(FK PARTIZAN)
(FK PARTIZAN)

Prvotimci Partizana posetili trening školice fudbala Crno-bele bebe

Vreme čitanja: 3min | pet. 18.10.24. | 17:18

Fudbaleri Parnog valjka uživali u druženju sa decom

Dok se u Humskoj iščekuju bolji dani i meč protiv Novog Pazara, prvotimci Partizana iskoristili su slobodno vreme da posete trening školice fudbala Crno-bele bebe. Klinci su imali priliku da se druže sa Bibarsom Nathom, Nemanjom Stevanovićem, Gajasom Zahidom i Nikolom Antićem.

Izabrane vesti

Ja sam ovde 4 dana nedeljno, po sigurno po 3 - 4 sata, ali sa druge strane, ne na terenu. Divno je videti decu da su srećna, to je od svega najvažnije - da igraju i uživaju i da vide fudbalere iz prvog tima koji su takođe nekada bili baš kao oni. Želimo da im pokazemo da i oni mogu jednog dana biti igrači i na ovaj način smo hteli da im damo podstrek i da ih motivišemo“, rekao je Natho.

Sin izraelskog veziste već neko vreme trenira fudbal upravo u Partizanu, ali nije vezni igrač kao otac, nego se odlučio da stane među stative.

To je na početku bilo jako teško za mene.  Bio je to šok i nismo pričali mesec dana“, smeje se Natho i nastavlja. „Talentovan je, sviđa mu se. Možda jednog dana bude zaista dobar golman. Imam jos dvojicu sinova, skoro pa pola fudbalskog tima, ali na kraju je važno da imaju neku aktivnost, da uživaju. Možda jednog dana budu profesionalci, ali to nije najvažnije“.

Sin Gajasa Zahida, takođe, trenira u školi fudbala „Crno-bele bebe“ i posebno hvali trenere.

“Sa decom je uvek sjano. Divno je videti kako se trude i uče i pokušavaju da idu onim koracima kojima smo mi, kao igrači, išli pre dolaska u Partizan. Moram zaista pohvaliti trenere koji rade sjajan posao ovde, nije lako sa decom, treba strpljenja, a oni su divni, strpljivi sa njima. Moj sin dolazi već tri nedelje, stalno sam ovde, nije lako, ali oni rade sjajan posao gde deca svaki put nauče nešto novo. Ovo je sjajna vežba za njih, ali moram reći da je izuzetna postavka trenera i terena, pet puta se trenira nedeljno, samo reči hvale!”, zaključije Zahid.

Nikola Antić je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, čak bio i kapiten. Za njega je ovo druženje bilo vraćanje u dane kad je bio dete.

Doživljaj je fantastičan! Deca i trčanje za loptom me vraćaju u moje rane dane u dresu Partizana, gde sam se profilisao kao čovek, kao igrač i kao jedinka. Prelepe uspomene me vežu za Partizan, kao i za ovaj teren. Zato sam se rado vratio i odazvao ovom pozivu. Danas sam bio u ulozi pomagača – deca su radila poligone, a ja sam im dodavao lopte i vezivao pertle. Družili smo se i družićemo se i dalje!”, napominje levi bek Parnog valjka.

Reči hvale imao je i rezervni golman crno-belih Nemanja Stevanović.

"Prelepo je videti svu ovu dečicu - i igrače i golmane. Ovo je nešto što me vraća u detinjstvo. Dugo nisam imao priliku da pristustvujem treninzima mlađih igrača i zaista ih je prelepo videti. Siguran sam da će biti dosta talenata koji će igrati za Partizan i koji će sa ponosom nositi dres prvog tima ”, jasan je Stevanović.


tagovi

Bibars NathoNikola AntićGajas ZahidNemanja StevanovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara