Komentari na vest

Posle stogodišnjeg čekanja Mozzart Bet Prva liga se konačno igra u Rumi

J

Joviša

pre oko 1 sat

Igraju im sve poletarci u 39-40 godinica
S

Sladajac

pre oko 2 sata

Bruka i sramota,pola opštinskih i međuopštinskih liga ima lepši i bolji stadion ako se ova livada uopšte može nazvati stadionom.Oni su na nepošten način ušli u ligu i za mene su otpisani...
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

Nemoj kako će bez tebe? Slažem se da je sramota našta ovo liči za jedno mesto poput Rume al još žalosnije je što se oni ovim hvale na sva zvona. Alo redakcijo može nešto o igračkma Inđiji i njihovoj borbi za plate?
S

SSSR

pre oko 1 sat

@Sladajac,Igrom slučaja sam juče bio u Rumi u blizini stadiona,te sam iskoristio priliku ga posetim.U razgovoru sa prisutnima,zaposlenim u klubu,sam dobio informacije šta je sve urađeno u prethodna 3 meseca.Za tebe info,da se ubrzo rada nova upravna zgrada sa tribinama na istočnoj strani,kao i postavljanje reflektora.Ceo teren se pomera tj približava zapadnoj tribini,te stadin dobija,zatvorenu kocku.Postavljeno je 1600 stolica,800 je natkriveno,urađena je loža,boks sa posebnim ulazom za gostujuće navijače itd,itd.Izađi iz sobe,ljušture,obiđi malo Srbiju,pa onda pričaj.Ovo što si sada napisao je glupost.Pozdravljam te.
А

Алекса977

pre oko 2 sata

УЕФА даје милион евра сваком клубу који слави 100 година постојања а тренутно се налази у првој лиги. Не би ме чудило да Румљани уђу у Суперлигу, као некада Мачва итд.
G

Gost Rajder

pre oko 2 sata

Kako jedna simpatična laž ume duboko da se ukoreni u srpski narod