikad nije imao ni blizu iz Dortmunda sto je njemu na ruku, ne moze bas toliko da ti smeta ceo tim i trener. Grinvud je isto podbacio pre incidenta. Doslo neko drugo vreme ovi sto pre nisu marili, drugi sad ne trpe
H

Haxer

pre oko 2 meseca

Da su malo u klubu pametni Grinvud i Sanco bi bili po krilima, a ne ove prevare od Rasforda, Antonija i Dijaloa koji nema dovoljno kvaliteta..
T

Trololo

pre oko 2 meseca

Grinvud podbacio? Stvarno ne znam sta si pratio... Da je srece da je Grinvud ostao, a Rasford otisao.
S

Soleee

pre oko 1 mesec

druze to sto ti vidis da grinvud sija sad, nije tako bilo pre incidenta, potpuno bezvoljno i ucinka nekog, pogledaj statistiku i par utakmica . Igras u Junajtedu moras da doprinosis. Kad se probio u prvi tim, prve dve sezone masina.
H

Haxer

pre oko 2 meseca

Kao navijacu Junajteda, bas mi je zao sto odlazi, jer ima potencijal, daleko veci nego Antoni, Rasford, Dijalo..Ipak, nista cudno, prevarant Ten Hag tera sve igrace koji nesto i znaju i dovodi bivse igrace iz Ajaksa sve..Dosta za sredinu tabele, jedva cekam ledja da mu vidim..
7

73

pre oko 2 meseca

Tako je i Mourinho, glumeci znalca, oterao De Bruyne-a, Salah-a itd. Kad je ego veci od interesa kluba, desava se upravo ovo sto gledamo...
A

Anđusara

pre oko 2 meseca

Da si navijač Junajteda, video bi da Sančo nije dobro igrao ni kod jednog trenera niti se trudio...
I

Iggx

pre oko 2 meseca

Čoveče, jesi li ti kao navijač uopšte pratio ove dve poslednje sezone? Neverovatno šta pišeš.
J

Joba

pre oko 2 meseca

Bio je Sančo tu i kod prethodnih trenera. Biće da nije do Ten Haga.
H

Haxer

pre oko 1 mesec

Pisem ono sto jeste, samo vi uzivajte sa bravurama Antonija, Rasforda, Dijaloa, i zadovoljavajte se negativnom gol-razlikom na kraju sezonu..bruka nevidjena za takak klub, a trener uziva poverenje, jer je slucajno osvojio FA Kup..
3

39393939

pre oko 2 meseca

Zivo me interesuje imaju li neki plan kad dovode ovolike igrace ili im samo pogledaju ocene na FM i kazu ajde, neka ga...
W

Ww

pre oko 2 meseca

Problem je sto je od tih opcija jedino Dzekson špic, dobro ajde i Guju ali on nije kalibar PL jos uvek

The KING sa Sportske

pre oko 2 meseca

Ne kapiram ovaj transfer. Celzi je potpisao dva najtalentovanija klinca iz Juzne Amerike Kenedri Paeza i Esteva Vilijana… Oni ce morati da Prodaju sledece leto najmanje Maduekea, Mudrika i Enkukua da bih za njih otvorili neki prostor. Mada i to znaci da bi ovi Feliks, Neto, Sanco mogli da gule klupu njima kad dodju sledece sezone.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 meseca

E sad gledajte sta radi decko u ultra ofanzivnoj ekipi, 10+ golova i asistencija.

Proficap

pre oko 2 meseca

Pa iskreno, kada imas 10 napadaca, mozes sebe da tako zoves. Mada, nisam nesto primetio prosle sezone tu njihovu ultra ofanzivnost. Gazio ih jenkako je ko hteo.
v

veliki strumf

pre oko 2 meseca

Ћути бре, једва прошли Сервет. Још изгубили у Швици. Потпуни крш од клуба, купују на кило као на пијаци! Гарантујем да ни најзагриженији Челсијев фан не може да наброји све играче који су дошли у клуб у задњих годину и по. А резултати - нула!
K

Kleo

pre oko 2 meseca

Ni sami ne znaju sta ce im, toliko opcija u napadu imaju da ce garantovano neko morati da bude i van protokola svaki vikend, posto nema sanse da ce im od 9 igraca na klupi 5 biti iz napada.