Komentari na vest

Pogba otvorio dušu: Ljudi su me izbegavali, prijatelji sve manje zvali! Sa Murinjom kao sa devojkom

k

kdsb

pre oko 2 sata

Lacio vapi za igracem njegovog profila. E sad, pitanje je koliku ce platu traziti i da li je klub zeljan da preuzme takav rizik.
M

Mora da je Nivea kriva

pre oko 4 sata

I ovaj o kremama, i opet Italija. Još jaro priča o drugoj šansi nakon što je propao u drugom pokušaju u Engleskoj, pa i u drugom pokušaju u Italiji. Zabraniti mu prilaz na 500 metara od sportskih terena. Ni boćanje da ne smije gledati
I

Iskreno

pre oko 6 sati

Covek se obraca sebi u trecem licu, i to nekoliko puta. Nije on sav svoj, tezak je to egomanijak. Pomozi boze onome ko ga dovede. Tesko da ce to biti neki klub iz krema fudbala, ovaj ne zna sta je poniznost. Vise sam misljenja da ce probati da naplati sto vise moze od Juventusa i onda kraj karijere. Njemu ego nece dozvoliti da zaigra za osrednji klub. Slicno kao Mendi koji tuzi City za celu platu, e tako ce i ovaj, samo sto ce umesto Francuske 2 lige da ode u penziju. Mozda ga Zoze pozove u Fener, ali cisto sumnjam da bi to imalo smisla i da bi klub pristao posto ovaj i dalje misli da je najbolji na svetu, a to nikada nije ni bio.
E

E

pre oko 7 sati

COME TO BRO RED STAR BELGRADE...
3

39393939

pre oko 8 sati

Sad ce kod Murinja u Fener
N

NR

pre oko 8 sati

Ne zasluzujes 450€ platu mesecno!
ш

шуми

pre oko 5 sati

али зато родић ,гобељић и остали творзићеви фудбалери заслу.ују у Србији 60.000 месечно јер пола плате дају творзићу и на тај начин пљачкају Звезду и уништавају је
J

Ja nemam pojma

pre oko 4 sata

Tole ima €500 mjesečno od FSS kao "počasni" predsjednik. Na osnovu čega je "počasni" i sa tolikom platom, možda neko sa Pogbinim mozgom zna.