Komentari na vest

PRELAZZI: Spletkarenje sa Totenhemovom dušom

N

N17

pre gotovo 3 godine

Pričajte šta hoćete, ali Tottenham ima smjer i cilj, pa kako bilo. Ako ništa drugo, galaksijama ispred Arsenala sa njihovim polovnim stadionom i špartlom od trenera
m

mr.wolf

pre gotovo 3 godine

Neka mi neko objasni, zasto se na ovaj nacin pljuje po Unitedu i ako je tema dolazak Kontea u Totenhem. Vi novinari, ste toliko otisli u krajnost sa omalovazavanjem jednoig tima i trenera. Prvo, neistine i licni stavovi. Ti, novinaru znas da je Liverpil imao "na ziceru" Kantonu, Smajhela... ? Potpisujem da nisi rodjen tada, ili si imao najvise 5 godina. Sa druge strane, taj Solksjar koga toliko pljujete jeste izgubio 0-5, ali ljudi, to je fudbal. Pa sta, poraz. Onda omalovazavanje, kao "slucajno" pobedili Totenhem. Pa, kao tu je Totenjem dobio, a United izgubio. Bla bla, truc truc... Ispada da nikad nisu odigrali dobru utakmicu, a realnost je da su veci deo prosle sezone bili vise nego pristojni. Izgubili su i prolsle sezone od Titenhema 1-6.... i sta se desilo ? Odigrali naredne 17 utakmice bez poraza. Megvajer jeste retko los stoper, ali zato je i doveden Varan, da zakrpi koliko moze. Dok je Varan bio fit, primili su 6 gola. Bez njega.. 9. Proslo je samo 10 kola... Nista se ne zna. Forma je varijabla, povrede takodje. Ko zna sta sve moze da se desi. Ali, ne, vi pisete kao da je sudnji dan...E, pa, nije. Postoje normalni ljudi, koji vide i dobre stvari, e zato je Ole jos uvek tu. Novinari i navijaci su danas povrsni, jedan-dva losa rezultata i svi te pljuju. Samo uzeti u obzir onu klinku koja "analizira" United, i shvatucete da se sve svodi na pritisak nekompententnih ljudi. Interesantno je sto kad United odigra dobro (prosle sezone je bilo 10tak vrhunskih izdanja), niko ne kaze odlican posao trenera. Tada je sreca, ali ako izgube, onda nema veze trener. Smesno.

milford

pre gotovo 3 godine

Konte je najbolja moguća stvar koja se desila Totenhemu. Toliko dobra da nisam mogao da verujem kada sam čitao vest. A samim tim i za Kejna koji će se u toku sezone sigurno vratiti na prepoznatljiv nivo, ako ne i veći, kao što se desilo sa svakom prvom violinom u napadu ekipa koje je Konte trenirao do sada.
к

корисник

pre gotovo 3 godine

Много ми је интересантно последњих дана на порталу што не постоји ни једна вијест која се тиче премијер лиге или њених клубова да се бар у једној реченици не помене Јунајтед у поприлично непристојном тону. Да се разумијемо, нисам фан нити “навијач” било ког ино клуба па ни Јунајтеда, то што неко је неко “навијач” ливерпула, милана или барселоне је бесмисао невиђених размјера, али брате претерасте… Те тужни јунајтед, те незналица солскјер, те случајно добили, па рекао Невил, па рекао Сколс… Убисте!
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Junajted čini se da je upao u spiralu neuspeha kao LIVERPUL početkom 90-ih SLEPI KOD OČIJU.Liverpul je recimo na ZICERU imao ŠMAJHELA KINA KANTONU za one koji se ne sećaju kasnije BATISTUTA itd.Izgleda da se okrenuo TOČAK ISTORIJE.Junajted na ZICERU ima KLOPA propuštaju ga pa GVARDIOLU za one koji se sećaju pa TUHEL sada KONTE.Da ne pričam o preranoj smeni MOJESA,MURINJA pa i VAN GALA.Sve pogrešne odluke kao sudbina da je u pitanju.Dolazak KONTEA bi mogao da bude kao dolazak VENGERA 1996te u Arsenal čak i još bolji jer Totenhem je jači danas novčano od Arsenala iz toga vremena.Opet sve zavisi od LEVIJA.Ako pusti KONTEA i da mu prostora vremena novca Totenhem bi mogao da bude JAKO NEZGODAN opet AKO. Zanimljiva kombinacija KONTE TOTENHEM. POZDRAV
E

E!

pre gotovo 3 godine

Ja ovo gledam ovako, Konte ce prekinuti luzerski mentalitet Totenhema kao sto je Klop prekinuo luzerski mentalitet Liverpula... Ovde najveci gubitnik Junajted po meni je sad Totenhem izraziti favorit za to 4 mesto.