Komentari na vest

Prve informacije o povredi Drkušića: Posledica letnjih priprema i potrage za klubom

D

Don Vito Corleone@Just

pre oko 16 sati

@ Just – ima Dr Kušić dobrog menadžera čim je ubedio ove dunstere u Zvezdi da je Dr Kušić kapacitet za LŠ! Ali, šta reći za najpoznatijeg afričkog menadžera Papa Fajva (inače rođeni brat, od čuvenog doajena među menadžerima Papa Ejta), koji je na volšeban način prodao Zvezdi mačke u džaku u liku Katompa Mvumpua, Dalča, Pume i Dilsona! Ali, šta se može, uvek je bilo budala, ali nije bilo interneta, pa su patili samo rođaci i prve komšije, a danas patimo mi navijači Zvezde! HITNA PRIVATIZACIJA!
D

Don Vitom Corleone*

pre oko 19 sati

Niko me ne može ubediti da je Dr Kušić bolji igrač od Andreja Đurića, koji očigledno nema menadžera utocajnog u Zvezdi. U Zvezdi mogu da igraju samo igraći koji su menadžerska kombinanacija sa Terzićem, producentom ovog lutkarskog pozorišta! Dr Kušić je bio igrač Sočija, poslednjeplasiranog tima ruske lige i sada ga ovaj poznati producent gura da igra LŠ!
J

Just

pre 1 dan

Ima sjajnog menadzera A sta tek reci za Glazera
Z

Zgemba 82

pre 1 dan

Sreca za zvezdu pa se povredio , da nije igrao bi e onda bi izgubili hahhahhahaha
N

News

pre 1 dan

Kako uvek Srbi pevaju himne drugih zemalja I daju uvek svoj maksimum. Decko je trenirao sa Socijem ali je se odma videlo da on nema kvalitet za Zvezdu. Prosecan igrac koga je bunker Slovenije I Oblak prodali u Zenit