Žoao Feliks (©Reuters)
Žoao Feliks (©Reuters)

Ponovo vruća tema: Žoao Feliks umesto Ronalda na Old Trafordu, zove i Arsenal, Vila, Čelsi, a čeka se i Bajern

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.12.22. | 11:38

Malo je verovatno da će ostati u Madridu

Sredina je oktobra, Atletiko kod kuće čeka Rajo, igra 1:1, Žoao Feliks je u ulozi posmatrača na klupi. Razočaran, ide na večeru sa superagentom Žoržeom Mendešom i traži odlazak iz Madrida. Loša polusezona za njega. Čak i u klubu, Migel Angel Hil priznaje da niko nije sasvim zadovoljan i ostavlja otvorenim vrata za rastanak.

U Katar Feliks odlazi bez pratnje priča o velikom talentu svojevremeno plaćenom 127.000.000 evra. Ali, prvo gol protiv Gane, pa onda i dve asistencije u demoliranju Švajcarske učinile su ga ponovo aktuelnim. Jeste Maroko šokirao Portugalce u četvrtfinalu, ali Feliks sada ima opcije.

Izabrane vesti

PSŽ se pominje, mada se čini da nije u prvom planu, jer verovatno ni tamo Feliks ne bi imao zagarantovane minute. Zato su se mnogi u Preijer ligi uzvrpoljili. Počevši od Mančester junajteda, koji posle (ne)očekivanog rastanka sa Kristijanom Ronaldom imaju prostor za jednog ofanzivnog igrača. Razmišlja se i Čelsi, novi vlasnici iz SAD su posebno aktivni bili u poslednjih šest meseci.

Ni tu nije kraj, madridska Marka piše da su Arsenal i Aston Vila krenuli u napad. Vila, sada pod vođstvom Unaja Emerija koji je i pokrenuo akciju, ima para, ali izgleda ne i privlačnost da zagolica maštu Portugalca. Arsenal je druga priča. Sistem Mikela Artete se konačno primio, Tobdžije su prve na tabeli Premijer lige i ponovo svima zanimljivi.

Ostaje da se vidi i da li će se trci priključiti Bajern Minhen. Letos su Bavarci nudili 100.000.000 evra, Hil Marin tada nije ni razmišljao. U međuvremenu se situacija preokrenula. Feliksa ponovo obasipaju zlatom.



tagovi

Zimski prelazni rok 2023Žoao Feliks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara